Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ne kadar üşengeçsin yeşimm 11 yıldır evlisin daha yeni bebiş yapmaya karar verdin...buna raqmen sürekli erteliyorsun 3 ay sonra 5 ay sonra diyee.. ömür bitti kızım
10 oldu ya evleneli 11 e gircez bu hafta
bikere erteleyince zaman gelip geçiyor.
2 yıl doğu görevi sonra yeni hayata alışma babamın hastalığı ölümü şu bu zaman geldi geçli.belki bu konuda istekli bir eşim olsa bukadar ertelemezdim.oda bana bıraktı sen bakacaksın gibi ilgisiz bir yaklaşım sergileyince valla bana annem değil babam baktı abilerim baktı bu durumda bu yaklaşım benim görüş ve düşüncelerime ters düştü.ama son zamanlarda ben bebek gösterdikçe sende yap bitane demeye başladı.yiğenimi sevdikçe sende yapsana deyip durdu
herşeyin hayırlısı anlıcan kendimi bu konuda asla şartlandırmak istemiyorum.dedimya çok seviyorum çocukları annelik duygusuna kapılırsam ve olmazsa çok üzülürüm.bu yüzden hayırlısı diyorum doğum gününmde çalışmalara başlıcam.bugün çalıştım dicem sana

ayy tek başınamı yapılıyodu bunu bilmiyordum doqrusu diqer topikte bir arkadaşım eşi ayda 2-3 defa evde oluyormuş işi gereqi..çok üzülüyordu çalışma yapamıyoruz diye...amann gidip müjde vereyim demek tek başınada oluyormuşşş

bazen kroluğu tutuyo işte dedimya sen bakacaksın mantığında hep.sanki doğuştan bir yetenekle yada özel eğitim alıyosun lisansın oluyor öyle bakıyosun çocuğa yada herhangi bir şeyi böylelikle yapabiliyosun.beni okadar yetenekli görüyoki sanırım tek başınada yapabilirim

sen bakıcan lafını lütfen yeme yeşimcim BİRLİKTE bakıcaz diye üstüne bastırarak belirt enişte beye..

isyeeeannnn
eşim geçen arkadaşlarına anlatıyo bunun sülalesi çok fettan.hem güzeller hemde çok hizmetkarlar falan.adam görmemiş demekki böyle bişi beni tuhaf bi gözle görüyor bizde hem erkekler hem kızlar her işi bilir yapar senanın mantığı uzaylı gözüyle bakıyor çoğu zaman bende zaten çocuğum olursa kendimi klonlucam aynı bana benzicek ömrünü yicez

akşam koçişle atıştık kanapede uyumak zorunda kaldı sabahta gönül almalar falan hazır adamı bu halde bulmuşken sıraladım bende;
araba isterem
ütü temizlik yapmaktan bıktım kadın tutucaz
ne dese beqenirsiniz
''tamam canım ben yaparım''

sen bakıcan lafını lütfen yeme yeşimcim BİRLİKTE bakıcaz diye üstüne bastırarak belirt enişte beye..
yermiyim ben diyetteyim
yiğenimi bile her fırsatta kucağına bıraktım kaçtım
zaten hem çok istiyorum hemde onun kaçış sansı olmasın diye Rabbim bana ikiz nasip etsin

yaşasın kötülükk

yermiyim ben diyetteyim
yiğenimi bile her fırsatta kucağına bıraktım kaçtım
zaten hem çok istiyorum hemde onun kaçış sansı olmasın diye Rabbim bana ikiz nasip etsin

buna yürekten amiiinnnnn diyorumm...
sen bu üşengeçlikle 2.yide 11 yıl sonra yapmaya kalkarsın ozamanada moruklarsın..iyisimi ikiz üçüz Allah nekadar verirse okadar olsunki çocuk kardeşsiz kalmasın

aynen cnm özellkle bayan herşeyi bilmeli öğrenmeli ama çokda belli etmemeli sonra rahata alışıyolar ama halledr bizim hanım diye

sen bi bebiş yap enişte neler yapcak sana

benimkide kanepede yattı ama kavga falan değil sebep.geç yatıyor yatarkende tıkırtılarına uyanıyorum uyandırıyosun beni dedimdi.2-3 gündür bi uyanıyom kimse yok yanımda ya hiç uyumuyo yada kanepede yatıyo garibim.arada bencilce dşünceleri olsada bazen haddinden fazla düşünceli

kaptan ben olsam sole pahalı bısı ıster sayet alırsa ole yapardım bebegı e yanı okadar ezıyete degsın demı yanı

ablam 7. ayın ıcınde ama ha dogurdu ha dogurcak sankı cok kocaman bır gobek oldu daha ıkı ay var 2 ay sonrasını dusunemıyorum kızlar yaaa :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…