hair canim seninkini görmedim yaa ben senin ramazanda yasadigin o kasik agrilarini ve o diger hamilelik belirtilerinin hepini ve daha fzlasini bende ysadim. okurken ayni kendi yzilrimi okuyormusum gibi hissettim,bütün gün hamilemiyim degilmiyim diye düsünmekten kafayi yiyecektim. aslinda 15 yasinda bir kizim 11 yasindda bir oglum var ve evdeki herkesin istemesine rgmen ben sürekli bahaneler yratip cocuk istemiyordum. ramazanda bana olanlar resmen hamilelik belirtileriydi,ve ben bunun üzerine süphelenip jinekologa gittim kizim da benimle geldi. evde en cok isteyen zaten o .gece rüyalrina bile giriyor.odasinin duvarlrini kardesinin bebeklik fotolariyla doldurdu okadar yanii. neyse doktor hamilelik yok kist var deyince kizimin yüzünü görmeliydiniz. gözleri doldu arabada eve gelene kadar agladi. cok ümitlenmisti. aslinda hata bende ona bahsetmemem lazimdi ama ayni senacin bende senin gibi agrilarla yatip bebekle kalkiyordum insanin psikolojisi bozuluyor.bunun üzerine kizimin o hali ve bebek tutkusu esimle benim bu ay hamile kalma calismalarina baslamamiza vesile oldu. artik yasimda kemle erdi olacaksa olun birtane daha diye karr aldik,lakin suanda kilom vrken hamileliktede kilo alacagim düsünceside beni mahvediyor. cünkü ben iki hamileligimdede 21 kilo almistim. yani cok kararsiz kaliyorum. bir yndn kizim icin hamile kalmayi isterken diger yandan bunun icin gec kaldigimi hissediyorum. yalniz doktor bebek yyok dedigindede bende üzüldüm iste bunuda anlayamiyorum.yani anlaycagin karisik bi durumdayim. y cok uzun oldu ilk günden hayat hikayemi paylastim galiba sizinle senacim sendede böyle oldumu sende ramazan sasirtmacasindaan sonra acaba olsami dedinmi bak sen dogurursan bende doguracagim
tatlım bende kesinlikle tuzlu peynir yemem hatta biçok şeyi tuzsuz yerim yumurta domates salatalık ve salata vs...tuz onların tadını bozuyor bence..yemekelre bile çok az tuz katarım..arzucum bende bayılıyorum peynıre ama hepsını yıyemıyrum vucudumun acaıp odem tutma huyu var tuzlu peynır yemeye korkuyorum o yuzden dun tuzssuz yagsız peynır aldımsorunu kokten cozudummmmmm
tatlım hoşgeldinarkadaşlar slm bende 20 gün öncesinde karbonhidrat diyetine başladım 85 kilodan 79 küsürlere düştüm ama 5 gündür yeterince uyamıyorum.banada yardımcı olun((bu arada ben çorba tüketmiyorum mercimek falan karbonhidrat değeri yüksek diye nasıl denge yapabilirim.birde örnek beslenme listesi nerde??? beslenme listemiz bugünkü sayfaların içinde cnm
Eki Görüntüle 497704
bak melekcım ve dıger kızlarrrr 76 kılo halımle bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sadece basen problemin görünüyor cnm..onun dışında süpersin
tatlım bende kesinlikle tuzlu peynir yemem hatta biçok şeyi tuzsuz yerim yumurta domates salatalık ve salata vs...tuz onların tadını bozuyor bence..yemekelre bile çok az tuz katarım..
bende ole yapıyrum artık cunku odem cok yapıyo
sadece basen problemin görünüyor cnm..onun dışında süpersin
evet arzucum basenlerde gıttımı dahaıyı olcak sagol canımmm gobekte var ama eskısıne nazaran devede kulakkk
msp hoşgeldin canımm özelttin kendini
namaz kılıp geliyoruz kızlar..
allah kabul etsın caanmmmm
evet arzucum basenlerde gıttımı dahaıyı olcak sagol canımmm gobekte var ama eskısıne nazaran devede kulakkk
allah kabul etsin canım.
melekcim süper görünüyorsun maşallah. umarım ben de zayıflrım :)
allah kabul etsin canım.
sagol canım bak gor sende 4+5 aya kalmaz bole olacaksınbıze takıl gerısını merak etme sen
amin canım..evet arzucum basenlerde gıttımı dahaıyı olcak sagol canımmm gobekte var ama eskısıne nazaran devede kulakkk
yaş itibariyle bnmde çok çelişkilerim oldu ama bunu avantaja dönüştürebiliriz...çok daha bilinçli çok daha güzel bakarız en basitinden...hayatın bize kazandırdıkları var...ha zorlanırmıyız orası muamma..ben mesela uykuma çok düşkünüm...uyandırıldıqım anda gerilirim...bebek belli bir seviyeye gelene kadar özgürlüqümüzde kısıtlanıcak ama güzel yönleride var...ablası abisi ilgilenir babası ilgilenir..diqer çocukları büyütürken çektiklerimizi çekmeyiz...ve eşimin dediqi gibi doya doya bebek severiz...35 ten sonra doqan bebekler çok farklı oluyor diyorlar...Rabbim tattırırsa görücez inşallahh...yok senacim ben gurbetcicegiyim almanyadayim. benim icinde cevremdekilerin düsüncesi biryere kadar benimde evde büyük bir baski ve istek var. benim celiskimde yasim itibariyle gec kalmis oldugum düsüncesi , herseye yeniden baslamak ve kat kaat gelecek olan kilolar... benim cekincelerim bunlar, ama haklisin Allah hayirlisiysa versin gerisi saka ben aslen corumluyum bende ticaret meslek lisesinin muhasebe bölümünü bitirdim. senle cok ortak yönlerimiz var. zaten onun icin burdayim..... ama simdi pc yi birakip ogluma yemek hazirlamam lazim suan icin kapatiyorum . bundan sonra sik sik girerim ve sicak ohbetlerinize katilirim. senin namazina olan düskünlügünde dikkatimden kacmadi ben malesef bu konudada istikrarli davranamiyorum,mesela ramazanda cok iyiydi bir haftadir gene namazimida aksatiyorum,kuranid hatimetmeme 3 cüz kalmisti hastalandim oda orda kaldi. bu konularlada senle bilgi alisverisi yyapmak isterim,fakat sirasi gelince suan cikmam lazim hoscakalin....
kiloyu hiç kafaya takmıyorum..ben pek kilo almam hamileliklerimde...alsamda emzirirken gidiyor..zaten bu işin kurdu olduk 3-5 aya çıtır olup çıkarız hatta gören ilk bebeqimiz sanar
allah kabul etsin canım.
amin canım..
ne ara bu kadar konuştunuz ya iki dk iş yapmaya kaçmıştımm mola verdimmelekcm tam zamanıymış benim daha 5 yaşında migren geliyo gene bu ara fena ağrılarım norolojiye gitcem bakalım bi fırsat bulsam işlerden 2 haftaya yakındır nerdeyse hiç geçmiyor
ne ara bu kadar konuştunuz ya iki dk iş yapmaya kaçmıştımm mola verdimmelekcm tam zamanıymış benim daha 5 yaşında migren geliyo gene bu ara fena ağrılarım norolojiye gitcem bakalım bi fırsat bulsam işlerden 2 haftaya yakındır nerdeyse hiç geçmiyor
benim bu başdönmelerim sürekli pvye bakmaktan olabilirmi acaba :26: son zamanlarda bunu farkettim..
bnmde reqlim bayrama denk geldi..öncesinde ve sonrasında miqren öldürdü beni..sanırım bu aralar ortalıkta kol geziyor..
benim bu başdönmelerim sürekli pvye bakmaktan olabilirmi acaba :26: son zamanlarda bunu farkettim..
ama pcdeyken başlıyor cnm...ondan dedim...sanmıyorum canım ben 12 saat bakıyorum ona bakarsan baska bısıdendır o
ya artık istemiyorum bu migreni ya gitsintabiki oda etken migrenide tetikliyo ama tansiyonuna da baktır bi
arzuuuu acıkıyorummmm 1-2 hafta zor geçicek gibi mide küçülene kadar sabretcem ama bu saatler zor oluyo ufffff
ama pcdeyken başlıyor cnm...ondan dedim...
dün öqlen peynir akşam yoqurt yedim bukadra acıkmamıştım..bugün yemek yedim üstüne birde süt içtim hala yesem yerim...
su içiyorum devamlı wc git gel yol eskicek acıktıkça bitki çaylarından yardım alıyorum geçecekk bu acıkmalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?