ben fırın poşetinde yapıyorum ve dışından piştiqini görüyorum cnm...dakika olarak hiç dikkat etmedim..rajona yamuk olmaz bizde
bu arada fırında balık nekadar pişmeli.yağlı kağıda sardım üzerine limonla soğan koydum.iice pişsin istiyorum .200 derecedeydi şimdi düşürdüm içini çeksin diye.takriben nekadar kalmalı ?
haklısın evet, o bir lokmalar bizi bitirdi acıkınca atıştırmalık neler olabilir peki kalorisiz felan , evet karbonhidrat şeysinden bahsetsen sevinirim
fırın poşedi kullanmıyorum.yağlı kağıdıda tepsiye bişi yapışıp iz bırakmasın diye kullandığımdan evde var.neyse yanık kokusunu alana kadar devam ozamanben fırın poşetinde yapıyorum ve dışından piştiqini görüyorum cnm...dakika olarak hiç dikkat etmedim..
canım balık çabuk pişer..çok fazla bekletme...açıp bak arada piştiqi belli olur...fırın poşedi kullanmıyorum.yağlı kağıdıda tepsiye bişi yapışıp iz bırakmasın diye kullandığımdan evde var.neyse yanık kokusunu alana kadar devam ozaman
biz böyle aklını başından alırız adamınayy önemli bi mail gelecekti gelmiş ama ben burda ki günlükleri zayıflama kürleirni felan okumaktan onu görmemişim
:84::84::84: OFFFFF GENE ACıkır gıbı oldum gıttım koca bır dılım tuzssuz peynır yedım. bana bugun noluyo kızlar yaaaaaaaaa reglım yaklastı ondanmı aceppppppppppppppppppp:84::84::84:
canım balık çabuk pişer..çok fazla bekletme...açıp bak arada piştiqi belli olur...
biz böyle aklını başından alırız adamın
ben yoqurt yemekten vazgeçtim peynir tok tuttu günü böyle kapatıyorum
yazdım cnm yukarda
yok cnm gece krizlerim olmaz bnmokudum yaa maşallah maşallah gece krizin tutmazsa eyidir
evde yapılacak bi spor yokmu ya sıkıldımmekik ve şınav baya faydalı ama onlarıda ben beceremiyorum mekik yapabilirim ama, leslie miydi neydi onu yapıyodum bi ara
fırında levrek gerçekten hoş oldu limonu üzerne koymuştum tadı geçmiş bida yaparsam üzerine sıkıcma baya ekşili olsun diye.balık sevmeyen biri olarak 1 levreğin sol tarafını yedim yada belki sağınıkısaca yarısını yedim bol salatayla ve olmazsa olmaz yine turşu yedim tiryaki oldum iice akşam üzeride kocişte dolanmaya çıkıcaz yediklerimi yakmış olacam
kızlar akşam yemeğinde kaç tane köfte yiyebilirim. ızgara???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?