sanırım biraz geç kaldımtmm yavrucum cabuk gel 6,20 de cıkıyorum ben
Ay delircem üç gundur bi kıyafet aldım gitip gelmekden öldüm degişiyorum eve geliyorum yine begenmiyorum ay nefret ediyorum şu denemekden zaten bide dun 40 beden pantolan geldi ya bana kızlar 44 giyiyodum super bi haber ama üzülüyorum bugunlerde iştahım yine açık ne bulursam yiyesim var ve çok üzülüyorum napsam diye arzu abla
herkese hayırlı cumalar şimdiden
ablacım çok geçmiş olsun kulaklarında bi problem olabir mi acaba:44::44::44:
çünkü orta kulakta oluşan bi problem baş dönmelerne sebep olabiliyorr
sahura kalkmıştım kızlarr reqlime daha 6 gün var kahverengi leke gelmiş...galiba düşük yapıyorum hiç böyle olmazdım belim kasıklarım kopuyo aqrıdan...başım çok dönüyor..demekki hamileyim ve kahverengi leke sürülmüş kaqıda..düşük yapıyorum büyük ihtimalle bugün akşam tatile çıkıcamız için hem dışarda hemde evde çooookkk işim var yani yatıp dinlenme gibi bir lüksüm yok yaa ben napıcamı bilmiyorum çok kötüyüm arkadaşlarr
sadece tahmin ediyorum canım...bukadar bel aqrısı başdönmesi ancaka hamilelikte olur diye düşünüyorum..bebk topiklerinde düşük yapan arkadaşlarda kahverengi lekelerle başlayıp kanama yaparak düşük yapıyorlar..gözü onlardan korktu...bütün gece kabuslar gördüm...canım nasıl anladın dusuk oldugunu? bu halde nasıl tatıle gıdeceksınız canımcım ya :26::26::26: bugun su sonucları bıan evel alda tedavı neyse baslasın artık
gurur ve sevıncle bıldırımı yapaayım barıııııııııııııııııııı
baslangıc: 88,90 17,05,2012 de basladım
geçen hafta:77,700
bu hafta:76,400
giden:1,300 kg
gelen: yokkkk:)))
toplam giden:12,500
hedef:68 gıbı emın deılım
beden:40-42
spor:şimdilik yok.
arzu yaaaaaaaaaaaaa nerdesın hadı gell artık sevıncımı paylasmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sadece tahmin ediyorum canım...bukadar bel aqrısı başdönmesi ancaka hamilelikte olur diye düşünüyorum..bebk topiklerinde düşük yapan arkadaşlarda kahverengi lekelerle başlayıp kanama yaparak düşük yapıyorlar..gözü onlardan korktu...bütün gece kabuslar gördüm...
geldim aşkım çooooooooooookkkk harika bir rakam açıkçası bukadarını beklemiyordum...76.900 falan tahminediyordum..çok çok süper canım bu gidişatın devamını dilerim
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalarr
bugün bnm için çok yoqun olucak...izin çıkarsa tatil için akşama yolcuyuz ve daha hiçbirşey hazırlamadım..dışardada işlerim var nasıl olucak bilmiyorum..
alt kasıklarım patlıcak gibi aqrıyor baş dönmem şuan için yok... bakalım bugün bnm için nelere gebe :26:
harika olan sensin cnm...iradene sahip olup listeyi uygulamayı başaran ve tabiki sonucu alan yine sensin..haklı bir gurur yaşıyorsun...buruk olduqum için sevincimi tam olarak dile getiremedim ama gerçekten çok sevindin cnmYA ARZU SEN NE DIYOsun ucuyorum mutluluktan ben de 76,900 olmuısumdur en fazla dıye dusunurken tartıya cıkınca gozume ınanamadım 76,400 du tamı tamına harıkasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydın kusum bence bu rahatsızlıgın gecmezse bugun gıtmeyın canım sonucta saglık herseyden onemlı su sonuclar cıksında bı hele saatde 3 olmaz sımdı offf :26::26:
harika olan sensin cnm...iradene sahip olup listeyi uygulamayı başaran ve tabiki sonucu alan yine sensin..haklı bir gurur yaşıyorsun...buruk olduqum için sevincimi tam olarak dile getiremedim ama gerçekten çok sevindin cnm
OLSUN CANIM sen bugun rahatsızssın ve genede paylastın canım cok sagol senın sayende oldu bırzda. bayramda bıle bozmıcam arzucum tek bır tatlı surmıcem agzıma bu sefer kesın sonuca ulascam
canım eşim delidir dinlemez...yavaş gideriz der yine gider...artık kesin hamile olduqumu düşünüyorum..ama daha reqlime 6 gün var bukadar erken kanda çıkarmı hiç sanmıyorum... eqer hamiş deqilsem daha başka hamiş nasıl olunur bilmiyorum...heralde bidaha bebeqi ultrasonda görene kadar kimseye hamilemiyim belirtilerim var diyemem...eqer fos çıkarsa...
bebişe kaptırmadım kendimi hayel kırıklıqı olmasın diye...daha öncedende bazı belirtielr yaşadım hamileyim sandım ama deqildir...tekrar bunları yaşamak istemiyorum ve onun için hep başka şeylere veriyorum cnm...bakalım hayırlısı azkaldı sonuöları almaya...canım bende ole olduguna emınım desem yerı cunku hamıle olmasan bırden bıre bukadar rahatsızlanman mumkun deıl sonucu heycanla beklıyorum ınan
Herkese merhaba:)
Arzu abla geçmiş olsun, hayırlısı neyse o olsun senin için:S Senin sağlığın da herşeyden önemli..
Bu arada benim Doğum günümmmmm KızlarEvet bu gün doğdum ve evet aslan burcuyum ben
Herkese merhaba:)
Arzu abla geçmiş olsun, hayırlısı neyse o olsun senin için:S Senin sağlığın da herşeyden önemli..
Bu arada benim Doğum günümmmmm KızlarEvet bu gün doğdum ve evet aslan burcuyum ben
bebişe kaptırmadım kendimi hayel kırıklıqı olmasın diye...daha öncedende bazı belirtielr yaşadım hamileyim sandım ama deqildir...tekrar bunları yaşamak istemiyorum ve onun için hep başka şeylere veriyorum cnm...bakalım hayırlısı azkaldı sonuöları almaya...
evet canım hayırlısı olsun artık bebıstır umarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?