YA HERKEZ nerdeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrr hadıyın ama yapayanlız kaldım topıkteeeeeeeeeeee :84::84::84::84::84:
canım çok üzüldüm dicek bişey bulamıyorum..Rabbim ailesine ve yakınlarına sabır versin..çok bayramlar göresin berhudar olasın yavrum
ay bi göysen ne şirindi ne ciciydiler
evet öyle olduönümüzdeki diyetlere bakacaz.
bu arada ne oldu ben bişi kaçırdım msjlarda :26: bende biraz özgünüm şuan
geçmiş yıllarda üye olduğum bir sitede tanıştığım dünya tatlısı gencecik bir arkadaşım birkaç gün önce beyin kanaması geçirdi ve dün akşam itibariyle beyin ölümü gerçekleşti.yani birkaç gündür beklediğimiz mucizeler gerçekleşemedihiçbir zaman hiçbir yaş için ölüm zamanı değildir hep erkendir ama biliyoruzki doğduğumuz gibi öleceğiz.nefes almak bir anlık bugün var yarın yokuz.25 yaşında gencecik bir can daha hakkın rahmetine kavuştu yada kavuşmak üzere.Rabbim güzel yazılar hayırlı ölümler versin inşallah hepimize
teşekkür ederin tatlım ...herkese gunaydın dıyecegm ama sanırım orda ogle saatlerı..:)) burda henuz 10:17 bı yarım saattır yazılanları okuyorum..:))
bu arada canım bununla geçmiş olsun diyelim,bence üzülme Rabbim korumuş.
haklısın cnm teşekkür ederim..cana gelen mana gelsin arzucum. üzülme lütfen.
bizim de başımıza aynısı geldi.
arabamızın ön camı gözümüzün önünde tuzla buz oldu.
şukur biz iyiydik. ama acayip bir korkuydu.
üzülme. olcağı varmış. öyle düşün.
çok saqol cnm..Allah korumuş onları üzülme Arzu geçmiş olsun..
bende dedim sadaka verin diye vermişlerdir mutlaka...çok saqol cnm..canım çok çok geçmiş olsun rabbim bidaha göstermesin hemen sadaka verselerdi... Sende üzme canını allah korumuş içi ferah tutmaya çalış...
allah rahmet eylesin yatığı yer nur mekanı cennet olsun canım....
evet tatlım anne baban kardeş evlat eş çok başka şeyler.. Allah eksikliklerini göstermesin inşallah..öncelikle senacim cok gecmis olsun canim Allah beterinden korusun insallah hayat bu oluyor böyle seyler benimde ailemde bir sorun ciksa aklim hep orda kaliyor. Ama maalesef göremiyorum onlari iyi günde kötü günde yanlarinda olamiyorum. senede 1 bazende 2 senede bir ancak gelebiliyorum. üzülme canim
canım harika bir rakam bu çooooook tebrik ederimeveeeeet simdi gelelim bana biliyosunuz arkadaslar dün baslamistim diyete 91,5 le dünü biraz zor gecirdim yalan yok bütün gün basim agridi, aksamdan sonra dahada artti birde mide bulantisi eklenince sirtimdan atesler fiskiriyodu sanki alnim ter icindeydi anlayamadim. karbonu birden kestik diyemi böyle oldu acaba . ARKADASLAR SIZDEDE BÖYLE OLDUMU? ama sabah tartildigimda cok sasirdim agrilarimi birden unuttum. kizlar tam 1,5 kilo vermisim yani 90 kiloyum süpeeeeeeerrrrr bu gün hizla devam deyip iki bardak suyumu ictim ve kahvaltida 1 dilim peynir, 1 yumurta, yarim domates ve salatalik ,5 yesil zeytin, 1dilimde kasar yedim. arada 3tane üzüm attaim agzima öglen 5 köfte izgarada ve cacik , aksami bilmiyorum henüz belki bir corba icerim. sizin menülerinizide okuyorum iyi oluyor ordanda kopya cekiyorum .yoksa düsünüp duruyorum ne yapsam diye
gidiyomusunuzzEvet kalktık senegal ordan ıtalya allah a emanet olun görüştugumuzde kılo vermıs olmak umıdıyle...:))
Arzu abla çok geçmiş olsun Rabbim cc korumuş verilmiş sadakanız varmış. Benide sabah erkenden aradılar arkadaşımın ananesi lösemi acil kan lazımmış bulamamışlar bi benim kanım tutuyo die beni aramışlar izmire gittik kan vermeye başım dönüyor resmen zaten kan tutar beni gördükçede miğdem bulandı hele bide onkoloji bölümü tam bi psikolojini bozacak yerçok üzgünüm bugün canım hiçbişey yapmak istemiyor ne dertleri var insanların ya hastane köşelerinde Allah cc yardımcıları olsun ben bilirim o zorluğu:2::2::2::2:
Merhabalar öncelikle. Sizi bana Şebnem Abla (pinktomato) tavsiye etti . Öncelikle sizi çok tebrik ederim darısı başımaBen 174 boyunda 85 kilo olan 20 yaşında biriyim. Bu arada adım ceren :) Size kısaca hikayemi anlatayım çocukluk dönemim de çok zayıftım hatta bir tabak yemeği bile bitiremezdim babam zorla bana onu besinsiz kalmıyım diye yedirirdi. Sonra zamanla ben çok yemeye alıştım midem genişledi. Ondan sonra hiçbir zaman çıtı pıtı bir insan olamadım aldığım kilolarla da kendime olan özgüvenim ters orantılı bir hale geldi ne kadar kilo aldıysam hayatımı o kadar erteledim hep aklımda şu düşünce yer etmeye başladı kilo verince alırım bu elbiseyi, kilo verince dil kursuna giderim işte arkadaşlarımla görüşürüm vs vs artık bu dereceye geldim. Çevremdekiler hiçbir zaman kilolusun demedi hatta boyumdan dolayı göstermediğimi söylediler ama önemli olan insanın kendini güzel hissetmesi olduğundan hiç rahatlamadım ama çabada göstermedim. Kaç kereler diyetisyene gittim uyamadım yıllar benim için böylece geçip gitti.. Hep erteledim hala da erteliyorum Geçtiğimiz yıl üniversiteye başladım ilk ay 5 kilo verdim yani isteyince verebiliyorum ki hiçbişey yapmadım sadece hayatım daha hareketliydi böyle bir aldım bir verdim vücudum çatlaklarla dolu malesef. Neyse yıl sonunda bütlere kalınca hayatım kilo konusunda iyice kaydı. Hiç 80 kilo üzerine çıkmayan ben eve geldiğimde tam 85 kiloydum o kadar utandım ki anlatamam size hep söz verdim çevreme aileme sevgilime ama yok yani irademi koruyamadım koskocaman tatili boşuna geçirdim. O kadar pişmanım ki şimdi okulum 2 hafta sonra açılıcak ve içimde en ufak bir heves yok gitmek için çünkü hiç böyle hayal etmemiştim bu 3 ayı en güzel şekilde değerlendirip kilolarımı verip gitmek istiyordum ama olmadı. Şimdi üniversiteye giderken kıyafet anlamında bir sürü sorun yaşıcam bütün bunları geçtim en önemlisi sağlığım tehlikede obezlik sınırındayım (diyetisyenimin bana ilk söylediği buydu) Biraz uzun oldu umarım sizi sıkmamışımdır. Lütfen bana da yardım edin ben sayfanızı okuyorum ama o kadar çok ki daha bitiremedim. Bazı belli başlı şeyleri bana söyleseniz bende uygulasam çok büyük sevaba girersiniz :))) En önemli kısım da benim için sizin vücudunuzun sarkmamış olması bende bu şekilde ve sağlıklı olarak kilo vermek istiyorum lütfen yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkür ederiim
ceren hoşgeldin tatlım
bak burda sana yardımcı olucak okadar çok ablan varki hiç zorluk çekmiceksin...
öncelikle hergün vakit ayırıp topiqe girmen kilo verme maratonunda senin için son derece önemli cnm...motivasyon açısından burda olmak çok önemli...diyetisyendeki başarının çok daha fazlasını burda yakalarsın bizimle devam edersen...hergün mutlaka menülerini paylaş bizimle eksiksiz olarak..bir ısırık bile yesen bilgimiz olsun...ve bizlerin menülerine dikkat et örnem al tatlım..bu sana ışık olur..topiqi okuduqunu yazmışsın bizim beslenme listemizide görmüş olmalısın...onun çıktısını al cnm...ve kısa yoldan hemen sana bir kolaylık daha...dünkü sayfaların arasında karbonhidrat deqerlerini bul ve çıktısını al...o deqerlerin devamındaki mesajlarda bu diyeti nasıl yapacaqımızı bir arkadaşımıza anlattım...o mesajı çok dikkatli oku...sonra tekrar konuşalım..aklına takılan bişey olursa hiç çekinmeden sor cnm...sana çok kolay kilo verdiricem ama ne dersem yapıcaksın anlaştıkmı?
Hoş bulduk Sena abla:) O zaman şimdiden sana ve diğer ablalarıma çok teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorum :)
Kesinlikle artık bu topiğin müdavimi olmayı düşünüyorum :) Daha o sayfalara gelemedim ama hemen bakıcam. Tabii ki anlaştık yeter ki kilolarımdan kurtulayım her şeyi yapmaya hazırım
parella;
ceren şimdi senden bişey isticem..yanındaki birinden rica et senin bu haldeki resmlerini çeksinler...hatta tayt ve badi giy kiloların iyice belli olsun..çıtır olunca ikisini karşılaştırıp aradaki farkı görücez cnm..sen bile şaşırıcaksın nasıl bukadar kilo verdiqine
arzuu melekkk!
az önce ara öğün yerine yarım muz yedim. biliyorsunuz öğlende tavuk haşlama vve yoğurt yemiştim.
akşama ne yapayımm kızlar yaaaaaaa???
çorba yada sebze yemeqi yiyebilirsin cnm...ama porsiyonu çok az olsun..
tavuk yediqim zamanlarda ben tok kalıyorum akşama kaşar peyniri yada yoqurtla geçiriyorum..ama çorba yada sebze yemendede bir sakınca yok cnm..
yarım porsiyon mercimek çorb
ile iki but haşlama olur mu arzucum
Hoş bulduk Sena abla:) O zaman şimdiden sana ve diğer ablalarıma çok teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorum :)
Kesinlikle artık bu topiğin müdavimi olmayı düşünüyorum :) Daha o sayfalara gelemedim ama hemen bakıcam. Tabii ki anlaştık yeter ki kilolarımdan kurtulayım her şeyi yapmaya hazırım
cerencim hoşgeldin aramıza merak etme canım yazılanları yaparsan birde buradan kopmazsan tıkır tıkır gidicek kiloların hiç merak etme....
bir senmisin perişan gecenn karanlığında yosun tuttu gözlerin yanlızlar rıhtımında
arzuu melekkk!
az önce ara öğün yerine yarım muz yedim. biliyorsunuz öğlende tavuk haşlama vve yoğurt yemiştim.
akşama ne yapayımm kızlar yaaaaaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?