Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Sena cigim seni tebrik ediyorum bravo cok basarilsin kimbilir nede güzel olmusundur.

Su an kilon ne ?

Benimde 6 kilo fazlaligim var bir türlü veremiyorum

Normalde hep zayif olan ben kilo sorunu olmayan ben , sigarayi birakma sonucu kilo aldim üstünede guatr haplarimi biraktim derken kilo aldim ve yapisti üzerime , ne denesem gr fark etmiyor spor dahil.

aynen cnm özellkle bayan herşeyi bilmeli öğrenmeli ama çokda belli etmemeli sonra rahata alışıyolar ama halledr bizim hanım diye

sen bi bebiş yap enişte neler yapcak sana
asıl ben ona neler yapıcam hamile kalırsam gerçekten yandı..oda bunun gayatte farkında...dua etsin hamiş kalmıyım aksi halde Allah yardımcısı olsun

e adam haklı ozaman bebişi sen yap demekte..başka şans bırakmamışsınki adama

buna yürekten amiiinnnnn diyorumm...
sen bu üşengeçlikle 2.yide 11 yıl sonra yapmaya kalkarsın ozamanada moruklarsın..iyisimi ikiz üçüz Allah nekadar verirse okadar olsunki çocuk kardeşsiz kalmasın
ben bi başlarsam gerisi gelir.işimi yarım bırakmam korkma az çok gürüş ve düşüncelerimi biliyosun bu konuda.anne babanın evlatlarına bırakacağı en büyük miras kardeşleridir.
babam erkek çocuklarını sevmediğini sık sık dile getirirdi.hayatta 2 erkek evlat severim onlarda benim derdi.ilk evlendikleri dönem herhalde annem hamileyken geçen br konuşmada önce oğlum olsunki sonra olacak kız kardeşlerini korusun gözetsin.ve dediği gibi bana 2 muhteşem abi yetiştirdi.bana bıraktığı en değerli miras abilerim oldu.bende çocuk sahibi olursam bende böyle bir miras bırakmak isterim ardımda

aynen cnm özellkle bayan herşeyi bilmeli öğrenmeli ama çokda belli etmemeli sonra rahata alışıyolar ama halledr bizim hanım diye
valla aynını yapıyo benim yerime o yapar diyede konuşabiliyor vurcam uzatacam yere bigün o olcak.eşim benimle görüşmeye geleceği zaman ailesi şey demiş o karadenizli vururlar seni bende arada hatırlatıyorum ayanı denk al diye

OLbulu aslında bıraz alda basımı dınleyım taramalı tufek gıbı mubarek hıc susmuyooo
eşime havale ederim. o bayılır konuşan çocuklara.bebek dilinden anlamıyo henüz

bitane deqil birsürü şey isticem canım liste kabarık..hepside birbirinden pahalı yandııı
çok çene yaptımm azcık çalışıyım öğle arasından sonra gelirimmmm
kolay gelsin cnm
nasıl ıcıyorsun arzucum ya ben daha ılk sısedeyım zorrrrrrrrrrrr ıcıyorum cok zorrrrrrrrrrrrrr
ilkler zordur canım alışırsın ben gayet keyif alarak içiyorum..
çook güzel oldum canım şimdi..bi görsen derinn bir iç geçirirsin.. bir içim suyum şimdi ama damacana
çook kilo aldım ve sil baştan başladım cnm buyur sende katıl arzu edersen

canım zor günler geçirmişsin...Allah yardımcın olsun...Allahtan ümidini sakın kesme O herşeye kadir canım..ve doktor kontrollerinide ihmal etme sakın...dualarım seninle...inşallah en kısa zamanda güzel bir süpriz yapar bebişin

ara öqün yapmadım öqlen yemek saati geldi ben hala acıkmadım..sucuk tok tuttu beni...maden suyu içiyorum bende
9 gibi yemeye başladım sanırım 11 e doğru bitirdim yemeyi
civil peyniri aldım akşam çok tuzlu geldi tadı 2 parmak uzunluğunda bir parça yedim bida yerine koymak zor geldi
çok ince bir parça koyun peyniri yedim 1 kkdan daha azdır hatta bir parçasını yiyemedim duruyor
4 acı biber turşusu
1 yeşil biber
1 siyah 1 yeşil zeytin ama yeşil zeytinin yarısını yiyebildim kaldı
kocaman domatesler aldım baya bi çorba kasesi kıvamında onun yarısını yedim.
1 tanede salatalık
bugün uzun zamandan beri bukadar çok çay içtim.sanırım 4 kupa falan
yemek sonunda aslında yeniden acıkmış gibiydim ama az daha beklemek istedim oyalanıyorum o yüzden buralarda

arkadaşlar bugün kahvaltıda 2 yumurta 1 dilim ekmek 1 kk.peynir yarım domates 1 bardak ta çay içtim.ara öğün yapmadım çünkü hiç acıkmadım.biraz önce patlıcan yemeği yedim sadece.. 3-4 gibi yoğurt yemeyi planlıyorum.akşam da ya fırında tavuk yapcam yada taze fasulye salata yanınada sizce iyi bir yeme programımı ???birde şu çizelge nasıl yapılıyo yardımcı olurmusunuz

evet canım menün gayet güzel görünüyor...3 litre suyumuzu içiyoruz deqilmi..çaylarda şekersiz inşallah..
çizelge bölümü var kkda ordan bakabilirsin cnm

evet canım menün gayet güzel görünüyor...3 litre suyumuzu içiyoruz deqilmi..çaylarda şekersiz inşallah..
çizelge bölümü var kkda ordan bakabilirsin cnm

saol:))))şeker kullanmıyorum ben zaten çayda....1lt su ancak içtim ama içicm daha tabi canım ay inşş bende rahat kilo veririm bu arada benim bebeğim var emziriyorum bu diyetle sütümde azalmadı

oh be nıhayet geldı elektırıklerrr ıkı saattır yoktu
kızlarrrrrrrrrrrrrrr nere kayboldunuz yaaaaaaaaaaaaaaa :95::95::95:

arzuuuu 1 adet karnıyarık puanı kactırkı:26::26:

doğru bir bilgimi bilmiyorum yine sena daha doğru bilir ama internette araştırdığım kadarıyla karnıyarıktaki karbonhidrat değeri 12 yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…