Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

yaaa arzu nasıl bır menuyduku dun benı bu kadar mutlu ettı sıhırlı ne vardıkı dunku menude harıkasın yaaa sen dıyetısyen falan olursun kızım bak soyluyorumm. gunlerdır kıramadıgım seytanın bacagını 1 gunde kırdırdın yaaa. hadı bayram bıtsın don artık sahalara da senın menulerınden kopyalar cekıcemmmmmmmmmmmmmmmm

ezme yemeseydin keşke cnm ödem tutar şimdi...
inşallah canım gidip gitmicemşz bugün belli olucak..gidersek akşama çıkıcaz 26sında inşallah burda olucak...diqer ihtmalse salı akşamı çıkıp daha geç dönücez...bakalım hayırlısı yazarın belli olunca..
şimdi çıkmam lazım cnm işlerim var...dışarı çıkıcam...fırsat bulursam gelirim yine...test sonucunuda mutlaka yazarım cnm

tamam canım beklıyorum mutlaka sonucları kolay gelsın cok bekletmeee

ezmeyıde saat 7 de yedım ya aksama kadar tölere ederım dıye yedım askım

arzucum geçmiş olsun canım madem şüpheleniyorsun kendini fazla zorlama...
bu arada hayırlı yolculuklar canım yolunuz açık olsun...

Ya bu arada sürekli bebek bebek diyoruz ya az önce facede yeni doğum yapan arkadaşımın bebğiyle resmini gördüm aam ilk defa hayatımda yerinde olmak istedim ben de bu duyguyu tatmalıyım dedimki ben korkuyorum ve hiç hazır hissetmiyorum

herkesin keyfi yerindedir inşallah...

dün kaynatamın kuranını okuttuk bittim bittim o neydi öyle anlamadım sabahdan iftar saatine kadar o kadar uğraştık sonra birden masa doldu birden boşaldı ben bişey anlamadım neyse allah kabul etder inşallah..

bugünde eşimin teyzesi davet etti bugün bize bakım yapıcaklar...

öğleden sonra yıkanıp sonunda kuaföre gidicem sonunda kendime vakit ayırabiliyorum....akşamda gelirsek eyer ordan saçlarımı boyıcam..

bayramda belki kimsecikler olmaz buralarda şimdiden ramazan bayramınız mübarek olsun hepinizi çok çok öpüyorum....

canım inanki hamile kalana kadar kendini hazır hissetmezsin ancak hamile kaldığını öğrenince o duyguyu tadınca hazır olduğuna emin olursun...
kaç yıllık evlüsün canım..

kızlar merhaba ,

hayırlı cumalar , ramazanın son cuması, hey gidi mübarek ay,ne çabuk bitti , başlarken zorlanıyor insan biterken de tam alışıyor , bitsin istemiyor .. Allah diğer ramazanlara da erişmemizi nasip etsin , dualar kabul olsun inşallah...

şimdiden herkese hayırlı bayramlar , bol kilo vermeler ...
ben bir süre olamayacağım , hepinizi ayrı ayrı öperim.
inşallah kilo almadan dönerim bayram tatlılarından , anne yemeklerinden ama biraz zor açıkçası.. Allah yardımcım olsun :)

bildirimim:

başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58.5 kg
bu hafta:58 kg
giden: 500 gr
toplam giden : 20 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 38-36
spor: bu hafta yapmaya gayret ettim , toplam 14 mil diyelim..

amin canım cümlesini... inan hiç anlamadım nasıl geçtiğini bugğn son sahurumuza kalkıcaz allah kısmet ederse...

tebrikler canım anne yemekleri kilo aldırmaz canım
hayırlı yolculuklar canım yolunuz açık olsun...

çok teşekkür ederim canım, öpüyorum seni ilknurcum tabii diğer kızları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…