HAKLısın galıba canım hergun alıstım herhalde kılo vermeye vermeyınce bozuldumya arzucum sımdı hamur ısı ye dıyorsun ama korkuyorum ya ertesı gun + cıkarsam :26::26: bısı olmaz dıyorsan bugun oglen hamur ısı yıyeyımmı mesela :26::26:
ben en son dokunamayacak kadar goguslerım acıdıgında hamıle oldugm cıkmıstı ortaya ama sen yenı reglım bıttı dıyorsn :26: o zaman farklı bır durum demekkı
tatlım ertesi gün artıda çıksanda bunu önemseme..hatta çok güzel wcye çıkartıyor..haftada 1 yada 10 günde bir vücudunu şaşırtmaktan korkma canım...bunun bize faydası var...çünkü sürekli temkinli yediqimizde safra kesemiz çalışmıyor..karbonhidratlarada ihtiyacımız var...hatta doktorlar bile arada istediklerinizi yiyebilirsiniz diyor...maden kilo vermen sekteye uqradı 1 lahmacun bol yeşillikle ve yanında bir duble ayran süper olur derim
canım ogle menum o zaman kesınlestı 1 adet lahmacun ve 1 bardak ayrannnnn
tatlım açıkçası bu ay reqlim her zamankinden daha az geldi...ama tamamen lekelenme şekildede deqildi...hatta mübarek aya baqldım oruçtan etkilendim diye düşündüm...yada yaş ilerledi yavaş yavaş menopoz belirtileridir diye düşündüm.. gögüslerimin acısı geçmeyince kafamda soru işaretleri oluştu...ama çok küçük bir ihtimal açıkçası...mutlaka başka bir nedeni vardır diye düşünüyorum :26:
günaydın kızlarrr herkese hayırlı günlerr
dün girdim alıntılarımı yaptım ve bir kısmını cevaplamıştımki çıkmak zorunda kaldım...
paylaşımlar oldukça azaldı :26: ramazan bu kadarmı etkiledi kızlar yaa...
bişey sorucam reqlim biteli 3-4 gün oluyor ama gögüs uçlarım okadar hassaslaştıki inanılmaz acıyor..dokunamıyorum yaa.... kaç gündür böyle :26: neden olabilir acaba..reql öncesi olsa reqlim yaklaştıqı için dicem ama oda deqil...sütyen falan takamıyorum evdeyken okadar acıyor...
arzucum menapoz olma ıhtımalın bana gore 0 cunku hem yasın erken hem erkenden menapoza gırmen ıcın bır kadın hastalıgn yok . reglınıde ustten gorme dıye bısı var eger oyle olduysa hamıle olabılecegını dusunuyorum ben . cevremde bır ıkı kısı bole olmustu cunku ve hamıle kalınca ılk hassaslasan sey goguslermıs
ablageliyor olmasın
açıkçası ben kızıma hamile kaldıqımdada üstüne görmüştüm ama bu daha fazlaydı o zmaankinden..o zaman sadece 3-4 gün lekelenme gibi olmuştu ama şimdi 3-4 gün kırmızılar vardı ama daha azdı... umarım kuruntu yapıyorumdur canım..
korktuqum için abartıyorum bence :18:
YANI kuruntu deıl sanırım arzucum hazırlıklı ol bence :26:
isim düşünelim o zaman
şaka yapıyorum yangına körükle gideyim dedim
çok emin gibisin canım :26:
Yanı sanırım oyleyım durum onu gosterıyor cunku
gögüslerim deminden beri daha az acıyo sanki demekki yok
korkudan acı macı kalmadı
melekcim inanki ben çok rahatım...bebek falan yok..sanırım yumurtlama günlerim ondan böyle oldu..walla arzucum korkunun ecele faydası yok korksanda korkmasanda sanırım gelıyor bebıssssssssss
afiyet olsun canım...arzu soyledım sımdı lahmacunu gazam mubarek olsun bakalım ılk kez kacamak yapıyorum baslaıgımdan berı korkuyorummmmmmmmmmmm :18::18::18::18::18::18:
hoşbulduk arkadaslar
senacım şimdi kaç kilo oldun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?