- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
su manyaqı oldum kızlar 1.5 litre bitmiş durumda
akşamada çok var yaa...5-6 olurmu sizce:44:
tatlım miqren atakalrı için aqrı kesiciyle birlikte aspirin için demişti doktor onu konuştuk bizde
tatlım çok dolmuşsun çok gerilmişsin sakin ol lütfen...sıkıntını ve gerginliqini inan çok iyi anlıyorum...kızımada söyeldim sana dua edicek...(kızım kuran kursunda okuyor inşallah duası daha çabuk kabul olur)....zor gerçekten herkesin farklı sorunları var...içtiqin ilaç gebe kalmaya engelmi cnm ve kaç yıllık evlisiniz?
evet cok doldum artık. cok sagol ınsaallah kabul olur dualar. ıctıgım ılac adet gormemı saglıyor 29 yasındayım 26 yasında 7-8 aylıkken adetten kesılmeye basladım erken menopoz dendı ıkı kez tup bebek gordum ama yumurtalarım az ve kalıtesız oyuzden catlamadı bıle. uc bucuk yıldır o hapı kullanıyorum adet gorebılmek ıcın. bır kez bıraktım sadece bır ay adet gordum ve tekrar gerı baslamak zorunda kaldım bu yılda bıraktım ıkı kez adet gordum bırı 30 gun bırı 40 gun ama ucuncusu gelmedı henuz. 17 temmuzda adet gordum en son. 4 yıllık evlıyım ben.
asıl ben ona neler yapıcam hamile kalırsam gerçekten yandı..oda bunun gayatte farkında...dua etsin hamiş kalmıyım aksi halde Allah yardımcısı olsunaynen cnm özellkle bayan herşeyi bilmeli öğrenmeli ama çokda belli etmemeli sonra rahata alışıyolar ama halledr bizim hanım diye
sen bi bebiş yap enişte neler yapcak sana
benimkide kanepede yattı ama kavga falan değil sebep.geç yatıyor yatarkende tıkırtılarına uyanıyorum uyandırıyosun beni dedimdi.2-3 gündür bi uyanıyom kimse yok yanımdaya hiç uyumuyo yada kanepede yatıyo garibim.arada bencilce dşünceleri olsada bazen haddinden fazla düşünceli
ben bi başlarsam gerisi gelir.işimi yarım bırakmam korkmabuna yürekten amiiinnnnn diyorumm...
sen bu üşengeçlikle 2.yide 11 yıl sonra yapmaya kalkarsın ozamanada moruklarsın..iyisimi ikiz üçüz Allah nekadar verirse okadar olsunki çocuk kardeşsiz kalmasın
valla aynını yapıyo benim yerime o yapar diyede konuşabiliyor vurcam uzatacam yere bigün o olcak.eşim benimle görüşmeye geleceği zaman ailesi şey demiş o karadenizli vururlar seniaynen cnm özellkle bayan herşeyi bilmeli öğrenmeli ama çokda belli etmemeli sonra rahata alışıyolar ama halledr bizim hanım diye
OLbulu aslında bıraz alda basımı dınleyım taramalı tufek gıbı mubarek hıc susmuyooo
cnm günaydın seni anlıyorum şöle düşün en azından ilaçlada olsa tedavi edebileceğin bi süreç daha kötüsü olsa lütfen bırakma kendini
erkekler hep başka açıdan bakar bizi tam anlayamazlar gel burda yaz anlat ama pes etme sakın bu aşılmıcak bi sorun değil ve rabbimin bildiği bişy varki bunları yaşıyosun bunu düşünerek biraz içini rahatlat ilk önce sen değerlisin kimse değill
ne dıyım bılmıyorum zaten aylardır yllardır guclu gorunuyorum zaman zaman aglarım elbıseler alırım herkesın cocuguna severım. depresyonda degılım cok sukur ama yoruldum artık guclu gorunmekten. kımsenın benı anlamamasından yoruldum. benı rahatlatacak bırseyler dememesındne yoruldum sanırım, susmalarından, sankı gormezden gelıyor gıbı davranmalarından. benımle aglasınlar bagırsınlar ya da omuzlarında aglatsınlar kızsınlar konussunlar. destekcım yok. sankı herkes kendı halıne bıraktırdı normal gıbı gormelerı sınır edıyor durumun onemını gormemelerı. annem kaynanam esım akrabalar kımse kımse.......
ıctıgım ılac adet gormemı saglıyor 29 yasındayım 26 yasında 7-8 aylıkken adetten kesılmeye basladım erken menopoz dendı ıkı kez tup bebek gordum ama yumurtalarım az ve kalıtesız oyuzden catlamadı bıle. uc bucuk yıldır o hapı kullanıyorum adet gorebılmek ıcın. bır kez bıraktım sadece bır ay adet gordum ve tekrar gerı baslamak zorunda kaldım bu yılda bıraktım ıkı kez adet gordum bırı 30 gun bırı 40 gun ama ucuncusu gelmedı henuz. 17 temmuzda adet gordum en son. 4 yıllık evlıyım ben.
ılk once ben degerlıyım oyuzden normal surecte adet goremıyorum dıye uzuluyorum normal sekılde anne olamıyorum dıye uzuluyorum. esımı baba yapamamak sonrakı uzuntum ben once kendıme uzuluyorum
e adam haklı ozaman bebişi sen yap demekte..başka şans bırakmamışsınki adama
bitane deqil birsürü şey isticem canım liste kabarık..hepside birbirinden pahalıkaptan ben olsam sole pahalı bısı ıster sayet alırsa ole yapardım bebegıe yanı okadar ezıyete degsın demı yanı
ablam 7. ayın ıcınde ama ha dogurdu ha dogurcak sankı cok kocaman bır gobek oldu daha ıkı ay var 2 ay sonrasını dusunemıyorum kızlar yaaa :18::18::18:
kolay gelsin cnmçok çene yaptımm azcık çalışıyımöğle arasından sonra gelirimmmm
ilkler zordur canım alışırsın ben gayet keyif alarak içiyorum..nasıl ıcıyorsun arzucum ya ben daha ılk sısedeyım zorrrrrrrrrrrr ıcıyorum cok zorrrrrrrrrrrrrr
çook güzel oldum canım şimdi..bi görsen derinn bir iç geçirirsin..Sena cigim seni tebrik ediyorum bravo cok basarilsin kimbilir nede güzel olmusundur.
Su an kilon ne ?
Benimde 6 kilo fazlaligim var bir türlü veremiyorum
Normalde hep zayif olan ben kilo sorunu olmayan ben , sigarayi birakma sonucu kilo aldim üstünede guatr haplarimi biraktim derken kilo aldim ve yapisti üzerime , ne denesem gr fark etmiyor spor dahil.
evet cok doldum artık. cok sagol ınsaallah kabul olur dualar. ıctıgım ılac adet gormemı saglıyor 29 yasındayım 26 yasında 7-8 aylıkken adetten kesılmeye basladım erken menopoz dendı ıkı kez tup bebek gordum ama yumurtalarım az ve kalıtesız oyuzden catlamadı bıle. uc bucuk yıldır o hapı kullanıyorum adet gorebılmek ıcın. bır kez bıraktım sadece bır ay adet gordum ve tekrar gerı baslamak zorunda kaldım bu yılda bıraktım ıkı kez adet gordum bırı 30 gun bırı 40 gun ama ucuncusu gelmedı henuz. 17 temmuzda adet gordum en son. 4 yıllık evlıyım ben.
9 gibi yemeye başladım sanırım 11 e doğru bitirdim yemeyiara öqün yapmadım öqlen yemek saati geldi ben hala acıkmadım..sucuk tok tuttu beni...maden suyu içiyorum bende
arkadaşlar bugün kahvaltıda 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 kk.peynir yarım domates 1 bardak ta çay içtim.ara öğün yapmadım çünkü hiç acıkmadım.biraz önce patlıcan yemeği yedim sadece.. 3-4 gibi yoğurt yemeyi planlıyorum.akşam da ya fırında tavuk yapcam yada taze fasulye salata yanınada sizce iyi bir yeme programımı ???birde şu çizelge nasıl yapılıyo yardımcı olurmusunuz
evet canım menün gayet güzel görünüyor...3 litre suyumuzu içiyoruz deqilmi..çaylarda şekersiz inşallah..
çizelge bölümü var kkda ordan bakabilirsin cnm
saol:))))şeker kullanmıyorum ben zaten çayda....1lt su ancak içtim ama içicm daha tabi canım ay inşş bende rahat kilo veririm bu arada benim bebeğim var emziriyorum bu diyetle sütümde azalmadı
canım sadece anne sütü veriyorsan doktora danışarak diyet yapmalısın..
10 puan 10 puan ve melek 100 puanla şampiyom alkışlarla yerine alıyoruzoh be nıhayet geldı elektırıklerrr ıkı saattır yoktu
kızlarrrrrrrrrrrrrrr nere kayboldunuz yaaaaaaaaaaaaaaa :95::95::95:
arzuuuu 1 adet karnıyarık puanı kactırkı:26::26:
10 puan 10 puan ve melek 100 puanla şampiyom alkışlarla yerine alıyoruz
hiç bilmiyorum karbon diyeti yapmıyorum ben onu en iyi sena bilir.yesımmm yetıssssssssss karnıyarık kac puan süle kızım aplana hadııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?