allah korumus canımcana gelcegıne mala gelsın uzulme lutfen allah beterınden korusun
umut ediyorum bitçekyiyesimde yok sonra çok acıkıp ne yicemi şaşırmayayım diye yiyorum.dün ama feci cıslar yemek zorunda kaldım arkadaşlarla çıktık hamburgeri özledim dedi çoğunluk kararıyla hamburger yemeye gittik.eşimle 2 ham . 2 pat. 2 ayranlı bir menü aldık. hamburgerden max 2 ısırık büyüklüğünde bir parça yedim.gerisini eşime bıraktım. 1 hamburgerin 5 te 1 kadar yani.
boyutunu bilmiyorum ama 2 byk boy yada orta boy pat. onunda 1 kutunun yarısı kadarını yedim tahminimce.ve ayranımı paylaşmadım ben içtimburaya kadar fena sayılmaz ucundan kenarından hallettik olur böyle kaçamaklar dedim.sonrası dolandık alışveriş merkezinde eve döndük falan.gecenin ilerleyen saatlerinde önüme bir kase masum fıstık düştü.nasıl mahsun nasıl acıklı bakıyolar anlatamam.elimi uzattım şevkatle okşadım.ağlamayın nolur yerim ben sizi yerim ben sizi dedim.ve 5 dk sonra o tabağın içinde tek bir masum fıstık kalmamıştı
umut ediyorum bitçekyiyesimde yok sonra çok acıkıp ne yicemi şaşırmayayım diye yiyorum.dün ama feci cıslar yemek zorunda kaldım arkadaşlarla çıktık hamburgeri özledim dedi çoğunluk kararıyla hamburger yemeye gittik.eşimle 2 ham . 2 pat. 2 ayranlı bir menü aldık. hamburgerden max 2 ısırık büyüklüğünde bir parça yedim.gerisini eşime bıraktım. 1 hamburgerin 5 te 1 kadar yani.
boyutunu bilmiyorum ama 2 byk boy yada orta boy pat. onunda 1 kutunun yarısı kadarını yedim tahminimce.ve ayranımı paylaşmadım ben içtimburaya kadar fena sayılmaz ucundan kenarından hallettik olur böyle kaçamaklar dedim.sonrası dolandık alışveriş merkezinde eve döndük falan.gecenin ilerleyen saatlerinde önüme bir kase masum fıstık düştü.nasıl mahsun nasıl acıklı bakıyolar anlatamam.elimi uzattım şevkatle okşadım.ağlamayın nolur yerim ben sizi yerim ben sizi dedim.ve 5 dk sonra o tabağın içinde tek bir masum fıstık kalmamıştı
amin canım Rabbim bütün inananları korusun çok teşekkür ederim..ama hala elim ayaqım titriyor keşke yanlarına gidebilsem..
FISTIKLAR hakkat cokmu masumdu yesımcımm
haklısın sok yasamıssın ama allah korumus onları uzulme yavrum
haşlama tavuk bi harikaydı kızlarr.. ohhh karnım iyicene doydu valla. daha ziyade göğüs yedim.
yanında da bikaç kaşık yoğurt :)
kızlar bugün çok tatsızım annemle konuştum telde...arabada giderlerken mıcır dolu yolda karşıdan gelen kamyon taş sıçratmış..arabanın ön camına gelmiş ve tuz buz olmuş...Allahtan kendilerine bişey olmamış..olayı duyunca başıma aqrı girdi yüzüm düştü...tatsızlaştım birden..hayat şimdi çok anlamsız geliyor
tünaydın
dün akşam bol kaçamaklı ve sabah tartıdaböyle geçti.şuan geç kalktığım için ancak kahvaltımı yapmaya başladım
haşlama tavuk bi harikaydı kızlarr.. ohhh karnım iyicene doydu valla. daha ziyade göğüs yedim.
afiyet olsun cnm..haşlama tavuk bi harikaydı kızlarr.. ohhh karnım iyicene doydu valla. daha ziyade göğüs yedim.
çok geçmiş olsunnn allah korumuş
akşam oldu kızım ohh yat valla keyif yap bakalımm
feshanede malatya günleri başlamış tv gösterdi şimdi..oqlak çevirmesi yapıyorlar hadi gelin gidelim kızlar
ne vuruyonn??
oqlak diyete aykırımı?
halis muhlis kızarmış oqlak...olsa hepsini yiyebilirim..
çok bayramlar göresin berhudar olasın yavrumgünaydın hatunlarr 30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun bugun tatil ama ben çalışıyorumm neyse iş olsunda idare etcez tostumu yiyorummm bugun sanırım bol bol konuşuruz burda bankalar tatil olunca benim işler aksıyo patronda gelmezse sevinirmm yeşim arzu kocişler evde kalkmadınız tabi keyif yapın hatunlar
ay bi göysen ne şirindi ne ciciydilerFISTIKLAR hakkat cokmu masumdu yesımcımm
haklısın sok yasamıssın ama allah korumus onları uzulme yavrum
evet öyle oldutipik bir yeşimce kaçamaqı...
Başınız sağolsun....Rabbim mekanını cennet yapar inş...çok bayramlar göresin berhudar olasın yavrum
ay bi göysen ne şirindi ne ciciydiler
evet öyle olduönümüzdeki diyetlere bakacaz.
bu arada ne oldu ben bişi kaçırdım msjlarda :26: bende biraz özgünüm şuan
geçmiş yıllarda üye olduğum bir sitede tanıştığım dünya tatlısı gencecik bir arkadaşım birkaç gün önce beyin kanaması geçirdi ve dün akşam itibariyle beyin ölümü gerçekleşti.yani birkaç gündür beklediğimiz mucizeler gerçekleşemedihiçbir zaman hiçbir yaş için ölüm zamanı değildir hep erkendir ama biliyoruzki doğduğumuz gibi öleceğiz.nefes almak bir anlık bugün var yarın yokuz.25 yaşında gencecik bir can daha hakkın rahmetine kavuştu yada kavuşmak üzere.Rabbim güzel yazılar hayırlı ölümler versin inşallah hepimize
çok bayramlar göresin berhudar olasın yavrum
ay bi göysen ne şirindi ne ciciydiler
evet öyle olduönümüzdeki diyetlere bakacaz.
bu arada ne oldu ben bişi kaçırdım msjlarda :26: bende biraz özgünüm şuan
geçmiş yıllarda üye olduğum bir sitede tanıştığım dünya tatlısı gencecik bir arkadaşım birkaç gün önce beyin kanaması geçirdi ve dün akşam itibariyle beyin ölümü gerçekleşti.yani birkaç gündür beklediğimiz mucizeler gerçekleşemedihiçbir zaman hiçbir yaş için ölüm zamanı değildir hep erkendir ama biliyoruzki doğduğumuz gibi öleceğiz.nefes almak bir anlık bugün var yarın yokuz.25 yaşında gencecik bir can daha hakkın rahmetine kavuştu yada kavuşmak üzere.Rabbim güzel yazılar hayırlı ölümler versin inşallah hepimize
kızlar bugün çok tatsızım annemle konuştum telde...arabada giderlerken mıcır dolu yolda karşıdan gelen kamyon taş sıçratmış..arabanın ön camına gelmiş ve tuz buz olmuş...Allahtan kendilerine bişey olmamış..olayı duyunca başıma aqrı girdi yüzüm düştü...tatsızlaştım birden..hayat şimdi çok anlamsız geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?