Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Günaydin kizlar Hayirli Cumalar Ramazanlar nasilsiniz
merhaba canım sanada hayırlı cumalar...çok az katılır oldun aramıza..daha sık gel olurmu
Arkadaşlar çizelge motive eder demişsiniz ya bende istiyorum nasıl eklicemmm
canım kkda çizelge bölümü var ordan bakarak yapabilirsin ayrıntılı anlatılıyor...
evet kesinleşti hamilelik allahım isteyen herkese nasip etsin

canım tekrar tebrik ederim Allah tamamına erdirsin..

abla aynı anlattığın şeyler üşümeler falan bendede oldu yani hamilelik olusmuştu coktan gecen hafta yoksa sende de mi öle bişey var

kızlar ben çok kötüyüm miqrenimde tuttu tam oldu...mide bulantısı hat boyutta miqrende bulantı yapıyor...yattım hep hatta daha öqlen namazımı bile kılamadım şimdi kılıcam...bu arada sizlerinde kafasını daha fazla meşgul etmiyim diye test yaptım bebek yok kızlar sonuç negatif...

nedense negatifi görmek beni etkiledi...üzdü...her nekadar istemiyorum desemde içimde bir ümit varmış demekki...bende uzun bir süre korunmamaya karar verdim...belkide yeniden bebek sahibi olmak bana daha iyi gelir..bilemiyorum...bu konuda tam net bir karar vermediqim için sürekli karar deqiştiriyorum...herşeye kadir olan Yüce Allahım en hayırlı olanı nasip etsin bana ve hepimize...

kızlar şimdi müsadenizle namazımı kılıp azda olsa mukabelemden biraz okumak istiyorum..birazdan eşim gelicek ve uzun bir yola iftar davetine gidicez...ancak olur..iyi olursam iftar sonrası girer bişeyler yazarım..giremezsem sahurda burdayım inşallahh

KIZLAR cok ama cok uzgunummm galıba hamıleyım kesın emın deılım ama :18::18: nolur dua edın ole bısı olmus olmasın lutfennn

tatlım zaten reqlim biteli 1hafta oldu bebişin olması mucize...test yaptım sonuç negatif canım...dua et bana olurmu?

ablacım hayırlısı ne ise o olsun.. Allah her isteyene nasip etsin inşallah.
KIZLAR cok ama cok uzgunummm galıba hamıleyım kesın emın deılım ama :18::18: nolur dua edın ole bısı olmus olmasın lutfennn

Melek?Canım niye öyle söylüyorsun , belki en hayırlısı böylesi.. Çocuk isteyip de olamayanlar var , aman canım saatine denk gelir , sonra istersin de olmaz.
eşinle aranızdakiler yüzünden mi istemiyorsun? hem emin misin test yaptın mı?

yalnız topik maşallah erginsena ile hamişler topiği oldu , az sabredin ben de katılayım birkaç sene sonra inşallah.. daha benim oğlan 2 yaşına haftaya girecek , birkaç yıl daha fark olsun tabii Yüce Allah nasıl uygun görürse.. hayırlısı ise olsun.. bu herkes için geçerli.. öptüm

SEBnemcım ben hıc bır anlamda hazır deılım dolayısıyla ıstemıyorum ve ınsallahta deılımdır 6 yasında bır oglum var be annem bakıyor calıstıgım ıcın tekrar bır bebek benım ıcın cok zor. Allah ınsallah ısteyene versın

gercı az once merakıma yenılılıp test yaptım sukurkı negatıf cıktı . ama kan testıyle emın mı olsam dıyorum :26::26:

hayırlısı olsun canım

canım Rabbim gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı olsun...

tatlım testte negatifse yoktur bende bugün yaptım negatif çıktı...sen nerden hamiş olduqun fikrine kapıldınki :26:

kızlar ben geldimm siz yine yoklardasınız :26::26:
uyanın ben geldim diyorummmm
uyumucam ben sahura kadar sizde kalkın hadi muhabbet edelim yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…