Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ohh hayırlı olsun cnm inş okul zamanıda güzel geçer kaç doğumlu oğlun senin

yeni bir iş ilanı gördüm aradım gel görüşelim dediler...ama bu kiloyla beni işe almazlar...eski halime dönene kadar iş bakmayı ertelicem kızlar...kötü oldum şimdi...

yeni bir iş ilanı gördüm aradım gel görüşelim dediler...ama bu kiloyla beni işe almazlar...eski halime dönene kadar iş bakmayı ertelicem kızlar...kötü oldum şimdi...

ne işi ki abla kiloyla ne ilgisi var sıkma canını sen yaparsın çok zimlisin maşallah abloşum

ya dövcem seni şimdiiiiiiiiiiiii ne alaka kiloyla işe almamak kendi kendine kuruntu yapıyosun
tam bir ev kadını görüntüsündeyim..ben olsam beni işe almam...kilo vermem lazım...böyle iş başvurusu yapamam...
ne işi ki abla kiloyla ne ilgisi var sıkma canını sen yaparsın çok zimlisin maşallah abloşum

muhasebe cnm...birden kötü hissettim kendimi...gitmicem görüşmeye...

ben 105,5 kilo ile işe girdiysem eğer :)
bugün öğlen suyu süzülmüş yarım porsiyon kadar barbunya yedimmm ;(

Bugün ki menüm;
SABAH
Normal kahvaltımı yaptım zeytin, yapsız peynir, meyca suyu, (şekeirm çok düşük çıktı o yüzden bu ra meyva suyu içiyorum kahvaltılarda) 2 dil. k.ekmek biraz domates çook az pekmez.

ARA:Bi tane şeftali yedim

ÖĞLEN:Roka salatası (içine yağsız tuzsuz lor da koydum) ve 2 bardak açık şekersiz çay

ARA: henüz yemedim ama 3 tane siyah erik yemeyi düşünüyorum,ceviz büyüklüğünde

AKŞAM: mercimek çorbası ve salata, salatanın yerine 3-4 kaşık zeytinyağlıda olabilir

bugün dışarı çıkmayacğaım sanırım yürüyüş yok, başım çok ağrıyor dündne çok yorgunum. 3 litre su :26:

bende uzun zamandir topiginizi takip eenlerdenim. size hayran kaldigimi itiraf etmek zorundayim. cok anac bir hanimsiniz. kilo vermek isteyen hanimlarin hepsiyle tek tek ilgilenmeniz ve onlara hem bir abla hemde mükemmel bir arkadas olmaniz dolaisiyla sizinle bir an önce tanismak istedim. insallah benide araniza kabul edersiniz. ben 35 yasinda evli 2 cocuk shibi bir baynim, almanyad yasiyorum.. kiloma gelince suan bende senin gibi tartilmayya korkuyorum. ramazandan önce 88 dim herseneki gibi ramazanda sorun yok ama sonrasinda asiri bir istah sonucu kilo aliyorum.suan kilo vermeyyi istiyorum,ama istahima engel olamadigim icin bir türlü diyete baslayamiyorum. insallaah banada yardimci olur elimden tutarsin?

melek seni çok merak ettim cnm keşke dünden söyleseydin
oqlun şimdi nekadar heyecanlıdır canım hayırlı uqurlu olsun...Rabbim zihin açıklıqı versin inşallahh...basküldeki düşüşte gayet güzel..
ben 105,5 kilo ile işe girdiysem eğer :)
bugün öğlen suyu süzülmüş yarım porsiyon kadar barbunya yedimmm ;(

ben çok takılıyorum böyle şeylere..önce fiziqe bakıyorlar gibime geliyor..şuan için bu konuda hiç güvenim yok kendime...
canım bakliyatları son derece dikkatli tüketiyoruz...karbonhidratları çok fazla..daha çok sebze ve et ürünlerini tercih ediyoruz...bilgin olsun

ohh hayırlı olsun cnm inş okul zamanıda güzel geçer kaç doğumlu oğlun senin

MUAZZEZCIM COK TESEKKUr ederım canım benım oglan tam 6,5 yasında yanı tam zamanı

arzu yanı ne alaka kızım kılo ıle ıs ben ılk ıse basladıımgımda 90 kg ydım yanı alakası yok

fızıkten zıyade tecrube canım ve konuskan olmak onemlı sanırım . cekınme hıc

canım hadi şekerin düşük meyve suyu içmişsin peki ya sonraki pekmez? daha sonraki şeftali? ve daha sonraki 2 tane ceviz büyüklüqünde erik??
olmaz çok fazla bunlar
hepsi şekerli ve karbonları çok fazla...kilo vermeni etkiler bunlar cnm...öqlende sadece salata çok az yada yediqin salata tavuklu yada ton balıklı olursa tam bir öqün yemeqi olabilir...akşamda mutlaka tek çeşit yemelisin...çorba + yemek deqilde çorba+salata yada yemek+ salata tarzında olabilir..

fazla mı olmuş barbunya sena? ayy üzüldüm şmdi ya. yarında yin aynı yarı porsiyn kadar taze fas. (susuz sadece tneleri ) yemeyi düşünyordum. bugün ayrca yeeğin yanında cacık da yedim ama ekmek yoktucanım

diger arkadaslar sizleride unutmadim tabiiiki sizede ayri ayri merhabalar,ve iyi kilo vermeler. umarim hepimiz güzel kilolar verip istedigimiz kiloya düseriz. bu siteyi uzun zamandir arastirip yeni üye oldum,aslinda üye olayimmi olmayayimmi diye cok düsündüm,sizin samimiyetinize hayyran kaldigim icin bende burda olmaliyim dedim. burada sadece kilo vermek degil diger konularida birbirinizle paylasmaniz vebirbirinize her konuda destek olmaniz inanin cok hosuma gitti.

ya pekmezi çok yemedim ki bi lokma ekmeğe sürdüm çok azdı, ama şeftaliyi hiç düşünemedim haklısın abla tşk ederim uyarın için o zaman o eriği atıp soğurt yiyim ara öğünde akşamada çorbayla salata yerim, öğlen yiyemiyorum bu bile çok bana zorla yedim ama deidğin gibi tavuk yada tonbalığıyla deneyebilirim

Sena abla bu şekeri nasıl dengeliycem baş dönmelerimin sebebi buymuş şekerim çok düşük şuan bile dönüyor ya baş dönmesiyle uaynmak çok kötübişey hele çarşıda felan olunca korkuyorum çarpılıcam bi arabaya

ciddimisin canım. pişma oldum sımdı sen ole soleyınce. yanındada cacık yemıstım. yrın daoglen suyunu suzup taze fasulye yıyım dıyorum ben de... o da bugune benzıcek dımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…