Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bence menun harıka canım bole devam ett

gunaydın kızcelerrr bugun resmı tatıl ama goruldugu uzere ben ısyerındeyımmm :84::84::84::84:

arzucum bı kez daha haklı cıktın acele etme cuma gunku duruma gore bısıler yaparız demıstın ya bugun tam 400 gr eksı cıktımmm acele yok bundan sonraaaaaaaaaaa

dunku menum

sabah
yarım sımıt
yarm domates+salatalık
peynır tuzssuz
zeytın 4 adet
yumurta

ara
15 gr badem

oglen
kıymasını ıcınde buyutecle aradıgım 1 adet karnıyarık
yarım kase cacık

ara
kıbrıt kutusu buyuklugunde karpuz

aksam
1 tabak ıskembe corbası
yarım domates roka

2,5 lt suuu

saol melekcim.
bugün sende mi benim gibi çalışanlardansın.
of yaa...
bu sabah
1 dilim tahıl ekmeği
kk kadar peynir
yarım domat
yarım salatalık
5 yeşil zeyt
veee 3 ceviz yiyorum uygunmu sence?

melekcım sabah menun gayet guzel 3 cevız en cok 3 puan eder ve doyurucu oldugu ıcın acıkmazssın bole devam bu arada malesef bende calısıyorum canım ya

melek bu arada
gece yatmadan yarım saat önce iki tane yaş incir yedim.

melekcım aslında yas ıncır puanı en dusuk meyve ve bende cok sever uerım ama gece deılde gun ıcınde aralarda ye bencekı sabahkı tartı kılonu etkılemesın cunku bız aksam yemekten sonra hıc bısı yemıyoruz su ve bıtkı cayı dısında

geldım canım ve yanıtladım sorularını

sağol canım. aslında akşam eve vardığımda tartıldım ilk 99,8 çıktım. ikili rakamlara varmış olmanın sevinciyle
akşam yemeğimden sonra yine 45 dk tempolu yürüdüm koşu bandımda.
çok terledim sonra duş aldım ve şekerim düştü sanırım o yüzden iki tane yemek
durumunda kaldım.

ama sabah kalktığımda 100,5 gördüm. bu fark tuvalete çıkamadığım için olabilir mi melekim????

canım bırıncısı kesınlıkle aksam tartılma en dogru kılo sabah ac karna vc den sonrakı rakamdır . sabah kı farkta sanırım ıncırden dolayı olabılır yada ödem ama daha ılk gunlerdesın sakın takma kafana aynı kararlılıkla gıdersen tıkıt tıkır gıdecek bak kıloların guven bana aksam mumkunse canım yemekten sonra hıc bısı yeme. bu arada yuruyus yapman super muthıs ınceltır bu senı ben ılk 1 ay 30 dk yurudum cok faydalı oldu sımdı hava serınlesın baslıcam gene

canım benim bu konuda çok eksikliklerim var.
o yüzden arzuya ve sana sürekli danışmam gerekecek.
13 gün oldu ben 5,3 kilogram verdim.
iyi mi sence???

günaydın hatunlarr 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun bugun tatil ama ben çalışıyorumm neyse iş olsunda idare etcez tostumu yiyorummm bugun sanırım bol bol konuşuruz burda bankalar tatil olunca benim işler aksıyo patronda gelmezse sevinirmm yeşim arzu kocişler evde kalkmadınız tabi keyif yapın hatunlar

melekcım bak ıncır hastası bırı olarak dun aksam 9 gıbı gıttım manavdan aldım okadar canım ıstemesıne ragmen yemedım sabahı bekledım cınku bılıyorumkı yesem sabahkı kılomu etkılıcek ama bugun arada afıyetle yıcem kucuk ayrıntılar bazen onemlı olabılıyor yanı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…