günaydın çıtırlardün akşam kaçamaklarımı yaptım kızlar geldi kahve keyfi yaptık migren ağrılarım hala devam ediyo gece birazdaha rahat uyudum ama uyandıgım an gene devam ağrılara beni ne kadar çok seviyo bu ağrı uyandım süslendim püslendim bugun enerjik hissediyorum kendimi 1 de çıkıcam doktora uğrucam sonra kız kardeşimle gezicez ama kaçmaksız tabiki öptüm herkesi iyi tatiller dün işlerimide yaptım çamaşırlarımıda astım pazar günü oğluşla dinlenme keyif zamanı
ggünaydın canım.
ben de bu sabah yalnızım diyordum.
bugün benim üzerimde biraz kırıklık var.
hafta içide sylemiştim eşim 4 ay süreyle
eskişehire gidiyor. eğitim var orda.
3 haftada bir ayda bir gelecek haftasonu için.
son zamanlar hiç gelemez sanırım
o yüzden biraz üzgünüm ama bu eğitim şart uzun zamandırbekliyordu o yüzden üzülmemeye de çalışıyorum.
bu sabah tartıya çıktığımda 300 gram daha eksilmiş olduğumu gördüm memnun oldum bu duruma.
ama ben verdiğim kiloyu hiç belli etmiyorum. görenler anlamıyorlar. şu anda 5 kilo 300 gram verdim 13 gün olmasına rağmen ama hiç belli etmiyorum. söylemiştim ya her yerimden bir aldım kiloları ben. eşit dağıldı yani. eşit veriyorum sanırım.
günaydın cnm eşin için üzülme onun için gerekli ise mutlu olun işinde kariyerinde daha iyi olcak evliliğiniz daha güzel olur erkekler sevselerde bazen kıymet bilmez uzaktayken daha iyi anlar liseli gibi msjlaşın telefonlaşın msn camda görüşmeleriniz olur fırsatı olursacnm ilk gidenler zaten ödem şişlik oluyor seninle vucut yapımız benziyor alıncada çok anlamazlar aynı anda heryerden aldıgımız için şanslıyız bu yüzden ben hep diyorum fiziğim bana torpil geçiyor diye
tatlım neden yumurtayı yarım yedin ? nekadar yumurta yersen okadar çabuk kilo verirsin..neden peynir domates zeytin eklemedin menüne...ekmekte yokMerhaba ablalarım. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir :) Bugün ki menüm;
Sabah : 1 yumurta yarım
salatalık
1 dilim karpuz
Ara: 1 avuç leblebi
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası (az yağlı az tuzlu)
1 bardak ayran
Akşam: Ton balıklı salata. Normalde menüm buydu 0 kaçamaksız günü tamamlayacaktım fakat babam eve geldiğinde ızgara yapmaya karar verdi ve benim için yaptığından onu kıramadım açıkcası birazda içime geldi vicdan azabı çeke çeke yedim gün içinde kıstıklarım boşa gittiBu arada 3 litreye yakında su içtim.
canım aynı tartıda tartılıp (öncesinde ve sonrasında) bildirimini bu şekilde yaptıysan çok güzel kilo vermişsin...İyi akşamlar herkeslere..
Arzu abla digital tartı alayım sağolasın ama bugün tartılmıştım eczanede ben yeni gördüm mesajını..
61 iken 59.800 olmuşum..yarın sabah gidip burdaki eczanede tartılırım inş.
Bu arada menülerim:
Sabah;
1 Salatalık
Biraz Kaşar ve Beyaz peynir
1 Biber
Birkaç tane Yeşil Siyah zeytin
2 dilim ekmek
çay
Ara
İki erik
Öğlen:
Çorba
Yarım tabak makarna
Ara:
Birkaç badem,kuru üzüm..
Akşam:
çorba
Az yağlı bol yoğurtlu bir tabak yine makarna
Sanırım makarnalar çok oldu biliorum ama işteyken uymak kolay olmuyor,akşam yediğim ise işler çoktu alelacele pratik o vardı yapılabilinecek..bir de ben et çok sevmiyorum ızgara falan yapmak istiyorum ama yavaş olucak sanırım alışmam...
He bir de bişey sorucm kızlar,meyve ben çok severim sadece sabah yada kahvaltıdan sonraki ara öğünde mi yiyeyim tadı çok olan meyveleri?
Herkesleri öperim..iyi akşamlarımı da dilerim
hoşgeldin cnmsena ...ben seni 80 topicinden taniyorum takip ediyordum seni örnek aliyordum her hafta yesende yemesende hep verirdin kilo ,65 lerde degilmiydin canim sen ozaman ,uzun zamandir girmiyorum kk nolduda aldin okadar ?
canım bak hep liste dışına çıkıyosunarzucum merhaba
öğlen ne yediğimi söylemiştim sana. sabahınkini de yazmıştım.
hatta öğlen yediğim yarım poğaçayı kızmıştın hatırlarsan canım.
akşam menümü yazıyorum canım
3 adet haşlama but
lıght yoğurt.
canım birde avuç içi kadar nesfit yedim çıtır çıtır güzeldi :)
bu arada canım nesfitten (meyveli) sabah kahvaltıda yiyebilirmiyim kaç kaşık yiyebilirim?
evet cnm hatırlıyorum..bizimle beraberken en son kaç kiloydu acaba? okul açılınca bende başlıcam yürüyüşe ve spor salonuna...gerçekten çok etkili..Arzucum pc sorunumuz halloldu çok şükür ama laptop yolcu zaten ...üzüldüğüm laptop bu kadar etmezkaç kere şarj aleti aldık..:18::18::18::18:bu arada slndmt adında bir arkadaşımız vardı bilmem hatırlıyormusunuz bize biraz sitem etmişti hani konu açmış diyet başarı öykülerine 85 kilodan 68 kiloya düşmüş bir spor salonuna yazılmış çok faydasını görmüş gerçekten çok taktir ettim maşallah hayran kaldım azmine....
canım inşallah güzel geçer sınavın ben sana güveniyorum...sakin ol panik yapma cnm..slm hepinize çok geç oldu ama anca girebildim hanımlar
bugün sabah tartıda +400 gördüm ama sebebini biliyorum akşam yediğim cips çekirdek ve meyve suyuydu
bugün kü menüm allak bullak valla hiç paylaşmıyayım
bu arada bugün direksiyon eğitimine gittim ilk defa ve hoca da çok iyisin dedi yarında sınavım var inşallah geçerim geçemezsem zaten eşim başka hakkın felan yok ona göre diyor ama kendime güveniyorum olucak ALLAH ın izniyle
yarında baya yoğun bi gün olucak
bildirim bende yapayım arkadaşlar
başlangıç:27.08.12
kilo :85.0
boy :1.67
bu hafta :83.6
giden :1.400
beden :44-46
hedef :70
aynennnnn öyle canım. ben 80 kiloyken herkes 65-70 sanıyordu. bu güzeldi tamam ama şimdi de vermiş olmamı anlamamaları sinir ediyor beni. ben bile aynaya baktığımda anlamıyorum. yürüyüşüme yansıdı tamamen.hafiflemiş hissediyorum yürürken yorulmuyorum eskisi kadar.
arzucum ben kaç ayda 70 e düşebilirim acaba. eşim aralık sonu geliyor o zamana kadar düşebilir miyim sence canım? ya da o zamanlar kaç kio olurumsence?
52 bedenden 36 bedene düştün mü? Düşmeye mi çalışıyorsun? Boyun kilon ne?
Ben 14 yaşındayım. 1.74'üm, 101.3 kg'ım. Tavsiye edebileceğin bir şey var mı?
tatlım neden yumurtayı yarım yedin ? nekadar yumurta yersen okadar çabuk kilo verirsin..neden peynir domates zeytin eklemedin menüne...ekmekte yok
çok yetersiz bir kahvaltı olmuş cnm..akşam ızgara yemişsin yanında cıslı bişey yemediysen sorun yok canım..yazarmısın tam olarak neler yedin?
hoşgeldin tatlım benimm
düştüm canım...ama sonra kullandııqm ilaçlar ve elimde olmayan nedenlerden tekrar aldım..bilinçli bir kilo almaydı yani...
ben senin annen yaşındayım canım senden büyük kızım var benim...eqerki beyninde bu işi geröekten bitirmek istiyorsan sana seve seve yardımcı oluruz...ama önce karar vermelisin...dediklerimi uygularsan seni çıtır yaparım..ben söz veriyorum sende söz vericekmisin tatlım ..
canım sen kimse kilo verdiqimi anlamadı deyince önceki yılki ilk diyete başladıqım zamanalr aklıma geldi...90la başlamıştım..ve izmire gittimde 85 kiloydum tam 5 kilo vermiştim..5 kilo bnm için ozamanlar büyük bir rakamdı...ben sanıyordumki herkes aa arzu kilo vermiş falan dicek...çok yanıldıqımı kimseden ses seda çıkmayınca anladım ve çok üzüldüm...ama inan daha sonra verdiqim her kilo farkedildi...ilk başta vücuttaki fazla su gittiqinden baskülde düşüş olsada vücudumuzda göstermiyor..senin aynaya baktıqında farkedemememde bu yüzden...yürüyüş son derece önemli..dinç tutuyor insanı..bak ben aylardır yürümedim iyice hantallaştım..şuan markete gtisem yoruluyorum....okulların açılamsıyla birlikte sporada start verciem inşallah...sonrası zaten çok kolay gelicek...sen şimdi biraz sabırlı oluckasın..yürüyüşlerine tam gaz devam...ben 5 dakikada 500 metre yürüyordum..ve hergün 3 km yani 30 dakika yürüyordum..sonrada aletlerde 30dakika çalışıyordum...çok farkediyor cnm...62 kiloyla 36 bedenin içine girdim bu tamamen spor sayesinde...sakın kaç ayda 70 vs..olurum düşüncelerine kapılıp kendini yıpratma..bak hergün kaçamak yapıyosun bunları hayatındna çıkar...beni dinle...seni 70 deqil 60 yapıcam Allahın izniyle...yeterki beni dinle cnm...
cerencim...Yanlış yazmışım yarım salatalık olacaktı :) Sabah kahvaltılarını sadece ailemleyken seviyorum onun dışında yiyemiyorum bende yiyebildiğim kadarını yedim :) Büyük vicdan azabı içerisindeyimTaviz tavizi doğurdu dün gece onun yanında salata yedim 2 dilim ekmek yedim annemin pekmezli tatlısından 2 çay kaşığı sırf gözümü doyurmak için yedim. Yarım tonbalığımıda bitirdim tabii. Diyetimi bozmıcam devam edicem ama bu gün erken kalkamadım ilk günden böyle olunca kilo vereceğime dair tüm inancım azalıyor.
canım yanlışmı hatırlıyorum sanki dünde muz yemiştin?sabah çok erken bir kahvaltı
1 domat
yarım salatalık
yarım demet maydanoz
tulum peyn
5 yeşil zeyt
ara
yarım muz
öğlen
3 tavuk pirzola(taavada yağsız)
light yoğurt (3 kaşık)
ara 3 anjelik erik
akşama bir dolma ve light yoğurt
nasıl kızlar???
tatlım neden korktuqunu anlamadım?Ben kafamda bitirdim. Vücudumda da yavaş yavaş bitiriyorum bunu. Senden de destek almak isterim ama sen böyle deyince korktum biraz. Beni nasıl çıtır yapacağından bahsedersen ben de söz verebilirim. :) Korktum böyle söyleyince. Topiğime bakıp da eksilerimi artılarımı da söyleyebilirsin sadece.
tatlım seni çok iyi anlıyorum ama bukadar istemene raqmen kaçamak yapıyorsun bunların olmaması lazım...fazladan yediqimiz küçük birşey bile kilo vermemizi sekteye uqratır.. küçük atıştırmalar büyük kilolar kaybettirir bize...çok teşekkür ederim arzucum inşallah yaa.
o kadar istiyorum ki eski günlerime dönmeyi.
her yediğimi yazcam valla. sıkılmadan cevap verirsin insallah canım.
az öncede yazdım. senin desteğine çok ihtiyacım var vallahi.
aralık sonunda kaç kilo olurum dememin sebebi de eşim biiliyorsun
aralık sonunda gelcek eskişehirden böyle bakakalmasını istiyorum.
bayram da da gelcek ama inşallah. o yüzden daha sıkcam kendimi
sözünden çıkmıcam...
Merhaba ben 108 kiloyum ve 2 aylık hamileyim. Ve çook mutusuzum aynı duyguları yaşamışız .,ocukkden zayıftım 19 yaşımdan sonra giderek aldım 3 yıldır tavan yptı kilolar. Açıkcası yarından çok umutsuzum neler hissettiğimi anlatamam kilolu olmak çok zor çok:(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?