Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

cok sagol canım denıcem

baktım da yapamadım canım

melekcım olmus avatarın deısmıs . benım avatarımdakıde benım resmım

hayırlı günler kızlar nasılsınız bakalım...

vakit bulup giremiyorum nete zaten hep dışardayız..

allah izin verirse haftaya çarşamba istanbula dönüyoruz....

bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz kızlar....

canımmmm sende mi denizlilisin???????????????????
toprağammm

sendemıııııı ondan sana kanım ısındı hemserım benım annecıgınle babacıgını gorunce anlamıstım aslında

hosgeldın canım

olmaz meyve hakkını gün içinde kullanmışsın...hem çok fazla meyve yemiyoruz karbonları çok fazla
canım kepek ekmeqi kansızlık yaıyor onun için kullanmıyoruz kuru köfte yemende sakınca yok (ekmeksiz ve yaqsızsa)..onun dışunda kurabiye çoook puan kesinlikle yemememiz lazım yiyeceqimiz zamanda kahvaltıda ekmek yemeyip sadece 1tane kurabiye yemeliyiz..yuvarlamada olmamış canım bunlar diyete hiç uymuyor
@ Sena nasil kilolari gerimi aldin ? Hayirdir neden ? Neyi yanlis yaptin ki bukadar güzel verdikden sonra geri aldin merak ettim.

Ne zamandir basladin ve ne kadar verdin su an tekrar
yanlış bişey yapmadım canım çok aşırı kilo verdiqim için çok tepki ladım eşim bile kemiklerin batıyor diyordu...işe başlamamda sebep olsu öqlen yemekleri hep ekmek arasıydı küçük küçük kilo almaya başladım..3 ya boyunca kan ilacı kuulandım...2 defa tatile çıktık eglince ramazandı bayramdı derken bu pazartesi başladım tekrardan..birazda doyasıya yemek istedim açıkçası..nasılsa kolay veriyorum diye önemsemedim..3 günde 3.5 kilo verdim
melek bu arada
gece yatmadan yarım saat önce iki tane yaş incir yedim.

kaptannn bu ne uykusu yaaaaa uyan artıkkk oglen olduuuuuuu
hakikaten öqlen olmuş melekcim
nasıı biliyoo
arzu nerde bu sabah yaaa??

melekcim kuşburnu çayı nasıl sence ?
şu anda içiyorum da.
burdayım canım geldim
ooooooooooo kaptanımız hosgeldın nerelerdeydınız merak ettık efemmmmmmmmmmmmmmmm

hoşbulduk efemm

günaydın kızlarr geldim sonunda
koçiş evde biraz keyif yaptık kalkıp kahvaltı yapasıya bu saat oldu...maaşallah ne çene var sizde oku oku bitmedii

ilknuurr hu huuu hoşgeldin quuu
nasıl geçiyor tatil tatlım ne getirecen gelirken bize

hoşbulduk canım tatil iyi geçiyor senin tatil nasıldı iyi geçtimi annen babanlar nasıllar... ne istiyorsan getirim canım...
ıyıyım ılknurcum evet cok sık gelemıyorsun ozluyorz canım ya daha sık gelmeye calıs lutfen

canım kayınpederin oraya geldikce yazabiliyorum birde çoğunlukla vaktim olmuyor gece geliyoruz eve.. bende sizleri özledim inanın aklımdan hiç çıkmıyorsunuz sizlerde artık ailemden biri olmuşsunuz bunu anladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…