ha ha haaaaaoğlum olacağını öğrendiğimde koymuştum...hala deiştirmedim
ha ha haaaaaoğlum olacağını öğrendiğimde koymuştum...hala deiştirmedim
sen yesemmi onuda söylesen canım ben kilo vermek istiyorumm
bugünkü menünü paylaşırsan daha net bir yorum yaparım cnm...patates çok karbonlu bir besin...gün içinde yediklerin önemli..yazarsan yardımcı olmaya çalışırım
sabah 2 yumurta peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek 1 domates
öğlen ton balıklı salata yoğurt
ara 3 kayısı
ama yemeğin tadına 3 kez bakmışımdır 2 kaşık falan toplam:18::18::18::18:
ama karnım neden tok ya 2 ltreden fazla su içtim ondanmıki
tmm cnm saol yoğurt yerim susus patatessiz 1 kepçecik yemekten yerim günü kapatırımcanım ekmek yememiş olsaydın pataesi ye dicektim ama şu durumda yememelisin..çok fazla karbon içeriyor zaten tadınada bakmışsın...açta deqilmişsin..hafif bişeyle günü tamamla derim ben..
başlangıç: 90 (ekim 2011)
geçen haftaazartesi tartıldım 77.8
bu hafta: 75.4
giden:2.4 kg
gelen:yokkk
toplam giden:.14.6
boy:1.65
hedef: 68 ama 65 te olabilir
spor:yok
beden:42-44 arası
çok şükür gelgitlerle hiçte fena bir rakam değil kaçamak yapmasam 3 kg i geçerdi ama kısmet geç olsunda güç olmasın...kusura bakmayın arkadaşlar biraz geç oldu ama anca
KIZLAR ben cıkıyorum ıkı gun yokum szlerı cok ozleyecegmherkeze ıyı tatıller pazar gunu edremıte gıdeceguz nasıpse zeytın alacam en guzeınden
Arzucum inan ki benim elimde değil biz ramazanın sonu bayramın 3 günü kumladaydık eşim geleceğimiz son günü belini incitti....yaklaşık olarak 10 gündür eşimle uğraşıyorum ...bir bitkisel yağ karışımı yaptırdık ..tedavi amaçlı masaj uyguluyorum sabah ve akşam eşim hastalandığında çocukları aratmaz...azck ilgiyi kesiver çocuk gibi darılır küser...inan ki bu kadar girip yazı yazdığıma ben bile şaşırıyorum...şu anda yazarken bile patlıcanları kızartıyorum bir taraftan buraya mesaj yazmaya çalışıyorum...kusura bakmayın emi kızlar..hakkınızı helal edin ..darılmayın sakın...bu arada bu akşam bizdede karnıyarık var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?