inşallah ciddi birşey yoktur ve güzel bir tedaviyle kurtulursun şu meretten inşallah.aynen cnm burnum kanıyo ama tansiyon düşük anlamadım bende allaha şükür öle çok büyük dertlerim yok ama ne biliyimm bakalım doktor ne dicekk
gutmorninggunaydın yesımcımmmmmmmmmm
gecmıs olsun muazzezım
burnunda kanıyo halbuki bunun seni rahatlatması lazımne stres yapıyosun sağlıklısın çok şükür mutlu yuvan evladın.daha ne ister insan başka hayattan.bak kafaya takıp çektiğin çileye değecek ne var hayatında [/QUOT
gunaydın yesımcımmmmmmmmmm
inşallah ciddi birşey yoktur ve güzel bir tedaviyle kurtulursun şu meretten inşallah.
gutmorning
saol melek valla geçsin artıkk
yeşim inş yoktur ciddi bişy stres derse bilmiyom valla az önce 2 migren hapı içtim sanki ben değilim içen hiç ufacık azalma yok
sağlık prosedürlerini bilmiyorum ama hemen gitme imkanın varsa erteleme.haftasonuda geldi daha zor olur doktor bulman yada gerekli tetkikleri yaptırman sanırım.yeşim inş yoktur ciddi bişy stres derse bilmiyom valla az önce 2 migren hapı içtim sanki ben değilim içen hiç ufacık azalma yok
nurcum canm cok tesekkur ederım bebegımmhedefımı 55 e cekersem nasıl olurumkı hakkat guzel olurmukı ben en son sanırsam bebek ıken 55 ımdır
arzucum banada bır yerden gercek hakıkı bal geldı kendılerı yapıyormus sıfa nıyetıne dedıler seker vs yok gercek bal ama hafıf acı gıbı geldı nedenkı acep :26::26::26: gercek bal ılk kez gordum bu arada
sağlık prosedürlerini bilmiyorum ama hemen gitme imkanın varsa erteleme.haftasonuda geldi daha zor olur doktor bulman yada gerekli tetkikleri yaptırman sanırım.
canım çam balı acı olur derler...muhtemelen çok akışkanda deqildir...hakiki bal heryerde bulunmuyor şifa niyetine kahvaltılarda arada bir yiyebilirsin
şifa niyetine derin derin nefes al bırakofisin için buram buram patlıcan kızartma kokuyoonerden geldi bu koku ya oda spreyide sıkmıyorum başımın ağrısını tetiklemesin diye patlıcanada bayılırım yani
şfadır o kız buldunmu yicen bi çay kaşığıda olsaBANA cok acı geldı dılımı degdırdım de sanırım yıyemem ben onu anneme soyledım benım oglana yedırsın artık
şifa niyetine derin derin nefes al bırak[/QUOTE)
kızlar merhaba ben geldim.
anca gelebildim bugün işim vardı da dışardı.
başlangıç 105,8
18,08,2012 de başladım. 12 gün önce.
bugün 100,8 tl
qiden 5,00
toplamda 5,00
hedef 70
beden 46
boy 176
spor her akşam 45 dk tempolu yürüyüş
KIZLAR BU SABAH KARŞIYAKADAYDIM. ORDA KAHVALTI YAPTIM.
TABAK FENA HALDE DOLUYDU İRADEME SAHİP OLMAYA ÇALIŞTIM
AMA BİR DE SİZ BAKIN ÇOK MU OLMUŞ???
YARIM SİMİT
KK.DAN FAZLACA PEYNİR
YUMURTA
BİR DİLİM SALAM
DOMATES
YARIM SALATALIK
6 TANE YEŞİL ZEYTİN
YARIM FİNCAN ŞEKERSİZ ÇAY.
teşekkür ederim canım bu arada hoşgeldinCanım tebrik ederim zoru başarmışsın Bu arada paylaşımlar için çok teşekker ederim çok mutlu oldum şimdi 61 kiloyum ama 58 olmak istiyorum bu diyeti uygulayacağım.
anca gelebildim bugün işim vardı da dışardı.
başlangıç 105,8
bugün 100,8 tl
qiden 5,00
toplamda 5,00
hedef 70
beden 46
boy 176
YARIM SİMİT
KK.DAN FAZLACA PEYNİR
YUMURTA
BİR DİLİM SALAM
DOMATES
YARIM SALATALIK
6 TANE YEŞİL ZEYTİN
cnm afiyet olsun kahvaltı güzel görünüyorMeslek ne senin cnm kilo yanına tl yazmışın
cnm afiyet olsun kahvaltı güzel görünüyorMeslek ne senin cnm kilo yanına tl yazmışın
canım çam balı acı olur derler...muhtemelen çok akışkanda deqildir...hakiki bal heryerde bulunmuyor şifa niyetine kahvaltılarda arada bir yiyebilirsin
COK ACI be yesımımşfadır o kız buldunmu yicen bi çay kaşığıda olsaadı üzerinde çam balı keskin acımtırak bir tadı vardır.
anca gelebildim bugün işim vardı da dışa
başlangıç 105,8
bugün 100,8 tl
qiden 5,00
toplamda 5,00
hedef 70
beden 46
boy 176
YARIM SİMİT
KK.DAN FAZLACA PEYNİR
YUMURTA
BİR DİLİM SALAM
DOMATES
YARIM SALATALIK
6 TANE YEŞİL ZEYTİN
)))))))))))))))))))))))))
evet şimdi gördüm canım.
Ben katibim adliyede çalışıyorum.
Kızlar öğlen ne yiyim yaaa
yemek sıkıntısı var burda.
Yarım simit kaldı sabahtan onu yesem olurmu peynirle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?