canımsın yaa :)) çok teşekkür ederim... gemi bu akşam yada yarın öğleye kadar kalkacak... o saate kadar burdayım anlştık o zaman ben bunu muhakkak uygulayacagım gemıde terazıde var lımanlarda tartılır ınternet buldukca da yazacagım kılomu vs. yalnız bir problem var bu gemide sadece beyaz tost ekmeği var hiçmi ekmek yemeyeyim o zaman ne yapmam lazım
kızlar merhaba. az önce almış olduğum bir haberle moralim acayipp bozuldu.
eşim 4 aylığına eskişehire gidiyorlar iş gereği. orda eğitimi var. kampa sokuyorlar.
ayda bir gelebilir hafta sonu için o da olmazsa bayramda gelir artık.
bu eğitim onun görevinde yükselmesi için çok önemli çünkü iş arkadaşlarının içinde
bir tek o kalmıştı bu eğitimi almayan kendi ilimizde. tabi bu duruma çok üzülüyordu.
şimdi o da gidecek. allahtan kendi ailemle altlı üstlü oturuyorum. ama çok özlicem eşimi.
çok düşkünüz birbirimize. napcam ben onsuz ya
ben geldimmmoyy yeni bitti bugunki işlerimmm bilgisayara bakmaktan başım döndüüü yoğurdumu yiyim bide bide bitki çayııı gene çeneniz açılmış maşallahh
deqer biraz yükselir ozaman...ama bir kase çorbaya en fazla 1 tatlı kaşıqı unun gireceqini düşünürsek yemekte bir sakınca görmüyorum..
MADEM ole gel bı öpem o zaman :127::127::127::127::127::127:
MADEM ole gel bı öpem o zaman :127::127::127::127::127::127:
öp canım buyurama muazzezede bırak sonra kıskanıyoo
topiqin delisi geldikambersiz düqün olmazmış
kızlar merhaba. az önce almış olduğum bir haberle moralim acayipp bozuldu.
eşim 4 aylığına eskişehire gidiyorlar iş gereği. orda eğitimi var. kampa sokuyorlar.
ayda bir gelebilir hafta sonu için o da olmazsa bayramda gelir artık.
bu eğitim onun görevinde yükselmesi için çok önemli çünkü iş arkadaşlarının içinde
bir tek o kalmıştı bu eğitimi almayan kendi ilimizde. tabi bu duruma çok üzülüyordu.
şimdi o da gidecek. allahtan kendi ailemle altlı üstlü oturuyorum. ama çok özlicem eşimi.
çok düşkünüz birbirimize. napcam ben onsuz ya
şiştt beni öpcen yok öleeeeeeeeeee öp öp öp öp doyamadım
beceremdim demiyodabenim gibi deliye can kurban yok topik kurbann
fax gitmiyo adam hala meşgul ya acil yolla diyo yolluyozz kendi meşgul gıcık adammm
al işte demiştim...KaMbErSiZ düqün olmaaazz anacımmşiştt beni öpcen yok öleeeeeeeeeee öp öp öp öp doyamadım
:128: :128: :128:
kıskanmazzzzzzzz paylasırız bız senı merak etme yavrummmm cıtır adayım benımmm
üzülme canım BEN varım
şaka biryana Allah kavuştursun cnm neyseki ailenle birlikteymişsin...sayılı gün çabuk geçer cnm..bende bayrama kadar ara vermez eşinde seni özler arada bir gelir
evet melekcim vur gerçekler yüzümekıskanmazzzzzzzz paylasırız bız senı merak etme yavrummmm cıtır adayım benımmmmalesef çıtırken çıtır adayı oldum bu bir gerçek
sağolasın canım.
inşallah sağ salim gelir.
o da dayanamam bayrama kadar gelirim diyor.
kendimi o geldiğinde beni daha fazla zayıf göreceğini düşünerek telkin ediyorum.
bak ne güzel bir sebebin var eşin gelesiye ona güzel bir süpriz yaparsın...bi bakar bidaha bakar hatta bakakalır
evet melekcim vur gerçekler yüzümemalesef çıtırken çıtır adayı oldum bu bir gerçek
bak ne güzel bir sebebin var eşin gelesiye ona güzel bir süpriz yaparsın...bi bakar bidaha bakar hatta bakakalır
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeett düşünmesi bile güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?