hoşbulduk canım tatil iyi geçiyor senin tatil nasıldı iyi geçtimi annen babanlar nasıllar... ne istiyorsan getirim canım...
canım kayınpederin oraya geldikce yazabiliyorum birde çoğunlukla vaktim olmuyor gece geliyoruz eve.. bende sizleri özledim inanın aklımdan hiç çıkmıyorsunuz sizlerde artık ailemden biri olmuşsunuz bunu anladım...
arzuuu melekkk!!!
öğlen haşlama tavuk var
ne kadar ve yoğurt ile yiyebilir miyim???
acil cevap yavrular
sende bızım ıcın oylesın ılknurum senı sevıyoruzzzzzz
hemserım tavuk sınırsız ye doyana kadar yogurduda bır kase yıyebılırsınafıyet olsunn bebem
sağol canım meleğim.
dün arzuya sormuştum o da öyle demişti aslında ama ızgarayı sormuştum ona ben. belki haşlamada işler değişir diye sorayım emin olayım dedim. yanında 2 kaşık pilav yiyebilir miyim?
ok canım çok teşekkür ederim
400qr gayet iyi bir rakam canım haklı bir sevinç yaşıyorsungünaydın kızlarr geldim sonunda
koçiş evde biraz keyif yaptık kalkıp kahvaltı yapasıya bu saat oldu...maaşallah ne çene var sizde oku oku bitmedii
valla tatılde calısmak cenemıze vurdu konustukta konustuk kaptanım ama cıbanın bası benım cenem dustu bu sabah tabı 400 gr gıdınce sevınctende olsa gerek
dün çok iş var diye şikayet ediyordun bugünde dinlen işte daa ne istiyonyaa off herkes tatilll işte yapamıyorummmm oturuyorum öle ne güzel dimi
çok güzel geçti canım annem babam herkes iyi...takılıyorum canım hayırlısıyla gel başka bişey istememhoşbulduk canım tatil iyi geçiyor senin tatil nasıldı iyi geçtimi annen babanlar nasıllar... ne istiyorsan getirim canım...
canım kayınpederin oraya geldikce yazabiliyorum birde çoğunlukla vaktim olmuyor gece geliyoruz eve.. bende sizleri özledim inanın aklımdan hiç çıkmıyorsunuz sizlerde artık ailemden biri olmuşsunuz bunu anladım...
kızartma olmadıktan sonra tüm et ürünlerini yiyebilirsin cnmarzuuu melekkk!!!
öğlen haşlama tavuk var
ne kadar ve yoğurt ile yiyebilir miyim???
acil cevap yavrular
KAPTAN bı geldın kayboldun nerdesın yaaaaa
teldeydim cnm bazen santral gibi hissediyorum kendimi...
400qr gayet iyi bir rakam canım haklı bir sevinç yaşıyorsun
dün çok iş var diye şikayet ediyordun bugünde dinlen işte daa ne istiyon
çok güzel geçti canım annem babam herkes iyi...takılıyorum canım hayırlısıyla gel başka bişey istemem
kızartma olmadıktan sonra tüm et ürünlerini yiyebilirsin cnm
teldeydim cnm bazen santral gibi hissediyorum kendimi...
bazen bende oyle gıdınce merak ettım gene bıde yorumların sılınmıs canım ya nedenkı :26:
ben görüyorum canımarzuuu son yaptıgın butun yorumlar sılınmıs nedenkı :26::26:
delırıyormuyum ne sımdıde gorunuyor yorumlarrr
menün çok güzel canım çekti (köfte cacık harika bir menü)...koçişi kasaba yollayı akşama bende yapıcam hemde aynısındanoglen menum
3 adet salcalı koftenın koftesı
1 kase cacık
yarımdan bıraz cok domates
tünaydın
dün akşam bol kaçamaklı ve sabah tartıdaböyle geçti.şuan geç kalktığım için ancak kahvaltımı yapmaya başladım
menün çok güzel canım çekti (köfte cacık harika bir menü)...koçişi kasaba yollayı akşama bende yapıcam hemde aynısından
evet canım harıka bır ıkılıama llokantacı pek bı pıntı ınsan o patateslerı koycagına kı yemıcegımı bılıo 2 tane fazla kofte koyardı ama koymamıssss
akşam yemeqine kadar bitermi kahvaltın canım
kızlar bugün çok tatsızım annemle konuştum telde...arabada giderlerken mıcır dolu yolda karşıdan gelen kamyon taş sıçratmış..arabanın ön camına gelmiş ve tuz buz olmuş...Allahtan kendilerine bişey olmamış..olayı duyunca başıma aqrı girdi yüzüm düştü...tatsızlaştım birden..hayat şimdi çok anlamsız geliyor
umut ediyorum bitçekmenün çok güzel canım çekti (köfte cacık harika bir menü)...koçişi kasaba yollayı akşama bende yapıcam hemde aynısından
akşam yemeqine kadar bitermi kahvaltın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?