COK ACI be yesımım
COK ACI be yesımım
hos geldın hemserım kahvaltın guzel
sımıtt yok ızgara falan yokmu ızgara ssalata harıka bı menu olur bence
canım dijital baskül almalısın..200-300 qr verdiqimiz haftalar oluyor diqer baskülde qramları göremezsin...ve tok karnına tartılma baskül al yarın sabah yap bildiriminiherkese merhabalar..
Sabah tartılamadım çünkü tartımızın pili bitmişti unutmuşum..Neyse şimdi öğle yemeğinde tartılcam artık eczanede ben..
Kahvaltı da dahil olmuş olacak bu seferlik..Tartılır tartılmaz yapıcam inş. bildirimimi.
Bu arada kızlar benim tartı sıradan basit bir tartıydı.Acaba digital falanmı alsam siz ne kullanıyorsunuz ya da ne öneririsiniz?
Şimdiden teşekkürler..Kendinize iyi davranın
olmaz canım ekmek hakkımızı sadece sabah kullanıyoruz yoksa kilo vermen zorlaşır..)))))))))))))))))))))))))
evet şimdi gördüm canım.
Ben katibim adliyede çalışıyorum.
Kızlar öğlen ne yiyim yaaa
yemek sıkıntısı var burda.
Yarım simit kaldı sabahtan onu yesem olurmu peynirle
ciğer şiş ızgaraa ve salata nasıl canım?
saolasın canım topragam sen de hosgeldın.
o zaman bi çözüm bulmalıyım hemen[/QUO
hosbuldum canımm
kızcelerrrrrrrrrrr
oglen menum
1 kase ıskembe corbası
yarım domates
afiyet olson cnm..
ben daha öqlen yemeqimi yemedim kızım karnıyarık yapıyor pişince onu yicem
akşamıda çok hafif geçirmek istiyorum dün çok kaçırdım telafi etmem lazım...
arzu melek!!!
ciğer şiş yedim arasındaki küçük yağları çıkardım.
ama sadece 4 şişti ve çoooooooooook kücüktü parmak uzunluğundaydı şişler.
yanında tuzsuz yağsız salata yedim. yarım poğaça yedim bide
ama çok azzzzzz
suçlu hissediyimmi kendimi
bu erkeklerde nekadar düşkün oluyorlar çiqköfteye..bizdede eksik olmaz...ben yemeqimi masada herkesle birlikte yersem kaçırıyorum...işin kolayını tabaqıma alıp içerde yemekte buldum..böylece onların yedikelrinden yemiyorum..kılzar dun gece esım nobetcıydı benı arıyor saat 22,15 de senın dıyetınde cıg kofte serbesttı demı aldım gelıyorum demezmı
dedım kendın oturur yersın bıldırım oncesı hemde gece bana cıg kofte yedırecegını sandı
sagol canım kaptanımmm
gamzelı guzel kızında masallah nekadar hamarat emınım cok guzel olur melek ablasınada yollasın bır tane soyleseneaksam menum cıkmıs olur
arzu melek!!!
ciğer şiş yedim arasındaki küçük yağları çıkardım.
ama sadece 4 şişti ve çoooooooooook kücüktü parmak uzunluğundaydı şişler.
yanında tuzsuz yağsız salata yedim. yarım poğaça yedim bide
ama çok azzzzzz
suçlu hissediyimmi kendimi
okudum okudum yuzumde gulumseme vardı takıııııııı puacayı okuyana kadarolmaz melekcım puaca yemeseymıssın harıka bır menuydu menun. bole kucuk ayrıntılar kılo vermenı etkıler canımcım o yuzden yapmamaya calıs bebegım
bu erkeklerde nekadar düşkün oluyorlar çiqköfteye..bizdede eksik olmaz...ben yemeqimi masada herkesle birlikte yersem kaçırıyorum...işin kolayını tabaqıma alıp içerde yemekte buldum..böylece onların yedikelrinden yemiyorum..
yok arzucum o benım gozumun onunde neler yıyor hıc canım cekmıyo her ne hıkmetse
ilk defa hepsini kendi yapıyor ablası... güzel güzel kokular geliyor mutfaktan...inşallah tadıda lezzetlidir...
tabiki gönderiri melekcim 8tane yapıyor biz 4 kişiyiz
yokmu isteyen dahaa
bizim evde herkes karnıyarıqı daha doqrusu patlıcanlı yemekleri çok sever ama oqlun asla 1 karnıyarıkla kalkmaz sofradan en az 2 tane
ama şişler öyle küçüktü ki anlatamam melek.
4 taneydi. çiğerler sayılıyordu hem minikti hem de azdı.
1 dilim ekmek yerine yedim yarım poaçayıda.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moralim bozuldu sen öyle deyince.
arzu okumadı heralde. yoksa haşlardı beni o da :)
bende severım benım adamda sevıyo ama ben agır oldumu yıyemıyorumyanı patlıcanı kızartıp yaglı kıyma vs olursa
canım şimdi efnanada aynısını tarif ettim..önce teflon tavaya kıymayı ve 1 adet küçük doqranmış soqanı koyup kısık ateşte kavrulmaya bırakıyorsun(hiç yaq koymadan)....zaten kıyma kendi suyunu salıyor suyunu çekene kadarda çok güzel kavrulmuş oluyor...altını kapatıncada baharatlarını ekliyorum..patlıcanlarıda fritözde kızarttıqım için çok az yaq çekiyorlar havlu peçetede fazla yaqları varsa diye bekletiyorum ama yaqı fazla çıkmıyor..suyunuda sadece salça ve suyla hazırlıyorum..ve fırında pişiriyorum..inan yaqı hiç yok denecek kadar az...bnm eşim yaqlı yemek yemez...hiç anlamıyor bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?