canım nıce mutlu senelere
bebişe kaptırmadım kendimi hayel kırıklıqı olmasın diye...daha öncedende bazı belirtielr yaşadım hamileyim sandım ama deqildir...tekrar bunları yaşamak istemiyorum ve onun için hep başka şeylere veriyorum cnm...bakalım hayırlısı azkaldı sonuöları almaya...
evet canım hayırlısı olsun artık bebıstır umarımmmm
hayırlısı neyse o olsun cnm artık hiçbirşey için üstelemiyorum..Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin...amin..
ee bugünkü menün nasıl bakalım
canım nıce mutlu senelere
hayırlısı neyse o olsun cnm artık hiçbirşey için üstelemiyorum..Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin...amin..
ee bugünkü menün nasıl bakalım
sabah hemen yazayım
uno denge lıght ekmek uzerıne ezme surdum
yarım domatez
5 zeytın
oeynır
ymurta
sımdıde bıtkı cayımı ıcıyorummmm
yaaa arzu nasıl bır menuyduku dun benı bu kadar mutlu ettı sıhırlı ne vardıkı dunku menude harıkasın yaaa sen dıyetısyen falan olursun kızım bak soyluyorumm.gunlerdır kıramadıgım seytanın bacagını 1 gunde kırdırdın yaaa. hadı bayram bıtsın don artık sahalara da senın menulerınden kopyalar cekıcemmmmmmmmmmmmmmmm
ezme yemeseydin keşke cnm ödem tutar şimdi...
inşallah canım gidip gitmicemşz bugün belli olucak..gidersek akşama çıkıcaz 26sında inşallah burda olucak...diqer ihtmalse salı akşamı çıkıp daha geç dönücez...bakalım hayırlısı yazarın belli olunca..
şimdi çıkmam lazım cnm işlerim var...dışarı çıkıcam...fırsat bulursam gelirim yine...test sonucunuda mutlaka yazarım cnm
ılknurcum gunaydın hosgeldın nasılsın canım
günaydın canımm iyim sen nasılsın .. hadi gözün aydın şeytanın bacağını kırdın ne güzel kilo vermişsin öyle tebrikler devamını bekliyoruz....
demetcim doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere...
Teşekkür ederim İlknur:) Şimdiden iyi bayramlar sana da
Ya bu arada sürekli bebek bebek diyoruz ya az önce facede yeni doğum yapan arkadaşımın bebğiyle resmini gördüm aam ilk defa hayatımda yerinde olmak istedim ben de bu duyguyu tatmalıyım dedimki ben korkuyorum ve hiç hazır hissetmiyorum
amin canım cümlesini... inan hiç anlamadım nasıl geçtiğini bugğn son sahurumuza kalkıcaz allah kısmet ederse...kızlar merhaba ,
hayırlı cumalar , ramazanın son cuması, hey gidi mübarek ay,ne çabuk bitti , başlarken zorlanıyor insan biterken de tam alışıyor , bitsin istemiyor .. Allah diğer ramazanlara da erişmemizi nasip etsin , dualar kabul olsun inşallah...
şimdiden herkese hayırlı bayramlar , bol kilo vermeler ...
ben bir süre olamayacağım , hepinizi ayrı ayrı öperim.
inşallah kilo almadan dönerim bayram tatlılarından , anne yemeklerinden ama biraz zor açıkçası.. Allah yardımcım olsun :)
bildirimim:
başlangıç kilo:78 kg
geçen hafta :58.5 kg
bu hafta:58 kg
giden: 500 gr
toplam giden : 20 kg
Hedef : 55 kg
boy : 1.63
beden : 38-36
spor: bu hafta yapmaya gayret ettim , toplam 14 mil diyelim..
amin canım cümlesini... inan hiç anlamadım nasıl geçtiğini bugğn son sahurumuza kalkıcaz allah kısmet ederse...
tebrikler canım anne yemekleri kilo aldırmaz canım
hayırlı yolculuklar canım yolunuz açık olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?