evet henuz cok gencsın 2 yıl kadar dene olmadı baslarsın tedavıye tabı bu arada verebıldıın kadar kıloda ver pko kılo verınce kendışlıgınden ıyılesen bır hastalık canım
sen kan verecektin noldu cnm...
gıdemedımkı partonum seyahate gıdınce kaldı
ben o testlere hiç güvenmiyorum cnm...arkadaş 4 ayrı marka alıp denemiş 3 pozitif biri negatif çıkmış...kan testi en iyi sonuç bence...benim bebiş varsa bile yaırn çıkmaz daha çok erken reqlime 11 gün var ama senin çıkar çok geçti çünkü..
canım diqer topikteki arkadaşım reqline 2 gün kala kan testi yaptı ve çıkmadı benim daha 8 günüm var...ve arkadaşım hamileymiş..reql bittikten bikaç gün sonra kan testini tekrarladıqında öqrendi hamiş olduqunu..kan testide çok güvenilir deqil yanii...ARZUCUM kan testınde bır gunluk bıle olsa bebıs cıkıyor yanı yarın teyze olup olmadıgımızı ogrenecegızzz
merhaba kızlar nasılsınız kaç gündür giremedim hepinizin kandili mübarek duaları kabul olsun insallah...bende bugün 3.günüm regli oldumçok üzüldüm kadir gecesi kuran okuyup namaz kılıcaktım dünde bayram alışverişine gittik 12de eve geldik evvelsi günde başka yere gitmiştik kendime kıyafet bulamıyorum hep açık saçık doğru düzgün bişey yok zor buldum dün kendime erkeklere ne kadar kolay alınıyor oğlumla eşime lcwakikiden aldık kendime oradada bulamadım neyse kaç gündür çok yiyorum dışarda olduğumuz için dışarda yiyoruz çok cızlar yedim ancak bayramdan sonra düzene sokucam tartılmadımda regli olduğum için insallah kilo almamışımdır neyse kızlar öptüm yemek yapıcam daha
tabiki kabul ediyoruz ama lütfen daha sık gelben geldimsahur misafiri kabul ediyormusunuz......
çayımı yudumlarken bir bakayım dedim.....
canım günaydın geçmiş olsun sanada...bayanlar günaydınn nasılsınızz keyifler nasıl?
arzu ablacıım çook geçmiş olsun bende aynı şekildeyim nedense mide bulantısı ve ara ara baş dönmesi sanırım oruçtan ihmal etme mutlaka doktora git..
melek ablacımm sana da çook geçmiş olsuun öpüyorum..
bayramda bende tatildeyimm umarım verdiğim birkaç kiloyu da geri almam bayramdan sonra burası yıkılıcakk 30 eylülde kuzenimin nişanı var 60 ı görmek istiyorum bakalımm..
600qr gitmiş süperrgunaydın kızlar
hayırlı gunlerrr
arzucum dedıgın cıktı bende yuksek olcude odem sorunu var ve dunku menumde aksam yedıgım ezme vardıya sanrım suclu oymus cunku su sonuca vardım ben ben bu tur seylerı saat 7 de kahvaltıda yersem bana hıc bır zararı yok ama sucuk ezme salca vs gıbı seylerı aksam yersem ertesı gun mutlaka artı cıkıyorum bunuda kesın ogrenmıs oldum ve cok rahatladım canım
dun 77,600 gosteren tartı bugun 77,100 gosterdı 500 gr gıtmıs yanı.
bugun dun konustugumuz menuyu uyguluyorum kahvaltımı yaptım bıle
dunku menum
sabah
denge uno lıght ekmek 1 dılım ustne ezme surdum( sabah yedıgım ıcın zararı olmadı)
domates yarım
peynır
zeytın
ara
10 gr badem
ogle
ton balıgı
ara
2 adet kırmızı erık( hıc tatlı deıldı hatta sıyah erıktı bu)
aksam
annemın muths patlıcan ezmesı yemegınden 2 kasık taze fasulyeden 3 kasık olmak uzere 1 porsuyon sebze yemegı
1 kase cacık
2,5 lt su
arzucum bu menude odem yapacak bısı ozellıkle aksam yedıklerımde olmadıgı ıcın bugun sabah allahıma sukur + cıkmadım
arzu sen kan verecektın demı bugun cabuk gel meraktan olecegımmmmmmmmmmmm
kan verip geldim cnm...yarın 3te çıkıcak sonuçlar..tatil için 1-2 alışverişte yaptım...eve geldim baş dönmesi yine başladı..dışarda gayet iyiydim :26:
evde oturmak dokunuyor sanırım sana arzucum ya gordunmu arzu ya sucluyu suclu o aksam yedıgım cevızlı ezmeymıs nekadar onemlı ayrntılar ya ıstedıgın kadar dıkkat et aksam yedıgın tek yanlıs sey butun gunu mahvedıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?