Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım sen bunları hiç kafana takma...hepsi düzene giricek...
kızlar beslenme listemizi yayınlarmısınız arkadaşımız için...

bılmem belkımde varr bılemeyızzz
korkuyorum yaa
günaydın kuzularrr
dün gece regl oldum şimdi karnım ağrıyor biraz.

günaydın şebnemcimm

Kızlarrrr kılo vermenın gazıyla ınternnetten 2 adert etek aldım her ıhtımale karsıda dar vs gelmesın dıye bırını 42 bırını 44 beden aldım sısley marka ama 44 bedenın ıcıne gııremedım bıle moralımı bozmalımıyım bılmıorum ama etege 44 beden demek ıcın 100 sahıt gerekırdı o kadar kalıbı dardıkı . offff ya genede bıraz bozuldum ama

cok kızıyorum bu fırmalara sozde 44 beden ama mınıcık bır belı var etegın bu nasıl ıs anlamıs deılım hala 44 se 44 bedene gore kalıp yapın kardesım yaaaa

cok kızıyorum bu fırmalara sozde 44 beden ama mınıcık bır belı var etegın bu nasıl ıs anlamıs deılım hala 44 se 44 bedene gore kalıp yapın kardesım yaaaa

canım giymeden denemeden nasıl alabiliyosun :26: hele hele kıyafet internetten asla alamam güvenmem bikere...bedeninin dışında kumaşını ellicem canlı canlı görücem rengini desenini...neyse olan olmuş peki iade etme gibi bir alternatifin varmı cnm..

arzucum haklısın aslında helekı alt gurup denenmeden alınmaz ama sısley markanın normal beden calısmadıgını dusunemedım canım sonucta bana su anda 42 bıle bol gelıyor ya 44 haylı haylı olur dedım ama 44 bedenı bı gorsen sanırsınkı 38 beden neyse olan olsu ıade etmıcem canım nasılsa zayıflıyorum ya zayıflayınca gıyerım artık zaten kampanyadan almıstım cok ucuzdu ıade etmeyede degmez canım

canım aslında haklısın netten helekı alt grup bısı almak rısklı ama sısley markanın bukadar kucuk calıstıgını bılmıordum canım 44 bedenı bı gorsen sanırsın 38 beden neyse zaten zayıflıyorum ya o zaman gıyerım artık cunku ındırımden almıstım ıade sansım yok

neyse canım madem uygun bişey şimdilik rafa kaldır çok yakında nasılsa giyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…