Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tipik bir yeşimce kaçamaqı...

FISTIKLAR hakkat cokmu masumdu yesımcımm

amin canım Rabbim bütün inananları korusun çok teşekkür ederim..ama hala elim ayaqım titriyor keşke yanlarına gidebilsem..

haklısın sok yasamıssın ama allah korumus onları uzulme yavrum

çok geçmiş olsunnn allah korumuş

tünaydın
dün akşam bol kaçamaklı ve sabah tartıda böyle geçti.şuan geç kalktığım için ancak kahvaltımı yapmaya başladım

akşam oldu kızım ohh yat valla keyif yap bakalımm

kahvaltım

sucuklu yumurta
peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 kaşık tahinli bal
1 dilim ruşeymli ekmek
form çayı

ara
kaşar peyniri

şuana kadar 1.5 litre su..

çok bayramlar göresin berhudar olasın yavrum

FISTIKLAR hakkat cokmu masumdu yesımcımm

haklısın sok yasamıssın ama allah korumus onları uzulme yavrum
ay bi göysen ne şirindi ne ciciydiler

tipik bir yeşimce kaçamaqı...
evet öyle oldu önümüzdeki diyetlere bakacaz.
bu arada ne oldu ben bişi kaçırdım msjlarda :26: bende biraz özgünüm şuan
geçmiş yıllarda üye olduğum bir sitede tanıştığım dünya tatlısı gencecik bir arkadaşım birkaç gün önce beyin kanaması geçirdi ve dün akşam itibariyle beyin ölümü gerçekleşti.yani birkaç gündür beklediğimiz mucizeler gerçekleşemedi hiçbir zaman hiçbir yaş için ölüm zamanı değildir hep erkendir ama biliyoruzki doğduğumuz gibi öleceğiz.nefes almak bir anlık bugün var yarın yokuz.25 yaşında gencecik bir can daha hakkın rahmetine kavuştu yada kavuşmak üzere.Rabbim güzel yazılar hayırlı ölümler versin inşallah hepimize

herkese selam olsun.....Eşimin yaklaşık 20günlük izni bitti çok şükür...Bende normal hayatıma geri dönmüş bulunuyorum bugünden itibaren...Pek giremiyordun artık daha sık girerim inş....Melek nasılsın maşalllah kaçamaksız tam gaz devamsın...Ben ramazanda her akşam içli pide, tatlı tam gaz devam ettim çok şükür ki kilo almadım ....Ama artık dikkat edeceğim artık inş..Topikten uzaklaştıkça kaçamak yapıyorum çok ilginç.

Başınız sağolsun....Rabbim mekanını cennet yapar inş...

allah rahmet eylesin cnm

herkese gunaydın dıyecegm ama sanırım orda ogle saatlerı..:)) burda henuz 10:17 bı yarım saattır yazılanları okuyorum..:))

bu arada canım bununla geçmiş olsun diyelim,bence üzülme Rabbim korumuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…