Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sende bızım ıcın oylesın ılknurum senı sevıyoruzzzzzz

arzuuu melekkk!!!

öğlen haşlama tavuk var
ne kadar ve yoğurt ile yiyebilir miyim???
acil cevap yavrular

hemserım tavuk sınırsız ye doyana kadar yogurduda bır kase yıyebılırsın afıyet olsunn bebem

sende bızım ıcın oylesın ılknurum senı sevıyoruzzzzzz

hemserım tavuk sınırsız ye doyana kadar yogurduda bır kase yıyebılırsın afıyet olsunn bebem

sağol canım meleğim.
dün arzuya sormuştum o da öyle demişti aslında ama ızgarayı sormuştum ona ben. belki haşlamada işler değişir diye sorayım emin olayım dedim. yanında 2 kaşık pilav yiyebilir miyim?

hayır melekcım pılav olmaz 90 ların basını gorene kadar pılav yeme bence ben bak hala agzıma surmuyorum kacamak nyetıne bıle olsa

tünaydın
dün akşam bol kaçamaklı ve sabah tartıda böyle geçti.şuan geç kalktığım için ancak kahvaltımı yapmaya başladım

oglen menum
3 adet salcalı koftenın koftesı
1 kase cacık
yarımdan bıraz cok domates

menün çok güzel canım çekti (köfte cacık harika bir menü)...koçişi kasaba yollayı akşama bende yapıcam hemde aynısından
tünaydın
dün akşam bol kaçamaklı ve sabah tartıda böyle geçti.şuan geç kalktığım için ancak kahvaltımı yapmaya başladım

akşam yemeqine kadar bitermi kahvaltın canım

bence bıtmez

kızlar bugün çok tatsızım annemle konuştum telde...arabada giderlerken mıcır dolu yolda karşıdan gelen kamyon taş sıçratmış..arabanın ön camına gelmiş ve tuz buz olmuş...Allahtan kendilerine bişey olmamış..olayı duyunca başıma aqrı girdi yüzüm düştü...tatsızlaştım birden..hayat şimdi çok anlamsız geliyor

allah korumus canım cana gelcegıne mala gelsın uzulme lutfen allah beterınden korusun

menün çok güzel canım çekti (köfte cacık harika bir menü)...koçişi kasaba yollayı akşama bende yapıcam hemde aynısından

akşam yemeqine kadar bitermi kahvaltın canım
umut ediyorum bitçek yiyesimde yok sonra çok acıkıp ne yicemi şaşırmayayım diye yiyorum.dün ama feci cıslar yemek zorunda kaldım arkadaşlarla çıktık hamburgeri özledim dedi çoğunluk kararıyla hamburger yemeye gittik.eşimle 2 ham . 2 pat. 2 ayranlı bir menü aldık. hamburgerden max 2 ısırık büyüklüğünde bir parça yedim.gerisini eşime bıraktım. 1 hamburgerin 5 te 1 kadar yani.
boyutunu bilmiyorum ama 2 byk boy yada orta boy pat. onunda 1 kutunun yarısı kadarını yedim tahminimce.ve ayranımı paylaşmadım ben içtim buraya kadar fena sayılmaz ucundan kenarından hallettik olur böyle kaçamaklar dedim.sonrası dolandık alışveriş merkezinde eve döndük falan.gecenin ilerleyen saatlerinde önüme bir kase masum fıstık düştü.nasıl mahsun nasıl acıklı bakıyolar anlatamam.elimi uzattım şevkatle okşadım.ağlamayın nolur yerim ben sizi yerim ben sizi dedim.ve 5 dk sonra o tabağın içinde tek bir masum fıstık kalmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…