canım sen bunları hiç kafana takma...hepsi düzene giricek...Erginsenacım hoşbulduk teşekkür ederim ilgine
İnş şaşırtırım eşimi sayenizde çookkkkk isterim
Bu arada benim kilo 60 (Boy=1.66) ve düşmek istediğim kilo 55 yani diyeceksiniz ki fazla kilon yokmuş zor değil ama ben hayatım boyunca işte 50-52 yi geçmedim ama ailevi bişeyler oldu kayıplar bundan yaklaşık 3 sene önce ve ben birden 10 kilo aldım:S ve bu 3 sene içinde sadece 3 kilo vermişim yani kilo verme olayı bana zor geliyor irade olayı:)ama şunu da ekliyim hiç ciddi anlamda diyet yapma girişimim olmadı ayrıca ben tek diyet değil sporda gerekli diye düşünüyorum tabii tembelliği üzerimden attıktan sonra
AMMA bağlaçlı cümleler kurmuşum
korkuyorum yaabılmem belkımde varr bılemeyızzz
günaydın kuzularrr
dün gece regl oldum şimdi karnım ağrıyor biraz.
Kızlarrrr kılo vermenın gazıyla ınternnetten 2 adert etek aldım her ıhtımale karsıda dar vs gelmesın dıye bırını 42 bırını 44 beden aldım sısley marka ama 44 bedenın ıcıne gııremedım bılemoralımı bozmalımıyım bılmıorum ama etege 44 beden demek ıcın 100 sahıt gerekırdı o kadar kalıbı dardıkı . offff ya genede bıraz bozuldum ama
cok kızıyorum bu fırmalara sozde 44 beden ama mınıcık bır belı var etegın bu nasıl ıs anlamıs deılım hala44 se 44 bedene gore kalıp yapın kardesım yaaaa
canım giymeden denemeden nasıl alabiliyosun :26: hele hele kıyafet internetten asla alamam güvenmem bikere...bedeninin dışında kumaşını ellicem canlı canlı görücem rengini desenini...neyse olan olmuş peki iade etme gibi bir alternatifin varmı cnm..
canım giymeden denemeden nasıl alabiliyosun :26: hele hele kıyafet internetten asla alamam güvenmem bikere...bedeninin dışında kumaşını ellicem canlı canlı görücem rengini desenini...neyse olan olmuş peki iade etme gibi bir alternatifin varmı cnm..
arzucum haklısın aslında helekı alt gurup denenmeden alınmaz ama sısley markanın normal beden calısmadıgını dusunemedım canımsonucta bana su anda 42 bıle bol gelıyor ya 44 haylı haylı olur dedım ama 44 bedenı bı gorsen sanırsınkı 38 beden neyse olan olsu ıade etmıcem canım nasılsa zayıflıyorum ya zayıflayınca gıyerım artık zaten kampanyadan almıstım cok ucuzdu ıade etmeyede degmez canım
neyse canım madem uygun bişey şimdilik rafa kaldır çok yakında nasılsa giyeceksin
kızlar oglen menummmmm
4 kasık menemen
1 kase cacıkkk
melek çok midem bulanıyor ve deminden beri yere çakılacak gibi başım dönüyor..
noluyo banaaaaaaaaa :84::84::84::84:
hiçbişey söyleme hepsi psikolojikkkkkkkk :18::18::18::18:
adı bende kız olursa sena erkek olursa furkan olsunnnnn bak hıc bısıcık demedımmmm
ben kesin midemi üşüttüm..boşuna teleş yaptırma bana...oruçlu oruçlu
YAVRUcum yarın sabahtan hemen bı kan testı yapsan mesela ne dersın hepımızde rahatlasak
olmasss...bişeycik yok
olbılırrrrrrrrrrr hemen yap lutfennnnnnn :13:
yakında beni dövüceksin çok nazlandım dimi canım..
ama gerçekten içimden gelmiyor canım...bir süre daha beklemek istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?