,,
kızlarrr yettımmm garııııııııııııı
gecmısı bırazdan okurum once gecıkme nedenımı ızah edeyım bugun oglusumu bırıncı sınıfa yazdırdım nıhayet kayıt basladıgından berı gıtcem gıtcem bı turlu gıdememıstım bugun hallettım. okul bıze cok yakın ve guzel bır okul oncelıkle buna cok sevındım. kayıttada hıc ugrastırmadılar hemencık halloldu ama ogretmen bekle yol derken saat 12 yı buldu ıse gelmem
sızler napıyorsunız bakalımmarzucummmm mayalı tatsız pucanın zararını bugun bıraz telafı edebılmısım baskul -200 gr gosterdı bugun bıda mı aslaaaaa
yeni bir iş ilanı gördüm aradım gel görüşelim dediler...ama bu kiloyla beni işe almazlar...eski halime dönene kadar iş bakmayı ertelicem kızlar...kötü oldum şimdi...
yeni bir iş ilanı gördüm aradım gel görüşelim dediler...ama bu kiloyla beni işe almazlar...eski halime dönene kadar iş bakmayı ertelicem kızlar...kötü oldum şimdi...
tam bir ev kadını görüntüsündeyim..ben olsam beni işe almam...kilo vermem lazım...böyle iş başvurusu yapamam...ya dövcem seni şimdiiiiiiiiiiiii ne alaka kiloyla işe almamak kendi kendine kuruntu yapıyosun
ne işi ki abla kiloyla ne ilgisi var sıkma canını sen yaparsın çok zimlisin maşallah abloşum
canım ben beslenme listemizi yayınlıyım ona göre beslen olurmu :34
tatlım ben 90la başlamıştım...kilo vermemdeki en büyük etken aksatmadan girdiqim diyet topiqi oldu...bana çok şeyler kattı..doqruyu yanlışı nasıl beslenmem gerektiqini hep kkda öqrendim...onun için kilo vermek isteyen herkese diyet topiqine düzenli olarak girmelerini tavsiye ediyorum.. ve senin kilon benim en çok sevdiqim rakamlarda...çünkü kilosu fazla olanlar çok daha rahat kilo verebiliyorlar...bizim bir beslenme listemiz var canım birazdan onu asıcam buraya..orda yazanları uygula ve aklına takılanı çekinme sor bize...her akşam mutlaka menülerini paylaşki hatalarını görüp seni uyaralım...gerisi inan tahmin ettiqinden çok daha kolay gelicek...yaşın çok genç ben 35ten sonra başardıysam sen haydi haydi başarırsın..hadi bakalım göreyim snei tatlım
çok tesekkur ederım sena abla ınsallah baslıyorum bnde yarın hemen yedıklerımı yazıcam
melek seni çok merak ettim cnm keşke dünden söyleseydin,,
kızlarrr yettımmm garııııııııııııı
gecmısı bırazdan okurum once gecıkme nedenımı ızah edeyım bugun oglusumu bırıncı sınıfa yazdırdım nıhayet kayıt basladıgından berı gıtcem gıtcem bı turlu gıdememıstım bugun hallettım. okul bıze cok yakın ve guzel bır okul oncelıkle buna cok sevındım. kayıttada hıc ugrastırmadılar hemencık halloldu ama ogretmen bekle yol derken saat 12 yı buldu ıse gelmem
sızler napıyorsunız bakalımmarzucummmm mayalı tatsız pucanın zararını bugun bıraz telafı edebılmısım baskul -200 gr gosterdı bugun bıda mı aslaaaaa
ben 105,5 kilo ile işe girdiysem eğer :)
bugün öğlen suyu süzülmüş yarım porsiyon kadar barbunya yedimmm ;(
ohh hayırlı olsun cnm inş okul zamanıda güzel geçer kaç doğumlu oğlun senin
melek seni çok merak ettim cnm keşke dünden söyleseydin
oqlun şimdi nekadar heyecanlıdır canım hayırlı uqurlu olsun...Rabbim zihin açıklıqı versin inşallahh...basküldeki düşüşte gayet güzel..
arzucum aksam cıkısta ızın alabıldım bellı deıldı ondan soylemedım ama bende merak ettım sızlerı aklım burdaydı valla
guzel dıleklerın ıcın sagol canım henuz farkında deıl ama ne zaman canta defter kalem alcaz o zaman heycanlanır herhalde
baskuldekı dusus zararın telafısı bırazda olsa ama kendı kendıme soz verdım 70 olana dek macera aramıcam ozellıkle tatsız tusssuz puaca maceraları
ben çok takılıyorum böyle şeylere..önce fiziqe bakıyorlar gibime geliyor..şuan için bu konuda hiç güvenim yok kendime...
canım bakliyatları son derece dikkatli tüketiyoruz...karbonhidratları çok fazla..daha çok sebze ve et ürünlerini tercih ediyoruz...bilgin olsun
canım hadi şekerin düşük meyve suyu içmişsin peki ya sonraki pekmez? daha sonraki şeftali? ve daha sonraki 2 tane ceviz büyüklüqünde erik??Bugün ki menüm;
SABAH
Normal kahvaltımı yaptım zeytin, yapsız peynir, meyca suyu, (şekeirm çok düşük çıktı o yüzden bu ra meyva suyu içiyorum kahvaltılarda) 2 dil. k.ekmek biraz domates çook az pekmez.
ARA:Bi tane şeftali yedim
ÖĞLEN:Roka salatası (içine yağsız tuzsuz lor da koydum) ve 2 bardak açık şekersiz çay
ARA: henüz yemedim ama 3 tane siyah erik yemeyi düşünüyorum,ceviz büyüklüğünde
AKŞAM: mercimek çorbası ve salata, salatanın yerine 3-4 kaşık zeytinyağlıda olabilir
bugün dışarı çıkmayacğaım sanırım yürüyüş yok, başım çok ağrıyor dündne çok yorgunum. 3 litre su :26:
bende uzun zamandir topiginizi takip eenlerdenim. size hayran kaldigimi itiraf etmek zorundayim. cok anac bir hanimsiniz. kilo vermek isteyen hanimlarin hepsiyle tek tek ilgilenmeniz ve onlara hem bir abla hemde mükemmel bir arkadas olmaniz dolaisiyla sizinle bir an önce tanismak istedim. insallah benide araniza kabul edersiniz. ben 35 yasinda evli 2 cocuk shibi bir baynim, almanyad yasiyorum.. kiloma gelince suan bende senin gibi tartilmayya korkuyorum. ramazandan önce 88 dim herseneki gibi ramazanda sorun yok ama sonrasinda asiri bir istah sonucu kilo aliyorum.suan kilo vermeyyi istiyorum,ama istahima engel olamadigim icin bir türlü diyete baslayamiyorum. insallaah banada yardimci olur elimden tutarsin?
canım ben beslenme listemizi yayınlıyım ona göre beslen olurmu :34
tatlım ben 90la başlamıştım...kilo vermemdeki en büyük etken aksatmadan girdiqim diyet topiqi oldu...bana çok şeyler kattı..doqruyu yanlışı nasıl beslenmem gerektiqini hep kkda öqrendim...onun için kilo vermek isteyen herkese diyet topiqine düzenli olarak girmelerini tavsiye ediyorum.. ve senin kilon benim en çok sevdiqim rakamlarda...çünkü kilosu fazla olanlar çok daha rahat kilo verebiliyorlar...bizim bir beslenme listemiz var canım birazdan onu asıcam buraya..orda yazanları uygula ve aklına takılanı çekinme sor bize...her akşam mutlaka menülerini paylaşki hatalarını görüp seni uyaralım...gerisi inan tahmin ettiqinden çok daha kolay gelicek...yaşın çok genç ben 35ten sonra başardıysam sen haydi haydi başarırsın..hadi bakalım göreyim snei tatlım
çok tesekkur ederım sena abla ınsallah baslıyorum bnde yarın hemen yedıklerımı yazıcam
MUAZZEZCIM COK TESEKKUr ederım canım benım oglan tam 6,5 yasında yanı tam zamanı
arzu yanı ne alaka kızım kılo ıle ıs ben ılk ıse basladıımgımda 90 kg ydım yanı alakası yok
oqlun şimdi nekadar heyecanlıdır canım hayırlı uqurlu olsun...Rabbim zihin açıklıqı versin inşallahh...basküldeki düşüşte gayet güzel..
ben çok takılıyorum böyle şeylere..önce fiziqe bakıyorlar gibime geliyor..şuan için bu konuda hiç güvenim yok kendime...
canım bakliyatları son derece dikkatli tüketiyoruz...karbonhidratları çok fazla..daha çok sebze ve et ürünlerini tercih ediyoruz...bilgin olsun
fızıkten zıyade tecrube canım ve konuskan olmak onemlı sanırım . cekınme hıc
yok gitmicem sinirlerim bozuldu...
ohh iyi oldu bana bu kadar kilo alırsam olacaqı buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?