geçmiş olsun canım.günaydın arkadaşlarr nasılsınız?
muazzez gibi bnmde miqrenim atakta şimdi ilacımı içtim...
onun dışında dün akşam kızımla avmye gittik ve 2 tane kocaman içli köfte yedim...çok rahat yedim çünkü kabuqu yumurta gibi incecikti içide kıyma dolu...tabi basküle öyle yada böyle yansımadı kaçınılmazdı..ve bu sabah tartıldıqımda dünden beri qüden kilo 1...şimdi bu rakam size fazla gelicek ama bana göre az...1.5-2 arası gitmesi gerekiyordu..neyse saqlık olsun inşallah yarın daha çok vermiş olurum...zaten 1-2 gün sonra çok az gitmeye başlıcak şimdi vücuttaki fazla sular gidiyor...ve hala 80 küsürlerdeyim ama inşallah dediqim gibi cumaya 79ları görücem...walla kendime inanamıyorum ben bu kilo nasıl alabildim...şaşırmamak içten bile deqil..ama bidahaa tevbeee........
canım köfte ekmeksiz ve ızgaraysa ben sınır koymuyorum..saf protein olduqu için karbonuda sıfır..doyana kadar yiyebilirsin...ama kalori hesabı yapıyorsan o zaman iş deqişir..
canımkarbonhidratı sabah alıyoruz öqlen ve akşam ekmek kullanmıyoruz
canım sen beni örnek almabenim meto biraz farklı yedimmi tam yerim diyetide tam yaparım..son günlerde kiloma takmış durumdayım onun için biraz kafama göre takılıyorum..siz listeyi uygulayın çok güzel kilo verirsiniz...karatay diyetine gelince inan hiç araştırmadım...illa bir diyet yapıcaksam karbon diyetini tek geçerim...
canım bendede troit var ama seninkinin tersine az çalışıyor..çok çalışması senin için büyük avantaj çünkü süper kilo verirsin..hamileliqede şöyle etkisi var ilacı bırakırsan sorun yaşarsın..devam ettiqin sürece sorun yok..bu ilaçlara bir başlandıqında ömür boyu devam ediliyor...sakın ihmal etme
melekcim hoşgeldin..bihayli ihmal ettin bizi...inşallah telafi edersin
hemde çokkkkk fazla olmuş....6 hurmaa1 taneyi bile zor yemen lazımdı..karbonuda kaloriside çok fazla...böyle olduqu zaman bütün gün verdiqin emek boşa gidiyor...ve üstüne süt içmişsin...midede sürekli bişeyler var...özellikle zor kilo veren bir yapın varsa çok zorlanıcaksın...buradaki menüleri incele..kim ne yiyor nekadar yiyor dikkat et...böylelikle daha kolya düzeltirsin menülerini..
canım öqlen yediqin bulgur pilavını hafatada sadece 1 defa yeme hakkımız var...onun dışındada tün hafta başka kaçamak yapmaman lazım..biz kaçamaklarımızı genelde cuma günleri yapıyoruz bildirimden etkilenmemek için..neyse ilk gününmüş daha iyi olur inşallah bundan sonra..birde patates yüksek karbonhidrat içerdiqinden çok fazla yemiyoruz buda dikkatine cnm..
gülşencim menün çok güzel2 dilim kavun derken doqranmış dilim deqilmi cnm?
melekcim hep 76 deqilsin canım küsüratların gitmeside zaman alır..sürekli şok menüler bünyemizi bozar...cuma günü verdiqin kiloya bakar tekrar deqerlendiririz olurmu cnm...
tatlım çok geçmiş olsunbu aralar burun kanamaların revaçta yine...tansiyonunmu yükseliyor acaba:26:
tatlım şu aşamada gerek görmüyorum...senin listende hafatlık verdiqin kiloda gayet güzel...ilerleyen zamanlarda hakikaten bir tıkanma yaşarsan o zaman düşünürüz..metonun düzenini bozmaya hiç gerek yok...iyi böyle
tamam kaptanım anlastık
çevreye saygıslogan atasım geldi bi anda öle bi gaz verdinki
iç iç iç ne ilacı içiyon sen ohh afiyet olsun aynen cnm benimde 1 kilo gitti gidenler su şişkinlkleerben ben ben bu kilolara nasıl gelirim çok ayıpp bizee
duyarlı olmak lazım ama doğanın dengesi bozuldumu bida geri dönüşyok. ölkemizde gçzle görünen pek uygulama olmasada dünyada çevre için büyük yatırımlar yapılıyor.neden biz elimizdekini değerlendirmiyoruzki.hadin eylemeçevreye saygıslogan atasım geldi bi anda öle bi gaz verdinki
maxaljin içtim cnm...aspirinle birlikte içmek gerekiyor ama ben belki ataqı atlatırım diye içmedim şiddetlenirse birlikte içicem...
gerçekten ayıp bize...sen yine iyisin ben nerdeyse başa döndüm...öyle hırslıyımki firesiz devam edicem inşallah...
geçmiş olsun canım.
avmler yaramıyo sana bence gitme bir süre
kilo almana gelirse dediğin gibi ilaçların etkisi oldukça fazla.hatırlıyosan bi dönem kilo verememiştin kan hapımı ne kullanıyodun yine.demekki ya çok güçlü yada sana etkisi çok fazla.neyse bunun dışında şuda varki canım sen yada ben ve diğerleri belli kiloların üzerine çıktığımız için vucudumuz kilo verirken sıkılaşsa dahi belli bir esnekliğe alışık haliyle bikere ipin ucu kaçtımı hopp genişledikçe genişliyoruzbu kaçınılmaz ömrümüz hep dikkat ederek geçmek zorunda anlayacağız
ben avmigren yada cataflan içiyorum aspirin içemiyorum burun damarım çatlakya kanı sulandırınca hemen kanıyoo firesiz devamm dün gece bi armut kaçırdım gece mideme dokundu sinir oldum bütün gün az yiyince o bile fazla geldi benim derdim cips ama yemicemmm yok yok asla döv beni
canım köfte ekmeksiz ve ızgaraysa ben sınır koymuyorum..saf protein olduqu için karbonuda sıfır..doyana kadar yiyebilirsin...ama kalori hesabı yapıyorsan o zaman iş deqişir..
canımkarbonhidratı sabah alıyoruz öqlen ve akşam ekmek kullanmıyoruz
canım sen beni örnek almabenim meto biraz farklı yedimmi tam yerim diyetide tam yaparım..son günlerde kiloma takmış durumdayım onun için biraz kafama göre takılıyorum..siz listeyi uygulayın çok güzel kilo verirsiniz...karatay diyetine gelince inan hiç araştırmadım...illa bir diyet yapıcaksam karbon diyetini tek geçerim...
canım bendede troit var ama seninkinin tersine az çalışıyor..çok çalışması senin için büyük avantaj çünkü süper kilo verirsin..hamileliqede şöyle etkisi var ilacı bırakırsan sorun yaşarsın..devam ettiqin sürece sorun yok..bu ilaçlara bir başlandıqında ömür boyu devam ediliyor...sakın ihmal etme
melekcim hoşgeldin..bihayli ihmal ettin bizi...inşallah telafi edersin
hemde çokkkkk fazla olmuş....6 hurmaa1 taneyi bile zor yemen lazımdı..karbonuda kaloriside çok fazla...böyle olduqu zaman bütün gün verdiqin emek boşa gidiyor...ve üstüne süt içmişsin...midede sürekli bişeyler var...özellikle zor kilo veren bir yapın varsa çok zorlanıcaksın...buradaki menüleri incele..kim ne yiyor nekadar yiyor dikkat et...böylelikle daha kolya düzeltirsin menülerini..
canım öqlen yediqin bulgur pilavını hafatada sadece 1 defa yeme hakkımız var...onun dışındada tün hafta başka kaçamak yapmaman lazım..biz kaçamaklarımızı genelde cuma günleri yapıyoruz bildirimden etkilenmemek için..neyse ilk gününmüş daha iyi olur inşallah bundan sonra..birde patates yüksek karbonhidrat içerdiqinden çok fazla yemiyoruz buda dikkatine cnm..
gülşencim menün çok güzel2 dilim kavun derken doqranmış dilim deqilmi cnm?
melekcim hep 76 deqilsin canım küsüratların gitmeside zaman alır..sürekli şok menüler bünyemizi bozar...cuma günü verdiqin kiloya bakar tekrar deqerlendiririz olurmu cnm...
tatlım çok geçmiş olsunbu aralar burun kanamaların revaçta yine...tansiyonunmu yükseliyor acaba:26:
küçük cips al hepsini oğlun yesin sana kalmasın hem diyetin bozulmaz. sonra kavga edersin neden bana bırakmadın diye buda günlük spor ihtiyacını karşılar.ohhh forma girdin bi çırpıdaben avmigren yada cataflan içiyorum aspirin içemiyorum burun damarım çatlakya kanı sulandırınca hemen kanıyoo firesiz devamm dün gece bi armut kaçırdım gece mideme dokundu sinir oldum bütün gün az yiyince o bile fazla geldi benim derdim cips ama yemicemmm yok yok asla döv beni
ilaçların ağır demekki fazla etkiliyor.kan ilacı hiç kullanmadım demir hapı kullandım bi dönem ama o etkilememişti beni tıkır tıkır kilo vermiştim.ilk tanıştığımız dönemdi hatırlıyosan.yeşim aslında abartmadıqım sürece 1-2 kilo arasında gidip geliyorum..ama kan ilaçları müthiş iştah açıyor ve kilo aldırıyor..onun maqduru oluyoruz...şimdi hem ilacı kestim hemde diyete başladım bir süre yüksek kilo kaybı olması normal...okadar çok ödem tutmuşumki patlıcak gibiyim..
merhaba gunaydınlar arkadaşlar. arzu teşekkurederım cnm.
ya aslında o kadar hurmayı yemeden once soracaktım sana yoktun nette.
ben de kalorisepetine girdim baktım 90 kalori yazıyor. verdim yedim. şimdi çok pişman oldum. vee sabah tartıda
dunku rakamla aynı rakamı gördum dogal olarak. daha cok dikkat etcem canım cok saol.
bu sabaha gelince
uyanınca limoınlu yarım lıtre su.
1 kk kadar peynır
1 domates
yarım salatalık
yarım yeşil biber
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim tahıl ekmeği.
az once 1 aacık şekersiz çay içtim.
kaşar ye canım en azından karbonu 1 çok daha masum
küçük cips al hepsini oğlun yesin sana kalmasın hem diyetin bozulmaz. sonra kavga edersin neden bana bırakmadın diye buda günlük spor ihtiyacını karşılar.ohhh forma girdin bi çırpıda
ilaçların ağır demekki fazla etkiliyor.kan ilacı hiç kullanmadım demir hapı kullandım bi dönem ama o etkilememişti beni tıkır tıkır kilo vermiştim.ilk tanıştığımız dönemdi hatırlıyosan.
canım ne tür bir diyet yapıyosun ? şimdi sena karbon diyeti yapıyor bu yüzden bazı şeyleri sınırsız yerken bazı şeylerden uzak duruyor.bunun dışındada hangi tür diyet olursa olsun geç vakitte yememeye çalışıyoruz.kilo fazlalığın olduğu için bünyen bize göre daha hassas şuan.bu yüzden kan şekeri ile ilgili problemin varsa hurmaları bir kerede değil gün içinde aralıklı olarak yemeye çalış.hem midene birden yüklenmemiş olursun hemde kanşekerini düzenlemiş olursun.tabi bu benim kişisel fikrimmerhaba gunaydınlar arkadaşlar. arzu teşekkurederım cnm.
ya aslında o kadar hurmayı yemeden once soracaktım sana yoktun nette.
ben de kalorisepetine girdim baktım 90 kalori yazıyor. verdim yedim. şimdi çok pişman oldum. vee sabah tartıda
dunku rakamla aynı rakamı gördum dogal olarak. daha cok dikkat etcem canım cok saol.
bu sabaha gelince
uyanınca limoınlu yarım lıtre su.
1 kk kadar peynır
1 domates
yarım salatalık
yarım yeşil biber
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim tahıl ekmeği.
az once 1 aacık şekersiz çay içtim.
kahvaltı gayet güzel
kızlar su ısten gec cıkmaya sınır olmaya basladım ıkı gundur 7 gıbı cıkıyoruz eve gıdene dek 8 oluyor tabı ben aclıktan oluyorumbuna cozum bulmazlar ıse aksam yemegınıde burda yıcem banane mesaı saatınde yemıs olcam ama napalım
haklı eşimde öyle yapıyor aldımı bikaçtane alıyor.ama ne hikmetse onun hakkı içlerinde asla olmuyor hepsini ben yiyorumgeçenlerde barkına bişyler aldım gece o uyuynca yedimsabah anladı yediğimi bi daha bi sana bi bana al diyo çocuk
bende yazıyım kahvaltı menümü;
1 haşlanmış yumurta
ızgara sucuk
beyaz&kaşar peynir
yarım salatalık
yarım domates
açaili yeşilçay...
kızlar su ısten gec cıkmaya sınır olmaya basladım ıkı gundur 7 gıbı cıkıyoruz eve gıdene dek 8 oluyor tabı ben aclıktan oluyorumbuna cozum bulmazlar ıse aksam yemegınıde burda yıcem banane mesaı saatınde yemıs olcam ama napalım
bende yazıyım kahvaltı menümü;
1 haşlanmış yumurta
ızgara sucuk
beyaz&kaşar peynir
yarım salatalık
yarım domates
açaili yeşilçay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?