Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

her zaman söylüyorum bu çok zevkli bir seriven diye..ben büyük keyif almıştım..onun için bayram sonrası için bu kadar heyecanlanıyorum..Allahın izniyle herşey çok güzel olucak..

kızlar kasıklarım çok aqrıyor cız cız yapar derler ya aynen öyle..gerçekten yumurtamı çatlıyor yoksa başka bişeymi..biraz önce midem bulandı sahurda yediklerim sanki aqzıma geldi...fazla kaçırdım sahurda demekki...hiç iyi deqilim kendimi iyi hissetmiyorum...

Son düzenleme:

bende iyiyim ablacm aynen yoğun yoğun çalışıyorum.kasıklarının altı acaba ayaklarını felanmı üşüttün abla yada klimadan olablir bende de oluyor ara ara çook geçmiş olsun..dikkat et kendine

bende iyiyim ablacm aynen yoğun yoğun çalışıyorum.kasıklarının altı acaba ayaklarını felanmı üşüttün abla yada klimadan olablir bende de oluyor ara ara çook geçmiş olsun..dikkat et kendine

2 gündür gece ayaklarım üşüyor belkide ondandır...bilemiyorum cnm... kasıklardan belime doqru vuran bir aqrı var..kopuyor sanki belim...birde gögüslerim çok şiş dokunamıyorum..uçları sivri sivri kaç gündür..off kadın olmak zor yaaa...

EE BEBIs gelıyor kolay deıl tebe
ısmını dusunmeye baslasak ıyı olacak cıddı cıddı

EE BEBIs gelıyor kolay deıl tebe
ısmını dusunmeye baslasak ıyı olacak cıddı cıddı

canım bebiş için yeterli deqil bence bu şikayetler...hatırlarsan 2-3 ay öncede buna benzer şikayetlerim oldu hatta ben kesin hamileyim dedim ama fos çıktı...hiç ihtimal vermiyorum hamileliqe...birde çok akıntım var yumurtam çatlıyor galiba...

Arzu geçmiş olsun .Büyük ihtimalle ayaklarını üşütmüşsündür.Bu ağrılarının sebebide odur bendede oluyor ayaklarımı üşüttüğüm zaman .Geçmiş olsun ayaklarına terlik giy .Dikkat et kendine bayram üstü yatıp kalma ....

herkese günaydınlar:)
bende kilo vermek istiyorum haytımda kilo verme deneyimim olmadı açıkçası ve ayrıca da kilo vermek benim için baya zor umarım güzel paylaşımlar olur burada..arada bakmaya çalışacağım iş yerinde:)
bu arada erginsena sana özel mesaj attım cnm:)

Melek +200 e bencede hiç takılma 2 gün sonra kaldığın yerden devam ediyorsun .Bende öyle oluyordu.Ben mesela sahurda ufff çok azıttım yaaa ....+ 600 geri döndü bana ...Pişmanım ama iftar öncesi tartılacam birde.Dün akşam iftar öncesi 52.8 geldim .Bakalım bu akşam kaç gelicem.Sahurda 5 dilim peynirli börek yedim,yanında domates ve salatalık...

tatlım çok teşekkür ederim bütün gün klima açık ondanmı acaba..ama yalnız o deqilki başka şikayetlerimde var...yumrutam çatlıyor sanırım..hiçte anlamam normalde yumurtlama günümü...neyse hayırlısı bakalım...

hoşgeldin tatlım aramızaa
sen en büyük adımı kilo vermeye karar vererek atmışsın canım..gerisi beni dinlemenle ilgili..kendini bana bırak enişteyi şaşırt derim
özeli okudum cnm

5 dilim peynirli börekmiii

yok nurcum zaten dun ozellıkle yaptık vucudumu sasıtmak ıcın bakalım ıkı uc gun sonra tartıya nasıl yanısycak. ben basladıgıdman berı hıc kacamak yapmadm ya vucudum dırenıse gırdı arzu ıle kararlastırıp yaptık ıse yarayacak ınsallah canım sen nasılsın 600 gr mı sende takma bır ıkı gune gıder

Erginsenacım hoşbulduk teşekkür ederim ilgine
İnş şaşırtırım eşimi sayenizde çookkkkk isterim
Bu arada benim kilo 60 (Boy=1.66) ve düşmek istediğim kilo 55 yani diyeceksiniz ki fazla kilon yokmuş zor değil ama ben hayatım boyunca işte 50-52 yi geçmedim ama ailevi bişeyler oldu kayıplar bundan yaklaşık 3 sene önce ve ben birden 10 kilo aldım:S ve bu 3 sene içinde sadece 3 kilo vermişim yani kilo verme olayı bana zor geliyor irade olayı:)ama şunu da ekliyim hiç ciddi anlamda diyet yapma girişimim olmadı ayrıca ben tek diyet değil sporda gerekli diye düşünüyorum tabii tembelliği üzerimden attıktan sonra
AMMA bağlaçlı cümleler kurmuşum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…