Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

yesımcım cok uzuldum genc olumler benıde hep cok uzer allah aılesıne sabırlar versın

ooo nur hanımlar gelmıslerrrrrr hosgeldınız efendım ozlettınız kendınızı evet sekerım ben hala kacamaksız tam gaz adımlarla hedefıme adım adım yaklasıyorummm

herkese gunaydın dıyecegm ama sanırım orda ogle saatlerı..:)) burda henuz 10:17 bı yarım saattır yazılanları okuyorum..:))

bu arada canım bununla geçmiş olsun diyelim,bence üzülme Rabbim korumuş.

cana gelen mana gelsin arzucum. üzülme lütfen.
bizim de başımıza aynısı geldi.
arabamızın ön camı gözümüzün önünde tuzla buz oldu.
şukur biz iyiydik. ama acayip bir korkuydu.
üzülme. olcağı varmış. öyle düşün.

Allah korumuş onları üzülme Arzu geçmiş olsun..

Süpersin valla ..Ben senin kadar irademe sahip çıkamıyorum melekciğim. İki kişi çok güzel kilo vermişsin diyo hemen kaçamakta buluyorum kendimi...Melek boyun kaçtı senin ,birde gerçek hedefin kaç kilo?

Süpersin valla ..Ben senin kadar irademe sahip çıkamıyorum melekciğim. İki kişi çok güzel kilo vermişsin diyo hemen kaçamakta buluyorum kendimi...Melek boyun kaçtı senin ,birde gerçek hedefin kaç kilo?

WALLA NURcum bendede eskıden ıstıkrar ve ırade hıc yoktu aynen senın gıbı bırı zayıflamıssın dese hemen hamburgerıcye gıderdım sımdı ıse dahada hırslanıyorum her ne hıkmetse nurcum boym 168 su anda 75,600 um hedefım nasıpse 68 ınsallah olur bakalım 68 e gedıgımde hala tatmın olmaz ısem 65 e cekıcem hedefımı

canım çok çok geçmiş olsun rabbim bidaha göstermesin hemen sadaka verselerdi... Sende üzme canını allah korumuş içi ferah tutmaya çalış...
allah rahmet eylesin yatığı yer nur mekanı cennet olsun canım....

akşam oldu kızım ohh yat valla keyif yap bakalımm
akşam arkadaşlar vardı üzerinede bu haber falan baya geç uyudum zarzor 10 da kaltım

Başınız sağolsun....Rabbim mekanını cennet yapar inş...

allah rahmet eylesin cnm
amin .doktorlar hiç umut yok demiş ama hala hayatta ve mucizeler bekleyebiliriz.gerçekten zor ve yaşanması tarif edilemez bir durum Allah ailesine sabır verir inşallah

yesımcım cok uzuldum genc olumler benıde hep cok uzer allah aılesıne sabırlar versın
doğduk öleceğiz genç yaşlı zengin fakir farketmiyor işte.umutlu bir umutsuzluk içindeyiz işte.

allah rahmet eylesin yatığı yer nur mekanı cennet olsun canım....
amin canım.fişi çekilmemiş ama doktorlar umutsuz konuşmuşlar.
zaten nasıl çekeceksin nasıl buna izin vereceksin mümkün değil.o hala yaşıyor bedenide ruhuda bu dünyada.gerçekten çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın.

öncelikle senacim cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun insallah hayat bu oluyor böyle seyler benimde ailemde bir sorun ciksa aklim hep orda kaliyor. Ama maalesef göremiyorum onlari iyi günde kötü günde yanlarinda olamiyorum. senede 1 bazende 2 senede bir ancak gelebiliyorum. üzülme canim

sizin icinde üzüldüm dogrusu ancak o fisi cektikten sonra zaten ölüyor. yani burdada oldu öyle bir durumda fisi cekilince hemen öldü. Yapacak biseyimiz yok hepimiz birgün ölecegiz. Allah sana ve yakinlarina sabirlar versin

eveeeeet simdi gelelim bana biliyosunuz arkadaslar dün baslamistim diyete 91,5 le dünü biraz zor gecirdim yalan yok bütün gün basim agridi, aksamdan sonra dahada artti birde mide bulantisi eklenince sirtimdan atesler fiskiriyodu sanki alnim ter icindeydi anlayamadim. karbonu birden kestik diyemi böyle oldu acaba . ARKADASLAR SIZDEDE BÖYLE OLDUMU? ama sabah tartildigimda cok sasirdim agrilarimi birden unuttum. kizlar tam 1,5 kilo vermisim yani 90 kiloyum süpeeeeeeerrrrr bu gün hizla devam deyip iki bardak suyumu ictim ve kahvaltida 1 dilim peynir, 1 yumurta, yarim domates ve salatalik ,5 yesil zeytin, 1dilimde kasar yedim. arada 3tane üzüm attaim agzima öglen 5 köfte izgarada ve cacik , aksami bilmiyorum henüz belki bir corba icerim. sizin menülerinizide okuyorum iyi oluyor ordanda kopya cekiyorum .yoksa düsünüp duruyorum ne yapsam diye

haklısın yaşayan bir ölü bile olsa insan yinede umudunu kaybetmek istemiyor.biliyosun çünkü hala hayatta canından bir parça için böyle bir karar vermek gerçekten çok zor.kendisiyle hani sizler gibi başka içerikli bir sitede tanıştım.hani öyle insanlar vardırya bugün konuşursunuz ve yıllar geçer yine kaldığınız yerden devam edersiniz.arkadaşta aynen öyle biriydi.onu tanımış olmak sizler gibi dakikalarımız paylaşmış olmaktan dolayı hem mutluyuz hem şanslıyız.aylardır görüşmediğimiz ve farklı yerlerde olmamıza rağmen tüm ortak tanıdıklarımız kenetlendik onu düşünüyür onu merak ediyoruz.
doktorlar fişi çekelim demelerine rağmen aile çekilmemesini istemiş haberini aldım şimdi.mucizeler olmasada bizi hissettiğini düşünüyorum.eminim beklediği birşey vardır.
neyse bu konu uzar gider.mutlu umutlu geleceğe dair konuşmaya devam

çok iyi canım. boyun kaç senin?

yeni geldim ama ben gidiyorum şimdilik, gemi kalkışa hazırlanıyor inşallah fırsat buldukca yazacagım lımanlarda...tabi uc ay sonrası ınsallah evımde olunca hergun burdayım.:))

Evet kalktık senegal ordan ıtalya allah a emanet olun görüştugumuzde kılo vermıs olmak umıdıyle...:))

Arzu abla çok geçmiş olsun Rabbim cc korumuş verilmiş sadakanız varmış. Benide sabah erkenden aradılar arkadaşımın ananesi lösemi acil kan lazımmış bulamamışlar bi benim kanım tutuyo die beni aramışlar izmire gittik kan vermeye başım dönüyor resmen zaten kan tutar beni gördükçede miğdem bulandı hele bide onkoloji bölümü tam bi psikolojini bozacak yer çok üzgünüm bugün canım hiçbişey yapmak istemiyor ne dertleri var insanların ya hastane köşelerinde Allah cc yardımcıları olsun ben bilirim o zorluğu:2::2::2::2:

Merhabalar öncelikle. Sizi bana Şebnem Abla (pinktomato) tavsiye etti . Öncelikle sizi çok tebrik ederim darısı başıma Ben 174 boyunda 85 kilo olan 20 yaşında biriyim. Bu arada adım ceren :) Size kısaca hikayemi anlatayım çocukluk dönemim de çok zayıftım hatta bir tabak yemeği bile bitiremezdim babam zorla bana onu besinsiz kalmıyım diye yedirirdi. Sonra zamanla ben çok yemeye alıştım midem genişledi. Ondan sonra hiçbir zaman çıtı pıtı bir insan olamadım aldığım kilolarla da kendime olan özgüvenim ters orantılı bir hale geldi ne kadar kilo aldıysam hayatımı o kadar erteledim hep aklımda şu düşünce yer etmeye başladı kilo verince alırım bu elbiseyi, kilo verince dil kursuna giderim işte arkadaşlarımla görüşürüm vs vs artık bu dereceye geldim. Çevremdekiler hiçbir zaman kilolusun demedi hatta boyumdan dolayı göstermediğimi söylediler ama önemli olan insanın kendini güzel hissetmesi olduğundan hiç rahatlamadım ama çabada göstermedim. Kaç kereler diyetisyene gittim uyamadım yıllar benim için böylece geçip gitti.. Hep erteledim hala da erteliyorum Geçtiğimiz yıl üniversiteye başladım ilk ay 5 kilo verdim yani isteyince verebiliyorum ki hiçbişey yapmadım sadece hayatım daha hareketliydi böyle bir aldım bir verdim vücudum çatlaklarla dolu malesef. Neyse yıl sonunda bütlere kalınca hayatım kilo konusunda iyice kaydı. Hiç 80 kilo üzerine çıkmayan ben eve geldiğimde tam 85 kiloydum o kadar utandım ki anlatamam size hep söz verdim çevreme aileme sevgilime ama yok yani irademi koruyamadım koskocaman tatili boşuna geçirdim. O kadar pişmanım ki şimdi okulum 2 hafta sonra açılıcak ve içimde en ufak bir heves yok gitmek için çünkü hiç böyle hayal etmemiştim bu 3 ayı en güzel şekilde değerlendirip kilolarımı verip gitmek istiyordum ama olmadı. Şimdi üniversiteye giderken kıyafet anlamında bir sürü sorun yaşıcam bütün bunları geçtim en önemlisi sağlığım tehlikede obezlik sınırındayım (diyetisyenimin bana ilk söylediği buydu) Biraz uzun oldu umarım sizi sıkmamışımdır. Lütfen bana da yardım edin ben sayfanızı okuyorum ama o kadar çok ki daha bitiremedim. Bazı belli başlı şeyleri bana söyleseniz bende uygulasam çok büyük sevaba girersiniz :))) En önemli kısım da benim için sizin vücudunuzun sarkmamış olması bende bu şekilde ve sağlıklı olarak kilo vermek istiyorum lütfen yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkür ederiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…