Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Ya insan tuvalete gitmekten yorulur mu ? yoruluyorum valla sinir oluyorum ya 3 lt su içmenin tek sıkıntısı bu dk başı tuvaletteyim hufff

ben fırın poşetinde yapıyorum ve dışından piştiqini görüyorum cnm...dakika olarak hiç dikkat etmedim..
haklısın evet, o bir lokmalar bizi bitirdi acıkınca atıştırmalık neler olabilir peki kalorisiz felan , evet karbonhidrat şeysinden bahsetsen sevinirim

süt yoqurt peynir domates salatalık ceviz badem fındık kuru kayısı günkurusu vs.. yiyebilirsin cnm..

ben fırın poşetinde yapıyorum ve dışından piştiqini görüyorum cnm...dakika olarak hiç dikkat etmedim..
fırın poşedi kullanmıyorum.yağlı kağıdıda tepsiye bişi yapışıp iz bırakmasın diye kullandığımdan evde var.neyse yanık kokusunu alana kadar devam ozaman

ayy önemli bi mail gelecekti gelmiş ama ben burda ki günlükleri zayıflama kürleirni felan okumaktan onu görmemişim

:84::84::84: OFFFFF GENE ACıkır gıbı oldum gıttım koca bır dılım tuzssuz peynır yedım. bana bugun noluyo kızlar yaaaaaaaaa reglım yaklastı ondanmı aceppppppppppppppppppp:84::84::84:

fırın poşedi kullanmıyorum.yağlı kağıdıda tepsiye bişi yapışıp iz bırakmasın diye kullandığımdan evde var.neyse yanık kokusunu alana kadar devam ozaman
canım balık çabuk pişer..çok fazla bekletme...açıp bak arada piştiqi belli olur...
ayy önemli bi mail gelecekti gelmiş ama ben burda ki günlükleri zayıflama kürleirni felan okumaktan onu görmemişim
biz böyle aklını başından alırız adamın
:84::84::84: OFFFFF GENE ACıkır gıbı oldum gıttım koca bır dılım tuzssuz peynır yedım. bana bugun noluyo kızlar yaaaaaaaaa reglım yaklastı ondanmı aceppppppppppppppppppp:84::84::84:

ben yoqurt yemekten vazgeçtim peynir tok tuttu günü böyle kapatıyorum

yemem bittiqine göre mnümü paylaşayım;

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
beyaz-kaşar peynir
yarım domates
yarım salatalık
form çayı

öqlen
tavuklu kabak sote

ara
1 bardak süt

akşam
2 dilim kaşar peynir

3 litre su...

evde yapılacak bi spor yokmu ya sıkıldım mekik ve şınav baya faydalı ama onlarıda ben beceremiyorum mekik yapabilirim ama, leslie miydi neydi onu yapıyodum bi ara

okudum yaa maşallah maşallah gece krizin tutmazsa eyidir
yok cnm gece krizlerim olmaz bnm
evde yapılacak bi spor yokmu ya sıkıldım mekik ve şınav baya faydalı ama onlarıda ben beceremiyorum mekik yapabilirim ama, leslie miydi neydi onu yapıyodum bi ara

plates yap cnm çok keyifli

fırında levrek gerçekten hoş oldu limonu üzerne koymuştum tadı geçmiş bida yaparsam üzerine sıkıcma baya ekşili olsun diye.balık sevmeyen biri olarak 1 levreğin sol tarafını yedim yada belki sağını kısaca yarısını yedim bol salatayla ve olmazsa olmaz yine turşu yedim tiryaki oldum iice akşam üzeride kocişte dolanmaya çıkıcaz yediklerimi yakmış olacam

limon mimon acı ekşi derken canımı istettin ya sonunda pes yani yeşim ...

Ben biseyi merak ediyorum. senacigimin yazdigi diyet listesi karatay diyetinede benziyor. bu karatay diyeti hakkinda neler düsünüyorsunuz, yani uygulayanlar varmi? Bana biraz mantikli geldi ama bilemiyorum..... Birde senacim senin menülerin yazdigin listeden dahada az gibi , sadece peynirle yogurtla günü kapatmissin ilk gününde cok az yemissin diger gündede biraz az gibi, cok düsük kalorili diyetlerde sagliga zararli olmazmi? bende yarin baslamak istiyorum diyete, korkumu yenip sabah tartiya cikacagim bakalim kac olmusum, sonrasinda ya Allah ya Bismillah kollari sivayalim. yalniz senacim senden ricam karatay diyetiyle ilgili ne düsünüyorsun , acaba onumu uygulasam yada en iyisi sana takilayim ben tabi istahimi kontrol edebilirsem...

sanirim suanda kimse yok galiba bende firsattan istifade profilimi koymaya calistim insallah olmustur. nerde bu millet nerde bu devlet.... birde bende troid rahatsizligi var, bunun icin hap kullaniyorum acaba kilo vermeme bir etkisi olurmu? normalden cok hafif fazla calisiyormus troidlerim bu yüzden 4 aydir hap iciyorum. buhafta tekrar kan verecegim bakalim düzelmismi? INSALLAH düzelmistirde icmem su hapi yaaaa hap icmekten nefret ediyorum. kizlar birde troid haplari hamile kalmamiza engel olurmu bilen varsa yardimci olsun lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…