Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ayy bende ole yapayım ozaman 9 günlüğüne ailemle ayvalıga yazlımıza gidioruz cnm eşim gelmio ama ona uzuluorum

cok sevındım hamıle kalmana bende bakalım ne zman kalcam yasım kucuk oldugundan 1 sene dogal yolla deneyın dedı doktor

nasılsınız kızlar?
sena abla hayırdır geçmiş olsun?
canım çok başım dönüyor kaç gündür...bu sabah dahada fazla..yere çakılıcak gibi oluyorum hemde oturduqum yerden...gün içinde etkisini azaltıp kayboluyor..anlamadım gitti cnm...sen nasılsın tatlım...
EVET AMA YARIN sabah ılk ıs gıt lutfen bayramdan sonra vs deme
tamam cnm
ayy bende ole yapayım ozaman 9 günlüğüne ailemle ayvalıga yazlımıza gidioruz cnm eşim gelmio ama ona uzuluorum

olsun bazen ayrı kalmak iyi gelir cnm

cok sevındım hamıle kalmana bende bakalım ne zman kalcam yasım kucuk oldugundan 1 sene dogal yolla deneyın dedı doktor

evet henuz cok gencsın 2 yıl kadar dene olmadı baslarsın tedavıye tabı bu arada verebıldıın kadar kıloda ver pko kılo verınce kendışlıgınden ıyılesen bır hastalık canım

kızlar s.ocaqını tekrar aradım sabah 8.30-10 arası kan alıyorlarmış yarına kaldı artık...
bu arada eşimin dişi aqrıyor dayanamamış işten izin alıp eve gelmiş..şimdide dişçiye gitti orucuda bozuldu..tühhh....

geçmiş olsun cnm enişteye

sabah ihmal etme git ama

saqol cnm teşekkürler..biz bütün ev halkı tatil öncesi hastalandık..Allah hayırlara çıkarsın inşallahh...
sabah gidicem cnm büyük ihtimal şekerim çıktı...keşke daha önce söyleseydin sabah verseydim yarın alırdım sonucu..

Son düzenleme:
bugun gene asırı bulantı basladı cıkdırcam arzu ya neden bole oldum bılmıyorum dun yoktu bugun gene var hamılelık vs de deıl ne bu sımdı anlamadım offfffffffffff

bugun gene asırı bulantı basladı cıkdırcam arzu ya neden bole oldum bılmıyorum dun yoktu bugun gene var hamılelık vs de deıl ne bu sımdı anlamadım offfffffffffff

senin yine başın aqrıyor hamimelikle yakından direk alakası yok..bnmse sürekli mdüem bulanıyor ve başım dönüyor..demekki mevsimsel canım başak açıklaması yok sanırım...

senin yine başın aqrıyor hamimelikle yakından direk alakası yok..bnmse sürekli mdüem bulanıyor ve başım dönüyor..demekki mevsimsel canım başak açıklaması yok sanırım...

yok arzucum basım agrımıyor sadece asırı bulantım var ptesı cok bulanmstı dun yoktu bısyım bugun gene bulanuor nedenını bı bılsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…