- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
aslında sen sıcak yemekleri öqlen zaten yiyorsun..akşam içinde ton balıqı harika bir öqün...domates ve salatalık eşliqinde gayet güzel olur...bende alıcam çıkınca...deqeri sıfır...ama sakın light alma onları deqeri yüksek..hem light hem yüksek nasıl oluyorsa :44:
saol canım.karşımdakini tebessüm ettirmeyi seviyorum.birazda muzurumyesımcım cok alemsın cok hos bır kısılıgın var ya bayıldım sanaaaaaaaa
haklı eşimde öyle yapıyor aldımı bikaçtane alıyor.ama ne hikmetse onun hakkı içlerinde asla olmuyor hepsini ben yiyorum
maxaljin içtim cnm...aspirinle birlikte içmek gerekiyor ama ben belki ataqı atlatırım diye içmedim şiddetlenirse birlikte içicem...
gerçekten ayıp bize...sen yine iyisin ben nerdeyse başa döndüm...öyle hırslıyımki firesiz devam edicem inşallah...
şuara benim kocam hamile kadınlar gibi.iyiki diyo sigara içiyorum yoksa sürekli bişeyler yiyesim var diyor.geçen çok komik sürekli bişeyler atıştırıyor bir ara tuvalete gitti geldi.msj attım bugün wcdeyken geçirdiğin süre ağzının boş durduğu en uzun zaman dilimiydiyazık valla benim kocişin pek arası yokturray hamile kadınlar gibiym iyiki diyet yapıyom ha cnm çigköfte istedi
öyle her akşam kriz olmazzbu akşam deneyim kriz gelince
geçenlerde barkına bişyler aldım gece o uyuynca yedimsabah anladı yediğimi bi daha bi sana bi bana al diyo çocuk
üşenmiyormusun yemeyehaklı eşimde öyle yapıyor aldımı bikaçtane alıyor.ama ne hikmetse onun hakkı içlerinde asla olmuyor hepsini ben yiyorum
peynirden vazgeçmen lazım amao patronları yolla buraya bi fırça atak benimkilerde de geç çıkarma değil başka başka huylar var gıcık oluyorum bu iş verenler hep bölemi yaaa
yumurta istedi cnmmmmm
ben ilk diyete başladıqımda ton balıqı yarım domates yarım salatalık ve light gazoz içiyordum midem taş gibi oluyordu..o dönemlerdede müthiş kilolar vermiştim...ama şimdi asitli içecekler içmediqim için tavsiyede etmiyorum...ama yanına sadesinden maden suyu alabilirsin cnm...ıcımı mı okudun kaptanım ya bende bugun yanımda getırdım 1 domates 1 ton balık aksam 6 da onları yıcem gunu kapıcam. kesınlıkle bu lıght olayını bende anlamıyorum yavrım ya lıght peynırde bıle normale gore karbon cok ton balıgında da ole hıc bısı anlamadım :44::44::44::44:
beni benden daha iyi tanıyor bu kıss beniisaol canım.karşımdakini tebessüm ettirmeyi seviyorum.birazda muzurumama sena izin vermiyo hanım kız ol diyo bana
yazık valla benim kocişin pek arası yokturray hamile kadınlar gibiym iyiki diyet yapıyom ha cnm çigköfte istedi
saol canım.karşımdakini tebessüm ettirmeyi seviyorum.birazda muzurumama sena izin vermiyo hanım kız ol diyo bana
öyle her akşam kriz olmazz
barkında çok akıllı maşallahhee kimin yeqeni
üşenmiyormusun yemeye
peynirden vazgeçmen lazım ama
ben ilk diyete başladıqımda ton balıqı yarım domates yarım salatalık ve light gazoz içiyordum midem taş gibi oluyordu..o dönemlerdede müthiş kilolar vermiştim...ama şimdi asitli içecekler içmediqim için tavsiyede etmiyorum...ama yanına sadesinden maden suyu alabilirsin cnm...
bende bır kac aksam ole yapıcam arzum ya ogle sebze yerım aksam ton balık salata yanında ya su yada hıc bısı ıcmem maden suyu sevmıyorum canım ben
üzme kendini bencekızlar gunaydın nasılsınız ? dıyetımı bozmadım, azıcık fazla yesem hemen dıger ogunde telafı edıyorum ıyı gıdıyorum bence. spora baslayamadım hem mısafır ve hem alısverısten dolayı. yanı cumartesı gununden berı el atamadım henuz. bugun de grıp olmusum ama aksama kadar ıyılesırsem bugun guzel sakın bır yuruyus yapmak ıstıyorum moral olarak kotuyum ıyı gelır sanırım.
fsh sorunum var benım . cyclo ıle adet goruyorum uc yıldır. hapı bıraktım ve 30 gunde bır kez ve 40 gunde bır kez adet oldum. 17 temmuz son adetın ılk gunu. ve ben de halen belırtı yok.aynı seylerı yasayan var mı aranızda ? bılıyorum konu olarak dıyet ama okadar bunaldım kı herkese soruyorum.
ıcım sıkılıyor hapı kullanıp bırakıp her ay adet gormeye baslayan var mı aranızda ?
ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.
tatlım miqren atakalrı için aqrı kesiciyle birlikte aspirin için demişti doktor onu konuştuk bizdeaspırın neden ıcılıyor ve ne ıle beraber ıcılıyor anlayamadım takıp edemedım konuyu
tatlım çok dolmuşsun çok gerilmişsin sakin ol lütfen...sıkıntını ve gerginliqini inan çok iyi anlıyorum...kızımada söyeldim sana dua edicek...(kızım kuran kursunda okuyor inşallah duası daha çabuk kabul olur)....zor gerçekten herkesin farklı sorunları var...içtiqin ilaç gebe kalmaya engelmi cnm ve kaç yıllık evlisiniz?kızlar gunaydın nasılsınız ? dıyetımı bozmadım, azıcık fazla yesem hemen dıger ogunde telafı edıyorum ıyı gıdıyorum bence. spora baslayamadım hem mısafır ve hem alısverısten dolayı. yanı cumartesı gununden berı el atamadım henuz. bugun de grıp olmusum ama aksama kadar ıyılesırsem bugun guzel sakın bır yuruyus yapmak ıstıyorum moral olarak kotuyum ıyı gelır sanırım.
fsh sorunum var benım . cyclo ıle adet goruyorum uc yıldır. hapı bıraktım ve 30 gunde bır kez ve 40 gunde bır kez adet oldum. 17 temmuz son adetın ılk gunu. ve ben de halen belırtı yok.aynı seylerı yasayan var mı aranızda ? bılıyorum konu olarak dıyet ama okadar bunaldım kı herkese soruyorum.
ıcım sıkılıyor hapı kullanıp bırakıp her ay adet gormeye baslayan var mı aranızda ?
ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.
pardon bunca yıldır tanıyorum seni sormayı unutmuşumşuara benim kocam hamile kadınlar gibi.iyiki diyo sigara içiyorum yoksa sürekli bişeyler yiyesim var diyor.geçen çok komik sürekli bişeyler atıştırıyor bir ara tuvalete gitti geldi.msj attım bugün wcdeyken geçirdiğin süre ağzının boş durduğu en uzun zaman dilimiydidünde bir ara çiğköfte alalım dedi izmire gitmeden önce abartısız diyorum 2-3 günde bir çiğköfte alıp geliyodu.malum mahalle bakkalı misali her sokakta bitane türedi Allahtan irademe sahip bir insanım
sana yakısıyor yavrum ya devam bence cok sevımlı oluyorsun
üşenmiyormusun yemeye
ben ilk diyete başladıqımda ton balıqı yarım domates yarım salatalık ve light gazoz içiyordum midem taş gibi oluyordu..o dönemlerdede müthiş kilolar vermiştim...ama şimdi asitli içecekler içmediqim için tavsiyede etmiyorum...ama yanına sadesinden maden suyu alabilirsin cnm...
bende bır kac aksam ole yapıcam arzum ya ogle sebze yerım aksam ton balık salata yanında ya su yada hıc bısı ıcmem maden suyu sevmıyorum canım ben
başalrda bende sevmiyordum melek...ama içince okadar faydalı mineraller varki şimdi çok severek içiyorum..dene bak alışacaksın..hem kilo vermeye yardımcı hemde tok tutuyor cnm...
kızlar gunaydın nasılsınız ? dıyetımı bozmadım, azıcık fazla yesem hemen dıger ogunde telafı edıyorum ıyı gıdıyorum bence. spora baslayamadım hem mısafır ve hem alısverısten dolayı. yanı cumartesı gununden berı el atamadım henuz. bugun de grıp olmusum ama aksama kadar ıyılesırsem bugun guzel sakın bır yuruyus yapmak ıstıyorum moral olarak kotuyum ıyı gelır sanırım.
şuara benim kocam hamile kadınlar gibi.iyiki diyo sigara içiyorum yoksa sürekli bişeyler yiyesim var diyor.geçen çok komik sürekli bişeyler atıştırıyor bir ara tuvalete gitti geldi.msj attım bugün wcdeyken geçirdiğin süre ağzının boş durduğu en uzun zaman dilimiydidünde bir ara çiğköfte alalım dedi izmire gitmeden önce abartısız diyorum 2-3 günde bir çiğköfte alıp geliyodu.malum mahalle bakkalı misali her sokakta bitane türedi Allahtan irademe sahip bir insanım
üşenmiyormusun yemeye
beni benden daha iyi tanıyor bu kıss benii
senin canım çok şeyler istemeye başladı yinesana diyorum sen kiim diyet yaomak kimm
ben yemek yemeye üşeniyorum.paket açmak daha kolay oluyorüşenmiyormusun yemeye
beni benden daha iyi tanıyor bu kıss benii
asiyim ben zaten o yüzden dinlemiyorum senayı merak etmesana yakısıyor yavrum ya devam bence cok sevımlı oluyorsun
tatlım miqren atakalrı için aqrı kesiciyle birlikte aspirin için demişti doktor onu konuştuk bizde
tatlım çok dolmuşsun çok gerilmişsin sakin ol lütfen...sıkıntını ve gerginliqini inan çok iyi anlıyorum...kızımada söyeldim sana dua edicek...(kızım kuran kursunda okuyor inşallah duası daha çabuk kabul olur)....zor gerçekten herkesin farklı sorunları var...içtiqin ilaç gebe kalmaya engelmi cnm ve kaç yıllık evlisiniz?
pardon bunca yıldır tanıyorum seni sormayı unutmuşumeşinde venüslümüydü sen gibi
sana yakısıyor yavrum ya devam bence cok sevımlı oluyorsun
başalrda bende sevmiyordum melek...ama içince okadar faydalı mineraller varki şimdi çok severek içiyorum..dene bak alışacaksın..hem kilo vermeye yardımcı hemde tok tutuyor cnm...
KILO VERDIRIYORSA ZEHIR olsa ıcerım be kaptanım dur hemen gıdıp alayım deneyım ıcmeye32:
ben böyle sıradışıyken onun normal olması ve bu ilişkinin 11 yıldır sürmesi mümkün olmazdı dimipardon bunca yıldır tanıyorum seni sormayı unutmuşumeşinde venüslümüydü sen gibi
evet bende böyle bir olaya şahit oldum...bir arkadaşım bir akrabasıyla doktora gitti bebiş için...doktor arkadaşıma bebeqinin olması için hiçbir engel olmadıqını hamiel kalamsının an meselesi olduqunu söylemiş...akrabasınında adet düzensizliqi varmış..onada bebek sahibi olmasının çok zor olduqunu söylemiş...ve akrabası üst üste 2 doqum yaptı 1 kızı 1 oqlu var...arkadaşımınsa hala bebeqi yok nerdeyse 7-8 yıl oldu...Allah bilir herşeyi..biz kalbimizi bozmayalım..bolbol dua edelim birbirimiz için...inşallah halleder Rabbim...üzme kendini bencetüm sağlık sorunları düşünmeyle başlar biliyosun hepimizin geleceğe dair arzuları istekleri var çabalasakta bazen bir arpa boyu bile yol katedemediğimiz oluyor.moralini bozmadan düzenli olarak ilaçlarını kullan diyetine devam et daha geçen başka bir diyet grubunda adet sorunu olduğu halde hatta doktorlar senin çocuğunun olması imkaz demelerine rağmen çoğunun olduğunu yine doktorların kilo veremezsin demelerine rağmen 20 kilo verdiğini ve bu süre zarfında ilaçsız bir şekilde düzenli adet görmeye başladığını yazmıştı.yani sen inandıktan sonra Rabbim her dileğini yerine getirir.yeterki sen gönlünü ferah tut ve doğru yolda yürü.
ama b irlikte yiyemezsinkiiiicnm günaydın seni anlıyorum şöle düşün en azından ilaçlada olsa tedavi edebileceğin bi süreç daha kötüsü olsa lütfen bırakma kendini
erkekler hep başka açıdan bakar bizi tam anlayamazlar gel burda yaz anlat ama pes etme sakın bu aşılmıcak bi sorun değil ve rabbimin bildiği bişy varki bunları yaşıyosun bunu düşünerek biraz içini rahatlat ilk önce sen değerlisin kimse değill
peynir ve yumurta vazgeçmem hadi ordan diyetmiş ben sağlıklı besleniyorum fiziğimin torpliyle mutluyum
bir venüslünün dünyada ne işi olur anlamadım gittiben yemek yemeye üşeniyorum.paket açmak daha kolay oluyordün dedimya kendime bakmayı sevmiyorum
asiyim ben zaten o yüzden dinlemiyorum senayı merak etme
tatlım miqren atakalrı için aqrı kesiciyle birlikte aspirin için demişti doktor onu konuştuk bizde
tatlım çok dolmuşsun çok gerilmişsin sakin ol lütfen...sıkıntını ve gerginliqini inan çok iyi anlıyorum...kızımada söyeldim sana dua edicek...(kızım kuran kursunda okuyor inşallah duası daha çabuk kabul olur)....zor gerçekten herkesin farklı sorunları var...içtiqin ilaç gebe kalmaya engelmi cnm ve kaç yıllık evlisiniz?
pardon bunca yıldır tanıyorum seni sormayı unutmuşumeşinde venüslümüydü sen gibi
KILO VERDIRIYORSA ZEHIR olsa ıcerım be kaptanım dur hemen gıdıp alayım deneyım ıcmeye32:
bende şimdi attım dolaba azcık soqusun öyle içicem
Rabbim herzaman hakkımızda hayırlı olanı karşımıza çıkarıyor yeterki inancımızı kaybetmeyelimevet bende böyle bir olaya şahit oldum...bir arkadaşım bir akrabasıyla doktora gitti bebiş için...doktor arkadaşıma bebeqinin olması için hiçbir engel olmadıqını hamiel kalamsının an meselesi olduqunu söylemiş...akrabasınında adet düzensizliqi varmış..onada bebek sahibi olmasının çok zor olduqunu söylemiş...ve akrabası üst üste 2 doqum yaptı 1 kızı 1 oqlu var...arkadaşımınsa hala bebeqi yok nerdeyse 7-8 yıl oldu...Allah bilir herşeyi..biz kalbimizi bozmayalım..bolbol dua edelim birbirimiz için...inşallah halleder Rabbim...
bir venüslünün dünyada ne işi olur anlamadım gitti
ben böyle sıradışıyken onun normal olması ve bu ilişkinin 11 yıldır sürmesi mümkün olmazdı dimio sıradışılığını her ortamda çekinmeden gösterebiliyor ben ise belli ortamlarda yapıyorum bunu.mars ve venüs uyumu ve uyumsuzluğu bizdeki sanırım
canım köfte ekmeksiz ve ızgaraysa ben sınır koymuyorum..saf protein olduqu için karbonuda sıfır..doyana kadar yiyebilirsin...ama kalori hesabı yapıyorsan o zaman iş deqişir..
canımkarbonhidratı sabah alıyoruz öqlen ve akşam ekmek kullanmıyoruz
canım sen beni örnek almabenim meto biraz farklı yedimmi tam yerim diyetide tam yaparım..son günlerde kiloma takmış durumdayım onun için biraz kafama göre takılıyorum..siz listeyi uygulayın çok güzel kilo verirsiniz...karatay diyetine gelince inan hiç araştırmadım...illa bir diyet yapıcaksam karbon diyetini tek geçerim...
canım bendede troit var ama seninkinin tersine az çalışıyor..çok çalışması senin için büyük avantaj çünkü süper kilo verirsin..hamileliqede şöyle etkisi var ilacı bırakırsan sorun yaşarsın..devam ettiqin sürece sorun yok..bu ilaçlara bir başlandıqında ömür boyu devam ediliyor...sakın ihmal etme
melekcim hoşgeldin..bihayli ihmal ettin bizi...inşallah telafi edersin
hemde çokkkkk fazla olmuş....6 hurmaa1 taneyi bile zor yemen lazımdı..karbonuda kaloriside çok fazla...böyle olduqu zaman bütün gün verdiqin emek boşa gidiyor...ve üstüne süt içmişsin...midede sürekli bişeyler var...özellikle zor kilo veren bir yapın varsa çok zorlanıcaksın...buradaki menüleri incele..kim ne yiyor nekadar yiyor dikkat et...böylelikle daha kolya düzeltirsin menülerini..
canım öqlen yediqin bulgur pilavını hafatada sadece 1 defa yeme hakkımız var...onun dışındada tün hafta başka kaçamak yapmaman lazım..biz kaçamaklarımızı genelde cuma günleri yapıyoruz bildirimden etkilenmemek için..neyse ilk gününmüş daha iyi olur inşallah bundan sonra..birde patates yüksek karbonhidrat içerdiqinden çok fazla yemiyoruz buda dikkatine cnm..
gülşencim menün çok güzel2 dilim kavun derken doqranmış dilim deqilmi cnm?
melekcim hep 76 deqilsin canım küsüratların gitmeside zaman alır..sürekli şok menüler bünyemizi bozar...cuma günü verdiqin kiloya bakar tekrar deqerlendiririz olurmu cnm...
tatlım çok geçmiş olsunbu aralar burun kanamaların revaçta yine...tansiyonunmu yükseliyor acaba:26:
Rabbim herzaman hakkımızda hayırlı olanı karşımıza çıkarıyor yeterki inancımızı kaybetmeyelim
benim dünyada olmam gibisizin için hayırlısı buymuş beni tanıdınız işte
siz muazzezle nekadar birbirinize benziyorsunuz ikinizinde burnu kaf daqında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?