Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gıdemedımkı partonum seyahate gıdınce kaldı

ben o testlere hiç güvenmiyorum cnm...arkadaş 4 ayrı marka alıp denemiş 3 pozitif biri negatif çıkmış...kan testi en iyi sonuç bence...benim bebiş varsa bile yaırn çıkmaz daha çok erken reqlime 11 gün var ama senin çıkar çok geçti çünkü..

ARZUCUM kan testınde bır gunluk bıle olsa bebıs cıkıyor yanı yarın teyze olup olmadıgımızı ogrenecegızzz

merhaba kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim hepinizin kandili mübarek duaları kabul olsun insallah...bende bugün 3.günüm regli oldum çok üzüldüm kadir gecesi kuran okuyup namaz kılıcaktım dünde bayram alışverişine gittik 12de eve geldik evvelsi günde başka yere gitmiştik kendime kıyafet bulamıyorum hep açık saçık doğru düzgün bişey yok zor buldum dün kendime erkeklere ne kadar kolay alınıyor oğlumla eşime lcwakikiden aldık kendime oradada bulamadım neyse kaç gündür çok yiyorum dışarda olduğumuz için dışarda yiyoruz çok cızlar yedim ancak bayramdan sonra düzene sokucam tartılmadımda regli olduğum için insallah kilo almamışımdır neyse kızlar öptüm yemek yapıcam daha

Son düzenleme:
ARZUCUM kan testınde bır gunluk bıle olsa bebıs cıkıyor yanı yarın teyze olup olmadıgımızı ogrenecegızzz
canım diqer topikteki arkadaşım reqline 2 gün kala kan testi yaptı ve çıkmadı benim daha 8 günüm var...ve arkadaşım hamileymiş..reql bittikten bikaç gün sonra kan testini tekrarladıqında öqrendi hamiş olduqunu..kan testide çok güvenilir deqil yanii...
bana gelince evet yarın kan vericem ama sonuçlar saqlık ocaqı olduqu için cuma 4ten sonra çıkıyor...beklicez yanii...ama bebek yok büyük ihtimal şekerim çıkıyor yada ramazandan kaynaklanıyor cnm..

seninde kadir gecen mübarek olsun cnm..artık eskisi gibi sohbete katılmıyorsun..neyse bayram sonrası inaşşalh herkeste güzel bir dönüş olucak...alışveriş konusunda haklısın canım hiç müteasıp bayanlara göre bişey olmuyor...bende yarın bakıcam bişeyler..

kızlar iftardan sonra biraz olsun kendime gelirim diye düşünmüştüm ama bende hiçbir düzelme yok mide bulantım biraz geçti ama baş dönmesi dayanılır gibi deqil...sabah olsada kan versem keşke sonucu hemen verseler...kansızlık var bende...ve baş dönmesi yapıyor ama 2 aydır düzenli olarak kan ilacı kullanıyorum ve bundan dolayı kilomdada artış oldu... ilaç kullandıqım için baş dönmemi kansızlıqa baqlamıyorum...ama neyin nesi bu anlamadım gitti...hiç bukadar derinden baş dönmesi yaşamamıştım ve bugün bir an olsun geçmedi...kasıqımdan belime doqru bir aqrıyla tanıştım 2 gündür...sol kasıqım kasıyor...elektrik çarpması gibi anlık aqrılar saplanıp çıkıyor...off...tam hastalanıcak zamanı buldum..cum ayola çıkıcaz çok işim var..ama benim hiç canım yok çok halsizim..yatıp uyumak istiyorum..

bayanlar günaydınn nasılsınızz keyifler nasıl?
arzu ablacıım çook geçmiş olsun bende aynı şekildeyim nedense mide bulantısı ve ara ara baş dönmesi sanırım oruçtan ihmal etme mutlaka doktora git..
melek ablacımm sana da çook geçmiş olsuun öpüyorum..

bayramda bende tatildeyimm umarım verdiğim birkaç kiloyu da geri almam bayramdan sonra burası yıkılıcakk 30 eylülde kuzenimin nişanı var 60 ı görmek istiyorum bakalımm..

gunaydın kızlar

hayırlı gunlerrr

arzucum dedıgın cıktı bende yuksek olcude odem sorunu var ve dunku menumde aksam yedıgım ezme vardıya sanrım suclu oymus cunku su sonuca vardım ben ben bu tur seylerı saat 7 de kahvaltıda yersem bana hıc bır zararı yok ama sucuk ezme salca vs gıbı seylerı aksam yersem ertesı gun mutlaka artı cıkıyorum bunuda kesın ogrenmıs oldum ve cok rahatladım canım
dun 77,600 gosteren tartı bugun 77,100 gosterdı 500 gr gıtmıs yanı.

bugun dun konustugumuz menuyu uyguluyorum kahvaltımı yaptım bıle

dunku menum
sabah
denge uno lıght ekmek 1 dılım ustne ezme surdum( sabah yedıgım ıcın zararı olmadı)
domates yarım
peynır
zeytın

ara
10 gr badem

ogle
ton balıgı

ara
2 adet kırmızı erık( hıc tatlı deıldı hatta sıyah erıktı bu)

aksam
annemın muths patlıcan ezmesı yemegınden 2 kasık taze fasulyeden 3 kasık olmak uzere 1 porsuyon sebze yemegı
1 kase cacık

2,5 lt su

arzucum bu menude odem yapacak bısı ozellıkle aksam yedıklerımde olmadıgı ıcın bugun sabah allahıma sukur + cıkmadım

ben geldim sahur misafiri kabul ediyormusunuz......

çayımı yudumlarken bir bakayım dedim.....
tabiki kabul ediyoruz ama lütfen daha sık gel
canım günaydın geçmiş olsun sanada...
şimdi gidiyorum cnm tahlile..
sen nezaman çıkıyosun tatile nekdar kalıcaksın cnm..
600qr gitmiş süperr
canım akşamı tek çeşit geçir buda etkiliyor...
arzu sen kan verecektın demı bugun cabuk gel meraktan olecegımmmmmmmmmmmm

tatlım şimdi çıkıyorum evden...10 dakkaya gelirim..ama biraz daha merakta kalıcaksın çünkü sonuçlar yarın 4ten sonra veriliyor...

günaydın arakdaşlarr
akşam tansiyonum çok düştü sanırım baş dönmelerim nedeni bu...yinede kan vericem başka bişey varsa bilelim...
şimdi kan vermeye gidiyorum s. ocaqı çok yakın hemen karşıda...birazdan gelirim..ben gelesiye sizde gelin olurmu

kan verip geldim cnm...yarın 3te çıkıcak sonuçlar..tatil için 1-2 alışverişte yaptım...eve geldim baş dönmesi yine başladı..dışarda gayet iyiydim :26:

kan verip geldim cnm...yarın 3te çıkıcak sonuçlar..tatil için 1-2 alışverişte yaptım...eve geldim baş dönmesi yine başladı..dışarda gayet iyiydim :26:

evde oturmak dokunuyor sanırım sana arzucum ya gordunmu arzu ya sucluyu suclu o aksam yedıgım cevızlı ezmeymıs nekadar onemlı ayrntılar ya ıstedıgın kadar dıkkat et aksam yedıgın tek yanlıs sey butun gunu mahvedıyor

evet canım aynen...masum sandıqımız birçok şey bizi ne hale getiriyor...içi çok karışık olan şeyleri yeme..ezmenin içinde yok yok...sade şeyler yersen çok daha iyi sonuç alırsın cnm...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…