Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bende üzülüyordum uzun süre görüşemicez diye..k.babanın ellerinden öp bizim için teknolojiyi evine getirmiş...şimdiden hayırlı yolculuklar canım..bizde haftaya cum açıkıcaz inşallahh..

Günaydın öncelikle hoşgeldin canım o listeye uyarsan kilo vermemen imkansız canım şimdiden başarılar....

Olmazmı canım yaaa üste yazdım hemen nasılsın arzucum ....

iyyim canım bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi..akşama iftara gidicez yemek derdim yok :124: sen nasılsın bakıyorum döktürmüşsün börekleri

yatarım tabıkı canım ınsallah bana gorunur :26::26:

bende üzülüyordum uzun süre görüşemicez diye..k.babanın ellerinden öp bizim için teknolojiyi evine getirmiş...şimdiden hayırlı yolculuklar canım..bizde haftaya cum açıkıcaz inşallahh..

Canım öpim öpmesinede adam kendini yaşlı hissetmiyorki inan berra doğduğunda adam dede yok ben onun dayısıyım dedi daha geçen sene kabullendi dede olduğunu sen düşün artık...

Bebeğim sanada hayırlı yolculuklar allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin inşallah... Nereye gidiyorsunuz birde ne kadar kalıcaksınız.... Dün yemeğe gittinizmi eiinle romantızım nasıldı...

hmmm yaşlılık sendromu yanee
Alalh razı olsun canım cümlemiz kazasız belasız gidip geliriz inşallahh..
canım biz bayramı annemle babamım yanında geçirip 1 hafta orda kalıcaktık sonrada armutlu tatil köyüne geçecektik..ancak eşimin izin konusunda bir pürüz çıktı sanırım armutlu eylüle kalıcak..hayırlısı bakalım...
evet akşam gittik yemeqe... biraz bana kızdı açıkçası...daha önce bahsetmiştim lüks biryerde kişi başı 45 tlydi...2 kişi 90 bende daha uygun biryere gidelim dedim ve burdaki avmye gittik... ama eşim söylendi buraya geleceqimize diqer yere giderdik falan diye... ben yediklerimizi gayette beqendim...finalide künefeyle yaptık

iyyim canım bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi..akşama iftara gidicez yemek derdim yok :124: sen nasılsın bakıyorum döktürmüşsün börekleri
Allah sana ve bütün hastalara acil şifalar versin amin...
Yok canım uaaa daha yapmadım böreği ama dışardaki işlerimi halledince yapıcam inşallah...

AMin canım... Sende adamı niye götürdün avmye neden kesesini düşünüyorsun düşünme en pahalı yer neresiyse oraya götür.. Yok canım yok bu erkeklere yaranamazsın ne yapsan suç....

aynen öyle canım hata bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…