- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
çok bayramlar göresin berhudar olasın yavrum
ay bi göysen ne şirindi ne ciciydiler
tahmın edebılıyorumm
evet öyle olduönümüzdeki diyetlere bakacaz.
bu arada ne oldu ben bişi kaçırdım msjlarda :26: bende biraz özgünüm şuan
geçmiş yıllarda üye olduğum bir sitede tanıştığım dünya tatlısı gencecik bir arkadaşım birkaç gün önce beyin kanaması geçirdi ve dün akşam itibariyle beyin ölümü gerçekleşti.yani birkaç gündür beklediğimiz mucizeler gerçekleşemedihiçbir zaman hiçbir yaş için ölüm zamanı değildir hep erkendir ama biliyoruzki doğduğumuz gibi öleceğiz.nefes almak bir anlık bugün var yarın yokuz.25 yaşında gencecik bir can daha hakkın rahmetine kavuştu yada kavuşmak üzere.Rabbim güzel yazılar hayırlı ölümler versin inşallah hepimize
herkese selam olsun.....Eşimin yaklaşık 20günlük izni bitti çok şükür...Bende normal hayatıma geri dönmüş bulunuyorum bugünden itibaren...Pek giremiyordun artık daha sık girerim inş....Melek nasılsın maşalllah kaçamaksız tam gaz devamsın...Ben ramazanda her akşam içli pide, tatlı tam gaz devam ettim çok şükür ki kilo almadım ....Ama artık dikkat edeceğim artık inş..Topikten uzaklaştıkça kaçamak yapıyorum çok ilginç.
herkese gunaydın dıyecegm ama sanırım orda ogle saatlerı..:)) burda henuz 10:17 bı yarım saattır yazılanları okuyorum..:))
bu arada canım bununla geçmiş olsun diyelim,bence üzülme Rabbim korumuş.
kızlar bugün çok tatsızım annemle konuştum telde...arabada giderlerken mıcır dolu yolda karşıdan gelen kamyon taş sıçratmış..arabanın ön camına gelmiş ve tuz buz olmuş...Allahtan kendilerine bişey olmamış..olayı duyunca başıma aqrı girdi yüzüm düştü...tatsızlaştım birden..hayat şimdi çok anlamsız geliyor
yesımcım cok uzuldum genc olumler benıde hep cok uzer allah aılesıne sabırlar versın
ooo nur hanımlar gelmıslerrrrrr hosgeldınız efendım ozlettınız kendınızı evet sekerım ben hala kacamaksız tam gaz adımlarla hedefıme adım adım yaklasıyorummm
Süpersin valla ..Ben senin kadar irademe sahip çıkamıyorum melekciğim. İki kişi çok güzel kilo vermişsin diyo hemen kaçamakta buluyorum kendimi...Melek boyun kaçtı senin ,birde gerçek hedefin kaç kilo?
canım çok çok geçmiş olsun rabbim bidaha göstermesin hemen sadaka verselerdi... Sende üzme canını allah korumuş içi ferah tutmaya çalış...kızlar bugün çok tatsızım annemle konuştum telde...arabada giderlerken mıcır dolu yolda karşıdan gelen kamyon taş sıçratmış..arabanın ön camına gelmiş ve tuz buz olmuş...Allahtan kendilerine bişey olmamış..olayı duyunca başıma aqrı girdi yüzüm düştü...tatsızlaştım birden..hayat şimdi çok anlamsız geliyor
allah rahmet eylesin yatığı yer nur mekanı cennet olsun canım....çok bayramlar göresin berhudar olasın yavrum
ay bi göysen ne şirindi ne ciciydiler
evet öyle olduönümüzdeki diyetlere bakacaz.
bu arada ne oldu ben bişi kaçırdım msjlarda :26: bende biraz özgünüm şuan
geçmiş yıllarda üye olduğum bir sitede tanıştığım dünya tatlısı gencecik bir arkadaşım birkaç gün önce beyin kanaması geçirdi ve dün akşam itibariyle beyin ölümü gerçekleşti.yani birkaç gündür beklediğimiz mucizeler gerçekleşemedihiçbir zaman hiçbir yaş için ölüm zamanı değildir hep erkendir ama biliyoruzki doğduğumuz gibi öleceğiz.nefes almak bir anlık bugün var yarın yokuz.25 yaşında gencecik bir can daha hakkın rahmetine kavuştu yada kavuşmak üzere.Rabbim güzel yazılar hayırlı ölümler versin inşallah hepimize
akşam arkadaşlar vardı üzerinede bu haber falan baya geç uyudum zarzor 10 da kaltımakşam oldu kızım ohh yat valla keyif yap bakalımm
Başınız sağolsun....Rabbim mekanını cennet yapar inş...
amin .doktorlar hiç umut yok demiş ama hala hayatta ve mucizeler bekleyebiliriz.gerçekten zor ve yaşanması tarif edilemez bir durum Allah ailesine sabır verir inşallahallah rahmet eylesin cnm
doğduk öleceğiz genç yaşlı zengin fakir farketmiyor işte.umutlu bir umutsuzluk içindeyiz işte.yesımcım cok uzuldum genc olumler benıde hep cok uzer allah aılesıne sabırlar versın
amin canım.fişi çekilmemiş ama doktorlar umutsuz konuşmuşlar.allah rahmet eylesin yatığı yer nur mekanı cennet olsun canım....
haklısın yaşayan bir ölü bile olsa insan yinede umudunu kaybetmek istemiyor.biliyosun çünkü hala hayatta canından bir parça için böyle bir karar vermek gerçekten çok zor.kendisiyle hani sizler gibi başka içerikli bir sitede tanıştım.hani öyle insanlar vardırya bugün konuşursunuz ve yıllar geçer yine kaldığınız yerden devam edersiniz.arkadaşta aynen öyle biriydi.onu tanımış olmak sizler gibi dakikalarımız paylaşmış olmaktan dolayı hem mutluyuz hem şanslıyız.aylardır görüşmediğimiz ve farklı yerlerde olmamıza rağmen tüm ortak tanıdıklarımız kenetlendik onu düşünüyür onu merak ediyoruz.sizin icinde üzüldüm dogrusu ancak o fisi cektikten sonra zaten ölüyor. yani burdada oldu öyle bir durumda fisi cekilince hemen öldü. Yapacak biseyimiz yok hepimiz birgün ölecegiz. Allah sana ve yakinlarina sabirlar versin
eveeeeet simdi gelelim bana biliyosunuz arkadaslar dün baslamistim diyete 91,5 le dünü biraz zor gecirdim yalan yok bütün gün basim agridi, aksamdan sonra dahada artti birde mide bulantisi eklenince sirtimdan atesler fiskiriyodu sanki alnim ter icindeydi anlayamadim. karbonu birden kestik diyemi böyle oldu acaba . ARKADASLAR SIZDEDE BÖYLE OLDUMU? ama sabah tartildigimda cok sasirdim agrilarimi birden unuttum. kizlar tam 1,5 kilo vermisim yani 90 kiloyum süpeeeeeeerrrrr bu gün hizla devam deyip iki bardak suyumu ictim ve kahvaltida 1 dilim peynir, 1 yumurta, yarim domates ve salatalik ,5 yesil zeytin, 1dilimde kasar yedim. arada 3tane üzüm attaim agzima öglen 5 köfte izgarada ve cacik , aksami bilmiyorum henüz belki bir corba icerim. sizin menülerinizide okuyorum iyi oluyor ordanda kopya cekiyorum .yoksa düsünüp duruyorum ne yapsam diye
bir senmisin perişan gecenn karanlığında yosun tuttu gözlerin yanlızlar rıhtımındaYA HERKEZ nerdeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrr hadıyın ama yapayanlız kaldım topıkteeeeeeeeeeee :84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?