Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bugünkü menünü paylaşırsan daha net bir yorum yaparım cnm...patates çok karbonlu bir besin...gün içinde yediklerin önemli..yazarsan yardımcı olmaya çalışırım

sabah 2 yumurta peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 domates
öğlen ton balıklı salata yoğurt
ara 3 kayısı
ama yemeğin tadına 3 kez bakmışımdır 2 kaşık falan toplam:18::18::18::18:
ama karnım neden tok ya 2 ltreden fazla su içtim ondanmıki

canım ekmek yememiş olsaydın pataesi ye dicektim ama şu durumda yememelisin..çok fazla karbon içeriyor zaten tadınada bakmışsın...açta deqilmişsin..hafif bişeyle günü tamamla derim ben..

başlangıç: 90 (ekim 2011)
geçen haftaazartesi tartıldım 77.8
bu hafta: 75.4
giden:2.4 kg
gelen:yokkk
toplam giden:.14.6
boy:1.65
hedef: 68 ama 65 te olabilir
spor:yok
beden:42-44 arası

çok şükür gelgitlerle hiçte fena bir rakam değil kaçamak yapmasam 3 kg i geçerdi ama kısmet geç olsunda güç olmasın...kusura bakmayın arkadaşlar biraz geç oldu ama anca

melekcim birqün gelipte senin bukadar az yanımıza geleceqini düşünemezdim cnm...bir yanım eksik gibi...
bu arada çok güzel kilo vermişsin cnm tebrikler

Son düzenleme:
KIZLAR ben cıkıyorum ıkı gun yokum szlerı cok ozleyecegm herkeze ıyı tatıller pazar gunu edremıte gıdeceguz nasıpse zeytın alacam en guzeınden

menümü paylaşayım kızlar..
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
beyaz/kaşar peynir
yarım domates
açaili yeşilçay

ara
3 günkurusu

öqlen
1 karnıyarık
1 kase cacık

ara

akşam
2 ısırık kek (sabah ekmek yemediqim için dengelemiş oldum kızlar bu kek kilomu etkilemicek)

3 lt su..
3 litreyi bitirdim belki yarım litre daha içerim..

Arzucum inan ki benim elimde değil biz ramazanın sonu bayramın 3 günü kumladaydık eşim geleceğimiz son günü belini incitti....yaklaşık olarak 10 gündür eşimle uğraşıyorum ...bir bitkisel yağ karışımı yaptırdık ..tedavi amaçlı masaj uyguluyorum sabah ve akşam eşim hastalandığında çocukları aratmaz...azck ilgiyi kesiver çocuk gibi darılır küser...inan ki bu kadar girip yazı yazdığıma ben bile şaşırıyorum...şu anda yazarken bile patlıcanları kızartıyorum bir taraftan buraya mesaj yazmaya çalışıyorum...kusura bakmayın emi kızlar..hakkınızı helal edin ..darılmayın sakın...bu arada bu akşam bizdede karnıyarık var...

çok geçmiş olsun canım erkekler çocuk gibiler hatta bazen 2 deqil 3 çocuqumuz var deriz...en kısa zamanda iyileşir inşallah..ama sen daha önceden az girmeye başlamıştın...pc yok falan diyordun..o sorunu hallettinizmi canım..yani geçici bir süremi bizden böyle ayrı kalmaların?

Merhaba ablalarım. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir :) Bugün ki menüm;
Sabah : 1 yumurta yarım
salatalık
1 dilim karpuz

Ara: 1 avuç leblebi
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası (az yağlı az tuzlu)
1 bardak ayran
Akşam: Ton balıklı salata. Normalde menüm buydu 0 kaçamaksız günü tamamlayacaktım fakat babam eve geldiğinde ızgara yapmaya karar verdi ve benim için yaptığından onu kıramadım açıkcası birazda içime geldi vicdan azabı çeke çeke yedim gün içinde kıstıklarım boşa gitti Bu arada 3 litreye yakında su içtim.

İyi akşamlar herkeslere..

Arzu abla digital tartı alayım sağolasın ama bugün tartılmıştım eczanede ben yeni gördüm mesajını..
61 iken 59.800 olmuşum..yarın sabah gidip burdaki eczanede tartılırım inş.

Bu arada menülerim:
Sabah;
1 Salatalık
Biraz Kaşar ve Beyaz peynir
1 Biber
Birkaç tane Yeşil Siyah zeytin
2 dilim ekmek
çay

Ara
İki erik

Öğlen:
Çorba
Yarım tabak makarna

Ara:
Birkaç badem,kuru üzüm..

Akşam:
çorba
Az yağlı bol yoğurtlu bir tabak yine makarna

Sanırım makarnalar çok oldu biliorum ama işteyken uymak kolay olmuyor,akşam yediğim ise işler çoktu alelacele pratik o vardı yapılabilinecek..bir de ben et çok sevmiyorum ızgara falan yapmak istiyorum ama yavaş olucak sanırım alışmam...
He bir de bişey sorucm kızlar,meyve ben çok severim sadece sabah yada kahvaltıdan sonraki ara öğünde mi yiyeyim tadı çok olan meyveleri?

Herkesleri öperim..iyi akşamlarımı da dilerim

sena ...ben seni 80 topicinden taniyorum takip ediyordum seni örnek aliyordum her hafta yesende yemesende hep verirdin kilo ,65 lerde degilmiydin canim sen ozaman ,uzun zamandir girmiyorum kk nolduda aldin okadar ?

Son düzenleme:
arzucum merhaba

öğlen ne yediğimi söylemiştim sana. sabahınkini de yazmıştım.
hatta öğlen yediğim yarım poğaçayı kızmıştın hatırlarsan canım.
akşam menümü yazıyorum canım

3 adet haşlama but
lıght yoğurt.

canım birde avuç içi kadar nesfit yedim çıtır çıtır güzeldi :)
bu arada canım nesfitten (meyveli) sabah kahvaltıda yiyebilirmiyim kaç kaşık yiyebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…