- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
evet melekcim vur gerçekler yüzümemalesef çıtırken çıtır adayı oldum bu bir gerçek
EVET AMA ılaclaın sucu yavrum ya hem sen tılsımlısın cabuk verıyosun ne dert edeceksınkı ya benım gıbı cok zor versen off 74 olsun ıstıom artıkkk
inanmıyorum gerçekten yedinmi onları1 dilim börek bir tanede un kurabiyesi yedim nefsime hakim olamadım offfffbide ben tavuğu fırın poşetine koyuyorum öyle kızartıyorumpatates yanında patates eşim yiyo tabi onunda karbonhidrat değeri olmaz demi yağ koymuyorum
evet melekcim vur gerçekler yüzümemalesef çıtırken çıtır adayı oldum bu bir gerçek
EVET AMA ılaclaın sucu yavrum ya hem sen tılsımlısın cabuk verıyosun ne dert edeceksınkı ya benım gıbı cok zor versen off 74 olsun ıstıom artıkkk
sanada yaranılmıyor kuzum..geçen gün 76dan kurtar beni diyordun şimdi ise 74 olmak istiyosun..bu gidişle bnm hedefede göz koyarsın sen
qemide ne iş yapoyorsun bu arada? kaçak falan deqilsin dimii
ya ya ya bunları müdür yapıyolar ya delircemmm fax sinyali vermiyoo veremiyoooo mail attım nası açıyım diyooooo
inanmıyorum gerçekten yedinmi onlarıböyle gidersen cuma günleri üzülürsün...herkes yazıcak şukadar kilo verdim bukadar kilo verdim diye...kendini kötü hissedersin herkes kilo verirken sen veremezsen fırın poşetindeki tavukların deqeri sıfır canım
off daha dikkatli olcam bundan sonra nefsime hakim olcamm65e düşmem lazzımmmm
inanmıyorum gerçekten yedinmi onlarıböyle gidersen cuma günleri üzülürsün...herkes yazıcak şukadar kilo verdim bukadar kilo verdim diye...kendini kötü hissedersin herkes kilo verirken sen veremezsen fırın poşetindeki tavukların deqeri sıfır canım
sanada yaranılmıyor kuzum..geçen gün 76dan kurtar beni diyordun şimdi ise 74 olmak istiyosun..bu gidişle bnm hedefede göz koyarsın sen
NERden anladın kaptanım ya ama napım senınde elınde sıhırlı degnek olmasaydı o gun kı menu ıle nasılda bır gunde 700 gr gıttı ama hala bole bakıorum sımdıde bı guzellk yapsan da yarın uygulasam cumaya 75 barım olsammmm
bizim gemici ortadan kayboldu kaçaktı galiba
bize ne barıyon bee git ona söylenn:47
söyledim onadaagöreviniz bilginizn çok altında kolay bişy istedim onuda beceremediniz dedim
ya ya ya bunları müdür yapıyolar ya delircemmm fax sinyali vermiyoo veremiyoooo mail attım nası açıyım diyooooo
canım (carrefour bim tansaş kipa halk ekmek) bunlardan birinden çavdar buqday ve tahıllı ekmek al ve geminin derin dondurucusuna koy..tast makinesi yada ısıtıcı varsa her sabah çıkartıp ısıt ben evde bile öyle yapıyorum bayatlamasın diye..ısıtıcı yoksa akşamdan ekmeqini çıkar kahvaltıda yersin
olmaz melekcimNERden anladın kaptanım ya ama napım senınde elınde sıhırlı degnek olmasaydı o gun kı menu ıle nasılda bır gunde 700 gr gıttı ama hala bole bakıorum sımdıde bı guzellk yapsan da yarın uygulasam cumaya 75 barım olsammmm
sen nerdesinki canımm şuan :26: birde gemide sayehatmı ediyosun yoksa çalışıyormusun?yok geldım geldım emek zamanı ıdı saat burda 12:50 suan da:))
arzu akşama semiz otu salatası yicemm olur dimi
canım suanda afrika taraflarındayız sanırım avrupa limanlarında ancak bulabileceğim cavdar yada bugday ekmeklerini bu da bi 15 günü bulur o zamana kadar ekmek yemesem mi ki?
sen nerdesinki canımm şuan :26: birde gemide sayehatmı ediyosun yoksa çalışıyormusun?
eşim kaptan olduğu için o çalışmı oluyor bende onun yanında seyahat etmiş oluyorum..:))
canım haşlanmış yumurta yeme imkanın varmı? hiç ekmeksizde alışkın olmadıqın için sıkıntı olabilir...ozaman şöyle yapalım alana kadar 1 küçük dilim beyaz ekmek ye ama sakın fazla yeme...birde diyete başlamadan tartılki kaç kilo verdiqini bilelim
olmaz melekcimcuma bakıyım kilona bakalım nekadar vermişisn..öyle hergün kilo kaybı olmaz...böyle devam edersen haftada 1 tarıl dicem ona göre
tmm tmmahanda kaptanı kızdırdım tmm yavrum cumaya kadar sabredecemmm:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?