Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sabah
yeşil çay mısır gevreği

ara
3 kuru kayısı

öğlen
mantar çorba

ara
yoğurt

su 1,5 litre 2 bardak yeşil çay bi mısır püskülü içiyorum şimdi
öqlen et ye canım çorbayı akşam iç daha tok kalırsın..
BENDE bıraz bıraz acıkmaya basladım gıttım tuzssuz badem aldım 100 gr yedım kestı aclıgımı

bende kaşar atıştırıyorum cnm...çocukalr pilavla tavuk sote yiyorlar pilava içim gitti inanki :18:

BENDE bıraz bıraz acıkmaya basladım gıttım tuzssuz badem aldım 100 gr yedım kestı aclıgımı

öqlen et ye canım çorbayı akşam iç daha tok kalırsın..

bende kaşar atıştırıyorum cnm...çocukalr pilavla tavuk sote yiyorlar pilava içim gitti inanki :18:

hayır yavrısım ICIN mıcın gıtmıcek cıtır olacagımızı senle olan rakabetımızı dusun ve yeme canımmm sakınnnnnnnnnn

hayır yavrısım ICIN mıcın gıtmıcek cıtır olacagımızı senle olan rakabetımızı dusun ve yeme canımmm sakınnnnnnnnnn

yok melekcim yemedim kaşar peyniri atıştırıyorum beni baya tok tutuyor...zaten azıcık ucundan alsam pilavın devamı gelicek...önceden hiç sevmezdim diyete başlayınca kıymetli oldu bazı şeyler

yok melekcim yemedim kaşar peyniri atıştırıyorum beni baya tok tutuyor...zaten azıcık ucundan alsam pilavın devamı gelicek...önceden hiç sevmezdim diyete başlayınca kıymetli oldu bazı şeyler

aynen ya bende dıyetten once yzuune bakmadıgım seyler su an pek kıymetlı ama asla yemıyorummmm

arzuuu sımdı ben sabah uno denge yıyorum ya dılımı 7,5 puan yapıyo kızartıyorum ben onu ıyıce degerı 5 e mu dusuyo bu durumda??

hoşbuldum ablacım sende hoşgeldin
bende bayramda kilo alanlardanım malesefffbu ara yaklaşık 10-15 diyet yapamıcam cuma günü afyona gidicez görümceme görücü gelecek büyük bü ithimalle de olumlu ordan nevşehire geçicez ve dönüşte kayınpederimgil bizimle mersine gelecekler okullar açılmadan tatil için anlayacağın yoğun bi tempo beni bekliyo bakalım neler olacakkkk...

Allah kolaylık versin cnm çok yoqun bir döneme giriyorsun...gittiqin yerlerde net olursa bir selam ver bize merak ederiz

senaaa
bugün değişiklik yapıp menü paylaşıyorum.sırf diğer arkadaşlardan geri kalmayayım diye
toptan bi sayayım tekrar
sabah :
1 siyah 1 yeşil zeytin
2 kk pişirilmiş peynir üzerine 1 yumurtalı omlet
1 domates (2 orta boy domates büyüklüğünde)
1 salatalık
1 yeşil biber
7-8 acı biber turşusu
alabildiğim kadar çay

ara:

neskafe
2 hurma
4 fıstık
4 kuru üzüm

öğle:

kurufasulye yemeğinden fasulyelerinden aldım 2 kaşıktan az içine domates salatalık doğradım elbetteki yanında acı biber turşusu

akşam :

atom kuru soğan ve salatalıkla yapılmış salata
ve fırında pişmiş levrek

balık sevmediğim için takriben 2-3 çataldan fazla yiyeceğimi sanmam.sırf omega alayım az diye

sena eleştr beni yerden yere vur sert davran bana

kızlar merhaba demeden çıkmayayım dedim.
öperim hepinizi
şebnem burda olmadıqına göre başka bir yerdeydin..nerdeydin bakimm

karışık bir menü yeşimcim ama diyete ters bişey göremedim...

rajona yamuk olmaz bizde
bu arada fırında balık nekadar pişmeli.yağlı kağıda sardım üzerine limonla soğan koydum.iice pişsin istiyorum .200 derecedeydi şimdi düşürdüm içini çeksin diye.takriben nekadar kalmalı ?

karışık bir menü yeşimcim ama diyete ters bişey göremedim...
nesi karışık kahvaltımmı ?
benim genel beslenme şeklim bu biliyosun.yeri geldiğinde akşam yemeğim öğlen yemeğimde bu oluyor.bunun dışında bi menüyle doyamıyorum nadir böyle vitamin olsun onun ucundan bunun kenarından yiyorum.
salata türü şeyler vazgeçilmezimdir her türlüsünü yerim.yemek olmasın salata olsun bana.sen karbonhidrat diyeti yaptığın için tabi sana ters geliyo sen pişmiş sebze yiyosun ben çiğ

haklısın evet, o bir lokmalar bizi bitirdi acıkınca atıştırmalık neler olabilir peki kalorisiz felan , evet karbonhidrat şeysinden bahsetsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…