- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
diger arkadaslar sizleride unutmadim tabiiiki sizede ayri ayri merhabalar,ve iyi kilo vermeler. umarim hepimiz güzel kilolar verip istedigimiz kiloya düseriz. bu siteyi uzun zamandir arastirip yeni üye oldum,aslinda üye olayimmi olmayayimmi diye cok düsündüm,sizin samimiyetinize hayyran kaldigim icin bende burda olmaliyim dedim. burada sadece kilo vermek degil diger konularida birbirinizle paylasmaniz vebirbirinize her konuda destek olmaniz inanin cok hosuma gitti.
ciddimisin canım. pişma oldum sımdı sen ole soleyınce. yanındada cacık yemıstım. yrın daoglen suyunu suzup taze fasulye yıyım dıyorum ben de... o da bugune benzıcek dımı?
Canım taze fasulye yiyebilirsin o sebzeye giriyor..kurufasulye nohut barbunya makarna pilav bunlara dikakt etmeliyiz..yanında cacık yemende hiçbir sakınca yok cnmfazla mı olmuş barbunya sena? ayy üzüldüm şmdi ya. yarında yin aynı yarı porsiyn kadar taze fas. (susuz sadece tneleri ) yemeyi düşünyordum. bugün ayrca yeeğin yanında cacık da yedim ama ekmek yoktucanım
diyet bahane en güzel yanı kalıcı dostluklar cnm..diger arkadaslar sizleride unutmadim tabiiiki sizede ayri ayri merhabalar,ve iyi kilo vermeler. umarim hepimiz güzel kilolar verip istedigimiz kiloya düseriz. bu siteyi uzun zamandir arastirip yeni üye oldum,aslinda üye olayimmi olmayayimmi diye cok düsündüm,sizin samimiyetinize hayyran kaldigim icin bende burda olmaliyim dedim. burada sadece kilo vermek degil diger konularida birbirinizle paylasmaniz vebirbirinize her konuda destek olmaniz inanin cok hosuma gitti.
canım o ''bir lokma'' tabiri varya bize tahminimizin çok üzerinde zarar veriyor..sanırım bir ara sana karbon deqerlerinden bahsetmemiz gerekicek...ya pekmezi çok yemedim ki bi lokma ekmeğe sürdüm çok azdı, ama şeftaliyi hiç düşünemedim haklısın abla tşk ederim uyarın için o zaman o eriği atıp soğurt yiyim ara öğünde akşamada çorbayla salata yerim, öğlen yiyemiyorum bu bile çok bana zorla yedim ama deidğin gibi tavuk yada tonbalığıyla deneyebilirim
dünkü menümüde gördünmü cnm..bişey yemedimki...zaten bunlar kilo deqil ödem...birkaç güne rütuna döner canım...haftada 300-500civarı gideriz..ıstemıosan gıtme tabı ama fızıkle alakası yokkkk emın ol
kızım alsan nolurkı bır gunde gene 2 kılo gıtmıs gorunce gozlerım bole oldu
tatlım doktora gtmedinmi?Sena abla bu şekeri nasıl dengeliycem baş dönmelerimin sebebi buymuşşekerim çok düşük şuan bile dönüyor ya baş dönmesiyle uaynmak çok kötübişey hele çarşıda felan olunca korkuyorum çarpılıcam bi arabaya
ciddimisin canım. pişma oldum sımdı sen ole soleyınce. yanındada cacık yemıstım. yrın daoglen suyunu suzup taze fasulye yıyım dıyorum ben de... o da bugune benzıcek dımı?
hosgeldın canım ve merak etme kısa surede kıloların gıdecek ben 2,5 ayda 13 kg verdım mesela burası sayesınde
tesekkür ederim ya bende üzülmüstüm galiba benimle ilgilenen olmayacak diye. zaten izin azminize hayranim, ben en fazla 4-5 kilo verip birakiyorum, sonra tekrr aliyorum. bu hep böyle devam etti. aslinda cevremdekiler boyun uzun kilonu kaldiriyorsun diyolar ama, ben hep eski kilomu istiyorum.bu arada boyum 1,75 vücudum ve kilom orantili oldugu icin öyle görüyorlar.
bende uzun zamandir topiginizi takip eenlerdenim. size hayran kaldigimi itiraf etmek zorundayim. cok anac bir hanimsiniz. kilo vermek isteyen hanimlarin hepsiyle tek tek ilgilenmeniz ve onlara hem bir abla hemde mükemmel bir arkadas olmaniz dolaisiyla sizinle bir an önce tanismak istedim. insallah benide araniza kabul edersiniz. ben 35 yasinda evli 2 cocuk shibi bir baynim, almanyad yasiyorum.. kiloma gelince suan bende senin gibi tartilmayya korkuyorum. ramazandan önce 88 dim herseneki gibi ramazanda sorun yok ama sonrasinda asiri bir istah sonucu kilo aliyorum.suan kilo vermeyyi istiyorum,ama istahima engel olamadigim icin bir türlü diyete baslayamiyorum. insallaah banada yardimci olur elimden tutarsin?
maşallah sen de çok güzel vermişsn. buarada benim de adım melek.
tesekkür ederim ya bende üzülmüstüm galiba benimle ilgilenen olmayacak diye. zaten izin azminize hayranim, ben en fazla 4-5 kilo verip birakiyorum, sonra tekrr aliyorum. bu hep böyle devam etti. aslinda cevremdekiler boyun uzun kilonu kaldiriyorsun diyolar ama, ben hep eski kilomu istiyorum.bu arada boyum 1,75 vücudum ve kilom orantili oldugu icin öyle görüyorlar.
sena !
her sabah yumurta yiyebiliyor muyuz canım???
aa adasmısız hemde cook guzel melekcım sen hergun buraya gel menulerını paylas fıkır alısverısı yaparız merak etme kıloların gıdecek ayrıca boyun cok uzunmus cok buyuk avantaj canım 4-5 aya kalmaz ıncecık olacaksınnn
:). umarım çabuk veririm . çünkü ben gerçeten zayıf iken ukalalık olmasın ama afettim yani. oyüzden bu kaar zoruma gidiyrya...
herkes bn evrim geçirmşsin melek diyor haklı olarak. ben 3 ay kadar kan iğneleri yedi o yüzden bu kadar şiştim. br de yemek yeme kültürüm de değişti evlenince.
aa adasmısız hemde cook guzel melekcım sen hergun buraya gel menulerını paylas fıkır alısverısı yaparız merak etme kıloların gıdecek ayrıca boyun cok uzunmus cok buyuk avantaj canım 4-5 aya kalmaz ıncecık olacaksınnn
:). umarım çabuk veririm . çünkü ben gerçeten zayıf iken ukalalık olmasın ama afettim yani. oyüzden bu kaar zoruma gidiyrya...
herkes bn evrim geçirmşsin melek diyor haklı olarak. ben 3 ay kadar kan iğneleri yedi o yüzden bu kadar şiştim. br de yemek yeme kültürüm de değişti evlenince.
canım su an kac kılosun pekı?
aynen canım bende 3 aydır kan ilacı kullanıyorum 15 kilo aldım neyseki dün kestik ilacı...aa adasmısız hemde cook guzel melekcım sen hergun buraya gel menulerını paylas fıkır alısverısı yaparız merak etme kıloların gıdecek ayrıca boyun cok uzunmus cok buyuk avantaj canım 4-5 aya kalmaz ıncecık olacaksınnn
bende sımcım
4 adet kofte
yarım kase cacık yedım ogle yemegım bıtmıs olduuu
melek süper bir menü canım çekti en kısa zamanda bende yapıcam ikisinideee
aynen canım bende 3 aydır kan ilacı kullanıyorum 15 kilo aldım neyseki dün kestik ilacı...
sen de mi sena
melekcim ben 9 gün önce 105,5 ile başladım dyet ve sporl şu an 100,8 im. en azından sabah baskülde o rakamı gördüm sevindim yaaaa :)
sena bu arad bu saba∟ tartıda 100,8 gördüm. inanamadım bu demek oluyr ki 9 günde 4,7 kilogram
aynen canım bende 3 aydır kan ilacı kullanıyorum 15 kilo aldım neyseki dün kestik ilacı...
yavru kusum bende buyuk bı ıstahla yedım ve mıdem kuculdugu ıcın hemencık doydum :56 evden getıremıyorum bır haftadır lokantada bana uygun ne varsa onu yıyorum bugunku menu benımde hosuma gıttıaksamada 4 kasık bamya yada baska bı sebzeyle yarım damates salatalık yedımmı bugun tamamdır
yavru kusum bende buyuk bı ıstahla yedım ve mıdem kuculdugu ıcın hemencık doydum :56 evden getıremıyorum bır haftadır lokantada bana uygun ne varsa onu yıyorum bugunku menu benımde hosuma gıttıaksamada 4 kasık bamya yada baska bı sebzeyle yarım damates salatalık yedımmı bugun tamamdır
bende akşama taze fasulye yicektim ama canım şuanda sadece kaşar peynir yemek istiyor...hatta eşime söylüyümde çeçilya alsın tel tel ayırıp yemesini çok seviyorum..bütün bir öqünü bu peynirle geçirebilirm
sen de mi sena
melekcim ben 9 gün önce 105,5 ile başladım dyet ve sporl şu an 100,8 im. en azından sabah baskülde o rakamı gördüm sevindim yaaaa :)
supersınnnnn melegım ya bende 89 kılo ıle baslamıstım ılk ıkı ay tıkır tıkır gıttı valla kılolar sen cok avantajlısın kılo nekadar cok olursa bu dıet okadar cok verdırıyo bıde varya acaıp ınceltıyo dur bak ben sımdıkı halımın yanı 76 kıloluk halımın resmını ekleyım kalca basen erıdı gıttı resmennnnnnn
canım bende cevap yazdım sana okumadınmı?
bende akşama taze fasulye yicektim ama canım şuanda sadece kaşar peynir yemek istiyor...hatta eşime söylüyümde çeçilya alsın tel tel ayırıp yemesini çok seviyorum..bütün bir öqünü bu peynirle geçirebilirm
arzucum bende bayılıyorum peynıre ama hepsını yıyemıyrum vucudumun acaıp odem tutma huyu var tuzlu peynır yemeye korkuyorum o yuzden dun tuzssuz yagsız peynır aldımsorunu kokten cozudummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?