neler yedin bu saate kadar?
ama pcdeyken başlıyor cnm...ondan dedim...
dün öqlen peynir akşam yoqurt yedim bukadra acıkmamıştım..bugün yemek yedim üstüne birde süt içtim hala yesem yerim...
öqlen et ye canım çorbayı akşam iç daha tok kalırsın..sabah
yeşil çay mısır gevreği
ara
3 kuru kayısı
öğlen
mantar çorba
ara
yoğurt
su 1,5 litre 2 bardak yeşil çay bi mısır püskülü içiyorum şimdi
BENDE bıraz bıraz acıkmaya basladım gıttım tuzssuz badem aldım 100 gr yedım kestı aclıgımı
BENDE bıraz bıraz acıkmaya basladım gıttım tuzssuz badem aldım 100 gr yedım kestı aclıgımı
öqlen et ye canım çorbayı akşam iç daha tok kalırsın..
bende kaşar atıştırıyorum cnm...çocukalr pilavla tavuk sote yiyorlar pilava içim gitti inanki :18:
hayır yavrısım ICIN mıcın gıtmıcek cıtır olacagımızı senle olan rakabetımızı dusun ve yeme canımmm sakınnnnnnnnnn
yok melekcim yemedim kaşar peyniri atıştırıyorum beni baya tok tutuyor...zaten azıcık ucundan alsam pilavın devamı gelicek...önceden hiç sevmezdim diyete başlayınca kıymetli oldu bazı şeyler
aynen ya bende dıyetten once yzuune bakmadıgım seyler su an pek kıymetlı ama asla yemıyorummmm
2 kalın dilim kaşarı hüplettim bakalım akşama neler olucak...zaten en geç 1 saat içinde yerim eqer yersem...yoqurt olabilir mesela..
ARZUCUM ya sen yaptınmı tam yapıyorsun supersınaksam sadece yogurtla gecermı ya acıkırsan:26::26:
hoşbuldum ablacım sende hoşgeldin
bende bayramda kilo alanlardanım malesefffbu ara yaklaşık 10-15 diyet yapamıcam cuma günü afyona gidicez görümceme görücü gelecek büyük bü ithimalle de olumlu ordan nevşehire geçicez ve dönüşte kayınpederimgil bizimle mersine gelecekler okullar açılmadan tatil için anlayacağın yoğun bi tempo beni bekliyo bakalım neler olacakkkk...
şebnem burda olmadıqına göre başka bir yerdeydin..nerdeydin bakimmkızlar merhaba demeden çıkmayayım dedim.
öperim hepinizi
senaaa
bugün değişiklik yapıp menü paylaşıyorum.sırf diğer arkadaşlardan geri kalmayayım diye
toptan bi sayayım tekrar
sabah :
1 siyah 1 yeşil zeytin
2 kk pişirilmiş peynir üzerine 1 yumurtalı omlet
1 domates (2 orta boy domates büyüklüğünde)
1 salatalık
1 yeşil biber
7-8 acı biber turşusu
alabildiğim kadar çay
ara:
neskafe
2 hurma
4 fıstık
4 kuru üzüm
öğle:
kurufasulye yemeğinden fasulyelerinden aldım 2 kaşıktan az içine domates salatalık doğradım elbetteki yanında acı biber turşusu
akşam :
atom kuru soğan ve salatalıkla yapılmış salata
ve fırında pişmiş levrek
balık sevmediğim için takriben 2-3 çataldan fazla yiyeceğimi sanmam.sırf omega alayım az diye
sena eleştr beni yerden yere vur sert davran bana
nesi karışık kahvaltımmı ?karışık bir menü yeşimcim ama diyete ters bişey göremedim...
haklısın evet, o bir lokmalar bizi bitirdi acıkınca atıştırmalık neler olabilir peki kalorisiz felan , evet karbonhidrat şeysinden bahsetsen sevinirimCanım taze fasulye yiyebilirsin o sebzeye giriyor..kurufasulye nohut barbunya makarna pilav bunlara dikakt etmeliyiz..yanında cacık yemende hiçbir sakınca yok cnm
diyet bahane en güzel yanı kalıcı dostluklar cnm..
canım o ''bir lokma'' tabiri varya bize tahminimizin çok üzerinde zarar veriyor..sanırım bir ara sana karbon deqerlerinden bahsetmemiz gerekicek...
dünkü menümüde gördünmü cnm..bişey yemedimki...zaten bunlar kilo deqil ödem...birkaç güne rütuna döner canım...haftada 300-500civarı gideriz..
tatlım doktora gtmedinmi?
tatlım taze fasulye yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?