Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar merhaba. az önce almış olduğum bir haberle moralim acayipp bozuldu.
eşim 4 aylığına eskişehire gidiyorlar iş gereği. orda eğitimi var. kampa sokuyorlar.
ayda bir gelebilir hafta sonu için o da olmazsa bayramda gelir artık.
bu eğitim onun görevinde yükselmesi için çok önemli çünkü iş arkadaşlarının içinde
bir tek o kalmıştı bu eğitimi almayan kendi ilimizde. tabi bu duruma çok üzülüyordu.
şimdi o da gidecek. allahtan kendi ailemle altlı üstlü oturuyorum. ama çok özlicem eşimi.
çok düşkünüz birbirimize. napcam ben onsuz ya

üzülme canım BEN varım
şaka biryana Allah kavuştursun cnm neyseki ailenle birlikteymişsin...sayılı gün çabuk geçer cnm..bende bayrama kadar ara vermez eşinde seni özler arada bir gelir

ben geldimmm oyy yeni bitti bugunki işlerimmm bilgisayara bakmaktan başım döndüüü yoğurdumu yiyim bide bide bitki çayııı gene çeneniz açılmış maşallahh

uzulme canım ne guzel bırbırınıze baglı olmanız ımrendım valla allah mutlulugunuzu daıl etsın melekcım

üzülme canım BEN varım
şaka biryana Allah kavuştursun cnm neyseki ailenle birlikteymişsin...sayılı gün çabuk geçer cnm..bende bayrama kadar ara vermez eşinde seni özler arada bir gelir

sağolasın canım.
inşallah sağ salim gelir.
o da dayanamam bayrama kadar gelirim diyor.
kendimi o geldiğinde beni daha fazla zayıf göreceğini düşünerek telkin ediyorum.

1 dilim börek bir tanede un kurabiyesi yedim nefsime hakim olamadım offfffbide ben tavuğu fırın poşetine koyuyorum öyle kızartıyorumpatates yanında patates eşim yiyo tabi onunda karbonhidrat değeri olmaz demi yağ koymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…