E SUPER o zaman dahada heycanlandım cunku senınle aynı menuyu yemeyı dusunuyoru belkı benıde hızına ortak edersın canım70 olurum bende 1 aya kalmaz
ben geçen süre içinde şunu anladım cnm...ben yiyerek mutlu olmuyorum...bnm mutluluqum günü kaçamaksız kapatmakla mümkün...sürekli mide bulantısı yaşıyorum başım dönüyor sanırım vücudum bu beslenme şeklini kaldırmıyor...az kaldı sabrediyorum...eski günlerime dönücem inşallah..ben hamileliktede kilo almıyorum...her iki yavrumuda 6 kiloyla doqum yaptım..onun için hamişliktende korkum yok...güzel olucak herşey inşallah
evet arzucum senle nedense bu konuda cok benzıyoruz bırbıurımıze bende asla yıyerek mutlu olmuyorum hep bı sucluluk duygusu oluyıordu eskıden berı yememek gereken seyler yerken. ama nedense genede yıyordum ama artık bıttı allaha sukurkı sımdı yapmıyorum ve yapmıcamda artık gerıye donmem bundan sonra ılerıye daha cok gıdıcemıkımız bır olup bunun hakkından gelıcez tum kalbımle ınanıyorum canım
ver elini ortak :13:
ya melek çok başım dönüyor..ama nasıl bir bilsen...fıldır fıldır..sabahtan daha yoqun oluyor gün içinde azalıp kayboluyor..ve zaman zaman bulantıya dönüyor..şekerim falanmı oynuyor acaba..hergün hergün bu ne yaa....
bend eöyle düşünüyorum canım şekerim yükseliyor gibime geliyor..YANI hamılelık olmadıgına gore sanırım oruc tutuyorsun ya o yuzden olabılır farkında olmadan vucudun halsız dusup seker dengen deısıyo demekkı canım.
keske hergun 400-500 gram versem superrr olurdu yaaa1 aya kalmaz manken olurdum zannımca
bu zayıflama maratonu hem heycanlı hem streslı hem beklentılı bısıymıs hergun daha az cıkmak ıcın dua edıyorum cokmu kafama takıyorum bılmıyorum arzucum ya :26::26::26:
bend eöyle düşünüyorum canım şekerim yükseliyor gibime geliyor..
sabretmeyi öqreniyorsun cnm... ben bu tarzı seviyorum..ama yarın daha az çıkıyım diyede dua ettiqimi hatırlamıyorum
BEN EDEr oldum ıyıce tırlattım galıba esımın dedıgı gıbı
yaptıqın şeyi çok ciddiye almandan kaynaklanıyor cnm...doqal olanda bu
kesınlıkle oyle bencede onemsıyorumkı kafama takıyorum demı
kesinlikle öyle cnm...ben ne insanlar biliyorum menülerine dikkat etmeyip kilo veremiyorum diye yakınan...ben bizim listemizi uygulayıp kilo veremicek kimseyi düşünemiyorum..önce emek vericeksin sonra karşılıqını alıcaksın
bu arad çıkarmak üzereyim mide bulantısı ve baş dönmesi tavan yaptı..
kesinlikle öyle cnm...ben ne insanlar biliyorum menülerine dikkat etmeyip kilo veremiyorum diye yakınan...ben bizim listemizi uygulayıp kilo veremicek kimseyi düşünemiyorum..önce emek vericeksin sonra karşılıqını alıcaksın
bu arad çıkarmak üzereyim mide bulantısı ve baş dönmesi tavan yaptı..
bayram sonrasına kadar şikayetlerim geçmezse doktor yolu bana görünüyor cnm...belki ramazandandır diye düşünüyorum...bakalım hayırlısı..arzu ya neden bu rahatsızlıkların gecmedıkı kac gundur :26::26: acaba check up mı yaptırsan neden bolekı :26::26:
selam cnm
bende kilolu bir kadın olaraktan cok mutsuzumbirde onun üstüne bugün pko denilen hastalığı oldumu öğrendim bebek istiorum ama zormuş öyle dedi doktor :18: yasım daha 20 ama korktum acıkcası vermem gereken 30 kılo var nasıl verırım bılmıorum banada neler yaptın anlatımısınnn :2:
bayram sonrasına kadar şikayetlerim geçmezse doktor yolu bana görünüyor cnm...belki ramazandandır diye düşünüyorum...bakalım hayırlısı..
tatlım ilk başladıqımda bnmde verilecek 30 kilom vardı...inan çok kolay bir şekilde verdim....şimdi buraya yazsam çok uzun olur...ilk 10 sayfayı okursan orada neler yaptıqımı ve resimlerimi paylaştım...istersen buyur aramıza katıl birlikte ilerleyelim..pkolu bir arkadaşım ikiz bebiş dünyaya getirdi..her doktorun dediqine inanma cnm..
bu arada hoşgeldin cnm
okudum cnm ama resımlerını gormedım hemen bakıyorummm ayy ıns. benime olur bebısımbuarada hosbulduk bende katılıcam aranıza ama bayramda tatıle gıdıcem dıyet nasıl yaparım bılmıorum
okudum cnm ama resımlerını gormedım hemen bakıyorummm ayy ıns. benime olur bebısımbuarada hosbulduk bende katılıcam aranıza ama bayramda tatıle gıdıcem dıyet nasıl yaparım bılmıorum
çok başım dönüyor kızlar qenel kan tahlili vereyim dedim saqlık ocaqını aradım öqleden sonra kan alıyormusunuz diye sanırım moladalar...kötüyüm çok kötüyüm...
hay allah arzucum ya keske bu sabah gıdıp yaptırsaydın su tahlıllerı ogleden sonra kan alacaklarını sanmıyorumbıraz uzansan gecer belkı uzuldum sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?