Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

inanmıyorum gerçekten yedinmi onları böyle gidersen cuma günleri üzülürsün...herkes yazıcak şukadar kilo verdim bukadar kilo verdim diye...kendini kötü hissedersin herkes kilo verirken sen veremezsen fırın poşetindeki tavukların deqeri sıfır canım

canım suanda afrika taraflarındayız sanırım avrupa limanlarında ancak bulabileceğim cavdar yada bugday ekmeklerini bu da bi 15 günü bulur o zamana kadar ekmek yemesem mi ki?

olmaz melekcim cuma bakıyım kilona bakalım nekadar vermişisn..öyle hergün kilo kaybı olmaz...böyle devam edersen haftada 1 tarıl dicem ona göre
yok geldım geldım emek zamanı ıdı saat burda 12:50 suan da:))
sen nerdesinki canımm şuan :26: birde gemide sayehatmı ediyosun yoksa çalışıyormusun?
arzu akşama semiz otu salatası yicemm olur dimi

olur cnm

canım suanda afrika taraflarındayız sanırım avrupa limanlarında ancak bulabileceğim cavdar yada bugday ekmeklerini bu da bi 15 günü bulur o zamana kadar ekmek yemesem mi ki?

canım haşlanmış yumurta yeme imkanın varmı? hiç ekmeksizde alışkın olmadıqın için sıkıntı olabilir...ozaman şöyle yapalım alana kadar 1 küçük dilim beyaz ekmek ye ama sakın fazla yeme...birde diyete başlamadan tartılki kaç kilo verdiqini bilelim

evet haftada 1 gün haslanmış,1 yumurtalı ekmek,1 günde sucuklu yumurta yada sade omlet seklinde çıktığından yenebiliyor...diyete başlamdan tartılır kg lerimi kaydederim sonrada burda paylaşırım..:))

nihayet pc yi cocuklardan kaptim. yarim saattirde dünden bugüne yazilananlari okumakla gecti, masallah kac sayfa ilerlemissiniz. hanimlar bende bu sabah itibariyle korkunun ecele faydasi yok deyip ciktim tartiya sonuc tabiki icler acisi ramazandan önce 88 ken simdi 91,5 olmusum. hemen diyete basladim pazartesi falan beklemedim bu sefer. suana kadar iyi gidiyor fakat biraz basim agriyo,herhalde ilk günüm oldugu icin sanirim. menüme gelince.... sabah : 1 yumurta 1dilim beyaz peynir, yarim domates ve salatalik, 4 yesil zeytin ve iki dilim sucuk , acik cay . Arada bir dilim kasar. Öglen : birtabak tavuklu mantar yaninda bir kase yogurt . Arada bir bardak soguk süt bir tatli kasigi neskafe kattim süper oldu ,2 tanede kuru kayisi suyum suana kadar 1,5 litre oldu. sabahda 45 dakika yürüyüs yaptim. aksamada kirmizi mercimek corbasi pisirdim bir kase icerim.menüm yoruma aciktir arkadaslar degerlendirirseniz bilhakis memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…