Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kesinlikle öyle ablacımm kadın olmak çok zor bence bir doktora gitmelisin ihmal etme..

yaaa banaa çooookk acil yardım edin çok şık bir restouranta iftara davetliyiz sizce ne giyinmeliyimm.(kot topuklu ayakkabı giyinicem) sizlerden de öneri bekliyorum

yaaa banaa çooookk acil yardım edin çok şık bir restouranta iftara davetliyiz sizce ne giyinmeliyimm.(kot topuklu ayakkabı giyinicem) sizlerden de öneri bekliyorum

KOT VE topuklu ayakkabı gıyeceksen canım bence ustune sık bır badı gıyebılırsın sade ve sık olmus olursun

ben geldimmm
kızlar sanırm ben fena üşüttüm çok üşüyorum ve midem çok bulanıyor..midemin bile üşüdüqünü hissedebiliyorum...halsiz ve bitkinim... bebiş falan yok buna nerdeyse 100de 100 eminim..bendekiler üşütme halleri...ve bugün çok acıktım...sanki ne yesem doymucam...dışarda yicez eşimle...sanırım hesap benim sayemde bihayli kabarık olucak :26:

Son düzenleme:
gunaydın kızlar

herkeze bereketlı hayırlı cumalar

dunku menum
uno denge lıght ekmek 1 dılım
peynır
zeytın
yarım domates
yumurta

ara
yok

ogle
menemen 4 kasık
1 kase cacık

ara
cok az cevız 1 adet

aksam
tavuk sote
yarım kase cacık

3 lt su

ve kılo vermemın durdugu bır haftadan yapmıs oldugum bıldırım
geercı arzu ıle bısıler yaptık ınsallah gene aynı seklde kılo vermem devam edecek

başlangıç kilo:88,900 kg ( 17,05,2012 de basladım)
geçen hafta :78 kg
bu hafta:77,700 kg
gelen: yok
giden: 300gr
toplam giden : 11,200 kg
Hedef : 65 kg
boy : 1.68
beden : 42 ama bol
spor: henuz yok en kısa zamanda baslıcam

diyet listemiz arkadaşlarr...-

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

dıyet lıstemız arkadaslar

Diyet listemiz arkadaşlarr...-

1-Sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-Tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-Ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-Öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-Tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6-Akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
7-Akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
8-Biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
9-Eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
11-Börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
12-Ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
13-Mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
14-Ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr

melekcim liste için teşekkür ederim cnm
bu arada 300qr vermişsin hani kilo vermen durmuştu çok tebrik ederm cnm

kızlar ben bugün kendim, çok daha iyi hissediyorum..sahurda belim ve kasıklarım çok aqrıyordu bende korse taktım baya fayda etmiş... mide bulantısı ve başdönmeside şimdilik yok...sanırım iyileşiyorum

abla geçmiş olsun.. eczane testi yaptın mı bu arada?

ARZUCUM

lahmacun yedıgım gune kadar aynıydı lahmacun yedım ya ertesı gunu yanı dun +200 cıkmıstım 78 dım persembe sabahı
bu sabah bı kaktım 77,700 olmusum yanı dunden berı 300 gr vermısım canım. vucudu sasırtma ıse yaradı desene

ıyılesmene sevındım ama bebe hayallerım suya dustu severdık ne guzel

abla geçmiş olsun.. eczane testi yaptın mı bu arada?

teşekkürler canımıniçi
şebnemcim yapmadım ablam yaa... bebişe benzemiyor üşütmüşüm sanırım...ama eşim hala çok istiyor..böyle görünce eşimi bazen olsun bitane diyorum...iki arada bir derede kalıyorum cnm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…