s.a sena abla nasılsın görüşmeyeli sana bişey sorcam sen bilirsin son adet günüm 25 hazirandı normalde en gec 28 temmuz gibi regl olmam gerekiyordu 12- 13 gündür gecikti ve aşırı bulantım var bunun dışında gögüslerimde dolgunluk var fakat adet gecikincede oluyordu.bu kadar erken vakitte bulantılar başlar mı.iki gündür aşırı denecek kadar bulantılarım var her testte negatif gördük diye bakmıyoruz ama meraktan ölecegim abla sence olabilir mi
ARZUCUM yedım sımdı bıraz pısmanlık bıraz vıcdan azabıyla :26::26: bakalım ne olcek sonuc
1 adet orta boy lahmacun 1 adet domates yarım salatalık bıde sıyah zeytın koymus yanında nedense 6 tanede zeytın. bu arada arzucum lahmacunun puanı nekı?
canım zeytin yemesedyin keşke...ödem tutabilir...geri kalanlar güzel...ayran falan yokmu bu menüde....puan olarak pek bişey tutucanı sanmıyorum canım akşamı hafif geçir bişeycik olmaz
aa evet bıde 1 bardak ayrandı bak unuttum canım soylemeyı. sımdı onemlı olan aksAM NE YIYEYIM KI BU DURUMDA BANA NE ONEREBILIRSIN CANIM :26::26:
tek çeşit beslenmen yeterli canım sebze et yada çorba olabilir...tercih senin
TMM canım o zaman aksam sadece mesela 4-5 kasık sebze yemegı yıyıp gunu kapatayım yanında hıc bısı yemeden. suyuda asırı bulantumda olsa 3 lt tamamlıyacagım artık
şimdi hemennn dooooooqruu test alıp yapıyorsun ve sonucu hemen bana yazıyorsun...hadee bakeemmm
abla bi test aldırdım arkadasa iki çizgide hemen net cıktı bende inanmak istemedim tekrar iki test daha aldırdım bunlar baska marka yine çift çizgi hemde tam net.kadın doğum acile gittim şimdi betahcg için kan verdim yeni geldim 1 bucuk saat sonra belli olacak net sonucu burdan bildirecegim dualarınıza ihtiyacım var
abla bi test aldırdım arkadasa iki çizgide hemen net cıktı bende inanmak istemedim tekrar iki test daha aldırdım bunlar baska marka yine çift çizgi hemde tam net.kadın doğum acile gittim şimdi betahcg için kan verdim yeni geldim 1 bucuk saat sonra belli olacak net sonucu burdan bildirecegim dualarınıza ihtiyacım var
ARzucum benım asırı mıdem bulanıyor yedıkten sonra basladı nedenı ne olabılırkı :26:
nedeniARzucum benım asırı mıdem bulanıyor yedıkten sonra basladı nedenı ne olabılırkı :26:
canımmmmmmm çok tebrik ederimmm ayy çok heyecanlandım....gel öpem seniiabla bi test aldırdım arkadasa iki çizgide hemen net cıktı bende inanmak istemedim tekrar iki test daha aldırdım bunlar baska marka yine çift çizgi hemde tam net.kadın doğum acile gittim şimdi betahcg için kan verdim yeni geldim 1 bucuk saat sonra belli olacak net sonucu burdan bildirecegim dualarınıza ihtiyacım var
melek sen de olmayasın?
hayırlısıyla gidip gelin inşallah ilknurcum özlücez senide demekki...arzucum bir ay kalıcaz eşimin memleketine gidiyoruz ben aslında o kadar kalmak istemiyorum orada bakalım hayırlısı rabbim hayırlısıyla kazasız belasız gidip gelmeyi nasip eder inşallah amin....
ben bıraz uyyim yarın çok işim var inşallah sahura kalkarım çok uykum olmsa uyumıcam ama dinlemmeliyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?