Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım dijital baskül almalısın..200-300 qr verdiqimiz haftalar oluyor diqer baskülde qramları göremezsin...ve tok karnına tartılma baskül al yarın sabah yap bildirimini
olmaz canım ekmek hakkımızı sadece sabah kullanıyoruz yoksa kilo vermen zorlaşır..
ciğer şiş ızgaraa ve salata nasıl canım?

süperr

kılzar dun gece esım nobetcıydı benı arıyor saat 22,15 de senın dıyetınde cıg kofte serbesttı demı aldım gelıyorum demezmı

dedım kendın oturur yersın bıldırım oncesı hemde gece bana cıg kofte yedırecegını sandı

afiyet olson cnm..
ben daha öqlen yemeqimi yemedim kızım karnıyarık yapıyor pişince onu yicem
akşamıda çok hafif geçirmek istiyorum dün çok kaçırdım telafi etmem lazım...

sagol canım kaptanımmm

gamzelı guzel kızında masallah nekadar hamarat emınım cok guzel olur melek ablasınada yollasın bır tane soylesene aksam menum cıkmıs olur

arzu melek!!!

ciğer şiş yedim arasındaki küçük yağları çıkardım.
ama sadece 4 şişti ve çoooooooooook kücüktü parmak uzunluğundaydı şişler.
yanında tuzsuz yağsız salata yedim. yarım poğaça yedim bide
ama çok azzzzzz

suçlu hissediyimmi kendimi

okudum okudum yuzumde gulumseme vardı takıııııııı puacayı okuyana kadar olmaz melekcım puaca yemeseymıssın harıka bır menuydu menun. bole kucuk ayrıntılar kılo vermenı etkıler canımcım o yuzden yapmamaya calıs bebegım

Son düzenleme:
bu erkeklerde nekadar düşkün oluyorlar çiqköfteye..bizdede eksik olmaz...ben yemeqimi masada herkesle birlikte yersem kaçırıyorum...işin kolayını tabaqıma alıp içerde yemekte buldum..böylece onların yedikelrinden yemiyorum..
sagol canım kaptanımmm

gamzelı guzel kızında masallah nekadar hamarat emınım cok guzel olur melek ablasınada yollasın bır tane soylesene aksam menum cıkmıs olur

ilk defa hepsini kendi yapıyor ablası... güzel güzel kokular geliyor mutfaktan...inşallah tadıda lezzetlidir...
tabiki gönderiri melekcim 8tane yapıyor biz 4 kişiyiz
yokmu isteyen dahaa
bizim evde herkes karnıyarıqı daha doqrusu patlıcanlı yemekleri çok sever ama oqlun asla 1 karnıyarıkla kalkmaz sofradan en az 2 tane

hiç olmamış canım yememen gerektiqini biliyorsun bütün gün verdiqin emek boşamı gitsin... böyle tuzaklara düşmemen lazım

ama şişler öyle küçüktü ki anlatamam melek.
4 taneydi. çiğerler sayılıyordu hem minikti hem de azdı.
1 dilim ekmek yerine yedim yarım poaçayıda.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa moralim bozuldu sen öyle deyince.
arzu okumadı heralde. yoksa haşlardı beni o da :)

bende severım benım adamda sevıyo ama ben agır oldumu yıyemıyorum yanı patlıcanı kızartıp yaglı kıyma vs olursa

YOK canım moralını bozma ama bıdahada yememeye calıs. sıs sayısını arttırsaydın keske ama ekmek ve benzerı seylerı ogle aksam yemıyoruz canım

bende severım benım adamda sevıyo ama ben agır oldumu yıyemıyorum yanı patlıcanı kızartıp yaglı kıyma vs olursa

canım şimdi efnanada aynısını tarif ettim..önce teflon tavaya kıymayı ve 1 adet küçük doqranmış soqanı koyup kısık ateşte kavrulmaya bırakıyorsun(hiç yaq koymadan)....zaten kıyma kendi suyunu salıyor suyunu çekene kadarda çok güzel kavrulmuş oluyor...altını kapatıncada baharatlarını ekliyorum..patlıcanlarıda fritözde kızarttıqım için çok az yaq çekiyorlar havlu peçetede fazla yaqları varsa diye bekletiyorum ama yaqı fazla çıkmıyor..suyunuda sadece salça ve suyla hazırlıyorum..ve fırında pişiriyorum..inan yaqı hiç yok denecek kadar az...bnm eşim yaqlı yemek yemez...hiç anlamıyor bile...

mlkfth;
canım bu pişmanlıklar bize ders oluyor ve tekrarlamıyoruz içini ferah tut sende öqreneceksin bunları..hatta öyle bir hale geleceksinki önüne koysalar yemek istemiceksin...bir kare madleni geri çevirdiqim günleri biliyorum yada küçük bir bardak meyve suyunu...

arzucum bu tarıf super oldu ıcımı mı okudun yarın bende yapıcaktım ama cok ıyı bılmıyorum yapmayı bu tarıfı uygulıcam ama bır kac sey daha sorcam sımdı sona kadar anladım yazdıgını ama suyunu salca ve su ıle hazırluyorum demıssn ya o suyu ne zaman koyacagım ıcıne pekı? kıymayla soganın uzerınemı eklıcem onu anlamadım :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…