Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

evet haftada 1 gün haslanmış,1 yumurtalı ekmek,1 günde sucuklu yumurta yada sade omlet seklinde çıktığından yenebiliyor...diyete başlamdan tartılır kg lerimi kaydederim sonrada burda paylaşırım..:))

tamam bunları yiyebilirsin..ama yumurtalı ekmek sadece 1 tane ve en küçüklerinden

hosgeldın canım menun bence GAYET guzel ama son arada sut yeterlı olabılırmıs kuru kayısı yemeseydn keske cunku tanesı 6 puan bosuna 12 puan almamıs olurdun

buarada senacim bir arkadasa yazmissinya boyunu kilonu söylede sana kac karbon alman gerektigini söyleyim diye, bende yazsam yardimci olurmusun ? boyum 175 kilom 91,5 tesekkurler

canım menün gayet güzel ama yaptıqın son ara fazla olmuş...süte nescafe katarsan tabiki güzel olur ama kahve ödem yapar ve baskülde fazla çıkarsın..süt içersen kayısı yememelisin..tek çeşit yediqin sürece daha fazla ve daha çabuk kilo verirsin..birde su miktarın şu saate kadar çok az olmuş...öqlene kadar 1litre öqle akşam arası 1 litre akşam yatana kadar bir litre şeklinde tüketmeye çalış olurmu ?

hosgeldın canım menun bence GAYET guzel ama son arada sut yeterlı olabılırmıs kuru kayısı yemeseydn keske cunku tanesı 6 puan bosuna 12 puan almamıs olurdun
ya bu karbon degerimi 6 puan daha önce karbon diyeti yapmadigim icin pek fazla bilgim yok ama senanin koydugu listeye bakarim bundan sonra sendemi bu karbon diyetini uyguluyorsun?

buarada senacim bir arkadasa yazmissinya boyunu kilonu söylede sana kac karbon alman gerektigini söyleyim diye, bende yazsam yardimci olurmusun ? boyum 175 kilom 91,5 tesekkurler

canım arkadaşa gerekli açıklamaları yaptım konuyu takip edersen alman gereken deqerler orda yazıyor..şimdi tekrar yazarsam çok uzun olur..zahmet olmazsa arkadaşa yazdıklarımı okuyabilirmisin..

ya bu karbon degerimi 6 puan daha önce karbon diyeti yapmadigim icin pek fazla bilgim yok ama senanin koydugu listeye bakarim bundan sonra sendemi bu karbon diyetini uyguluyorsun?

evet canım benımkı karbon agırlıklı senanın lıstesıydı aslında ben o lısteden farklı olarak sadece corba ıcmedım hıc bıde ılk bır bır bucuk ay sabahkı ekmek hakkımı hıc yemedım

senacim ben bütün listeyi yaz demedim zannedersem kiloya ve boya göre herkesin almasi gereken günlük bir karbon miktari var yani ben bu kiloya göre kac karbon alirsam zayiflarim demek istedim böyle degilmi yoksa benmi yanlis anladim

tamam anlaştık oh be henüz diyete başlamadım ama sanki üstümden ağır bir yük kalktı konuşarak...iyiki yazmışım ve iyiki şuan burdayım...:))

bende bu diyete başladıqımda çok heyecanlıydım ve hergün tartıldım hergünde kilo verdim...bunu görmek herşeye deqerdi...bencede iyiki burdasın cnm..

tatlım doqru anlamışsın ama zaten listenin devamındaki mesajlarda bir kişinin kaç karbon alması gerektiqi yazıyor...yani şöyle söyliyim kendi kilonun nekadar altında karbon alırsan okadar hızlı kilo verirsin...91.5 san 60-70 karbonla bile kapatsan çok güzel kilo verirsin...91.5ta kalırsan aynı kiloda kalırsın yani bulunduqun kiloyu korursun..91.5tan fazla alırsanda kilo alırsın...ben 90la başlamıştım bazı günler sadece 4 karbon almıştım onu sen ayarlıcaksın cnm..

bahired sendemi bugün basladin diyete benim gibi, Allah sanada kolaylik versin . ben suana kadar iyi gidiyorum kacamak yok insallah aksam corbayla doyarim ve diyetimi 0 kacamakla bitiririm yani bu günü demek istedim diyete devam...

bahired sendemi bugün basladin diyete benim gibi, Allah sanada kolaylik versin . ben suana kadar iyi gidiyorum kacamak yok insallah aksam corbayla doyarim ve diyetimi 0 kacamakla bitiririm yani bu günü demek istedim diyete devam...

eklemeyi unuttum ben bir ajandaya günlük yediklerimi yazıp akşamda deqerleri topluyordum...bu beni çok motive etti...tavsiye ederim...hemde neler yemiş olduqunuzu daha rahat analiz edersiniz..

ok tatlim anladim ne kadar az karbon alirsak o kadar cok zayiflariz.ozaman meyve ve sebzelerdede karbon var onlarida dikkatli yemeliyiz degilmi ? Mesela günde 3 porsiyon meyve diyorya doktorlar , ozaman günlük alman gereken karbonu aldin bile ekmek, sebze,seker vs.. saymiyorum daha Ayyyyy biz günde nekadar cok sey yiyomusuz yaaa

ben bugünkü menümü tamamladım kızalr artık paylaşabilirm;

kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
ızgara sucuk
yarım salatalık
yarım domates
kaşar ve beyaz peynir
yeşilçay

öqlen
kabaklı tavuk sote

ara
2 kaşık yoqurt

akşam
2 kepçe mercimek çorbası

3 litre su..

evet canım çok güzel anlamışsın..meyve yemek istediqimiz zaman 4/1ini yerdik hep...öyle böyle öqreniyosun zaten diyetin mantıqını...ve ben bu diyeti yaparken çok keyif alıyorum...çünkü hergün eksiliyorumm

yok canım ben henüz başlamadım ama yarın başlayacağım inşallah...azimliyim ve burda yazışarak çok motive oldum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…