Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

yeşim inş yoktur ciddi bişy stres derse bilmiyom valla az önce 2 migren hapı içtim sanki ben değilim içen hiç ufacık azalma yok
sağlık prosedürlerini bilmiyorum ama hemen gitme imkanın varsa erteleme.haftasonuda geldi daha zor olur doktor bulman yada gerekli tetkikleri yaptırman sanırım.

canım çam balı acı olur derler...muhtemelen çok akışkanda deqildir...hakiki bal heryerde bulunmuyor şifa niyetine kahvaltılarda arada bir yiyebilirsin

ofisin için buram buram patlıcan kızartma kokuyoo nerden geldi bu koku ya oda spreyide sıkmıyorum başımın ağrısını tetiklemesin diye patlıcanada bayılırım yani

Canım tebrik ederim zoru başarmışsın Bu arada paylaşımlar için çok teşekker ederim çok mutlu oldum şimdi 61 kiloyum ama 58 olmak istiyorum bu diyeti uygulayacağım.

vucudumun su tuttuğunu hissediyorum regli dönemine giriş yaptım sanırım ani iştah patlamalarına ve şişkinliklere hazırlıklı olmalıyım

kızlar merhaba ben geldim.
anca gelebildim bugün işim vardı da dışardı.

başlangıç 105,8
18,08,2012 de başladım. 12 gün önce.

bugün 100,8 tl
qiden 5,00
toplamda 5,00
hedef 70
beden 46
boy 176
spor her akşam 45 dk tempolu yürüyüş

KIZLAR BU SABAH KARŞIYAKADAYDIM. ORDA KAHVALTI YAPTIM.
TABAK FENA HALDE DOLUYDU İRADEME SAHİP OLMAYA ÇALIŞTIM
AMA BİR DE SİZ BAKIN ÇOK MU OLMUŞ???

YARIM SİMİT
KK.DAN FAZLACA PEYNİR
YUMURTA
BİR DİLİM SALAM
DOMATES
YARIM SALATALIK
6 TANE YEŞİL ZEYTİN
YARIM FİNCAN ŞEKERSİZ ÇAY.

cnm afiyet olsun kahvaltı güzel görünüyor meslek ne senin cnm kilo yanına tl yazmışın

Canım tebrik ederim zoru başarmışsın Bu arada paylaşımlar için çok teşekker ederim çok mutlu oldum şimdi 61 kiloyum ama 58 olmak istiyorum bu diyeti uygulayacağım.
teşekkür ederim canım bu arada hoşgeldin
3 kilo var hedefine bişey kalmamış cnm...verirsin kolayca

canım kahvaltın güzel
ama bildirimleri 1 haftalık yapıyoruz...geçen cumadan bu cumaya kadar olan...

başlangıç
geçen hafta
bu hafta
qiden
toplamda qiden
hedef
boy
beden
spor
bu şekilde cnm

herkese merhabalar..
Sabah tartılamadım çünkü tartımızın pili bitmişti unutmuşum..Neyse şimdi öğle yemeğinde tartılcam artık eczanede ben..
Kahvaltı da dahil olmuş olacak bu seferlik..Tartılır tartılmaz yapıcam inş. bildirimimi.
Bu arada kızlar benim tartı sıradan basit bir tartıydı.Acaba digital falanmı alsam siz ne kullanıyorsunuz ya da ne öneririsiniz?
Şimdiden teşekkürler..Kendinize iyi davranın

cnm afiyet olsun kahvaltı güzel görünüyor Meslek ne senin cnm kilo yanına tl yazmışın

)))))))))))))))))))))))))
evet şimdi gördüm canım.
Ben katibim adliyede çalışıyorum.

Kızlar öğlen ne yiyim yaaa
yemek sıkıntısı var burda.
Yarım simit kaldı sabahtan onu yesem olurmu peynirle

canım çam balı acı olur derler...muhtemelen çok akışkanda deqildir...hakiki bal heryerde bulunmuyor şifa niyetine kahvaltılarda arada bir yiyebilirsin

COK ACI be yesımım

şfadır o kız buldunmu yicen bi çay kaşığıda olsa adı üzerinde çam balı keskin acımtırak bir tadı vardır.
COK ACI be yesımım

hos geldın hemserım kahvaltın guzel

sımıtt yok ızgara falan yokmu ızgara ssalata harıka bı menu olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…