Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

arzuu melekkk!

az önce ara öğün yerine yarım muz yedim. biliyorsunuz öğlende tavuk haşlama vve yoğurt yemiştim.
akşama ne yapayımm kızlar yaaaaaaa???

canım çok üzüldüm dicek bişey bulamıyorum..Rabbim ailesine ve yakınlarına sabır versin..
herkese gunaydın dıyecegm ama sanırım orda ogle saatlerı..:)) burda henuz 10:17 bı yarım saattır yazılanları okuyorum..:))

bu arada canım bununla geçmiş olsun diyelim,bence üzülme Rabbim korumuş.
teşekkür ederin tatlım ...
haklısın cnm teşekkür ederim..
Allah korumuş onları üzülme Arzu geçmiş olsun..
çok saqol cnm..
bende dedim sadaka verin diye vermişlerdir mutlaka...çok saqol cnm..
evet tatlım anne baban kardeş evlat eş çok başka şeyler.. Allah eksikliklerini göstermesin inşallah..
canım harika bir rakam bu çooooook tebrik ederim senden çok ümitliyim cnm hadi aynen devam göreyim seni...
baş aqrısını boşver 1-2 güne alışır bünyen
Evet kalktık senegal ordan ıtalya allah a emanet olun görüştugumuzde kılo vermıs olmak umıdıyle...:))
gidiyomusunuzz
gemide internet yokmuu
nezaman görücez bidaha seni daha yeni tanışmıştık...
gitme desem
neyse yolcu yolunda gerek hayırlı yolculuklar canım fırtına çıktıqında dikkatli olun olurmu

teşekkür ederim cnm...çok büyük bir iyilik yapmışsın Allah razı olsun..zor zamanında sanada bir yardım eli hızır gibi yetişir cnm..

ceren hoşgeldin tatlım
bak burda sana yardımcı olucak okadar çok ablan varki hiç zorluk çekmiceksin...
öncelikle hergün vakit ayırıp topiqe girmen kilo verme maratonunda senin için son derece önemli cnm...motivasyon açısından burda olmak çok önemli...diyetisyendeki başarının çok daha fazlasını burda yakalarsın bizimle devam edersen...hergün mutlaka menülerini paylaş bizimle eksiksiz olarak..bir ısırık bile yesen bilgimiz olsun...ve bizlerin menülerine dikkat et örnem al tatlım..bu sana ışık olur..topiqi okuduqunu yazmışsın bizim beslenme listemizide görmüş olmalısın...onun çıktısını al cnm...ve kısa yoldan hemen sana bir kolaylık daha...dünkü sayfaların arasında karbonhidrat deqerlerini bul ve çıktısını al...o deqerlerin devamındaki mesajlarda bu diyeti nasıl yapacaqımızı bir arkadaşımıza anlattım...o mesajı çok dikkatli oku...sonra tekrar konuşalım..aklına takılan bişey olursa hiç çekinmeden sor cnm...sana çok kolay kilo verdiricem ama ne dersem yapıcaksın anlaştıkmı?

parella;
ceren şimdi senden bişey isticem..yanındaki birinden rica et senin bu haldeki resmlerini çeksinler...hatta tayt ve badi giy kiloların iyice belli olsun..çıtır olunca ikisini karşılaştırıp aradaki farkı görücez cnm..sen bile şaşırıcaksın nasıl bukadar kilo verdiqine

Hoş bulduk Sena abla:) O zaman şimdiden sana ve diğer ablalarıma çok teşekkür ediyorum ve hepinizi öpüyorum :)
Kesinlikle artık bu topiğin müdavimi olmayı düşünüyorum :) Daha o sayfalara gelemedim ama hemen bakıcam. Tabii ki anlaştık yeter ki kilolarımdan kurtulayım her şeyi yapmaya hazırım

menümü tamamladım kızlar hemen paylaşayım;

kahvaltı

sucuklu yumurta
1 dilim ruşeymli ekmek
beyaz/kaşar peynir
1 çay kaşıqı tahinli bal
yarım domates
yarım salatalık
form çayı

ara
çok az kaşar peyniri

öqlen/akşam (geç kalktıqım için 2 öqün oldu)

yarım kepçe mercimek çorbası
5 tane ızgara köfte
biraz patates kızartması
cacık

3 litre su...

arzuu melekkk!

az önce ara öğün yerine yarım muz yedim. biliyorsunuz öğlende tavuk haşlama vve yoğurt yemiştim.

hiç aç kalmadan kilo vereceksin canım sakın dert etme

Evet bunu çoktan yaptım gerçi o halimi görmeye bile tahammülüm yok ama olsun sırf kilo verdiğimde mutlu olup bir daha bu hallerime dönmemek için yaptım bunu :)

arzuu melekkk!

çorba yada sebze yemeqi yiyebilirsin cnm...ama porsiyonu çok az olsun..
tavuk yediqim zamanlarda ben tok kalıyorum akşama kaşar peyniri yada yoqurtla geçiriyorum..ama çorba yada sebze yemendede bir sakınca yok cnm..

çorba yada sebze yemeqi yiyebilirsin cnm...ama porsiyonu çok az olsun..
tavuk yediqim zamanlarda ben tok kalıyorum akşama kaşar peyniri yada yoqurtla geçiriyorum..ama çorba yada sebze yemendede bir sakınca yok cnm..

yarım porsiyon mercimek çorb
ile iki but haşlama olur mu arzucum

sena abla nasılsın görüşmeyeli? ben tam 9 hafta +4 günlük oldum 66 kiloyum.almadım ama gecen hafta iştahım artmıştı korktum alıcam diye.nasıl beslenirsem kilo almam bana biraz tavsiyede bulunursan sevinirim

selam kzılar nasılsınız iyisiniz umarım hemen bugunki menume geçiym sabah bir dilim peynir 2 dilim domates bir bardak çay bir tane haslanmış yumurta öglen yok geç uyandım ara 2 tane light biskuvi sonra çarşıya indik saatlerce yürüyüş ve akşam oldu geldim mutfaga geçtim direk acıktık acıktık diyen çocuk sesleri :)) hemen tavuk sote pilav salata yaptım çok az zamanda harikayım ben ya:)) sonrada 5 kasık pilav bir tabak tavuk sode salata ayran sonracıma şimdide canım kurebiye çekiyo mutfakda duruyo gel beni ye diye bagrıyo adete ama malesef bende ona gelemem arzu abla kızar diyorum :))) ve son olarak yesiş çay içip ve spor yapıp menumu bitircem öptüm kobacan sizi kızlarrr

slm hanımlar yine yeniden ben geldim (aslında hep burdayım hiç sayfa kaçırmadan takipteyim)
şimdi yaşım 31 size nasıl haitap edicem küçüğüde büyüğüde var bilemedim :26: neyse konuya dönelim ben malumunuz diyetisyene gidiyordum yaaaaa artık gitmiyorum çünkü okadar para döktüm ama ben halen aynı benim okadarda dikkat ettim ama bişiler ters gitti niyeyse artık tabikide kaçamaklarım oldu günahsız da değilim

bikaç gündür bende dedim sadece okumakla kalma azcıkta uygula veeeeeeeeee karbon diyetine başladım ve 1.5 kilom gitt
ötesinde bu işe devam etmeye karar verdim ama bu akşam biraz cips yedim inşallah az zararla dönerim

şimdi bikaç ta sorum var herzamanki gibi kusura bakmazsanız:18:

1-ben tavukları haşlıyorum ama en sonunda kendi yağını salıyorya ozaman birazda öyle kavruyorum bu zararlımı
mesela sucuklarıda öyle yapıyorum azcık su koyuyorum suyunu çekince kendi yağını salıyorya hem kuru olmuyor hemde lezzetli oluyor işte bunlar zararlımıdır

2- ekmeklerin karbon değeri yok mesela bunu nasıl ölçücez

3- sabahları ben 2 kayısı yada hurma üzerine ılık su içiyordum bunları bırakayım mı

buarada boy:1.67
kilo:83.2

buarada sena abla babanlara çok geçmiş olsun iyiki panikleyipte daha büyük bi kazaya sebep vermemişler ALLAH korumuş canım

yeşimcim sizinde arkadaşınıza üzüldüm gerçekten zor bi durum dediğiniz gibi o mucize gelir inşallah

cerencim hoşgeldin aramıza merak etme canım yazılanları yaparsan birde buradan kopmazsan tıkır tıkır gidicek kiloların hiç merak etme....

bir senmisin perişan gecenn karanlığında yosun tuttu gözlerin yanlızlar rıhtımında

arzuu melekkk!

canım cıkmıstım mesajını sımdı gordum ama cok gec kaldım arzu cevaplamıs zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…