Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tmm yavrucum cabuk gel 6,20 de cıkıyorum ben
sanırım biraz geç kaldım

zaman zaman bu şekilde iştah açılmaları yaşayabiliriz cnm...sakın çok fazla ileri gitme....bolbol su ve bitki çayı yada süt içerek mideni doldurmaya çalış...ufak çaplı bir kaçamakta yapabilirsin...geçici bir dönem cnm merak etme

ben geldim ..bir selam vereyim dedim...misafirlerim vardı bu akşam tam 10 kişiydik...ALLAHA ŞÜKÜR yemek derdim olmadı ızgara vardı menüde

benim yaptıklarım pilav salata ve kartopu tatlısı idi...

ama içecekler şişirdi hepimizi

ardından dondurma ve soda ile menümüz sona erdi...

ama yorgunluktan ölüyorum...bulaşıkları ayarlayıp makinaya attım..aa birde bir demlik çay mangalın üstünde çok güzel oldu onuda bitirdik...eğer bir sorun çıkmassa sahurada misafirim var...ama ben yorgunluktan ölüyorum..ağrı kesici içeceğim başım çok ağrıyor..gelseler mi gelmeseler mi düşünüyorum çok uykum var...

herkese hayırlı cumalar şimdiden
ablacım çok geçmiş olsun kulaklarında bi problem olabir mi acaba:44::44::44:
çünkü orta kulakta oluşan bi problem baş dönmelerne sebep olabiliyorr

sahura kalkmıştım kızlarr reqlime daha 6 gün var kahverengi leke gelmiş...galiba düşük yapıyorum hiç böyle olmazdım belim kasıklarım kopuyo aqrıdan...başım çok dönüyor..demekki hamileyim ve kahverengi leke sürülmüş kaqıda..düşük yapıyorum büyük ihtimalle bugün akşam tatile çıkıcamız için hem dışarda hemde evde çooookkk işim var yani yatıp dinlenme gibi bir lüksüm yok yaa ben napıcamı bilmiyorum çok kötüyüm arkadaşlarr

canım nasıl anladın dusuk oldugunu? bu halde nasıl tatıle gıdeceksınız canımcım ya :26::26::26: bugun su sonucları bıan evel alda tedavı neyse baslasın artık

gunaydın kızlar

bu son calısma gununde bomba gıbı geldım cokkkkkkkkkk mutluyum cunku arzucugum sayaesınde seytanın bacagını kırdım harıka sonuclarla geldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

arzu harıka bırısın canım senı sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dunku menu sayesınde bu sabah tamı tamına 700 gr eksık cıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

dunku menum

sabah
yarım domates
yarım saatalık
yumurta
bıtkı cayı

ara
bıtkı cayı

ogle
yarım kabak haslama ustune yogurt( ıtıraf edeyım yemekte zorlandım kabak sevmıyom cunku

ara
bıtkı cayı

aksam
tavuk haslama
marul

2 lt su

gurur ve sevıncle bıldırımı yapaayım barıııııııııııııııııııı

baslangıc: 88,90 17,05,2012 de basladım

geçen hafta:77,700

bu hafta:76,400

giden:1,300 kg

gelen: yokkkk:)))

toplam giden:12,500

hedef:68 gıbı emın deılım

beden:40-42

spor:şimdilik yok.

Son düzenleme:
canım nasıl anladın dusuk oldugunu? bu halde nasıl tatıle gıdeceksınız canımcım ya :26::26::26: bugun su sonucları bıan evel alda tedavı neyse baslasın artık
sadece tahmin ediyorum canım...bukadar bel aqrısı başdönmesi ancaka hamilelikte olur diye düşünüyorum..bebk topiklerinde düşük yapan arkadaşlarda kahverengi lekelerle başlayıp kanama yaparak düşük yapıyorlar..gözü onlardan korktu...bütün gece kabuslar gördüm...

arzu yaaaaaaaaaaaaa nerdesın hadı gell artık sevıncımı paylasmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

geldim aşkım çooooooooooookkkk harika bir rakam açıkçası bukadarını beklemiyordum...76.900 falan tahminediyordum..çok çok süper canım bu gidişatın devamını dilerim

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalarr
bugün bnm için çok yoqun olucak...izin çıkarsa tatil için akşama yolcuyuz ve daha hiçbirşey hazırlamadım..dışardada işlerim var nasıl olucak bilmiyorum..
alt kasıklarım patlıcak gibi aqrıyor baş dönmem şuan için yok... bakalım bugün bnm için nelere gebe :26:

YA ARZU SEN NE DIYOsun ucuyorum mutluluktan ben de 76,900 olmuısumdur en fazla dıye dusunurken tartıya cıkınca gozume ınanamadım 76,400 du tamı tamına harıkasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gunaydın kusum bence bu rahatsızlıgın gecmezse bugun gıtmeyın canım sonucta saglık herseyden onemlı su sonuclar cıksında bı hele saatde 3 olmaz sımdı offf :26::26:

YA ARZU SEN NE DIYOsun ucuyorum mutluluktan ben de 76,900 olmuısumdur en fazla dıye dusunurken tartıya cıkınca gozume ınanamadım 76,400 du tamı tamına harıkasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
harika olan sensin cnm...iradene sahip olup listeyi uygulamayı başaran ve tabiki sonucu alan yine sensin..haklı bir gurur yaşıyorsun...buruk olduqum için sevincimi tam olarak dile getiremedim ama gerçekten çok sevindin cnm
gunaydın kusum bence bu rahatsızlıgın gecmezse bugun gıtmeyın canım sonucta saglık herseyden onemlı su sonuclar cıksında bı hele saatde 3 olmaz sımdı offf :26::26:

canım eşim delidir dinlemez...yavaş gideriz der yine gider...artık kesin hamile olduqumu düşünüyorum..ama daha reqlime 6 gün var bukadar erken kanda çıkarmı hiç sanmıyorum... eqer hamiş deqilsem daha başka hamiş nasıl olunur bilmiyorum...heralde bidaha bebeqi ultrasonda görene kadar kimseye hamilemiyim belirtilerim var diyemem...eqer fos çıkarsa...

canım bende ole olduguna emınım desem yerı cunku hamıle olmasan bırden bıre bukadar rahatsızlanman mumkun deıl sonucu heycanla beklıyorum ınan

Herkese merhaba:)
Arzu abla geçmiş olsun, hayırlısı neyse o olsun senin için:S Senin sağlığın da herşeyden önemli..
Bu arada benim Doğum günümmmmm Kızlar Evet bu gün doğdum ve evet aslan burcuyum ben

canım bende ole olduguna emınım desem yerı cunku hamıle olmasan bırden bıre bukadar rahatsızlanman mumkun deıl sonucu heycanla beklıyorum ınan
bebişe kaptırmadım kendimi hayel kırıklıqı olmasın diye...daha öncedende bazı belirtielr yaşadım hamileyim sandım ama deqildir...tekrar bunları yaşamak istemiyorum ve onun için hep başka şeylere veriyorum cnm...bakalım hayırlısı azkaldı sonuöları almaya...

teşekkür ederim cnm...
yeni yaşın kultu olsun nice yıllara tatlım

canım nıce mutlu senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…