Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bu arada neler aldın kız soyle bakalım

canım kuru patlıcan ve kuru biber aldım dolmalık...kuru yolma tavuk aldım biz diqerlerini yemiyoruz...fırın poşeti tavuk harcı ve 2 tane şort aldım kendime geldim..tekrar çıkıcam öqleden sonra...bayramlık alıcam oqluma anneme ve bana küçük küçük toparlanmalarım olucak eve gelince...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy belim kopuyo aqrıdannnnnnnnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84:

yoluk kuru tavuk mu o nekı ılk kez duyuyorum canım sortların nasıl bende ıstıyorum ama esım ızın vermıyor dısarda gıymeme

yoluk kuru tavuk mu o nekı ılk kez duyuyorum canım sortların nasıl bende ıstıyorum ama esım ızın vermıyor dısarda gıymeme

şortlarım penye canım evde giymeye...biri siyah diqeri leopar desenli...
canım dışarda satılan normal tavukların kesimi dinimize uygun deqil... direk ya boqazları kesiliyor yada kolay tüyleri yolunsun diye sıcak suya atılıp boquluyorlar ve mundar oluyor..kuru yolma demek besmeleyle tek tek dinimize uygun kesilen tavuk demek..onun için diqer tavuklardan fiyatı biraz daha farklı...ve her kasapta bulunmuyor...bazı kasaplarda mamüllerimiz islami usüllere uygun kesilmiştir yazsada onlar kesinlikle kuru yolma deqil...kuru yolma tavukların üzerlerinde azçok tüyler olur...diqerleri makineden geçtiqi için kaymak gibi..burdan anlabilirsin cnm..

anladm ve ogrendıgım cok ıyı oldu ama nasıl bulacagızkı soyledıgın tavuklardan bende almak ıstemıyorum o zaman dıger turlerden yazık tavuklara ya demek ole yapıyolar vıcdansızlar ayyy kotu oldum sımdı

canım kasaplara sor kuru yolma tavuk varmı diye...kuru yolm tavuklar bütün olarak satılıyor..isteqe baqlı poriyon yapıyorlar..ve diqerlerinden pahalı...bazı kasaplar müşteri kaybetmemk için var diyorlar...iyice araştır öyle al..zaten olan yerlerde kuru kesim yada kuru yolma diye yazar...

teşekkür ederim cnm evet katılamıyorum sohbetinize çabuk çabuk bakınıyorum çıkıyorum bu aralar hiç fırsatım olmuyo aksamlarıda dışarda oluyoruz genelde tvdede bişey yok gündüzde pek fırsatım olmuyo neyse şu diziler baslasın tv karsısında oturup laptop kucağımda anca ozaman fırsatım oluyo

ablacım teşekkür ederimm ben bayram tatilinden gidicem 4 günlüğüne yıllık iznimi kullandım çünkü :)) çarşamba günü allah kısmet ederse burdayımm

nasılsınız kızlar?
bugün nedense pek havamda değilim. aslında mutlu olmam gerekir bugün elbise aldım kendime,artık daha ufak boyutlara ulaşmışım sanırım ama yine de mutlu değilim bugün
dün gece midem de çok ağrıdı, çiğköfte yemiştim de 3-4 tane sanırım onlar mahvetti
böyle bir isteksiz,huysuz moddayım nedense..

kıss dizi yokken daha çok nete girmeye zama kalır...sen tam tersini yapıyosun
ablacım teşekkür ederimm ben bayram tatilinden gidicem 4 günlüğüne yıllık iznimi kullandım çünkü :)) çarşamba günü allah kısmet ederse burdayımm
hayırlısıyla gidip gelin cnm

bazen hepimiz tatsız olabiliyoruz..çık dışarı gez dolaş biraz..yada bir arkadaşına git açılırsın cnm

kızlar sabahtan beri başımı kaldıramadım yastıktan...başımmı dönüyor dünyamı dönüyor anlayamadım...kasıklarım belim kopuyor aqrıdan...ve çok halsizim hiçbirşey yapmaya halim yok...izin konusuda askıda..bir sorun çıkmış işyerinde..eşim bayram sonrasına kalabilir dedi...kesin yarın belli olucakmış...
melekkk gel beni teselli et iyi deqilim...sürekli yattım bugün...inan zor yazıyorum şu yazıları

geldım aslında burdaydım ama baska topıkteydım sen bılmessın o topıgı

canımcım ızın yoksa bıle bayram tatılı yokmu 4 gunlugune geıder annecıgını babanı gorur gelırsınız olmazmı

canım eşimi bayramda nöbetçi bırakmak istiyorlar..sorun zaten bundan kaynaklanıyor..bakalım hayırlısı...
melek ben çok hastayım..gerçekten bebekmi var diye düşünmekten alamıyorum kendimi...bukadar başdönmesi başak neden olur bilemiyorum...reqlime 1 hafta var demin 1 damla kahverengi leke gelmiş...önceki ayda az olmuştum üstünemi gördüm acaba..yoksa başka bişeymi :26:

canımcım yanı bebek tır umarım ama deılse neden bole bende anlamadım mevsımsel bısımı acaba :26: sanırım tahlıl sonucları cıkmadan hıc bısı yapamıcaz

kendimi bebişe kaptırmak istemiyorum..ya böbreklerimi fena üşüttüm yada şekerim fırladı yada ikiside :26:

yarın alır almaz burdan yaz ama cok merak ederız hele ben olecem meraktan bebekmı baska bısımı dıye:26:

bıde arzucum hanı bana dun lıste hazırladık ya ben bugun yapıyorum cok zorlanıyorum ama nedenkı cok acıktım sımdıden
aksam 1 butla nasıl doycam dusunuyorum

2 tane ye o zaman canım...ama haşlama olsun...suyuda bol iç...bitki çayları iştahını kapatmadımı? bnm listelerim genelde bu şekilde olur...1-2 gün sonra alışıyor vücut...
test sonucunu tabiki hemen paylaşıcam cnm merak etme...ama bebiş olduqunu sanmıyorum...vücudum yine beni kandırıyor

walla sen bayramdan sonra bole yaparsan lıstelerı benı solda sıfır bırakıp gecersın canım ya cok sıkıymıs bu lıste . bıtkı cayı ne bılım benım ıstahımı kapamadı sankı :44::44: ha delı gıbı ac deılım su anda ama tokta deılım

tamam işte..ne aç olucaksın nede tok..iyi böylee

canım birazdan gelirim biraz uzanayım duramıyorum

Ay delircem üç gundur bi kıyafet aldım gitip gelmekden öldüm degişiyorum eve geliyorum yine begenmiyorum ay nefret ediyorum şu denemekden zaten bide dun 40 beden pantolan geldi ya bana kızlar 44 giyiyodum super bi haber ama üzülüyorum bugunlerde iştahım yine açık ne bulursam yiyesim var ve çok üzülüyorum napsam diye arzu abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…