Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

ılk bıldırıöm bendedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

başlangıç: 88,90 (17.05.2012)
geçen hafta:76,100
bu hafta: 75,400
giden:.0,700
gelen:yokkk
toplam giden:.13,500
boy:1.68
hedef: 68 emın deılım
spor:yok sımdılık
beden:40 - 42 ( 42 cok bol)

veeeeeeeeeeeeee dunku menumm

sabah
yarım sımıt
yarım domates
yarım salatalık
peynır
yumurta

ara
taze ıncır+10 gr badem tuzssuz

ogle
3 adet salcalı koftenın koftesı
cacık

15 gr badem

aksam
bır tabak borulce haslama
bır adet sogus domates

3 lt su + 2 kupa yesıl cay

Son düzenleme:
tatlım ben iyiyim sen nasılsın? artık unuttun bizleri bebiş papucumuzu dama attı
tatlım sen şimdi mide bulantılarından yeni yeni kurtuluyorsun iştahının açılması çok normal... ama sakın un şeker tuz ve yaqlı yeme..bunlar hayatımızın her döneminde sakıncalı...bolbol meyve süt ürünleri sebze ve et ye...seni şişirecek hem bebeqe hemde sana faydası olmayan herşeyden uzak dur..ve bu aylarda kilo almamaya özen göster...bitki çaylarından uzak dur ama meyve çayları içebilirsin..kuşburnu ekinezya çok nefis çaylar...birde doktoruna danış ve ilaçlarını aksatma..bebişimizin cinsiyeti belli olunca hemen paylaş çok merak ediyorum cnm
öqlen yediqin bisküi ve akşam yediqin pilav hiç olmmaış cnm..özellikle bilirim öncesi çok daha dikkatli olmalıyız
canım ben ızgarada yapıyorum sucuklardan ve tavuklardan öyle bir yaq akıyorki tepsisine miden bulanır...bence hiç gerek yok..özellikle vücudundaki yaq oranı fazlaysa yaqdan mümkün olduqunca uzak dur...ekmekleride halk ekmekten yada büyük marketlerden poşetli olanlarındna alırsan arkalarında k. deqerleri yazıyor..k.deqeri en düşük olan ekmek halk ekmeqin light ekmeqi cnm...bilqine
kabızlık sorunu yaşıyorsan kayısı yiyebilirsin ama sorun yoksa en azından her sabah aynı şeyi yeme..metobolizma alışkanlık haline getirmesin..sonra baqırsakların tembelleşir..
canım çok teşekkür ederim..

melek maşallah canım çok iyi gidiyorsun
80lerden bir kurtulsam diyordun bak şimdi 70leri yarıladın..az kaldı 6lı rakamlara ve 6lı rakamlar harika....bu arada menün çok güzel...bu şekilde devam cnm

günaydın kısçelerr herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr
akşam dolapta kalan dondurmayı tvdeki reklamların teşvikiyle yemeye karar verdim...1 kutu dondurmayı 3 kişi yedik...eylül girdi bahaneyle birdaha almam diye rahat yedim ama bugün bildirim günü olduqun için içim sızladı..mutfaqa dondurma kabını götürmeye gidince 1 fıstıklı lokum ve 1-2 kaşık tahinli bal yedim...ve birden kan şekerim yükseldi aynı oranlada düştü...düşünce müthiş bir açlık..ve bilanço...bana 2 dilim ekmekten yapmıqım tosta maloldu...ne aman şekerli bişey yesem sonunda bu oluyor...ama iyide oluyor uzun süre aynı şeyi tekrarlamıyorum...sabah kalktım tartıldım dünkü kilomla yanıyım..artı çıkmamışım...ama uzun süre birdaha akşamdan sonra bişey yemeqi düşünmüyorum

bu hafta ne olursa olsun bildirim yapmaya başlıcam diye size söz vermiştim..ben sözümde dururum
yapıcaqım bildirim 1 haftalık deqil..ben pazartesi başladım..yani 4 günlük..

başlangıç 90
geçen hafta 85.2
bu hafta 81.7
qiden 3500
toplamda 9300
hedef 55
beden 42
boy 165
spor yok..

SAYENDE kaptanım ya burası olmasa asla ama asla bu kadar kılo veremez bu akdar ıstıkrarlı ve kararlı olmazdım

6 lı rakamlar benı sımdıden helecanlandırıyorrrrrr

başlangıç: 64.5 (23.04.2012)
geçen hafta:52.4
bu hafta: 51.4
giden:.1 kg
toplam giden:.13.1
boy:1.58
hedef: 45
spor:yok
beden:38-40
hedef 45 bakalım ne zaman sürede ulaşabileceğim.

kaptanım bır haftada 3,500 kılo harıkaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlarrrrrr migren ağrım hiç geçmiyo üstüne bide burnum fena kanıyooo bakalım şu okullar bi açılsın telaş bitsin komple bi kontrole gitcem

başlangıç :71,5
giden :2,300
toplam giden :2,300
hedef:59

aynen kızlar benimde bi haftalık değil salı günü başladım bu gidenlern çoğu ödem ama olsun migren çok fena başladı gene ya off yeterr

Son düzenleme:

MUAZZEZZZ canımcımmm gunaydın yavrımmmm

günaydın cnmm

canım senin bu kiloyla çıpçıtır olman lazım hala ne diye 45 diye tutturuyosun süper üstünde bir kilon var...dur artık bukadar yeter
kaptanım bır haftada 3,500 kılo harıkaaaaaaaaaaaaaaaaa
4 günde canım akşam okadar şey yemeseydim çok daha fazla olurdu

geçmiş olsun quuu
yarın geliyonmu

Melek ve Arzu çok güzel kilo vermişsiniz ...Melek hedefini bence 55 olarak değiştir arkadaşım...Tam bir çıtır olursun...Zaten fıstık gibi hatunsun maşallah...

cnm bu halde bi yere gidemem her an burnum kanıyo feribotta tek başımayım korkuyorum o yüzden tamer de haftaya erteleyelm diyo şimdi baş dönmelerimde başladı emar çeklcek bakalım annem gece acilden bi randevu ayarlayabilirse öle bitkinim ki rengim bile yok

anladım cnm çok geçmiş olsun..ama dikkatimi çeken bişey var..sen ne zaman bana gelmeye kalksan hep bir aksilik oluyor..çok enteresan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…