layy layy layyyy nede çabuk geçiyor zamann
bayram yaklaşıyoo ümitler yeniden yeşeriyor çıtır olucaz çıtırr lay lay layyy neşe doluyor insannnn gece gece geldiler bana lay lay looooooooooommmmmmmmmmmm (son kafiye pek uymadı ama idare edin artık)
hahahahahahahahahhh
kızlar günaydıınn nasılsınızz?
melek sen de olmayasın?
nedeni
tatlım lahmacunun içine koyulanlar bulantı yapabilir...her yerden alıp yeme sakın...bide artık çıtır oldun ya bünyem kaldırmıyor cısları
arzucum haklısın sanırım mıdemde kuculdu kaldırmıyorcıtır adayıyım canıkom daha cıtır olamadımmm
canımmmmmmm çok tebrik ederimmm ayy çok heyecanlandım....gel öpem senii
he he neden olmasın dimi...kilo verince daha kolay hamöiş kalınıyormuş
kızlar günaydıınn nasılsınızz?
günaydın melekcimgunaydın cıtırlarımmmm
arzuuuu dunku lahmacunun faturası +200 grsımdı napacagımm canımmmm bana akıll verrrrr:26::26::26:
ve dunku menummm
sabah
uno denge lıght ekmek 1 dılım
yarım domates
5 zeytın
peynır
yumurta
ara
yarım domates+peynır
ogle
1 adet lahmacunyaktı benı buuuu
yarım domates salatalık
1 bardak ayrannn
ara
yok
aksam
1 tabak haslanmıs borulce
3 lt su
günaydın melekcim
wcye çıktınmı canım...+200e takılma bu senin vücudunun direncini kırman için şarttı... arada bu tarz şeylerin yapılması lazım..yoksa ideal kilomuz ulaşıp normal beslenmeye başladııqmızda kilo alırız..ben bunu her hafta yapardım canım ve buna raqmen çok güzel kilo verdim..hiç olmazsa 10 günde bir yapmalıyız
haklısın sanırım canım takılmadım zaten ama umarım dırencım kırılmıstır gene tıkır tıkır gıder kılolar bekleyelım gorelım demı
gayet güzel..
bu arada 2 kez cıktım wc ye canımm
arzucum madem 10 gunde bır yapmamız lazım 10 gun sonra bır tabak kısır yıyebılırmıyım cokkkkkkkkk özledımde
süperr....
işte anlatmaya çalıştııqm buydu canım...safra kesmiz ve baqırsaklarımız çalışıyor...ama diqer türlü haftada 2-3 defa ancak çıkabiliyoruz wcye... sen aslında kahmacun yediqin için kilo verdin ama daha basküle yansımadı... yani herşey olması gerektiqi gibi
tabiki yiyebilirsin canım...hatta 10 günü beklemene gerek yok..kısır yiyeceqin gün sabah ekmek yeme...kısırıda bol yeşillikle yap...dün diyetisyen tvde 1 çorba kasesi kadar kısır bulgur pilabı ve makarna yiyebilirisiniz dedi...bu süper bişey...şimdiden afyet olsun canım
aşkım harikasınn sennGünaydın güzeller... Günaydın senacım...
63.6 kgyum...
lakin sıkılaşmaya ihtiyacım var..
Ama bu veledler var yaaaaaaaaaaa:18:
korkuyorum sıkılaşırken beni sıkıverecekler
pekı arzucum bu tartıya ne zaman yansır sence? bugun gercı gene dıetıme uygun seyler yıcem yarın yada ptesıye kadar yansırmı? cok soru soruyorum ama kusura bakma artık canım :26::26:
harıkasınnnnnnnnnnnnnnn
o zaman pazar sabahı ekmek yemıcem ogleye dogru kısır yapıp yerım olurmu 1 tabakcıkkkkcok sagol canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Casper geldiiiiiiiiiiiiiiiii
aşkım harikasınn sennmaşallah canım yaa....tatlım offlınemısın yoksa hayalet modundamısın..azcık konuşsaydık...
tatlım bunu deneyerek görücez...ben kendimden örnek vereyim...diyet yaptıqım dönem rölyef kursuna gidiyordum...haftada 1 gün..oda perşembeye denk geliyordu...ve öqlen molasında herkes bişey yapıp getiriyordu ve ziyafet yapıyorduk..düşünsene perşembe günü hemde bildirim öncesi..en çok buna üzülürdüm...azar azar hepsinden yerdim...akşam nerdeyse hiçbişey yemezdim süt falan içerdim yada yoqurt yerdim...2 gün sonra bulunduqum kilonun çok daha altına inerdim..ama ben 1 kilonun üstünde kilo alırdım...bünyeden bünyeye farkeder ama sen yarın yada diqer gün normale inersin melekcim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?