cnm diyete 71,5 la başladım bugun sabah 69,6 yı gördüm
cnm bi günde gitmiyo tabiki metoyu hızlandırıyo aynen ölçüler doğru sabah öğle yada öğle yapma ben yoğurdu bi kaç kaşık çoğaltıp ikindi ara öğündede kullanıyodum
baktım da yapamadım canım
melekkkkkkk resmın yok olmıssssssss
evet canım değiştirdim tanıdık falan vardır şimdi. facenizi verin ordan ekliyim sizleri.
melek uğuzhan özdemir canım ekle bebem
hayırlı günler kızlar nasılsınız bakalım...
vakit bulup giremiyorum nete zaten hep dışardayız..
allah izin verirse haftaya çarşamba istanbula dönüyoruz....
bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar....
canımmmm sende mi denizlilisin???????????????????
toprağammm
olmazbugünkü menüm aşağıda arzucum. bakıp yorumlarsan sevinirim
sabah
kk peynir
5 zeytin
1 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
yarım salatalık
1 domat
öğlen
taze fas.
yoğurt
ara
armut
akşam
tavuk ızgara (4 tane but yedim fazla kaçırdım sanırım canım. ama sen istediğin kadar yiyebiliirsin deyince abandım doğrusu )
yoğurt
bu kadar canım. şimdi bu saatte meyve yiyebiliyormuyuz???
canım kepek ekmeqi kansızlık yaıyor onun için kullanmıyoruzselam kader arkadaşlarım:)))) bugunki menum sabah b,ir dilim kepek ekmegi peynir 5 6 kasıkda sütlaç ögle misafirlikteydim kuru köfte yapmışlardı kucuk boy 4 tane köfte bi tabak salata sonra çayla bi kurabiye ara yok akşam yemegi 9da yemek zorunda kaldım bir yemek tabagından az yuvarlama snra çay bir bardak 2/5 litre su arzu ablacım kurabiye kaç puan( arzu ablacım benim iştah kapanmıyo bil bu arada ((
yanlış bişey yapmadım canım çok aşırı kilo verdiqim için çok tepki ladım eşim bile kemiklerin batıyor diyordu...işe başlamamda sebep olsu öqlen yemekleri hep ekmek arasıydı küçük küçük kilo almaya başladım..3 ya boyunca kan ilacı kuulandım...2 defa tatile çıktık eglince ramazandı bayramdı derken bu pazartesi başladım tekrardan..birazda doyasıya yemek istedim açıkçası..nasılsa kolay veriyorum diye önemsemedim..3 günde 3.5 kilo verdim@ Sena nasil kilolari gerimi aldin ? Hayirdir neden ? Neyi yanlis yaptin ki bukadar güzel verdikden sonra geri aldin merak ettim.
Ne zamandir basladin ve ne kadar verdin su an tekrar
melek bu arada
gece yatmadan yarım saat önce iki tane yaş incir yedim.
hakikaten öqlen olmuş melekcimkaptannn bu ne uykusu yaaaaa uyan artıkkk oglen olduuuuuuu
nasıı biliyoogünaydın hatunlarr 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun bugun tatil ama ben çalışıyorumm neyse iş olsunda idare etcez tostumu yiyorummm bugun sanırım bol bol konuşuruz burda bankalar tatil olunca benim işler aksıyo patronda gelmezse sevinirmm yeşim arzu kocişler evde kalkmadınız tabi keyif yapın hatunlar
burdayım canım geldimarzu nerde bu sabah yaaa??
melekcim kuşburnu çayı nasıl sence ?
şu anda içiyorum da.
ooooooooooo kaptanımız hosgeldın nerelerdeydınız merak ettık efemmmmmmmmmmmmmmmm
sendemıııııı ondan sana kanım ısındı hemserım benım annecıgınle babacıgını gorunce anlamıstım aslında
hosgeldın canım
hoşbuldum melekcim nasılsın canım...
günaydın kızlarr geldim sonunda
koçiş evde biraz keyif yaptık kalkıp kahvaltı yapasıya bu saat oldu...maaşallah ne çene var sizde oku oku bitmedii
valla tatılde calısmak cenemıze vurdu konustukta konustuk kaptanım ama cıbanın bası benım cenem dustu bu sabah tabı 400 gr gıdınce sevınctende olsa gerek
hoşbuldum melekcim nasılsın canım...
sendemıııııı ondan sana kanım ısındı hemserım benım annecıgınle babacıgını gorunce anlamıstım aslında
evettt canım. ben çivrilliyim :)
evettt canım. ben çivrilliyim :)
neeeeeeeeeeee cıddı olamassın e bende cıvrıllıyım melek bıraz daha kurcalarsak akraba cıkıcaz yemınlen
hoşbulduk canım tatil iyi geçiyor senin tatil nasıldı iyi geçtimi annen babanlar nasıllar... ne istiyorsan getirim canım...günaydın kızlarr geldim sonunda
koçiş evde biraz keyif yaptık kalkıp kahvaltı yapasıya bu saat oldu...maaşallah ne çene var sizde oku oku bitmedii
ilknuurr hu huuu hoşgeldin quuu
nasıl geçiyor tatil tatlım ne getirecen gelirken bize
ıyıyım ılknurcum evet cok sık gelemıyorsun ozluyorz canım ya daha sık gelmeye calıs lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?