Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

yok cnm bebeğim 9buçuk aylık
o zaman sorun yok cnm
oh be nıhayet geldı elektırıklerrr ıkı saattır yoktu
kızlarrrrrrrrrrrrrrr nere kayboldunuz yaaaaaaaaaaaaaaa :95::95::95:

arzuuuu 1 adet karnıyarık puanı kactırkı:26::26:
canım 1 patlıcan 4k...ben kıymayı kendi suyunda kavuruyroum onunda deqeri 0 kalıyor..ama içinde soqan biber vs..varsa ve yaqda kavrulmuşsa deqeri artar...ama en fazla 6 olur...
hiç bilmiyorum karbon diyeti yapmıyorum ben onu en iyi sena bilir.
iwiiittt ben biliremmm
doğru bir bilgimi bilmiyorum yine sena daha doğru bilir ama internette araştırdığım kadarıyla karnıyarıktaki karbonhidrat değeri 12 yazıyor.

ay ben öğlene geçemedim daha acıktım gibi oldu ama yiyesim gelmedi 1 kupa neskafeyle 2 hurma yedim.uykum var gibi bişide yiyesim yok şuan. kaçamak dolu bir gün yani yemekten kaçıyorum

okadar vıcık vıcık yaqlıysa yemesin bence...ayyy içim kalktı
kızlaaarrrrrrrrrrrrr
öğlen menümü yazıyorum
1 porsiyon kadar taze fas
2 yemek kaşığı yoğurt

süper bir menü canım aferim çok iyi gidiyorsun

Son düzenleme:
ay ben öğlene geçemedim daha acıktım gibi oldu ama yiyesim gelmedi 1 kupa neskafeyle 2 hurma yedim.uykum var gibi bişide yiyesim yok şuan. kaçamak dolu bir gün yani yemekten kaçıyorum

hurmayla nescafenin kalorisi ve karbonu tam bir öqün yemeqinden daha fazla..acıkmazsın tabee

kızlaaarrrrrrrrrrrrr
öğlen menümü yazıyorum
1 porsiyon kadar taze fas
2 yemek kaşığı yoğurt
kararında olmuş canım.sana karbon diyetimi yapıyosun diye sormuştum ama sanırım cevaplamadın.sena yine kızıcak ama ben yinede önermek istiyorum.kuru yemişçilerde satılan keçiboynuzlarını biliyosun pekmesi değil ama bildiğin kusuru taze fasülye gibi görünen hali.madem çalışıyosun çekmecende falan saklayabileceğin bozulmayacak bişeyde.enaz hurma kadar vucudun dengesini sağlayan yararlı bir besin.herfün 1 tane yada yarısını yersen hem ani şeker krizlerine girmezsin hemde tokluk hissi veriyor.ama karbon diyetinde etkisi nedir ne değildir bilmem :26:

7 aylıkmısın sen??
dur bi yaa...
kızı daha yeni kurtardık şekerli besinlerden azcık kendine gelsin...

kizlar benim gordugum diger diyet topiklerinde hep yuzde hesabi yapiliyor liste yaparken.
verilen kilo miktarina gore siralama yapinca biraz haksizlik oluyor cunku?

gerci cok fazla bildirim olmuyor yaz oldugu icin hatta liste de yapilmadi bu hafta ama sadece haberiniz olsun diye soyleyim dedim.
nasil yapsak acaba?
liste motivasyon icin cok iyi oluyor.

normali öyle ki sevende öyle seviyor.

hurmayla nescafenin kalorisi ve karbonu tam bir öqün yemeqinden daha fazla..acıkmazsın tabee
karbon diyeti yapmıyorumya o yüzden uyum sağlayamıyoz işte.daha çok ben kalorisini ve porsiyon boyutunu düşünerek besleniyorum.mesela 1 hurma ortalama 20-25 kalori neskafece 3-5 en fazla.toplamda 50 kalori falan oluyor.mesela benim şuanki kilomda almam gereken kalori miktarı 2000 e yakın hedeflediğim kiloya hedeflediğim zamanda ulaşmam için günde 800-1000 kalori civarı beslenmem lazım.benim şuana kadar yediklerim anca 200-250 oldu
yani ben seni sen beni anlamazsın bu konuda yollarımız ayrı sana mutluluklar sözüm kardeşce at imzanı git biran önce

ben geldim hatunlar nasılsınız ....ben çok iyiyimmm 75.9 u gördüm oleyyyy çokta dikkat etmedim açıkası ...akşamdan beri bir konu takip ediyorum ..bütün kk hatunları orda kadın deli etti resmen yorumlarıyla...o nasıl bir uslüptür maşallah..kavga çıktı çıkacak az kaldı...en son konuda 75 kişi vardıkonuyu okursanız eminim deli olursunuz

neyse kızlar nasılsınız diyetler nasıl gidiyor...

canım bizim arkadaşlarımız tatilde...onun için liste yapmayı biraz erteledik...herkes gelsin tekrar liste yapıcaz

7 aylıkmısın sen??
dur bi yaa...
kızı daha yeni kurtardık şekerli besinlerden azcık kendine gelsin...
bu şekerli beslenme değilki dün akşamki gibi bir durum olsa dahamı iyi.bence böyle ani şekerdüşmelerini engellemek için arada yemeli.iyi hissediyosa yemesin o kendi seçimi.benim sadece bir önerim bu.yarın öbürgün aklında olur başka şeylere saldırmaz

:111::111::111:
ayy çok sinir bir konu o... dün bi ara okudum ve çıktım stres oluyor insan

süper bir menü canım aferim çok iyi gidiyorsun

saol canım.sen öyle deyince sevindim.
akşam ne yesem acaba. akşam 7 de evde olduğum için
çok acıkıyorum o zamana kadar arzuuuuuu.
ama yine de çok yememeye çalışıyorum özellikle ekmek asla. sadace sabahları yiyorum zaten.

canım tavuk ızgara yapabilirsin çokta güzel kilo verdiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…