Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tatlım ertesi gün artıda çıksanda bunu önemseme..hatta çok güzel wcye çıkartıyor..haftada 1 yada 10 günde bir vücudunu şaşırtmaktan korkma canım...bunun bize faydası var...çünkü sürekli temkinli yediqimizde safra kesemiz çalışmıyor..karbonhidratlarada ihtiyacımız var...hatta doktorlar bile arada istediklerinizi yiyebilirsiniz diyor...madem kilo vermen sekteye uqradı 1 lahmacun bol yeşillikle ve yanında bir duble ayran süper olur derim

tatlım açıkçası bu ay reqlim her zamankinden daha az geldi...ama tamamen lekelenme şekildede deqildi...hatta mübarek aya baqldım oruçtan etkilendim diye düşündüm...yada yaş ilerledi yavaş yavaş menopoz belirtileridir diye düşündüm.. gögüslerimin acısı geçmeyince kafamda soru işaretleri oluştu ...ama çok küçük bir ihtimal açıkçası...mutlaka başka bir nedeni vardır diye düşünüyorum :26:

Son düzenleme:

arzucum menapoz olma ıhtımalın bana gore 0 cunku hem yasın erken hem erkenden menapoza gırmen ıcın bır kadın hastalıgn yok . reglınıde ustten gorme dıye bısı var eger oyle olduysa hamıle olabılecegını dusunuyorum ben . cevremde bır ıkı kısı bole olmustu cunku ve hamıle kalınca ılk hassaslasan sey goguslermıs

abla geliyor olmasın

açıkçası ben kızıma hamile kaldıqımdada üstüne görmüştüm ama bu daha fazlaydı o zmaankinden..o zaman sadece 3-4 gün lekelenme gibi olmuştu ama şimdi 3-4 gün kırmızılar vardı ama daha azdı... umarım kuruntu yapıyorumdur canım..

YANI kuruntu deıl sanırım arzucum hazırlıklı ol bence :26:

arzu soyledım sımdı lahmacunu gazam mubarek olsun bakalım ılk kez kacamak yapıyorum baslaıgımdan berı korkuyorummmmmmmmmmmm :18::18::18::18::18::18:

walla arzucum korkunun ecele faydası yok korksanda korkmasanda sanırım gelıyor bebıssssssssss
melekcim inanki ben çok rahatım...bebek falan yok..sanırım yumurtlama günlerim ondan böyle oldu..
arzu soyledım sımdı lahmacunu gazam mubarek olsun bakalım ılk kez kacamak yapıyorum baslaıgımdan berı korkuyorummmmmmmmmmmm :18::18::18::18::18::18:
afiyet olsun canım...
hoşbulduk arkadaslar
senacım şimdi kaç kilo oldun....

canım ben diyete ara verdim inşallah bayramdan sonra başlıcam..tartılmıyorum şu aralar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…