Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

13 gunde 5,3 mu verdın melek super rakam cok ıyı gıdıyorsun canım superrrr

canım evet ben de öyle düşünüyorum istikrarlıyım. bayrama kadar en az 85 e düşmeyi düşünüyorum .
ama benim boyum uzun o kadar kilolu durmuyorum. bir de benim her yerime eşit yayılmış kilolar melekcim. eşit şekilde de kilo veriyourm. bu yüzden o kadar verdiğime birlikte calıştığım arkadaşlar anlayamıyorlar. sürekli görüştüğümüz için. kıyafetlerimden anlıyourm ben bile. :)

sende benım gıbısın o zaman canım benımde bolgesel mesela el kola ayaklarım ıncecık gobek ve popo vardı bende. bayrama kadar 85 lere yaklasırsın canım merak etme

melekcim kuşburnu çayı nasıl sence ?
şu anda içiyorum da.[/QUOTE]

canım bıldıgım kadarı ıle kusburnunda seker var ıcınde bence ıcme derım ama bıde arzuya danısmak lazım tabı

umarım hıc gelmez barı ögleye kadar olsa ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ahh nerdeeeeee öğlen çıksam oh misss gibi eve gidip azcık uyusam duş alsam hazırlansam oğluşuda alıp çıksam sahile

cnm anlattıgn kadarıyla senin fizik benimkine benziyo boy kaç senin:44::44::44: 1,75 benim boy

muazzez masallah baya uzunmussun sende melek gıbı. benımde 168 cm

muazzez masallah baya uzunmussun sende melek gıbı. benımde 168 cm

seninde çok kısa değil güzel boyun fizğinde düzgün fecedek,i resmlerde bakmıştım

canım benım de boy 176

boylarımız aynı bende aldıgım zaman bütün alırım kimse anlamıyo 10 kilo aldım diyince kıyafetten belli ediyo ama vericez bu bize ait olmayan kiloları

kızlar topkte okumuştum bi ara yaptım güzel kilo verdirdi tabi damak tadınıza uyarmı bilmem 2-3 kaşık yoğurt içine 1 er çay kaşıgı zencefil-zerdaçal-tarçın karıştırıp yemeklerden önce yiyodum 1,700 2 kilo arası gidiyodu bugun iş yerine getirmeyi unuttum tuzluk içine hepsini karıştırıp kullanıyodum isterseniz bi deneyin

tabiki vercez canım. sen kaç kilosun???

canım evet o kadar düşsem iyi olur gercekten de. ama benim hedefim 67 :)
hayaldi gerçek oldu yazcam buraya :)

INSALLAH canım benımde hedefım 68 bakalım ınsallahhhh ve 7,6 kılo kaldı sımdılık bende yazarım artık ımkansızdı oldu dıyee

muazzezzzz hemen denıcemmm sagol bebemmmmmmmmmmmmmm gundemı 1,7 gıdıyordu pekı? bıde 2 kasık yogurda zencefıl,zerdacal ve tarcından 1 er cay kasıgı demı??:26::26:

tabiki vercez canım. sen kaç kilosun???

cnm diyete 71,5 la başladım bugun sabah 69,6 yı gördüm

cnm bi günde gitmiyo tabiki metoyu hızlandırıyo aynen ölçüler doğru sabah öğle yada öğle yapma ben yoğurdu bi kaç kaşık çoğaltıp ikindi ara öğündede kullanıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…