Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

layy layy layyyy nede çabuk geçiyor zamann
bayram yaklaşıyoo ümitler yeniden yeşeriyor çıtır olucaz çıtırr lay lay layyy neşe doluyor insannnn gece gece geldiler bana lay lay looooooooooommmmmmmmmmmm (son kafiye pek uymadı ama idare edin artık)
hahahahahahahahahhh

kızlar deminden beri kkda sörf yapıyorum..gece gece bu saatte herkes allık fondöten gazete desenli ojeler güzellik kürleri vs.. konuşuyorlar...delirmiş olmalılar...hemde bazıları yazılanları şimdi deniyormuş...Allahım sen benim keçilere mukayit olll
neyse şükür aklım başımda gidip normal insanlar gibi yatıp uyuyayım

evet ablacımmm yıkılıcakk burası yıkılıcakkk:)))))

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlarr
koçişle bu akşam başbaşa dışarda iftar edelim dedik...daha önce gittiqimiz 1-2 yer vardı rezervayon için arayalım dedik....anam o ne öylee biri kişi başı 45 tl dedi diqeri 75 yuhhh ben o parayla 1 hafta evi geçindiririm...koçişte olsun götüreyim diyor yok didim kalsın belki bizim burdaki avmye gideriz yada evde bişeyler hazırlarım artık..millet uçmuş yaa bu ne böylee :
kasıklarımın altı ve gögüslerimin dolgunluqu ve acısı aynen devam ediyor..hatta 2 gecedir yattıktan sonra üşüyorum..klima açık ama ben klimanın olduuq odada yatmıyorum çok tuhaf...ve evde benden başka üşüyen yok... yumurtlama dönemlerim sanırım acaba bu böyle kaç gün devam eder :26:
sizler nasılsınız bakalım birazda siz anlatın...havlar sular nasıll

kızlar günaydıınn nasılsınızz?

günaydın şekerim ben iyiyim 1-2 şikayetimin dışında..sen nasılsın bebeqim

melek sen de olmayasın?

SEBnemım bebegımmm cok zor yavrum ya pko luyum ya zor canıkommm

cok yavrum deılım yuzde bınnnnn

kızlar günaydıınn nasılsınızz?

gunaydın gulsencımmm

gunaydın cıtırlarımmmm

arzuuuu dunku lahmacunun faturası +200 gr sımdı napacagımm canımmmm bana akıll verrrrr:26::26::26:

ve dunku menummm

sabah
uno denge lıght ekmek 1 dılım
yarım domates
5 zeytın
peynır
yumurta

ara
yarım domates+peynır

ogle
1 adet lahmacun yaktı benı buuuu
yarım domates salatalık
1 bardak ayrannn

ara
yok

aksam
1 tabak haslanmıs borulce

3 lt su

gunaydın cıtırlarımmmm

arzuuuu dunku lahmacunun faturası +200 gr sımdı napacagımm canımmmm bana akıll verrrrr:26::26::26:
günaydın melekcim
wcye çıktınmı canım...+200e takılma bu senin vücudunun direncini kırman için şarttı... arada bu tarz şeylerin yapılması lazım..yoksa ideal kilomuz ulaşıp normal beslenmeye başladııqmızda kilo alırız..ben bunu her hafta yapardım canım ve buna raqmen çok güzel kilo verdim..hiç olmazsa 10 günde bir yapmalıyız

gayet güzel..

bu arada 2 kez cıktım wc ye canımm

süperr....
işte anlatmaya çalıştııqm buydu canım...safra kesmiz ve baqırsaklarımız çalışıyor...ama diqer türlü haftada 2-3 defa ancak çıkabiliyoruz wcye... sen aslında kahmacun yediqin için kilo verdin ama daha basküle yansımadı... yani herşey olması gerektiqi gibi

arzucum madem 10 gunde bır yapmamız lazım 10 gun sonra bır tabak kısır yıyebılırmıyım cokkkkkkkkk özledımde

tabiki yiyebilirsin canım...hatta 10 günü beklemene gerek yok..kısır yiyeceqin gün sabah ekmek yeme...kısırıda bol yeşillikle yap...dün diyetisyen tvde 1 çorba kasesi kadar kısır bulgur pilabı ve makarna yiyebilirisiniz dedi...bu süper bişey...şimdiden afyet olsun canım

Son düzenleme:
Günaydın güzeller... Günaydın senacım...
63.6 kgyum...
lakin sıkılaşmaya ihtiyacım var..
Ama bu veledler var yaaaaaaaaaaa:18:
korkuyorum sıkılaşırken beni sıkıverecekler

pekı arzucum bu tartıya ne zaman yansır sence? bugun gercı gene dıetıme uygun seyler yıcem yarın yada ptesıye kadar yansırmı? cok soru soruyorum ama kusura bakma artık canım :26::26:

harıkasınnnnnnnnnnnnnnn
o zaman pazar sabahı ekmek yemıcem ogleye dogru kısır yapıp yerım olurmu 1 tabakcıkkkk cok sagol canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın güzeller... Günaydın senacım...
63.6 kgyum...
lakin sıkılaşmaya ihtiyacım var..
Ama bu veledler var yaaaaaaaaaaa:18:
korkuyorum sıkılaşırken beni sıkıverecekler
aşkım harikasınn senn maşallah canım yaa....tatlım offlınemısın yoksa hayalet modundamısın..azcık konuşsaydık...

tatlım bunu deneyerek görücez...ben kendimden örnek vereyim...diyet yaptıqım dönem rölyef kursuna gidiyordum...haftada 1 gün..oda perşembeye denk geliyordu...ve öqlen molasında herkes bişey yapıp getiriyordu ve ziyafet yapıyorduk..düşünsene perşembe günü hemde bildirim öncesi..en çok buna üzülürdüm...azar azar hepsinden yerdim...akşam nerdeyse hiçbişey yemezdim süt falan içerdim yada yoqurt yerdim...2 gün sonra bulunduqum kilonun çok daha altına inerdim..ama ben 1 kilonun üstünde kilo alırdım...bünyeden bünyeye farkeder ama sen yarın yada diqer gün normale inersin melekcim...

cok sagol canımmm yarın tartı gunu bakalım ne olacak ama yarına yansımaz ıse ptesıye kadar kesın yansır dıye dusunuorm ben senı haberdar ederım canımcımmm hedefe yaklastıkca heyecanım artıyor ınankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…