Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

arkadaşlar slm bende 20 gün öncesinde karbonhidrat diyetine başladım 85 kilodan 79 küsürlere düştüm ama 5 gündür yeterince uyamıyorum.banada yardımcı olun((bu arada ben çorba tüketmiyorum mercimek falan karbonhidrat değeri yüksek diye nasıl denge yapabilirim.birde örnek beslenme listesi nerde???

kıss Allah hayrını versin emii göbüşün benlemi kesildi yoksa oldu olucak istanbul z.burnunda oturuyorum de de düşüp bayılıyım
tatlım benim arada kalmalarım %90 çalışmak istememden kaynaklanıyor..yoksa bebek dünyanın en güzel duygusu...bebeqime kendim bakıcam olursa eqer...ve çalışma hayatını ebediyen unutmak zorunda kalıcam...bazı arkadaşlarım otur oturduqun yerde çalışıpta napıcaksın keyfine bak derken bazılarıda kendine gel bu saatten sonra çocukmu büyüteceksin diyorlar.. o bu şu ne der açıkçası pek ilgilenmem kapının dışında kalanlar benim hayatımda bir yere kadardır..eşim ve çocuklar çok istiyorlar bende istiyor gibiyim ama bu konuda çok gelgitler yaşıyorum...eşimizin rızası olur diye olumlu bakıyorum...iş çevresinde 1-2 deneyimim oldu ve hüsranla sonuçlandı..onun için belki bebek daha hayırlıdır diyorum...Allaha bıraktım cnm korunmuyorum...hangisi hayırlıysa o olsun hakkımızda...

yok senacim ben gurbetcicegiyim almanyadayim. benim icinde cevremdekilerin düsüncesi biryere kadar benimde evde büyük bir baski ve istek var. benim celiskimde yasim itibariyle gec kalmis oldugum düsüncesi , herseye yeniden baslamak ve kat kaat gelecek olan kilolar... benim cekincelerim bunlar, ama haklisin Allah hayirlisiysa versin gerisi saka ben aslen corumluyum bende ticaret meslek lisesinin muhasebe bölümünü bitirdim. senle cok ortak yönlerimiz var. zaten onun icin burdayim..... ama simdi pc yi birakip ogluma yemek hazirlamam lazim suan icin kapatiyorum . bundan sonra sik sik girerim ve sicak ohbetlerinize katilirim. senin namazina olan düskünlügünde dikkatimden kacmadi ben malesef bu konudada istikrarli davranamiyorum,mesela ramazanda cok iyiydi bir haftadir gene namazimida aksatiyorum,kuranid hatimetmeme 3 cüz kalmisti hastalandim oda orda kaldi. bu konularlada senle bilgi alisverisi yyapmak isterim,fakat sirasi gelince suan cikmam lazim hoscakalin....

ne ara bu kadar konuştunuz ya iki dk iş yapmaya kaçmıştımm mola verdim melekcm tam zamanıymış benim daha 5 yaşında migren geliyo gene bu ara fena ağrılarım norolojiye gitcem bakalım bi fırsat bulsam işlerden 2 haftaya yakındır nerdeyse hiç geçmiyor

bnmde reqlim bayrama denk geldi..öncesinde ve sonrasında miqren öldürdü beni..sanırım bu aralar ortalıkta kol geziyor..

EVET muazzezcım benımkının tam zamanı senınkı henuz kucuk seneye nasıpse :)

bnmde reqlim bayrama denk geldi..öncesinde ve sonrasında miqren öldürdü beni..sanırım bu aralar ortalıkta kol geziyor..

benim bu başdönmelerim sürekli pvye bakmaktan olabilirmi acaba :26: son zamanlarda bunu farkettim..

ya artık istemiyorum bu migreni ya gitsin tabiki oda etken migrenide tetikliyo ama tansiyonuna da baktır bi
arzuuuu acıkıyorummmm 1-2 hafta zor geçicek gibi mide küçülene kadar sabretcem ama bu saatler zor oluyo ufffff

sanmıyorum canım ben 12 saat bakıyorum ona bakarsan baska bısıdendır o
ama pcdeyken başlıyor cnm...ondan dedim...
ya artık istemiyorum bu migreni ya gitsin tabiki oda etken migrenide tetikliyo ama tansiyonuna da baktır bi
arzuuuu acıkıyorummmm 1-2 hafta zor geçicek gibi mide küçülene kadar sabretcem ama bu saatler zor oluyo ufffff

dün öqlen peynir akşam yoqurt yedim bukadra acıkmamıştım..bugün yemek yedim üstüne birde süt içtim hala yesem yerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…