Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

s.a sena abla nasılsın görüşmeyeli sana bişey sorcam sen bilirsin son adet günüm 25 hazirandı normalde en gec 28 temmuz gibi regl olmam gerekiyordu 12- 13 gündür gecikti ve aşırı bulantım var bunun dışında gögüslerimde dolgunluk var fakat adet gecikincede oluyordu.bu kadar erken vakitte bulantılar başlar mı.iki gündür aşırı denecek kadar bulantılarım var her testte negatif gördük diye bakmıyoruz ama meraktan ölecegim abla sence olabilir mi

şimdi hemennn dooooooqruu test alıp yapıyorsun ve sonucu hemen bana yazıyorsun...hadee bakeemmm

1 adet orta boy lahmacun 1 adet domates yarım salatalık bıde sıyah zeytın koymus yanında nedense 6 tanede zeytın. bu arada arzucum lahmacunun puanı nekı?

1 adet orta boy lahmacun 1 adet domates yarım salatalık bıde sıyah zeytın koymus yanında nedense 6 tanede zeytın. bu arada arzucum lahmacunun puanı nekı?

canım zeytin yemesedyin keşke...ödem tutabilir...geri kalanlar güzel...ayran falan yokmu bu menüde....puan olarak pek bişey tutucanı sanmıyorum canım akşamı hafif geçir bişeycik olmaz

canım zeytin yemesedyin keşke...ödem tutabilir...geri kalanlar güzel...ayran falan yokmu bu menüde....puan olarak pek bişey tutucanı sanmıyorum canım akşamı hafif geçir bişeycik olmaz

aa evet bıde 1 bardak ayrandı bak unuttum canım soylemeyı. sımdı onemlı olan aksAM NE YIYEYIM KI BU DURUMDA BANA NE ONEREBILIRSIN CANIM :26::26:

şimdi hemennn dooooooqruu test alıp yapıyorsun ve sonucu hemen bana yazıyorsun...hadee bakeemmm

abla bi test aldırdım arkadasa iki çizgide hemen net cıktı bende inanmak istemedim tekrar iki test daha aldırdım bunlar baska marka yine çift çizgi hemde tam net.kadın doğum acile gittim şimdi betahcg için kan verdim yeni geldim 1 bucuk saat sonra belli olacak net sonucu burdan bildirecegim dualarınıza ihtiyacım var

canım tebrık ederım cok sevındımmm

imzan değiştiğine göre hamilesin o zaman? gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ARzucum benım asırı mıdem bulanıyor yedıkten sonra basladı nedenı ne olabılırkı :26:
nedeni
tatlım lahmacunun içine koyulanlar bulantı yapabilir...her yerden alıp yeme sakın...bide artık çıtır oldun ya bünyem kaldırmıyor cısları
canımmmmmmm çok tebrik ederimmm ayy çok heyecanlandım....gel öpem senii
melek sen de olmayasın?

he he neden olmasın dimi ...kilo verince daha kolay hamöiş kalınıyormuş

Canım gözün aydın allan hayırlısıyla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin çok sevindim inan öpüyorum seni...

arzucum bir ay kalıcaz eşimin memleketine gidiyoruz ben aslında o kadar kalmak istemiyorum orada bakalım hayırlısı rabbim hayırlısıyla kazasız belasız gidip gelmeyi nasip eder inşallah amin....

arzucum bir ay kalıcaz eşimin memleketine gidiyoruz ben aslında o kadar kalmak istemiyorum orada bakalım hayırlısı rabbim hayırlısıyla kazasız belasız gidip gelmeyi nasip eder inşallah amin....
hayırlısıyla gidip gelin inşallah ilknurcum özlücez senide demekki...
evet bende çok uzun tatillerden çoksıkılıyorum...en fazla 19 gün sonrası kabak tadı veriyor...hele eşimin memlektinde 1 gün bile kalamıyorum zaten kendiside kalamıyor ama bizim köyü çok seviyor gitimide glemek bilmiyor hanım köylü yanee
ben bıraz uyyim yarın çok işim var inşallah sahura kalkarım çok uykum olmsa uyumıcam ama dinlemmeliyim....

ilknuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrr
kalk canım sahur olduuuuu
kısss kalkk bak yarın zorlanırsın kalkmazsan
bak seni uyandırmak için girdim bu saatte topiqee hu huuuuuu uyan güzelim hadi amaaaa yemeqini ye hadii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…