Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar bu arada bebiş topiqine yazdım burayada yazayım...bizim memlekette arılarımız var...annemle babam aynı zamanda arıcılık yapıyorlar...biliyosunuz son dönemlerde ballarla ilgili sahtekarlıklar diz boyu...bizim balalrımız çiçek balı ve zerre kadar ne bir şeker nede katkı maddesi var...Allah ne verdiyse o..yalnız bu yıl safranboluda kış çetin geçtiqi için arılarımızın çoqunu kaybettik...çok az arımız kaldı...onun için çok az balımız var...süzme kavanoz...3-4 yıldır satışını yapıyoruz...babam şeker hastası olduqu halde bal yemeden bir günü geçmez ve şekerinde bir artış olmadı hatta son tahlillerinde düşüş bile var.. kocaman bir göbeqi vardı babamın..arıcılıqa başlamadan önce bal yiyerek göbüşün eridiqini duymuş tvde...ve hakikaten babamın göbeqi eridi...bende onun için her sabah 1 çay kaşıqı şifa niyetine bal yiyorum..diyetim boyuncada hep yedim...nekadar etkisi var bilmiyorum benimde göbeqim gitti...bebiş topiqinde bir kürden bahsedildi hakiki balla yapılıyormuş...bende isteyenlere gönderebilirm dedim...sizlerdende isteyen olursa göndermeye çalışırım...ama çok fazla yok sonra isteyen olurda yok dersem kırılmayın gerçketen çok az kaldı...onlarda memlekette istek olursa s.boludan getirticem...

biletlerim bile hazır cnm ya 4 e çeyrek kala bincektim dönüşüm pazar akşamına hiç geçmezmi bi ağrı geçmiyo azda olsa inş kötü bişy çıkmaz
inşallah canım ya bende çok sık saqlık problemleri yaşar oldum yazıyorum işte zaman zaman..yaş ilerledikçemi oluyor stres çoqaldıkçamı bilmiyorum...e sen hani öqlen gelicektin banaaa.....
Arzu sende de oluyormu kilo verince göğüslerde küçülme?keşke olmasaydı yaaa ...olmaması için ne yapabilirim??
evet cnm ben 95 takıyordun sonra 85e düştüm ama ben memnunum..büyük memişleri sevmiyorum..yapıcak bişey yokki canım neremizden yaq gidecek bu biizm elimide deqil malesef...
Arzu ben kaç kilo olayım ?boyum 1.58
Senin boy 1.65 hedefini 10 eksiği yani 55 yapmışsın
Bende 48 mi yapayım?? Birde 55 oldun mu hiç nasıl duruyordun ozaman ??

tatlım ben 62 kilo olduqumda herkes bana yeterr dedi..eşim bile kemiklerin batıyor diyordu..ama hala hafif göbüş ve basen vardı..ben onlarda gitsin diye hedefime ulaşmak istedim...ama 58 kiloyken okul yıllarında gayet iyiydim..55 belki beni iskelet yapar..aslında rakamlara takılmak çokta doqru deqil...nasıl göründüqümüz önemli...onun için hedefe takılma..fazlalıkların gittiqi an bu iş tamamdır

1,30 feribotu doluydu cnm o saate aldım kaldı biletlerde neyse şu sağlıgım düzelsinde az önce tansiyon baktırdım 9-5 çıktı tansiyon düşük burun kanıyo bende anlamadım:44::44::44:

kızlar şu açaili yeşilçay muhteşem bişey..denemenizi şiddetle tavsiye ederim..

elmalı içiyorum bitince denicem söylüyosun hep

Evet haklısın ben de 48 iken süper görünüyordum belki 45 iken kemiklerim sayılır ama en az 48 olmak istiyorum bende de daha hafif göbek ve basen var.Açaili çayı bende kullanıyorum.ben kocaeli /izmitte oturuyorum buralarda marketlerde bulmak zor .Migrosu keşfettim şimdilerde orada hep oluyor açaili yeşil çay.Ben birde limon sıkıyorum dahada güzel oluyor sakıncası yoktur umarım.

canım biliyosun bende düşük tansiyonluyum..burun kanamasının bununla ilgisi varmı bilmiyorum ama beni azcık çıktıqında kanıyor ve buda stresten dolayı çıkıyor...doktora gittim stres dedi :26: artık kanayınca panik yapmıyorum oturup geçmesini bekliyorum..

canım limon kullanmanın hiçbir sakıncası yok rahatlıkla kullanabilirsin

burun kanaması tamam alıştım da hiç geçmeyen baş ağrısı 2 haftadır saat 5 e randevu aldım bakalım norolojiden umarım kötü bişy yoktur.

canım çok üzüldüm dicek bişey bulamıyorum..Rabbim ailesine ve yakınlarına sabır versin..
saol canım ya.günlerdir bu durumu soğukkanlılıkla karşıladım.ama dün tüm ortak tanıdıklarıma haber verip onlara olayı anlatıp teselli etmeye çalışırken bende kendimi kaptırıp gitmişim.biraz kendimi salsam koyverip gidicektim.gerçekten zor bir durum gencecik olması ayrı böyle birden bire olması ayrı üzüntü.

yeşimcim sizinde arkadaşınıza üzüldüm gerçekten zor bi durum dediğiniz gibi o mucize gelir inşallah
mucize için artık çok geç canım.fişi çekilip çekilmediğini bilmiyorum ama tıbben ölü sayılmış durumda.ailenin isteğiyle fişi çekilmemiş.ne diyeceğimi bilememekten arayamıyorumda.bu haberi bana veren gencecik bir kız ne dicem nasıl teselli edeceğim bilmiyorum.tek yapabildiğim eski dostlara haber verip moralman destek vermelerini sağlamak

maşallah hepiniz güzel kilolar vermişsiniz inşallah sorunsuzca formunuzu yakalarsınız.
bu arada muazzez geçmiş olsun dikkat et kendine migren ağrısı diye başka bişi çıkar Allah korusun.ihmal etme kontrollerini.gönül istemesede yaşlandık ve yavrum

korkmana gerek yok cnm ben daha önce gittim..normal dahiliye doktoru gibibir sürü gereksiz tahlil istiyor sonrada ilaç verip yolluyoo

saol cnm valla yaşlanmakta güzelde bu ağrı geçsin yani bakalım bişy mi var stres mi anlamadım ki

saol cnm valla yaşlanmakta güzelde bu ağrı geçsin yani bakalım bişy mi var stres mi anlamadım ki
burnunda kanıyo halbuki bunun seni rahatlatması lazım ne stres yapıyosun sağlıklısın çok şükür mutlu yuvan evladın.daha ne ister insan başka hayattan.bak kafaya takıp çektiğin çileye değecek ne var hayatında

aynen cnm burnum kanıyo ama tansiyon düşük anlamadım bende allaha şükür öle çok büyük dertlerim yok ama ne biliyimm bakalım doktor ne dicekk

Melek ve Arzu çok güzel kilo vermişsiniz ...Melek hedefini bence 55 olarak değiştir arkadaşım...Tam bir çıtır olursun...Zaten fıstık gibi hatunsun maşallah...

nurcum canm cok tesekkur ederım bebegımm hedefımı 55 e cekersem nasıl olurumkı hakkat guzel olurmukı ben en son sanırsam bebek ıken 55 ımdır

arzucum banada bır yerden gercek hakıkı bal geldı kendılerı yapıyormus sıfa nıyetıne dedıler seker vs yok gercek bal ama hafıf acı gıbı geldı nedenkı acep :26::26::26: gercek bal ılk kez gordum bu arada

aynen cnm burnum kanıyo ama tansiyon düşük anlamadım bende allaha şükür öle çok büyük dertlerim yok ama ne biliyimm bakalım doktor ne dicekk
gecmıs olsun muazzezım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…