Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hosgeldın canım ve merak etme kısa surede kıloların gıdecek ben 2,5 ayda 13 kg verdım mesela burası sayesınde

Canım taze fasulye yiyebilirsin o sebzeye giriyor..kurufasulye nohut barbunya makarna pilav bunlara dikakt etmeliyiz..yanında cacık yemende hiçbir sakınca yok cnm
diyet bahane en güzel yanı kalıcı dostluklar cnm..
canım o ''bir lokma'' tabiri varya bize tahminimizin çok üzerinde zarar veriyor..sanırım bir ara sana karbon deqerlerinden bahsetmemiz gerekicek...
ıstemıosan gıtme tabı ama fızıkle alakası yokkkk emın ol

kızım alsan nolurkı bır gunde gene 2 kılo gıtmıs gorunce gozlerım bole oldu
dünkü menümüde gördünmü cnm..bişey yemedimki...zaten bunlar kilo deqil ödem...birkaç güne rütuna döner canım...haftada 300-500civarı gideriz..
tatlım doktora gtmedinmi?
ciddimisin canım. pişma oldum sımdı sen ole soleyınce. yanındada cacık yemıstım. yrın daoglen suyunu suzup taze fasulye yıyım dıyorum ben de... o da bugune benzıcek dımı?

tatlım taze fasulye yiyebilirsin

hosgeldın canım ve merak etme kısa surede kıloların gıdecek ben 2,5 ayda 13 kg verdım mesela burası sayesınde

tesekkür ederim ya bende üzülmüstüm galiba benimle ilgilenen olmayacak diye. zaten izin azminize hayranim, ben en fazla 4-5 kilo verip birakiyorum, sonra tekrr aliyorum. bu hep böyle devam etti. aslinda cevremdekiler boyun uzun kilonu kaldiriyorsun diyolar ama, ben hep eski kilomu istiyorum.bu arada boyum 1,75 vücudum ve kilom orantili oldugu icin öyle görüyorlar.

canım bende cevap yazdım sana okumadınmı?

tatlım alıntını yapmışım ama yazdıklarım çıkmamış..demesen farkına varmıcaktım..kusutra bakma emi
söylediqin güzel sözler için çok teşekkür ederim seninde dediqin gibi buradaki dostluklarımız hiçbirşeye deqişilmez..çok arkadaşımızda tatilde burda yoklar...toplandıqımız zaman mükemmel bir topik oluyoruz
tabiki aramıza alırız elinden tutmaya yardımcı olmaya çalışırız tatlım..bunun için burdayız...yaşlarımız yakınmış bende 37 yaşındayım bnmde 2 çocuqum var ve kafayı sıyırdım 1 tane daha düşünüyoruz eşim sayesinde
heo beraber bu kiloalrı vericez cnm beslenme listemizi kopyala çok işine yarıcak...bu rada aramıza hoşgeldin canım

maşallah sen de çok güzel vermişsn. buarada benim de adım melek.

aa adasmısız hemde cook guzel melekcım sen hergun buraya gel menulerını paylas fıkır alısverısı yaparız merak etme kıloların gıdecek ayrıca boyun cok uzunmus cok buyuk avantaj canım 4-5 aya kalmaz ıncecık olacaksınnn

bızler senle ılgılenırız hıc merak etme canım motıvasyon dıyetın olmazssa olmazı bence sen hergun gel mutklaka . bende senın gıbı 4-5 kılo verıp bırakır sonra gerı alırdım ama buraya geldıgımden berı asla bırakmıyrm ve ınan zayıflıga adım atmanın tadı en guzel yemekte bıle yokk

sena bu arad bu saba∟ tartıda 100,8 gördüm. inanamadım bu demek oluyr ki 9 günde 4,7 kilogram

canım bende cevap yazdım sana okumadınmı?

hair canim seninkini görmedim yaa ben senin ramazanda yasadigin o kasik agrilarini ve o diger hamilelik belirtilerinin hepini ve daha fzlasini bende ysadim. okurken ayni kendi yzilrimi okuyormusum gibi hissettim,bütün gün hamilemiyim degilmiyim diye düsünmekten kafayi yiyecektim. aslinda 15 yasinda bir kizim 11 yasindda bir oglum var ve evdeki herkesin istemesine rgmen ben sürekli bahaneler yratip cocuk istemiyordum. ramazanda bana olanlar resmen hamilelik belirtileriydi,ve ben bunun üzerine süphelenip jinekologa gittim kizim da benimle geldi. evde en cok isteyen zaten o .gece rüyalrina bile giriyor.odasinin duvarlrini kardesinin bebeklik fotolariyla doldurdu okadar yanii. neyse doktor hamilelik yok kist var deyince kizimin yüzünü görmeliydiniz. gözleri doldu arabada eve gelene kadar agladi. cok ümitlenmisti. aslinda hata bende ona bahsetmemem lazimdi ama ayni senacin bende senin gibi agrilarla yatip bebekle kalkiyordum insanin psikolojisi bozuluyor.bunun üzerine kizimin o hali ve bebek tutkusu esimle benim bu ay hamile kalma calismalarina baslamamiza vesile oldu. artik yasimda kemle erdi olacaksa olun birtane daha diye karr aldik,lakin suanda kilom vrken hamileliktede kilo alacagim düsünceside beni mahvediyor. cünkü ben iki hamileligimdede 21 kilo almistim. yani cok kararsiz kaliyorum. bir yndn kizim icin hamile kalmayi isterken diger yandan bunun icin gec kaldigimi hissediyorum. yalniz doktor bebek yyok dedigindede bende üzüldüm iste bunuda anlayamiyorum.yani anlaycagin karisik bi durumdayim. y cok uzun oldu ilk günden hayat hikayemi paylastim galiba sizinle senacim sendede böyle oldumu sende ramazan sasirtmacasindaan sonra acaba olsami dedinmi bak sen dogurursan bende doguracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…