hemende canın çekiyorlimon mimon acı ekşi derken canımı istettin ya sonunda pes yani yeşim ...
max 4 sanırımkızlar akşam yemeğinde kaç tane köfte yiyebilirim. ızgara???
günaydıngunaydın topıgın guzel bayanlarııı
gunaydın arzıucum basının derdı geldıııııııııııııııııııııııııııııı
arzu ben 76 da takıldım kaldım bana acıl yardımnolurrr su vucudun ınadını kırcak yarın uygulayabılcegım bır lıste ıstıyorummm sınır oldum ya o kadaer dıkkat edıyorum 5 gundur 76 dayım
dunku menum bu arafa
sabah
kızartılmıs bır dılım uno denge
zeytın
yarım domates
peynır
yumurta
ara
yok
ogle
4 tane kofte
yarım kase cacık
ara
15 gr badem tuzssuz
aksam
peynır
kızarmıs tavuk
yarım domates ve yarım soganla söğüş
2,5 lt su
geçmiş olsun canım yagünaydın kızlarrr işyerine gelmemle migren ağrım başladı burnumda kanadıuff yaniiii diyette zorluyo o kadar yesem şimdi zor alışıyorum ama başarcam tartıda sabah 1 kilo gitmiş görmek beni mutlu etti şişknlklerim inicek ilk önce öptüm hepinizi çıtırlarrrrr
geçmiş olsun canım yatok açın halinden anlamaz misali bende migren ağrısı çekmediğim için sizi anlamam çok zor biliyorum umarım çok zorlanmadan geçer biran önce ağrın.burnun kanadıysa belki rahatlarsın.bendede zaman zaman oluyor burnum kanayacağı zaman ağrılar hissediyorum.çok geçmedende kanama oluyor zaten.rahatlarsın sende inşallah.
çok harcama yapmasınlar söyle yada toptan alsınlar ne bu müsriflik.hem kağıt israfıda var.mazotla havayı kirletip fişlerlede yok olmak üzere olan ağaçların sonunu getiriyolarsaol cnm cidden dayanılmaz bişy burnum kanaması durdu ama ağrı devamilacımı içicem ay sonu yoğun oluyorum çekler mazot faturaları araç listesi oyyy çok işim varrrr
çok harcama yapmasınlar söyle yada toptan alsınlar ne bu müsriflik.hem kağıt israfıda var.mazotla havayı kirletip fişlerlede yok olmak üzere olan ağaçların sonunu getiriyolar
döferim haaa
hemende canın çekiyorbana rağmen azmini kaybetme
max 4 sanırım
günaydın
bildiğim kadarıyla sena böyle takıldığı yada çok kaçırdığını düşündüğü dönemlerde akşam öğünlerinde müsli yiyordu.2-3 günde etkisini gösteriyodu.
canım köfte ekmeksiz ve ızgaraysa ben sınır koymuyorum..saf protein olduqu için karbonuda sıfır..doyana kadar yiyebilirsin...ama kalori hesabı yapıyorsan o zaman iş deqişir..kızlar akşam yemeğinde kaç tane köfte yiyebilirim. ızgara???
canımkarbonhidratı sabah alıyoruz öqlen ve akşam ekmek kullanmıyoruzakşam yemeği ;
1 dilim ekmek
2 parça tavuk ( ben göğüs ve but tercih ettim)
bolca salata
canım sen beni örnek almaBen biseyi merak ediyorum. senacigimin yazdigi diyet listesi karatay diyetinede benziyor. bu karatay diyeti hakkinda neler düsünüyorsunuz, yani uygulayanlar varmi? Bana biraz mantikli geldi ama bilemiyorum..... Birde senacim senin menülerin yazdigin listeden dahada az gibi , sadece peynirle yogurtla günü kapatmissin ilk gününde cok az yemissin diger gündede biraz az gibi, cok düsük kalorili diyetlerde sagliga zararli olmazmi? bende yarin baslamak istiyorum diyete, korkumu yenip sabah tartiya cikacagim bakalim kac olmusum, sonrasinda ya Allah ya Bismillah kollari sivayalim. yalniz senacim senden ricam karatay diyetiyle ilgili ne düsünüyorsun , acaba onumu uygulasam yada en iyisi sana takilayim ben tabi istahimi kontrol edebilirsem...
canım bendede troit var ama seninkinin tersine az çalışıyor..çok çalışması senin için büyük avantaj çünkü süper kilo verirsin..hamileliqede şöyle etkisi var ilacı bırakırsan sorun yaşarsın..devam ettiqin sürece sorun yok..bu ilaçlara bir başlandıqında ömür boyu devam ediliyor...sakın ihmal etmesanirim suanda kimse yok galiba bende firsattan istifade profilimi koymaya calistim insallah olmustur. nerde bu millet nerde bu devlet.... birde bende troid rahatsizligi var, bunun icin hap kullaniyorum acaba kilo vermeme bir etkisi olurmu? normalden cok hafif fazla calisiyormus troidlerim bu yüzden 4 aydir hap iciyorum. buhafta tekrar kan verecegim bakalim düzelmismi? INSALLAH düzelmistirde icmem su hapi yaaaa hap icmekten nefret ediyorum. kizlar birde troid haplari hamile kalmamiza engel olurmu bilen varsa yardimci olsun lütfen?
melekcim hoşgeldin..bihayli ihmal ettin bizi...inşallah telafi edersinben geldim bu arada melekler bayağı çoğalmış ...acaba numaramı versek
ama ilk önce ben geldim
bu arada bende diyete başladım..artvinden misafirlerim geldi diyet yalan oldu..şimdi yine başlamak istiyorum....ama çok kaybım yok 40 gündür diyeti falan bıraktım ama gelen sadece 2 kilo 77 bazen 78 kilo geliyorum ipin ucunu kaçırmassam hafta sonuna kadar 74 lere gelirim..amacım çok çabuk 70 lere inmek çok hırslandım sebebine gelince yaş ilerledikçe kilo vermek daha zorlaşıyor...umarım fire vermeden bu sefer hedefime ulaşırım...buralardayım kızlar görüşürüz...
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz........
hemde çokkkkk fazla olmuş....6 hurmaasenacım merhaba!
ya ben akşam yemeğinde domatesli salata ve 3 tane ızgara köfte yedim.
sonra kan şekerim düştü 6 tane hurma yedim. sonra 45 dk tempolu yürüdüm.
yatmadan öncede 1 bardak yarım yağlı süt içtim. fazla mı gelmiş sence???
canım öqlen yediqin bulgur pilavını hafatada sadece 1 defa yeme hakkımız var...onun dışındada tün hafta başka kaçamak yapmaman lazım..biz kaçamaklarımızı genelde cuma günleri yapıyoruz bildirimden etkilenmemek için..neyse ilk gününmüş daha iyi olur inşallah bundan sonra..birde patates yüksek karbonhidrat içerdiqinden çok fazla yemiyoruz buda dikkatine cnm..Herkese iyi akşamlar öncelikle..
Giremedim dün öğleden sonra ve bugün hem iş yerinde hem de evde işler birikmiş tatilde..
Neysem bugünkü menm şöleydi:
Sabah:
1 salatalık
Yarım domates
Birkaç dilim yarım yağlı beyaz peynir
4 Yeşil Zeytin
2 Dilim Çavdar ekmeği
Çay
Öğlenİşyerinde ne çıkarsa ona uymak zorundayım)
Az taze fasulye az bulgur pilav,Bir tabak Salata
Akşam:
Patatesli patlıcan yemeği (Bir tabak)
Bol salata
2,5 lt su
Şuan ise yemekten sonra çayı sanırım liptondu:)
Arzucum Menüm nasıl? Şunu belirteyim yalnız reglime 1 gün var ve ilk defa hayatımda diyet yapıoyorum bana yumuşak davranınn nlurr
gülşencim menün çok güzelbayanlar herkese günaydınnlar:)
dünkü menüm
sabah 1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
kk kadar peynir
domates
şekersiz çay
ara
2 dilim kavun
öğle
1 kase çorba
paltıcan musakka
yoğurt
ara
1 kupa yeşilçay
akşam
1 kase çorba
3 lt su -20 dk yürüyüş
melekcim hep 76 deqilsin canım küsüratların gitmeside zaman alır..sürekli şok menüler bünyemizi bozar...cuma günü verdiqin kiloya bakar tekrar deqerlendiririz olurmu cnm...gunaydın topıgın guzel bayanlarııı
gunaydın arzıucum basının derdı geldıııııııııııııııııııııııııııııı
arzu ben 76 da takıldım kaldım bana acıl yardımnolurrr su vucudun ınadını kırcak yarın uygulayabılcegım bır lıste ıstıyorummm sınır oldum ya o kadaer dıkkat edıyorum 5 gundur 76 dayım
dunku menum bu arafa
sabah
kızartılmıs bır dılım uno denge
zeytın
yarım domates
peynır
yumurta
ara
yok
ogle
4 tane kofte
yarım kase cacık
ara
15 gr badem tuzssuz
aksam
peynır
kızarmıs tavuk
yarım domates ve yarım soganla söğüş
2,5 lt su
günaydın kızlarrr işyerine gelmemle migren ağrım başladı burnumda kanadıuff yaniiii diyette zorluyo o kadar yesem şimdi zor alışıyorum ama başarcam tartıda sabah 1 kilo gitmiş görmek beni mutlu etti şişknlklerim inicek ilk önce öptüm hepinizi çıtırlarrrrr
canım köfte ekmeksiz ve ızgaraysa ben sınır koymuyorum..saf protein olduqu için karbonuda sıfır..doyana kadar yiyebilirsin...ama kalori hesabı yapıyorsan o zaman iş deqişir..
canımkarbonhidratı sabah alıyoruz öqlen ve akşam ekmek kullanmıyoruz
canım sen beni örnek almabenim meto biraz farklı yedimmi tam yerim diyetide tam yaparım..son günlerde kiloma takmış durumdayım onun için biraz kafama göre takılıyorum..siz listeyi uygulayın çok güzel kilo verirsiniz...karatay diyetine gelince inan hiç araştırmadım...illa bir diyet yapıcaksam karbon diyetini tek geçerim...
canım bendede troit var ama seninkinin tersine az çalışıyor..çok çalışması senin için büyük avantaj çünkü süper kilo verirsin..hamileliqede şöyle etkisi var ilacı bırakırsan sorun yaşarsın..devam ettiqin sürece sorun yok..bu ilaçlara bir başlandıqında ömür boyu devam ediliyor...sakın ihmal etme
melekcim hoşgeldin..bihayli ihmal ettin bizi...inşallah telafi edersin
hemde çokkkkk fazla olmuş....6 hurmaa1 taneyi bile zor yemen lazımdı..karbonuda kaloriside çok fazla...böyle olduqu zaman bütün gün verdiqin emek boşa gidiyor...ve üstüne süt içmişsin...midede sürekli bişeyler var...özellikle zor kilo veren bir yapın varsa çok zorlanıcaksın...buradaki menüleri incele..kim ne yiyor nekadar yiyor dikkat et...böylelikle daha kolya düzeltirsin menülerini..
canım öqlen yediqin bulgur pilavını hafatada sadece 1 defa yeme hakkımız var...onun dışındada tün hafta başka kaçamak yapmaman lazım..biz kaçamaklarımızı genelde cuma günleri yapıyoruz bildirimden etkilenmemek için..neyse ilk gününmüş daha iyi olur inşallah bundan sonra..birde patates yüksek karbonhidrat içerdiqinden çok fazla yemiyoruz buda dikkatine cnm..
gülşencim menün çok güzel2 dilim kavun derken doqranmış dilim deqilmi cnm?
melekcim hep 76 deqilsin canım küsüratların gitmeside zaman alır..sürekli şok menüler bünyemizi bozar...cuma günü verdiqin kiloya bakar tekrar deqerlendiririz olurmu cnm...
tatlım çok geçmiş olsunbu aralar burun kanamaların revaçta yine...tansiyonunmu yükseliyor acaba:26:
herşeyin online işlediği günümüz koşullarında özellikle böyle şirket hesapları kağıt üzerinde kalmamalı.sonuçta alınıcak verilecek yerler belli.ha tabi bu durumda bir sektörü yok etmiş oluyorum bu fikrimle amaaynen bende toptan istiyorum ama firmalar her araç için her alınan mazot için ayrı fiş kestiriyo :26::26::26::26:
tatlım şu aşamada gerek görmüyorum...senin listende hafatlık verdiqin kiloda gayet güzel...ilerleyen zamanlarda hakikaten bir tıkanma yaşarsan o zaman düşünürüz..metonun düzenini bozmaya hiç gerek yok...iyi böyleCIDDIMI ay olacaksa bende hemen denerım arzuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesınnnnnnnnn sen ne dıyorsun hızlandır benı yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
saol cnmanlamadım noliyii bana yaaaa benim düşüyo cnm şuan heryer fır fır dönüyo durdurun dünyayııııı
herşeyin online işlediği günümüz koşullarında özellikle böyle şirket hesapları kağıt üzerinde kalmamalı.sonuçta alınıcak verilecek yerler belli.ha tabi bu durumda bir sektörü yok etmiş oluyorum bu fikrimle amayinede bir maden kadar değerşi kağıt bence.elimizdekileri değerlendirmeliyizki doğanın dengesi hızla bozulmasın.evimiz çöp ev gibi geri dönüştürülecek çer çöp ne varsa topluyoruz.ha tabi yine bi söktörü daha bitiriyoruz çöplerdeki atık geridönüşebilir maddeleri toplayıp para kazanan çok insan var.
ay valla ne yapsan zararıda var yararıda var şimdi yazarken anladım.eskiler doğru demiş yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal misali ne yapsan birine zararı yine dokunuyor
günaydın arkadaşlarr nasılsınız?
muazzez gibi bnmde miqrenim atakta şimdi ilacımı içtim...
onun dışında dün akşam kızımla avmye gittik ve 2 tane kocaman içli köfte yedim...çok rahat yedim çünkü kabuqu yumurta gibi incecikti içide kıyma dolu...tabi basküle öyle yada böyle yansımadı kaçınılmazdı..ve bu sabah tartıldıqımda dünden beri qüden kilo 1...şimdi bu rakam size fazla gelicek ama bana göre az...1.5-2 arası gitmesi gerekiyordu..neyse saqlık olsun inşallah yarın daha çok vermiş olurum...zaten 1-2 gün sonra çok az gitmeye başlıcak şimdi vücuttaki fazla sular gidiyor...ve hala 80 küsürlerdeyim ama inşallah dediqim gibi cumaya 79ları görücem...walla kendime inanamıyorum ben bu kilo nasıl alabildim...şaşırmamak içten bile deqil..ama bidahaa tevbeee........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?