Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ıcımı mı okudun kaptanım ya bende bugun yanımda getırdım 1 domates 1 ton balık aksam 6 da onları yıcem gunu kapıcam. kesınlıkle bu lıght olayını bende anlamıyorum yavrım ya lıght peynırde bıle normale gore karbon cok ton balıgında da ole hıc bısı anlamadım :44::44::44::44:

aspırın neden ıcılıyor ve ne ıle beraber ıcılıyor anlayamadım takıp edemedım konuyu

kızlar gunaydın nasılsınız ? dıyetımı bozmadım, azıcık fazla yesem hemen dıger ogunde telafı edıyorum ıyı gıdıyorum bence. spora baslayamadım hem mısafır ve hem alısverısten dolayı. yanı cumartesı gununden berı el atamadım henuz. bugun de grıp olmusum ama aksama kadar ıyılesırsem bugun guzel sakın bır yuruyus yapmak ıstıyorum moral olarak kotuyum ıyı gelır sanırım.

fsh sorunum var benım . cyclo ıle adet goruyorum uc yıldır. hapı bıraktım ve 30 gunde bır kez ve 40 gunde bır kez adet oldum. 17 temmuz son adetın ılk gunu. ve ben de halen belırtı yok.aynı seylerı yasayan var mı aranızda ? bılıyorum konu olarak dıyet ama okadar bunaldım kı herkese soruyorum.

ıcım sıkılıyor hapı kullanıp bırakıp her ay adet gormeye baslayan var mı aranızda ?

ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.

yazık valla benim kocişin pek arası yokturr ay hamile kadınlar gibiym iyiki diyet yapıyom ha cnm çigköfte istedi
şuara benim kocam hamile kadınlar gibi.iyiki diyo sigara içiyorum yoksa sürekli bişeyler yiyesim var diyor.geçen çok komik sürekli bişeyler atıştırıyor bir ara tuvalete gitti geldi.msj attım bugün wcdeyken geçirdiğin süre ağzının boş durduğu en uzun zaman dilimiydi dünde bir ara çiğköfte alalım dedi izmire gitmeden önce abartısız diyorum 2-3 günde bir çiğköfte alıp geliyodu.malum mahalle bakkalı misali her sokakta bitane türedi Allahtan irademe sahip bir insanım

bu akşam deneyim kriz gelince

geçenlerde barkına bişyler aldım gece o uyuynca yedim sabah anladı yediğimi bi daha bi sana bi bana al diyo çocuk
öyle her akşam kriz olmazz
barkında çok akıllı maşallahh ee kimin yeqeni
haklı eşimde öyle yapıyor aldımı bikaçtane alıyor.ama ne hikmetse onun hakkı içlerinde asla olmuyor hepsini ben yiyorum
üşenmiyormusun yemeye
o patronları yolla buraya bi fırça atak benimkilerde de geç çıkarma değil başka başka huylar var gıcık oluyorum bu iş verenler hep bölemi yaaa

yumurta istedi cnmmmmm
peynirden vazgeçmen lazım ama
ben ilk diyete başladıqımda ton balıqı yarım domates yarım salatalık ve light gazoz içiyordum midem taş gibi oluyordu..o dönemlerdede müthiş kilolar vermiştim...ama şimdi asitli içecekler içmediqim için tavsiyede etmiyorum...ama yanına sadesinden maden suyu alabilirsin cnm...
saol canım.karşımdakini tebessüm ettirmeyi seviyorum.birazda muzurum ama sena izin vermiyo hanım kız ol diyo bana
beni benden daha iyi tanıyor bu kıss benii
yazık valla benim kocişin pek arası yokturr ay hamile kadınlar gibiym iyiki diyet yapıyom ha cnm çigköfte istedi

senin canım çok şeyler istemeye başladı yine sana diyorum sen kiim diyet yaomak kimm

saol canım.karşımdakini tebessüm ettirmeyi seviyorum.birazda muzurum ama sena izin vermiyo hanım kız ol diyo bana

sana yakısıyor yavrum ya devam bence cok sevımlı oluyorsun

üzme kendini bence tüm sağlık sorunları düşünmeyle başlar biliyosun hepimizin geleceğe dair arzuları istekleri var çabalasakta bazen bir arpa boyu bile yol katedemediğimiz oluyor.moralini bozmadan düzenli olarak ilaçlarını kullan diyetine devam et daha geçen başka bir diyet grubunda adet sorunu olduğu halde hatta doktorlar senin çocuğunun olması imkaz demelerine rağmen çoğunun olduğunu yine doktorların kilo veremezsin demelerine rağmen 20 kilo verdiğini ve bu süre zarfında ilaçsız bir şekilde düzenli adet görmeye başladığını yazmıştı.yani sen inandıktan sonra Rabbim her dileğini yerine getirir.yeterki sen gönlünü ferah tut ve doğru yolda yürü.

aspırın neden ıcılıyor ve ne ıle beraber ıcılıyor anlayamadım takıp edemedım konuyu
tatlım miqren atakalrı için aqrı kesiciyle birlikte aspirin için demişti doktor onu konuştuk bizde
tatlım çok dolmuşsun çok gerilmişsin sakin ol lütfen...sıkıntını ve gerginliqini inan çok iyi anlıyorum...kızımada söyeldim sana dua edicek...(kızım kuran kursunda okuyor inşallah duası daha çabuk kabul olur)....zor gerçekten herkesin farklı sorunları var...içtiqin ilaç gebe kalmaya engelmi cnm ve kaç yıllık evlisiniz?
pardon bunca yıldır tanıyorum seni sormayı unutmuşum eşinde venüslümüydü sen gibi

cnm günaydın seni anlıyorum şöle düşün en azından ilaçlada olsa tedavi edebileceğin bi süreç daha kötüsü olsa lütfen bırakma kendini
erkekler hep başka açıdan bakar bizi tam anlayamazlar gel burda yaz anlat ama pes etme sakın bu aşılmıcak bi sorun değil ve rabbimin bildiği bişy varki bunları yaşıyosun bunu düşünerek biraz içini rahatlat ilk önce sen değerlisin kimse değill

peynir ve yumurta vazgeçmem hadi ordan diyetmiş ben sağlıklı besleniyorum fiziğimin torpliyle mutluyum

pardon bunca yıldır tanıyorum seni sormayı unutmuşum eşinde venüslümüydü sen gibi
ben böyle sıradışıyken onun normal olması ve bu ilişkinin 11 yıldır sürmesi mümkün olmazdı dimi o sıradışılığını her ortamda çekinmeden gösterebiliyor ben ise belli ortamlarda yapıyorum bunu.mars ve venüs uyumu ve uyumsuzluğu bizdeki sanırım

evet bende böyle bir olaya şahit oldum...bir arkadaşım bir akrabasıyla doktora gitti bebiş için...doktor arkadaşıma bebeqinin olması için hiçbir engel olmadıqını hamiel kalamsının an meselesi olduqunu söylemiş...akrabasınında adet düzensizliqi varmış..onada bebek sahibi olmasının çok zor olduqunu söylemiş...ve akrabası üst üste 2 doqum yaptı 1 kızı 1 oqlu var...arkadaşımınsa hala bebeqi yok nerdeyse 7-8 yıl oldu...Allah bilir herşeyi..biz kalbimizi bozmayalım..bolbol dua edelim birbirimiz için...inşallah halleder Rabbim...
ama b irlikte yiyemezsinkiiii
ben yemek yemeye üşeniyorum.paket açmak daha kolay oluyor dün dedimya kendime bakmayı sevmiyorum

asiyim ben zaten o yüzden dinlemiyorum senayı merak etme
bir venüslünün dünyada ne işi olur anlamadım gitti

Rabbim herzaman hakkımızda hayırlı olanı karşımıza çıkarıyor yeterki inancımızı kaybetmeyelim
benim dünyada olmam gibi sizin için hayırlısı buymuş beni tanıdınız işte

ne kadar üşengeçsin yeşimm 11 yıldır evlisin daha yeni bebiş yapmaya karar verdin...buna raqmen sürekli erteliyorsun 3 ay sonra 5 ay sonra diyee.. ömür bitti kızım

evet ablacım doğranmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…