tekrar hayırlı cumalar bacılarım....
Evet kızlar bjgün yolculuk günü düm geceden hazırlıklara başladım bir çok işimi hallettim sadece son bir kez daha evi süpürücem birde eşim yol için su böreği istedi onu yapıcam akşam iftara eşimin halasına gidicez allah razı olsun çağırdı kadın....
Ama dün dışarı alışverişe çıkmıştım floua girdik %50 indirim vardı orada bir terlik beğendim ama almadım ve şimdi onu almak istiyorum ama gözüm çocukla birdaha oraya gitmeyi kesmiyor napıcam bilmyorjm aklım kaldı.....
Haa bu arada allahdam bişey olmazsa benden kurtulamazsınız kayınbabamın evinde net var oradan yazarım gene
hayırlı yolculuklar canm..aklına takıldıysa kesin al derim yoksa hemen bitiveriyor bu arada nete gireceğini çook sevindik
Günaydın öncelikle hoşgeldin canım o listeye uyarsan kilo vermemen imkansız canım şimdiden başarılar....
Olmazmı canım yaaa üste yazdım hemen nasılsın arzucum ....
hayırlı cumalar kızlar....
Melekcim bak vicudunu şaşırtman iyi oldu bende senin gibi 3-4 ay arası hiç kaçamaksız devam etiştim sonra akrabalara gidince hamur işi yedim o hafta iki kilo verdim sonra her zaman olmasada arada bir şaşırtmaca yaptım bu arada tebrikler canım....
ILKNURUM hosgeldın canım nasılsın haklısın arada kacamak sasırtmak harıka oluyormus cıdden 10 gunde bır yapıcam artık bundan sonra
amin canım öyle...bnm için istihareye yatarmısın cnm?
Teşekkürler canım... Bende çok seviniyorum iki lafın belini kırarız... Gidip alim demi haklısın hadi beni gaza getirin ihdiyackm var...
yatarım tabıkı canım ınsallah bana gorunur :26::26:
bende üzülüyordum uzun süre görüşemicez diye..k.babanın ellerinden öp bizim için teknolojiyi evine getirmiş...şimdiden hayırlı yolculuklar canım..bizde haftaya cum açıkıcaz inşallahh..
Canım öpim öpmesinede adam kendini yaşlı hissetmiyorki inan berra doğduğunda adam dede yok ben onun dayısıyım dedi daha geçen sene kabullendi dede olduğunu sen düşün artık...
Bebeğim sanada hayırlı yolculuklar allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin inşallah... Nereye gidiyorsunuz birde ne kadar kalıcaksınız.... Dün yemeğe gittinizmi eiinle romantızım nasıldı...
canım çocuqu komşuya bırak hemen bir koşu alıp geliver..bayramda güzel güzel giyersin tatlım
teşekkür ederim canım bu akşam mübarek gece yarın haberlerini bekliyorum..
meleğim nasılsın canım...
tamam ozaman..güzle yönden bakalım hem gezmiş olursunuzAh canım yaa öyle bırakabilicem kimse yokki mecburen birlikte gidicez...
TAMAM CANIM yarın haber verırım ama sen anne baba adınıda ver bana bıde facede benı eklesene arzucum melek uğuzhan özdemır dıye gecıyor adım
Allah sana ve bütün hastalara acil şifalar versin amin...iyyim canım bugün çok daha iyi hissediyorum kendimi..akşama iftara gidicez yemek derdim yok :124: sen nasılsın bakıyorum döktürmüşsün börekleri
hmmm yaşlılık sendromu yanee
Alalh razı olsun canım cümlemiz kazasız belasız gidip geliriz inşallahh..
canım biz bayramı annemle babamım yanında geçirip 1 hafta orda kalıcaktık sonrada armutlu tatil köyüne geçecektik..ancak eşimin izin konusunda bir pürüz çıktı sanırım armutlu eylüle kalıcak..hayırlısı bakalım...
evet akşam gittik yemeqe... biraz bana kızdı açıkçası...daha önce bahsetmiştim lüks biryerde kişi başı 45 tlydi...2 kişi 90bende daha uygun biryere gidelim dedim ve burdaki avmye gittik... ama eşim söylendi buraya geleceqimize diqer yere giderdik falan diye... ben yediklerimizi gayette beqendim...finalide künefeyle yaptık
Allah sana ve bütün hastalara acil şifalar versin amin...
Yok canım uaaa daha yapmadım böreği ama dışardaki işlerimi halledince yapıcam inşallah...
AMin canım... Sende adamı niye götürdün avmye neden kesesini düşünüyorsun düşünme en pahalı yer neresiyse oraya götür.. Yok canım yok bu erkeklere yaranamazsın ne yapsan suç....
ıyıyım canım sen nasılsın cok gıremıyorsun goremıyorum senı ozledık yaaa
İyim canım bu ara çok yoğunum gidicez ya oraya buraya koştur çok yorgun düştüm giriyordum topiğe geçmişi felan okurken uyuya kalıyordum... Bende sizleri çok özledim canım... Bende face ekleyimmi seni...
İyim canım bu ara çok yoğunum gidicez ya oraya buraya koştur çok yorgun düştüm giriyordum topiğe geçmişi felan okurken uyuya kalıyordum... Bende sizleri çok özledim canım... Bende face ekleyimmi seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?