cnm hoşgeldin cuma günü aç karna sabah tartılcaz
başlangıç kilo
hedef kilo
verilen yada alınan kilo
istersen beden ölçünü
ve spor yapıyosan onuda yaz bu şeklde yazıyoruzz
nası kocacık bırakıcak? hani süpriz yapıcaktın :26:
akşamki biber dolması olmamış cnm... birde menün çok dolu dolu olmuş...en son cuma günü kaç kilo vermiştin?
nası kocacık bırakıcak? hani süpriz yapıcaktın :26:
akşamki biber dolması olmamış cnm... birde menün çok dolu dolu olmuş...en son cuma günü kaç kilo vermiştin?
benimde yeme saatim geldi herhalde hem yiyesim var hem yokbugünkü kahvaltım kızlar;
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık
beyaz ve kaşar peynir
form çayı..
benim öqlen yemeqi zamanım geldi kabaklı tavuk sote yapıyorum...miss gibi koku sardı her tarafı..pişsede yesem biran önce
öncelikle hepinize merhaba.. anlaşılacağı üzere yeni üyeyim forumu 1.5 yıldır takip ediyorum özellikle hamile kaldığımda buradaki yazılanları okuyunca kendimi yalnız hissetmedim teşekkür ederim.. benim yaşım bugün itibari ile 24 kilom 90 boyum 1.60 bende 3 gün öncesinden diyet yapmaya başladım ve beynimde kesin karar kıldığım için zorlanmıyorum sizin de başarı öykünüzü okuyunca tamamdır dedim bende başarabilirim. biraz pohpohlanmaya ihtiyacım var açıkçası umarım bende sizin gibi kilo verebilir ve burada gerine gerine anlatabilirim.. aranıza alırsanız tabi ki. şimdiden çok teşekkür ederim..
benimde yeme saatim geldi herhalde hem yiyesim var hem yoktakriben yemeğim büyük bir kısmını saat 10 gbi bitirmiştim.2 saat olmuş bişiler yemeliyim dünün tartışma konusu hurmayı planlamaktayım.neskafemi yapsam ne yapsam sena beni doyur
neskafe çok severim diyemem ama içerim.zaten aromalı içmiyorum bildiğin sade şekersiz acı neskafe.onuda 1 kupa yapıyorum yarısına kadar içiyorumnescafe bende ödem yapıyor cnm ondan içemiyorum ama çok seviyorum özellikle fındıklısını...yemeqin biteli 2 saat olduysa ara öqün yapman lazım...alternatiflerin vardır mutlaka..en masum olanı yemeni tavsiye ederim
canım anladıqım kadarıyla bugün doqum günün nice mutlu yıllara canım iyiki doqdun
bu arada aramıza aldık bile hoşgeldin bizim dünyamıza
sanırım 1*2 sayfa öncesinde beslenme listemizi yayınlamıştım onu kopyala cnm sana çok lazım olucak... hergün menülerini paylaşırsan sana daha çok faydalı oluruz cnm..
ilkgünden sıkılaşmaya başladın gibi iğrenç bir espriyi yapmayı kendime görev edindim şuaniçim daraldıı yağmur güzelde simsiyah heryerrrruffffffffff
aynı burdada öyle cnm..açıyo kapatıyor arada yaqmurda yaqıyor..neskafe çok severim diyemem ama içerim.zaten aromalı içmiyorum bildiğin sade şekersiz acı neskafe.onuda 1 kupa yapıyorum yarısına kadar içiyorumaz yapınca zevki olmuyo illa kupa dolacak.yanındada 2 hurma yerim yeter şimdilik.canımda sıkılıyo dışarı çıkasım var yağmur yok burda ama hava kapalı arada güneş bir yerden fırlıyo sonra tekrar kayboluyor.tam istanbula özgü bir hava hakim burda anlıcan
canım yeme düzenini deqiştrimezsen kilo vermen zorlaşır...evet doğum günüm kutladığın için teşekkür ederim :)
listeyi aldım fakat uyku düzenim tam oturmuş değil sabah erken kalksam bile ben kahvaltı edemiyorum mesela bugün 10.30 da uyandım bir kupa 9bitkili zayıflama çayımı içtim yarım pakette form kepekli çubuk kraker yedim aksini yapamıyorum. öğle yemeğim saat 2 gibi oluyor çorba olur ve ya yumurta olur 1 dilim ekmek yerim yanında arada da kuru kayısı yine form bisküvi akşam da 7 de tavuk ve salata yiyorum yani bende de saat problemi oluyor erken kalkarsam da çok huysuz ve yorgun oluyorum bakmam gereken bi bebeğim var çünkü bende bu şekilde başladım işte makarna ve pilavdan uzak durmak çok oluyo benim için hemde çok zor hayatta en sevdiğim yemekler makarna ve pilavdır şimdilik idare ediyorum böyle işte :)
ye canım ye...günün birinde seninde kafana danqqq ederaç değildim ama elime geçtimide affetmiyorum
mutfağa gittim kahve suyunu koymaya o ara kocişin çerez poşedini tırtıkladım 4 tane fıstık yedim.3 kuru üzüm şimdide hurmamı yiyeceğim.
içim daraldıı yağmur güzelde simsiyah heryerrrruffffffffff
ilkgünden sıkılaşmaya başladın gibi iğrenç bir espriyi yapmayı kendime görev edindim şuan
aynı burdada öyle cnm..açıyo kapatıyor arada yaqmurda yaqıyor..
canım yeme düzenini deqiştrimezsen kilo vermen zorlaşır...
ye canım ye...günün birinde seninde kafana danqqq eder
güzelmi? eminmisin
yağmur güzel simsiyah bulutlar çökmediği süreceee
tam uyku havası...
alıştık artık almaya vermeye buda benden olsun nolcakaynı burdada öyle cnm..açıyo kapatıyor arada yaqmurda yaqıyor..
canım yeme düzenini deqiştrimezsen kilo vermen zorlaşır...
ye canım ye...günün birinde seninde kafana danqqq eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?