arzucum bu tarıf super oldu ıcımı mı okudun yarın bende yapıcaktım ama cok ıyı bılmıyorum yapmayıbu tarıfı uygulıcam ama bır kac sey daha sorcam sımdı sona kadar anladım yazdıgını ama suyunu salca ve su ıle hazırluyorum demıssn ya o suyu ne zaman koyacagım ıcıne pekı? kıymayla soganın uzerınemı eklıcem onu anlamadım :26::26::26:
canım patlıcanları kızartıp havlu peçetenin üzerine al yaqları süzülsün..kıyma ve ince doqranmış soqanı teflon tavaya koy ve suyunu çekene kadar arada karıştırarak pişir...altını kapatınca kara biber pulbiber kekik ve çok az tuz ekle...istersen maydonozda ekleyebilirsin çok yakışıyor...sonra patlıcanları teflon tencereye al...içlerini uzunlamasına açış kıymalı harçtan bolcana koy....en üstlerini domates dilimleri ve yeşil bebirler süsle...diqer yanda bir kasede yarım kaşık salça ve suyu ez ve çook az tuz ekle...tencereye yerleştirmiş olduqun karnıyarıkların üzerine gezir..aslında ben karnıyarıkalrın tam üstüne dökmüyorum tencerenin kenarından akıtıyorum üzerleri bozulmasın diye...karnıyarıkların yan tarafları kapanıncaya kadar salçalı su ekle ama karnıyarıkalrın üstünden çıkmasın..çıkarsa kıymalar pişerken daqılır...üstünü kapaqıyla yada alüminyum folyoyla kapatıp 200derecede fırına ver...piştiqini anlarsın zaten..çok nesif oluyor cnm benimkisi şuan fırında..sabırsızlıkla pişmesini bekliyorum..ayran yada cacıkla harika bir menü..hemde 6k...
harıka anlatmıssın canım cokkk ıyı anladım ve yarın yapıcammm
şimdiden afiyet olsun melekcim
cok sagol canımmmmben bıraz becerıksızım yemek vs konusunda bkalım ınsalalh yapabılcemmm
yaaprsın cnm ben şimdi yedim..okadar nefis olmuşki maşallah kızıma..annesini şimdiden geçti cadıı
kızlar biraz önce 1 karnıyarık ve 1 kase cacık yedim okadar çok tokumki sanki akşama hiçbişey yiyemicem gibi...ben akşam yemeqimi 5 gibi yediqim için acıkmam sanırım...ara öqün tarzında geçiştiririm büyük ihtimalle...
kızlar doktor randevumu erkene aldım gittim 2 iğne yaptırdı damar yapın bozulmuş dedi yarınakadar ağrı böle giderse film çektrcekmişş
kızlar doktor randevumu erkene aldım gittim 2 iğne yaptırdı damar yapın bozulmuş dedi yarınakadar ağrı böle giderse film çektrcekmişş
cok gecmıs olsun canımm
canım çok geçmiş olsun...durduk yer damar yapısı nasıl bozulurki :26:
canım ne istiyorsa onu ye canım aklında kalmasın...ARZCUM yarın kacamak hakkımı neyle kullansam acaba? :26::26:
tşk ederim içtiğim migren hapı yapmış cnm
canım ne istiyorsa onu ye canım aklında kalmasın...
VAZGECtım arzucum ya sımdı yıyıpte ıkı dk yeme zevkı ıcın ertesı gunku tartıda artı moralsızlıgını yaşamayım hazır 75 lerı gecıp 74 e ayak basmak uzereyken
canım ne istiyorsa onu ye canım aklında kalmasın...
nasıl anladı doktor bunu?
sen bilirsin cnm ama ben hep bu tür kaçamaklar yaptım diyetimde ve hiç etkilenmedim...canım ne istiyorsa onu ye canım aklında kalmasın...
VAZGECtım arzucum ya sımdı yıyıpte ıkı dk yeme zevkı ıcın ertesı gunku tartıda artı moralsızlıgını yaşamayım hazır 75 lerı gecıp 74 e ayak basmak uzereyken
tahlil yaptırdı cnm
neyse dr.ların işlerine karışmıyım cnm..e peki miqrenin tuttuqunda napıcaksın artık?
kızlar bezelye yaptımmalum patates var içinde 1 porsiyon onu yiyebilir miyim yoksa patatesi ayırayımmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?