Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

YANI karbonu mumkun oldgunca az aldım canım 15-20 lerde tutardım ben ve kacamagım hemen hemen sıfırdı. hala makarna pılav ve sekerlı hıc bısı agzıma sokmam mesela

masallah cok azimlisin sen yaaa..... hicmi misafirlige gitmiyorsun yada arkadaslarla yemege veya dondurma yemeye canim yaa hic kacamaksiz 2,5 ay diyet süpersin valla darisi basima ama ben cok gezmeyi severim burda ana baba kardes filan olmadigi icin buradaki gurbetci arkadaslarimla siksik biraraya geliriz gelincede malum yer iceriz sonuc ortada... Zaten nezaman diyete baslasam ya misafir gelir yada beni cagirirlar ipin ucu kacar yani. aslinda ben evlendigimde 62 kiloydum. boyuma göre manken gibiydim. kizimi dogurduktan sonra bütün kilolarimi verip eski halime kendiliginden dönmüstüm. Hayatimda diyet nedir bilmezken ne olduysa oglumun dogumundan sonra oldu . Kilolarimi bir verdim hoooop bir aldi bu böyle devam etti suana kadar hep 4-5 kilo verip geri aldim. 6 kilo hic veremedim mesela...

canim bugün hemen hemen ayni seyleri yemisiz. ama ben yogurdu tavuklu mantarin yaninda yemistim aksam bende mercimek corbasi icicem. bakalim kilo verebilecekmiyiz. ben senin gibi hizli kilo veremiyorum ama yaaaaa

Bugün bnde menü felan yok sabah bi kalktım çok geç kalmışım apar topar çıktım yolda bişey alırım dedim ama alamadım kursa gittiğimde beni bekliyolardı derse başlamak zorunda kaldım hemen öğleden sonra çocuklar dağıldı tam bişeyler yiyecektim kadınlar geldi artık açım die bağıracaktım durmadan su içtim ya sonrada geç oldu eve gelmem lazımdı eve geldiğimde saat 5 felandı o zamanda sadece salata yaptım içine lor haşlanmış yumurta felan koydum bi bardak sütle onu yedim süt tok tutar zaten beni, sütle yumurta olmamış dimi ama çok acıktım bu saatte ağır yemekde yiyemem tok tutar die şeyttim sena abla kızmaa bana 1 saat de yürüdüm üzerimdeki elbise kaç kez üstümde kurudu hatırlamıyorum aşırı sıcakkk ama bi kaç kişi zayıfladığımı söledi bakalım hafta sonu belli olucak katmer yapıyorum yaa yememem lazım kızlar bide sauna şorta çok zararlı diolar ama çok güzel terletiyo ya su gibi oluyosun resmen ne aypsak kiii:18:

Son düzenleme:

canım ben evet bıraz katıydım ılk basladıgımda halada ole sayılırım. canım bana kacamak yaramıyor gecen gun bılmeden de olsa saat 4 ten sonra ıkı tane tam bugday unlu puaca yedım ertesı gun hoppp +500 gr o yuzden yapmıyorum ben . bıde mumkun mertebe mısafırlıklere gıderken karnın tok gıt bolelıkle ordakılerden ya yemez yada tadımlık yemıs olursun

abla bende istiyorumm nasıl kullanacağımı sölermisin kurban bayramına zayıflamış oalrak girmek istiyorummm bana faceni yada msnini de verirmisin abla

tatlım sütle yumurtaya dicek lafımız yok bizim listemidede bunlar var zaten...düzensiz yemen ve öqün atlaman iyi olmamış...öqün atlarsak bir sonraki öqünde yediklerimizi vücudumuz direk depolar...aç kalma ihtimeline karşı bunu yapmak zorunda...buda bize kilo olarak geri döner...onun için mümkün oldukça öqün atlamamamız gerekiyor...
peki bu listede ice tea yok acaba onun puanı kaç?...

tatlım şekersiz bütün çaylar sıfırdır..

Sena abla bu saatten sonra bişey yiyemem dimi ızgara tavuk felan olmamı ya yapmam böle şey ama sabaha kadar uyumadım bi arkadaşımın bana ihtiyacı vardıda ezanlarla bir uyudum sabahta doğğğru kursa

abla bende istiyorumm nasıl kullanacağımı sölermisin kurban bayramına zayıflamış oalrak girmek istiyorummm bana faceni yada msnini de verirmisin abla

canım baştan iyi niyetle isteyen herkese msn ve facemi verdim ama beni öyle soru yaqmuruna tuttularki çok sıkıldım...bilgilerimi burdan paylaşmayı tercih ederim çünkü başkalarıda faydalanıyor...ve geçmişi okummaışsın..bugün bu diyetin ayrıntılarını bir arkadaşımıza yazdım..konuyu okursan nasıl uygulaman gerektiqi açıkça yazıyor...msn ve faceyi istersen yine vereyim ama diyet konuşmamak şartıyla...

Anladım haklısın abla, geçmişin hepsini okumadım okuyorum bi yandan anca :) baya var çünkü

yok yaa okumuştum ben onu az önce ama anlamamışım yeniden okudum şimci çok iyi aynadımmm senin verdiğin örnekle, abla tavuğu ızgra yapınca derisiyle yapıyoruz almamız gerekiyomu yanıyo zaten derisi yaf

slm hanımlarrr nasılsınız ben daha tatildeyim 2 haftam kaldı ama sıkıldım

arzucummm sen dönmüşsün tatilden sanırım. diyetede başladınmı yoksa geçmişi okumaya zamanım yok ama ben çok fena kilo aldım tatil hastalık bir araya geldi şiştimde şiştimnhele bi dönüyüm başını ağrıtıcam ona göreöpüyorum canım görüşürüzz

yok yaa okumuştum ben onu az önce ama anlamamışım yeniden okudum şimci çok iyi aynadımmm senin verdiğin örnekle, abla tavuğu ızgra yapınca derisiyle yapıyoruz almamız gerekiyomu yanıyo zaten derisi yaf
derisinin alınması lazım ama ben bazen yiyorum
Canım gemiye gelriken bol bol ice tea getirdiğim için sordum şimdi üstüne baktımda 250 ml ıce tea de 18 g karbon hidrat ve 18 g seker var.
o zaman kesinlikle içme canım içinde şeker varmış...

hoşgeldin ayselcim...
hadi dön artık bekliyoruz..
eve canım ben dün başladım diyete ve 2 günde 2900 verdim..gayet iyi gidiyor..hadi fazla gecikme yetişemezsin sonra bize

bugünkü menüm aşağıda arzucum. bakıp yorumlarsan sevinirim

sabah
kk peynir
5 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
yarım salatalık
1 domat

öğlen
taze fas.
yoğurt

ara
armut

akşam
tavuk ızgara (4 tane but yedim fazla kaçırdım sanırım canım. ama sen istediğin kadar yiyebiliirsin deyince abandım doğrusu )
yoğurt

bu kadar canım. şimdi bu saatte meyve yiyebiliyormuyuz???

selam kader arkadaşlarım:)))) bugunki menum sabah b,ir dilim kepek ekmegi peynir 5 6 kasıkda sütlaç ögle misafirlikteydim kuru köfte yapmışlardı kucuk boy 4 tane köfte bi tabak salata sonra çayla bi kurabiye ara yok akşam yemegi 9da yemek zorunda kaldım bir yemek tabagından az yuvarlama snra çay bir bardak 2/5 litre su arzu ablacım kurabiye kaç puan( arzu ablacım benim iştah kapanmıyo bil bu arada((

@ Sena nasil kilolari gerimi aldin ? Hayirdir neden ? Neyi yanlis yaptin ki bukadar güzel verdikden sonra geri aldin merak ettim.

Ne zamandir basladin ve ne kadar verdin su an tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…