BIZIMkıler benden once burdaydıburdamı yatıp kalkıyorlar aceppp
evden kaçıyolar o zamanbizimkiler geç gelir
13 gunde 5,3 mu verdınmelek super rakam cok ıyı gıdıyorsun canım superrrr
canım evet ben de öyle düşünüyorum istikrarlıyım. bayrama kadar en az 85 e düşmeyi düşünüyorum .
ama benim boyum uzun o kadar kilolu durmuyorum. bir de benim her yerime eşit yayılmış kilolar melekcim. eşit şekilde de kilo veriyourm. bu yüzden o kadar verdiğime birlikte calıştığım arkadaşlar anlayamıyorlar. sürekli görüştüğümüz için. kıyafetlerimden anlıyourm ben bile. :)
umarım hıc gelmezbarı ögleye kadar olsa ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım evet ben de öyle düşünüyorum istikrarlıyım. bayrama kadar en az 85 e düşmeyi düşünüyorum .
ama benim boyum uzun o kadar kilolu durmuyorum. bir de benim her yerime eşit yayılmış kilolar melekcim. eşit şekilde de kilo veriyourm. bu yüzden o kadar verdiğime birlikte calıştığım arkadaşlar anlayamıyorlar. sürekli görüştüğümüz için. kıyafetlerimden anlıyourm ben bile. :)
ahh nerdeeeeee öğlen çıksam oh misss gibi eve gidip azcık uyusam duş alsam hazırlansam oğluşuda alıp çıksam sahile
hayalle yasanmıyor muazzezım yaaaa :44::44::44:
cnm anlattıgn kadarıyla senin fizik benimkine benziyo boy kaç senin:44::44::44: 1,75 benim boy
ahh nerdeeeeee öğlen çıksam oh misss gibi eve gidip azcık uyusam duş alsam hazırlansam oğluşuda alıp çıksam sahile
cnm anlattıgn kadarıyla senin fizik benimkine benziyo boy kaç senin:44::44::44: 1,75 benim boy
muazzez masallah baya uzunmussun sende melek gıbı. benımde 168 cm
canım benım de boy 176
seninde çok kısa değil güzel boyun fizğinde düzgün fecedek,i resmlerde bakmıştım
MUAZZrzcım tesekkur ederım yanı bolgesel benım sorunum kalca ve gobek agırlıklı ama sımdı tabı baya ufaldım
canım evet o kadar düşsem iyi olur gercekten de. ama benim hedefim 67 :)melek sen 85 olsan fıstık olursun
seninde çok kısa değil güzel boyun fizğinde düzgün fecedek,i resmlerde bakmıştım
boylarımız aynı bende aldıgım zaman bütün alırım kimse anlamıyo 10 kilo aldım diyince kıyafetten belli ediyo ama vericez bu bize ait olmayan kiloları
canım evet o kadar düşsem iyi olur gercekten de. ama benim hedefim 67 :)
hayaldi gerçek oldu yazcam buraya :)
kızlar topkte okumuştum bi ara yaptım güzel kilo verdirdi tabi damak tadınıza uyarmı bilmem 2-3 kaşık yoğurt içine 1 er çay kaşıgı zencefil-zerdaçal-tarçın karıştırıp yemeklerden önce yiyodum 1,700 2 kilo arası gidiyodu bugun iş yerine getirmeyi unuttum tuzluk içine hepsini karıştırıp kullanıyodum isterseniz bi deneyin
kızlar ben avatarımı nasıl değiştirebiliyorum?
tabiki vercez canım. sen kaç kilosun???
INSALLAH canım benımde hedefım 68 bakalım ınsallahhhh ve 7,6 kılo kaldı sımdılık bende yazarım artık ımkansızdı oldu dıyee
muazzezzzz hemen denıcemmm sagol bebemmmmmmmmmmmmmm gundemı 1,7 gıdıyordu pekı? bıde 2 kasık yogurda zencefıl,zerdacal ve tarcından 1 er cay kasıgı demı??:26::26:
profıl kısmından oluordu canım sanırım bı kurcalasana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?