Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

cnm hoşgeldin cuma günü aç karna sabah tartılcaz

başlangıç kilo
hedef kilo
verilen yada alınan kilo
istersen beden ölçünü
ve spor yapıyosan onuda yaz bu şeklde yazıyoruzz

ÇOK TEŞEKKÜRLER. KUSURA BAKMAYIN YAA. SENAYI ÇOK YORDUM PASO ONA SORUYORUM. ARADA SİZDE CVP VERİRSENİZ BÖYLE MEMNUN OLURUM. BEN DE ESKİSİ GİBİ ÇITIR OLMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM[/QUOTE]

yor sen arzuyu bişy olmaz şaka bi yana tabiki cnm hepimiz burda sağlıklı kilo vermek istiyoruz zayıf sağlıklı çıtırlar olcaz önceden zayıfsak gene oluruzz

nası kocacık bırakıcak? hani süpriz yapıcaktın :26:

akşamki biber dolması olmamış cnm... birde menün çok dolu dolu olmuş...en son cuma günü kaç kilo vermiştin?

(( ablacım ben en son 69.30 den 65.40 e düşmüştüm tatil dönüşü 1 kg alarak döndüm şuan 66.40 üm akşam ki biber dolması evet olmadı daha da dikkat ederim..

bugünkü kahvaltım kızlar;

1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
beyaz ve kaşar peynir
form çayı..

benim öqlen yemeqi zamanım geldi kabaklı tavuk sote yapıyorum...miss gibi koku sardı her tarafı..pişsede yesem biran önce

öncelikle hepinize merhaba.. anlaşılacağı üzere yeni üyeyim forumu 1.5 yıldır takip ediyorum özellikle hamile kaldığımda buradaki yazılanları okuyunca kendimi yalnız hissetmedim teşekkür ederim.. benim yaşım bugün itibari ile 24 kilom 90 boyum 1.60 bende 3 gün öncesinden diyet yapmaya başladım ve beynimde kesin karar kıldığım için zorlanmıyorum sizin de başarı öykünüzü okuyunca tamamdır dedim bende başarabilirim. biraz pohpohlanmaya ihtiyacım var açıkçası umarım bende sizin gibi kilo verebilir ve burada gerine gerine anlatabilirim.. aranıza alırsanız tabi ki. şimdiden çok teşekkür ederim..

benimde yeme saatim geldi herhalde hem yiyesim var hem yok takriben yemeğimin büyük bir kısmını saat 10 gbi bitirmiştim.2 saat olmuş bişiler yemeliyim dünün tartışma konusu hurmayı planlamaktayım.neskafemi yapsam ne yapsam sena beni doyur

Son düzenleme:

canım anladıqım kadarıyla bugün doqum günün nice mutlu yıllara canım iyiki doqdun
bu arada aramıza aldık bile hoşgeldin bizim dünyamıza
sanırım 1*2 sayfa öncesinde beslenme listemizi yayınlamıştım onu kopyala cnm sana çok lazım olucak... hergün menülerini paylaşırsan sana daha çok faydalı oluruz cnm..

nescafe bende ödem yapıyor cnm ondan içemiyorum ama çok seviyorum özellikle fındıklısını...yemeqin biteli 2 saat olduysa ara öqün yapman lazım...alternatiflerin vardır mutlaka..en masum olanı yemeni tavsiye ederim

neskafe çok severim diyemem ama içerim.zaten aromalı içmiyorum bildiğin sade şekersiz acı neskafe.onuda 1 kupa yapıyorum yarısına kadar içiyorum az yapınca zevki olmuyo illa kupa dolacak.yanındada 2 hurma yerim yeter şimdilik.canımda sıkılıyo dışarı çıkasım var yağmur yok burda ama hava kapalı arada güneş bir yerden fırlıyo sonra tekrar kayboluyor.tam istanbula özgü bir hava hakim burda anlıcan

evet doğum günüm kutladığın için teşekkür ederim :)
listeyi aldım fakat uyku düzenim tam oturmuş değil sabah erken kalksam bile ben kahvaltı edemiyorum mesela bugün 10.30 da uyandım bir kupa 9bitkili zayıflama çayımı içtim yarım pakette form kepekli çubuk kraker yedim aksini yapamıyorum. öğle yemeğim saat 2 gibi oluyor çorba olur ve ya yumurta olur 1 dilim ekmek yerim yanında arada da kuru kayısı yine form bisküvi akşam da 7 de tavuk ve salata yiyorum yani bende de saat problemi oluyor erken kalkarsam da çok huysuz ve yorgun oluyorum bakmam gereken bi bebeğim var çünkü bende bu şekilde başladım işte makarna ve pilavdan uzak durmak çok oluyo benim için hemde çok zor hayatta en sevdiğim yemekler makarna ve pilavdır şimdilik idare ediyorum böyle işte :)

aç değildim ama elime geçtimide affetmiyorum
mutfağa gittim kahve suyunu koymaya o ara kocişin çerez poşedini tırtıkladım 4 tane fıstık yedim.3 kuru üzüm şimdide hurmamı yiyeceğim.

aynı burdada öyle cnm..açıyo kapatıyor arada yaqmurda yaqıyor..
canım yeme düzenini deqiştrimezsen kilo vermen zorlaşır...
aç değildim ama elime geçtimide affetmiyorum
mutfağa gittim kahve suyunu koymaya o ara kocişin çerez poşedini tırtıkladım 4 tane fıstık yedim.3 kuru üzüm şimdide hurmamı yiyeceğim.
ye canım ye...günün birinde seninde kafana danqqq eder
içim daraldıı yağmur güzelde simsiyah heryerrrr uffffffffff

güzelmi? eminmisin

öqlen yemeqim kızlar;

tavuklu kabak sote..

çok güzeldi tencereyi bitirmek içten bile deqildi...e tabi biraz zorlanıcam büyüdü bikere mide..eskiye dönene kadar biraz sıkıcaz dişimizi

ilkgünden sıkılaşmaya başladın gibi iğrenç bir espriyi yapmayı kendime görev edindim şuan

yağmur güzel simsiyah bulutlar çökmediği süreceee

aynı burdada öyle cnm..açıyo kapatıyor arada yaqmurda yaqıyor..

canım yeme düzenini deqiştrimezsen kilo vermen zorlaşır...

ye canım ye...günün birinde seninde kafana danqqq eder
alıştık artık almaya vermeye buda benden olsun nolcak zaten kuş kadan yiyom onuda çok görüyosun bana hem hem sen bilmiyosun neçok kilo verdim ben

,,

kızlarrr yettımmm garııııııııııııı

gecmısı bırazdan okurum once gecıkme nedenımı ızah edeyım bugun oglusumu bırıncı sınıfa yazdırdım nıhayet kayıt basladıgından berı gıtcem gıtcem bı turlu gıdememıstım bugun hallettım. okul bıze cok yakın ve guzel bır okul oncelıkle buna cok sevındım. kayıttada hıc ugrastırmadılar hemencık halloldu ama ogretmen bekle yol derken saat 12 yı buldu ıse gelmem

sızler napıyorsunız bakalımm arzucummmm mayalı tatsız pucanın zararını bugun bıraz telafı edebılmısım baskul -200 gr gosterdı bugun bıda mı aslaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…