- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
ne biliyim cnm yaa hiç aklıma gelmediki..barkinim msnden git kan ver deyince aklıma geldi..sanırım bugün için geç kaldım
tatlım bizde bayram sonrasına erteledik zaten..ramazandı bayramdı derken diyet falan kalmıyor..26 aqustosta burdayım inşallah...pazartesi günüde besmelemizi çekip başlarız Allahın izniyle...
sen ne zaman çıkıyosun tatile canım nereye gideceksiniz?
CANIM AHOSGELDIN tam yerıne geldın. ve ayrca bende uzun yıllar pko lu bırı olarak sana elımden geldıgınce yardımcı olabılırm. bende hamıle kalamamıstım ve tedavı ıle kaldım yanı uzulme tedavı ıle kalırsın canım
canım çok başım dönüyor kaç gündür...bu sabah dahada fazla..yere çakılıcak gibi oluyorum hemde oturduqum yerden...gün içinde etkisini azaltıp kayboluyor..anlamadım gitti cnm...sen nasılsın tatlım...nasılsınız kızlar?
sena abla hayırdır geçmiş olsun?
tamam cnmEVET AMA YARIN sabah ılk ıs gıt lutfen bayramdan sonra vs deme
ayy bende ole yapayım ozaman 9 günlüğüne ailemle ayvalıga yazlımıza gidioruz cnmeşim gelmio ama ona uzuluorum
cok sevındım hamıle kalmana bende bakalım ne zman kalcam yasım kucuk oldugundan 1 sene dogal yolla deneyın dedı doktor
kızlar ben geldim napıyonuzz bensizzzzsıkıldım ağırlık çöktü üstümeeee ufffff
hoşgeldin canım kulakalrınmı çınladı yoksa
aradın mı cnm sağlık ocagını he çınladı
kızlar s.ocaqını tekrar aradım sabah 8.30-10 arası kan alıyorlarmış yarına kaldı artık...
bu arada eşimin dişi aqrıyor dayanamamış işten izin alıp eve gelmiş..şimdide dişçiye gitti orucuda bozuldu..tühhh....
aradım canım yarına kaldı
geçmiş olsun cnm enişteye
sabah ihmal etme git ama
saqol cnm teşekkürler..biz bütün ev halkı tatil öncesi hastalandık..allah hayırlara çıkarsın inşallahh...
Sabah gidicem cnm büyük ihtimal şekerim çıktı...keşke daha önce söyleseydin sabah verseydim yarın alırdım sonucu..
eczaneye git hemen bi şekerine baktır bakıyolar
yok ben kan tahlili yaptırıcam gidemem iki iki
Eniştyle sende çıksaydın o dişçiye sen eczaneye
bugun gene asırı bulantı basladı cıkdırcam arzu ya neden bole oldum bılmıyorum dun yoktu bugun gene varhamılelık vs de deıl ne bu sımdı anlamadım offfffffffffff
senin yine başın aqrıyor hamimelikle yakından direk alakası yok..bnmse sürekli mdüem bulanıyor ve başım dönüyor..demekki mevsimsel canım başak açıklaması yok sanırım...
yok arzucum basım agrımıyor sadece asırı bulantım varptesı cok bulanmstı dun yoktu bısyım bugun gene bulanuor nedenını bı bılsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?