cok sagol canımmm yarın tartı gunu bakalım ne olacak ama yarına yansımaz ıse ptesıye kadar kesın yansır dıye dusunuorm bensenı haberdar ederım canımcımmm hedefe yaklastıkca heyecanım artıyor ınankı
her zaman söylüyorum bu çok zevkli bir seriven diye..ben büyük keyif almıştım..onun için bayram sonrası için bu kadar heyecanlanıyorum..Allahın izniyle herşey çok güzel olucak..
canım msnye gelebilirmisin...
canım sen beni msnden sildin mi?
yoksun bende...
bana ö. m. at...
şimdi bebek uyandı...
olmazsa tlfonlaşalım...
günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlarr
koçişle bu akşam başbaşa dışarda iftar edelim dedik...daha önce gittiqimiz 1-2 yer vardı rezervayon için arayalım dedik....anam o ne öylee biri kişi başı 45 tl dedi diqeri 75yuhhh ben o parayla 1 hafta evi geçindiririm...koçişte olsun götüreyim diyor yok didim kalsın belki bizim burdaki avmye gideriz yada evde bişeyler hazırlarım artık..millet uçmuş yaa bu ne böylee :
kasıklarımın altı ve gögüslerimin dolgunluqu ve acısı aynen devam ediyor..hatta 2 gecedir yattıktan sonra üşüyorum..klima açık ama ben klimanın olduuq odada yatmıyorum çok tuhaf...ve evde benden başka üşüyen yok... yumurtlama dönemlerim sanırım acaba bu böyle kaç gün devam eder :26:
sizler nasılsınız bakalım birazda siz anlatın...havlar sular nasıll
günaydın şekerim ben iyiyim 1-2 şikayetimin dışında..sen nasılsın bebeqim
bende iyiyim ablacm aynen yoğun yoğun çalışıyorum.kasıklarının altı acaba ayaklarını felanmı üşüttün abla yada klimadan olablir bende de oluyor ara ara çook geçmiş olsun..dikkat et kendine
kızlar kasıklarım çok aqrıyor cız cız yapar derler ya aynen öyle..gerçekten yumurtamı çatlıyor yoksa başka bişeymi..biraz önce midem bulandı sahurda yediklerim sanki aqzıma geldi...fazla kaçırdım sahurda demekki...hiç iyi deqilim kendimi iyi hissetmiyorum...
2 gündür gece ayaklarım üşüyor belkide ondandır...bilemiyorum cnm... kasıklardan belime doqru vuran bir aqrı var..kopuyor sanki belim...birde gögüslerim çok şiş dokunamıyorum..uçları sivri sivri kaç gündür..off kadın olmak zor yaaa...
EE BEBIs gelıyor kolay deıl tebe
ısmını dusunmeye baslasak ıyı olacak cıddı cıddı
tatlım çok teşekkür ederim bütün gün klima açık ondanmı acaba..ama yalnız o deqilki başka şikayetlerimde var...yumrutam çatlıyor sanırım..hiçte anlamam normalde yumurtlama günümü...neyse hayırlısı bakalım...Arzu geçmiş olsun .Büyük ihtimalle ayaklarını üşütmüşsündür.Bu ağrılarının sebebide odur bendede oluyor ayaklarımı üşüttüğüm zaman .Geçmiş olsun ayaklarına terlik giy .Dikkat et kendine bayram üstü yatıp kalma ....
herkese günaydınlar:)
bende kilo vermek istiyorum haytımda kilo verme deneyimim olmadı açıkçası ve ayrıca da kilo vermek benim için baya zor umarım güzel paylaşımlar olur burada..arada bakmaya çalışacağım iş yerinde:)
bu arada erginsena sana özel mesaj attım cnm:)
Melek +200 e bencede hiç takılma 2 gün sonra kaldığın yerden devam ediyorsun .Bende öyle oluyordu.Ben mesela sahurda ufff çok azıttım yaaa ....+ 600 geri döndü bana ...Pişmanım ama iftar öncesi tartılacam birde.Dün akşam iftar öncesi 52.8 geldim .Bakalım bu akşam kaç gelicem.Sahurda 5 dilim peynirli börek yedim,yanında domates ve salatalık...
Melek +200 e bencede hiç takılma 2 gün sonra kaldığın yerden devam ediyorsun .Bende öyle oluyordu.Ben mesela sahurda ufff çok azıttım yaaa ....+ 600 geri döndü bana ...Pişmanım ama iftar öncesi tartılacam birde.Dün akşam iftar öncesi 52.8 geldim .Bakalım bu akşam kaç gelicem.Sahurda 5 dilim peynirli börek yedim,yanında domates ve salatalık...
arzucum daha oncesı fos cıkmıstı haklısın sanırım bebıs yok bu durumda dıkkat et canım kendıne
evet melekcim bebiş yokk
kendimi kandırmıyorum dimii :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?