10 oldu ya evleneli 11 e gircez bu haftane kadar üşengeçsin yeşimm11 yıldır evlisin daha yeni bebiş yapmaya karar verdin...buna raqmen sürekli erteliyorsun 3 ay sonra 5 ay sonra diyee.. ömür bitti kızım
10 oldu ya evleneli 11 e gircez bu hafta
bikere erteleyince zaman gelip geçiyor.
2 yıl doğu görevi sonra yeni hayata alışma babamın hastalığı ölümü şu bu zaman geldi geçli.belki bu konuda istekli bir eşim olsa bukadar ertelemezdim.oda bana bıraktı sen bakacaksın gibi ilgisiz bir yaklaşım sergileyincevalla bana annem değil babam baktı abilerim baktı bu durumda bu yaklaşım benim görüş ve düşüncelerime ters düştü.ama son zamanlarda ben bebek gösterdikçesende yap bitane demeye başladı.yiğenimi sevdikçe sende yapsana deyip durdu
herşeyin hayırlısı anlıcan kendimi bu konuda asla şartlandırmak istemiyorum.dedimya çok seviyorum çocukları annelik duygusuna kapılırsam ve olmazsa çok üzülürüm.bu yüzden hayırlısı diyorum doğum gününmde çalışmalara başlıcam.bugün çalıştım dicem sana
o patronları yolla buraya bi fırça atak benimkilerde de geç çıkarma değil başka başka huylar var gıcık oluyorum bu iş verenler hep bölemi yaaa
HEPSI AYNı muazzezcım gel ıkımız el bırlıgı ıle yok edelım hepsıınıkapıtelıstler nolcaklkkkk
bazen kroluğu tutuyo işteayy tek başınamı yapılıyodubunu bilmiyordum doqrusu diqer topikte bir arkadaşım eşi ayda 2-3 defa evde oluyormuş işi gereqi..çok üzülüyordu çalışma yapamıyoruz diye...amann gidip müjde vereyim demek tek başınada oluyormuşşş
o patronları yolla buraya bi fırça atak benimkilerde de geç çıkarma değil başka başka huylar var gıcık oluyorum bu iş verenler hep bölemi yaaa
HEPSI AYNı muazzezcım gel ıkımız el bırlıgı ıle yok edelım hepsıınıkapıtelıstler nolcaklkkkk
işçiye zulume hayıryeşim senin yüzünden bugun miting yapasım var bi çevreci biş işçi savunuyorum:13::13::13:
yesım bosver kız cocugu hayatını yasa
aynen herşeyi yaşa sonra yap çocugu
bazen kroluğu tutuyo iştededimya sen bakacaksın mantığında hep.sanki doğuştan bir yetenekle yada özel eğitim alıyosun lisansın oluyor öyle bakıyosun çocuğa yada herhangi bir şeyi böylelikle yapabiliyosun.beni okadar yetenekli görüyoki sanırım tek başınada yapabilirim
doğuştan sertifikamız var bizim yemek yapar temizlik ütü dikiş tutumlu çalışır çocukda yapar vs vs vs vs vs
sizdekileri alayım ozamanyesım bosver kız cocugu hayatını yasa
bazen kroluğu tutuyo iştededimya sen bakacaksın mantığında hep.sanki doğuştan bir yetenekle yada özel eğitim alıyosun lisansın oluyor öyle bakıyosun çocuğa yada herhangi bir şeyi böylelikle yapabiliyosun.beni okadar yetenekli görüyoki sanırım tek başınada yapabilirim
isyeeeannnnişçiye zulume hayıryeşim senin yüzünden bugun miting yapasım var bi çevreci biş işçi savunuyorum:13::13::13:
aynen herşeyi yaşa sonra yap çocugu
doğuştan sertifikamız var bizim yemek yapar temizlik ütü dikiş tutumlu çalışır çocukda yapar vs vs vs vs vs
yermiyim ben diyetteyimsen bakıcan lafını lütfen yeme yeşimcimBİRLİKTE bakıcaz diye üstüne bastırarak belirt enişte beye..
isyeeeannnn
eşim geçen arkadaşlarına anlatıyo bunun sülalesi çok fettan.hem güzeller hemde çok hizmetkarlar falan.adam görmemiş demekki böyle bişi beni tuhaf bi gözle görüyorbizde hem erkekler hem kızlar her işi bilir yapar senanın mantığı uzaylı gözüyle bakıyor çoğu zaman bende zaten çocuğum olursa kendimi klonlucam aynı bana benzicek ömrünü yicez
yermiyim ben diyetteyim
yiğenimi bile her fırsatta kucağına bıraktım kaçtım
zaten hem çok istiyorum hemde onun kaçış sansı olmasın diye Rabbim bana ikiz nasip etsin
isyeeeannnn
eşim geçen arkadaşlarına anlatıyo bunun sülalesi çok fettan.hem güzeller hemde çok hizmetkarlar falan.adam görmemiş demekki böyle bişi beni tuhaf bi gözle görüyorbizde hem erkekler hem kızlar her işi bilir yapar senanın mantığı uzaylı gözüyle bakıyor çoğu zaman bende zaten çocuğum olursa kendimi klonlucam aynı bana benzicek ömrünü yicez
akşam koçişle atıştıkkanapede uyumak zorunda kaldı sabahta gönül almalar falan hazır adamı bu halde bulmuşken sıraladım bende;
araba isterem
ütü temizlik yapmaktan bıktım kadın tutucaz
ne dese beqenirsiniz
''tamam canım ben yaparım''
sizdekileri alayım ozamanhazır yapılmış çocuklara bayılırım
akşam koçişle atıştıkkanapede uyumak zorunda kaldı sabahta gönül almalar falan hazır adamı bu halde bulmuşken sıraladım bende;
araba isterem
ütü temizlik yapmaktan bıktım kadın tutucaz
ne dese beqenirsiniz
''tamam canım ben yaparım''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?