- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
tatlım ben iyiyim sen nasılsın? artık unuttun bizleri bebiş papucumuzu dama attısena abla nasılsın görüşmeyeli? ben tam 9 hafta +4 günlük oldum 66 kiloyum.almadım ama gecen hafta iştahım artmıştı korktum alıcam diye.nasıl beslenirsem kilo almam bana biraz tavsiyede bulunursan sevinirim
öqlen yediqin bisküi ve akşam yediqin pilav hiç olmmaış cnm..özellikle bilirim öncesi çok daha dikkatli olmalıyızselam kzılar nasılsınız iyisiniz umarım hemen bugunki menume geçiym sabah bir dilim peynir 2 dilim domates bir bardak çay bir tane haslanmış yumurta öglen yok geç uyandım ara 2 tane light biskuvi sonra çarşıya indik saatlerce yürüyüş ve akşam oldu geldim mutfaga geçtim direk acıktık acıktık diyen çocuk sesleri :)) hemen tavuk sote pilav salata yaptım çok az zamanda harikayım ben ya:)) sonrada 5 kasık pilav bir tabak tavuk sode salata ayran sonracıma şimdide canım kurebiye çekiyo mutfakda duruyo gel beni ye diye bagrıyo adete ama malesef bende ona gelemem arzu abla kızar diyorum :))) ve son olarak yesiş çay içip ve spor yapıp menumu bitircem öptüm kobacan sizi kızlarrr
canım ben ızgarada yapıyorum sucuklardan ve tavuklardan öyle bir yaq akıyorki tepsisine miden bulanır...bence hiç gerek yok..özellikle vücudundaki yaq oranı fazlaysa yaqdan mümkün olduqunca uzak dur...ekmekleride halk ekmekten yada büyük marketlerden poşetli olanlarındna alırsan arkalarında k. deqerleri yazıyor..k.deqeri en düşük olan ekmek halk ekmeqin light ekmeqi cnm...bilqineslm hanımlar yine yeniden be geldim (aslında hep burdayım hiç sayfa kaçırmadan takipteyim)
şimdi yaşım 31 size nasıl haitap edicem küçüğüde büyüğüde var bilemedim :26: neyse konuya dönelim ben malumunuz diyetisyene gidiyordum yaaaaa artık gitmiyorum çünkü okadar para döktüm ama ben halen aynı benim okadarda dikkat ettim ama bişiler ters gitti niyeyse artık tabikide kaçamaklarım oldu günahsız da değilim
bikaç gündür bende dedim sadece okumakla kalma azcıkta uygula veeeeeeeeee karbon diyetine başladım ve 1.5 kilom gitt
ötesinde bu işe devam etmeye karar verdim ama bu akşam biraz cips yedim inşallah az zararla dönerim
şimdi bikaç ta sorum var herzamanki gibi kusura bakmazsanız:18:
1-ben tavukları haşlıyorum ama en sonunda kendi yağını salıyorya ozaman birazda öyle kavruyorum bu zararlımı
mesela sucuklarıda öyle yapıyorum azcık su koyuyorum suyunu çekince kendi yağını salıyorya hem kuru olmuyor hemde lezzetli oluyor işte bunlar zararlımıdır
2- ekmeklerin karbon değeri yok mesela bunu nasıl ölçücez
3- sabahları ben 2 kayısı yada hurma üzerine ılık su içiyordum bunları bırakayım mı
buarada boy:1.67
kilo:83.2
canım çok teşekkür ederim..buarada sena abla babanlara çok geçmiş olsun iyiki panikleyipte daha büyük bi kazaya sebep vermemişler ALLAH korumuş canım
yeşimcim sizinde arkadaşınıza üzüldüm gerçekten zor bi durum dediğiniz gibi o mucize gelir inşallah
ılk bıldırıöm bendedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
başlangıç: 88,90 (17.05.2012)
geçen hafta:76,100
bu hafta: 75,400
giden:.0,700
gelen:yokkk
toplam giden:.13,500
boy:1.68
hedef: 68 emın deılım
spor:yok sımdılık
beden:40 - 42 ( 42 cok bol)
tatlım ben iyiyim sen nasılsın? artık unuttun bizleri bebiş papucumuzu dama attı
tatlım sen şimdi mide bulantılarından yeni yeni kurtuluyorsun iştahının açılması çok normal... ama sakın un şeker tuz ve yaqlı yeme..bunlar hayatımızın her döneminde sakıncalı...bolbol meyve süt ürünleri sebze ve et ye...seni şişirecek hem bebeqe hemde sana faydası olmayan herşeyden uzak dur..ve bu aylarda kilo almamaya özen göster...bitki çaylarından uzak dur ama meyve çayları içebilirsin..kuşburnu ekinezya çok nefis çaylar...birde doktoruna danış ve ilaçlarını aksatma..bebişimizin cinsiyeti belli olunca hemen paylaş çok merak ediyorum cnm
öqlen yediqin bisküi ve akşam yediqin pilav hiç olmmaış cnm..özellikle bilirim öncesi çok daha dikkatli olmalıyız
canım ben ızgarada yapıyorum sucuklardan ve tavuklardan öyle bir yaq akıyorki tepsisine miden bulanır...bence hiç gerek yok..özellikle vücudundaki yaq oranı fazlaysa yaqdan mümkün olduqunca uzak dur...ekmekleride halk ekmekten yada büyük marketlerden poşetli olanlarındna alırsan arkalarında k. deqerleri yazıyor..k.deqeri en düşük olan ekmek halk ekmeqin light ekmeqi cnm...bilqine
kabızlık sorunu yaşıyorsan kayısı yiyebilirsin ama sorun yoksa en azından her sabah aynı şeyi yeme..metobolizma alışkanlık haline getirmesin..sonra baqırsakların tembelleşir..
canım çok teşekkür ederim..
melek maşallah canım çok iyi gidiyorsun
80lerden bir kurtulsam diyordun bak şimdi 70leri yarıladın..az kaldı 6lı rakamlara ve 6lı rakamlar harika....bu arada menün çok güzel...bu şekilde devam cnm
bu hafta ne olursa olsun bildirim yapmaya başlıcam diye size söz vermiştim..ben sözümde dururum
yapıcaqım bildirim 1 haftalık deqil..ben pazartesi başladım..yani 4 günlük..
başlangıç 90
geçen hafta 85.2
bu hafta 81.7
qiden 3500
toplamda 9300
hedef 55
beden 42
boy 165
spor yok..
ılk bıldırıöm bendedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
başlangıç: 88,90 (17.05.2012)
geçen hafta:76,100
bu hafta: 75,400
giden:.0,700
toplam giden:.13,500
boy:1.68
hedef: 68 emın deılım
spor:yok sımdılık
beden:40 - 42 ( 42 cok bol)
MUAZZEZZZ canımcımmm gunaydın yavrımmmm
bu hafta ne olursa olsun bildirim yapmaya başlıcam diye size söz vermiştim..ben sözümde dururum
yapıcaqım bildirim 1 haftalık deqil..ben pazartesi başladım..yani 4 günlük..
başlangıç 90
geçen hafta 85.2
bu hafta 81.7
qiden 3500
toplamda 9300
hedef 55
beden 42
boy 165
spor yok..
başlangıç: 64.5 (23.04.2012)
geçen hafta:52.4
bu hafta: 51.4
giden:.1 kg
toplam giden:.13.1
boy:1.58
hedef: 45
spor:yok
beden:38-40
hedef 45 bakalım ne zaman sürede ulaşabileceğim.
canım senin bu kiloyla çıpçıtır olman lazım hala ne diye 45 diye tutturuyosunbaşlangıç: 64.5 (23.04.2012)
geçen hafta:52.4
bu hafta: 51.4
giden:.1 kg
toplam giden:.13.1
boy:1.58
hedef: 45
spor:yok
beden:38-40
hedef 45 bakalım ne zaman sürede ulaşabileceğim.
4 günde canımkaptanım bır haftada 3,500 kılo harıkaaaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın kızlarrrrrr migren ağrım hiç geçmiyo üstüne bide burnum fena kanıyooo bakalım şu okullar bi açılsın telaş bitsin komple bi kontrole gitcem
başlangıç :71,5
giden :2,300
toplam giden :2,300
hedef:59
aynen kızlar benimde bi haftalık değil salı günü başladım bu gidenlern çoğu ödem ama olsun migren çok fena başladı gene ya off yeterr
canım senin bu kiloyla çıpçıtır olman lazım hala ne diye 45 diye tutturuyosunsüper üstünde bir kilon var ...dur artık bukadar yeter
4 günde canımakşam okadar şey yemeseydim çok daha fazla olurdu
geçmiş olsun quuu
yarın geliyonmu
Melek ve Arzu çok güzel kilo vermişsiniz ...Melek hedefini bence 55 olarak değiştir arkadaşım...Tam bir çıtır olursun...Zaten fıstık gibi hatunsun maşallah...
cnm bu halde bi yere gidemem her an burnum kanıyo feribotta tek başımayım korkuyorum o yüzden tamer de haftaya erteleyelm diyo şimdi baş dönmelerimde başladı emar çeklcek bakalım annem gece acilden bi randevu ayarlayabilirse öle bitkinim ki rengim bile yok
anladım cnm çok geçmiş olsun..ama dikkatimi çeken bişey var..sen ne zaman bana gelmeye kalksan hep bir aksilik oluyor..çok enteresan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?