imzan değiştiğine göre hamilesin o zaman? gözün aydın canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
merhaba canım sanada hayırlı cumalar...çok az katılır oldun aramıza..daha sık gel olurmuGünaydin kizlar Hayirli Cumalar Ramazanlar nasilsiniz
canım kkda çizelge bölümü var ordan bakarak yapabilirsin ayrıntılı anlatılıyor...Arkadaşlar çizelge motive eder demişsiniz ya bende istiyorum nasıl eklicemmm
evet kesinleşti hamilelik allahım isteyen herkese nasip etsin
günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlarr
koçişle bu akşam başbaşa dışarda iftar edelim dedik...daha önce gittiqimiz 1-2 yer vardı rezervayon için arayalım dedik....anam o ne öylee biri kişi başı 45 tl dedi diqeri 75yuhhh ben o parayla 1 hafta evi geçindiririm...koçişte olsun götüreyim diyor yok didim kalsın belki bizim burdaki avmye gideriz yada evde bişeyler hazırlarım artık..millet uçmuş yaa bu ne böylee :
kasıklarımın altı ve gögüslerimin dolgunluqu ve acısı aynen devam ediyor..hatta 2 gecedir yattıktan sonra üşüyorum..klima açık ama ben klimanın olduuq odada yatmıyorum çok tuhaf...ve evde benden başka üşüyen yok... yumurtlama dönemlerim sanırım acaba bu böyle kaç gün devam eder :26:
sizler nasılsınız bakalım birazda siz anlatın...havlar sular nasıll
abla aynı anlattığın şeyler üşümeler falan bendede oldu yani hamilelik olusmuştu coktan gecen hafta yoksa sende de mi öle bişey var
tatlım zaten reqlim biteli 1hafta oldu bebişin olması mucize...test yaptım sonuç negatif canım...dua et bana olurmu?
KIZLAR cok ama cok uzgunummmgalıba hamıleyım kesın emın deılım ama :18::18: nolur dua edın ole bısı olmus olmasın lutfennn
ablacım hayırlısı ne ise o olsun.. Allah her isteyene nasip etsin inşallah.
Melek?Canım niye öyle söylüyorsun , belki en hayırlısı böylesi.. Çocuk isteyip de olamayanlar var , aman canım saatine denk gelir , sonra istersin de olmaz.
eşinle aranızdakiler yüzünden mi istemiyorsun? hem emin misin test yaptın mı?
yalnız topik maşallah erginsena ile hamişler topiği oldu, az sabredin ben de katılayım birkaç sene sonra inşallah.. daha benim oğlan 2 yaşına haftaya girecek , birkaç yıl daha fark olsun tabii Yüce Allah nasıl uygun görürse.. hayırlısı ise olsun.. bu herkes için geçerli.. öptüm
SEBnemcım ben hıc bır anlamda hazır deılım dolayısıyla ıstemıyorum ve ınsallahta deılımdır 6 yasında bır oglum var be annem bakıyor calıstıgım ıcın tekrar bır bebek benım ıcın cok zor. Allah ınsallah ısteyene versın
gercı az once merakıma yenılılıp test yaptım sukurkı negatıf cıktı . ama kan testıyle emın mı olsam dıyorum :26::26:
canım Rabbim gönlüne göre versin herşeyin hayırlısı olsun...KIZLAR cok ama cok uzgunummmgalıba hamıleyım kesın emın deılım ama :18::18: nolur dua edın ole bısı olmus olmasın lutfennn
SEBnemcım ben hıc bır anlamda hazır deılım dolayısıyla ıstemıyorum ve ınsallahta deılımdır 6 yasında bır oglum var be annem bakıyor calıstıgım ıcın tekrar bır bebek benım ıcın cok zor. Allah ınsallah ısteyene versın
gercı az once merakıma yenılılıp test yaptım sukurkı negatıf cıktı . ama kan testıyle emın mı olsam dıyorum :26::26:
dünyaptık ya canım bildirimlerikızlar bildirimler neden yapılmadı:S
bacakların inceldimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?