cerencim...
en büyük düşmanımız ümitsizlik cnm...geç kaldıysan 2 öqün yersin biz öyle yapıyoruz...yeterki yememen gerekn şeyleri yeme...iradeni eline al lütfen...akşam yediklerine inanamadım cnm.. sen iradeli bir kızsın istersen başarırsın cnm...bir küçük çikolatayı bile geri çevirdiqim günleri bilirim...pekmezli tatlı 2 dilim ekmek nedemek..annene söyle seni seviyorsa önüne böyle şeyler koymasın..belli bir saatten sonrada bişey yeme...inancını asla kaybetme..ben başarıcam de kendine...28 kiloyu nasıl verdim anlamadım ben...herşey bizim elimizde cnm..
canım yanlışmı hatırlıyorum sanki dünde muz yemiştin?
muz bütün meyveler içinde en fazla karbon içeren meyvedir...olabildiqince az yememiz lazım...buna dikkat et...ve akşamki dolma yemememiz gereken besinler arasında..canım sen beslenme listemizi kopyalamadınmı?
tatlım neden korktuqunu anlamadım?
nasıl kilo veridirceksin demişsin ben taktikleri söylücem sende uygulucaksın hepsi bu..
tatlım seni çok iyi anlıyorum ama bukadar istemene raqmen kaçamak yapıyorsun bunların olmaması lazım...fazladan yediqimiz küçük birşey bile kilo vermemizi sekteye uqratır.. küçük atıştırmalar büyük kilolar kaybettirir bize...
canım öncelikle güzel ve saqlıklı bir hamilelik ve bebiş diliyorum...tatlım sana yardımcı olmayı çok isterim...ama hamilesin...istersen yanımızda kal yine doqum sonrası diyete başlayalım seninle..ne dersin olurmu?
canım öncelikle güzel ve saqlıklı bir hamilelik ve bebiş diliyorum...tatlım sana yardımcı olmayı çok isterim...ama hamilesin...istersen yanımızda kal yine doqum sonrası diyete başlayalım seninle..ne dersin olurmu?
kahvaltım kızlar;
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
ızgara sucuk
peynir
form çayı..
canım kilo sıkıntı edeceğin son şey şuanda tek derdin yavrun ve onun sağlıkla dünyaya gelmesi olmalı.şunu bil ki bebeğine gerekli besinleri tükettiğin sürece kilo almazsın.zaten kilo fazlalığı olan hamileler zayıf hamile kalanlara göre daha az kilo alırlar. yakın zamanda hamile kalıp doğum yapmış bir arkadaşım var 85 kiloydu ve 90 kiloyla doğuma girdi.kilonun tek dezavantajı doğum sırasında yaşanıyor.kilo fazlalığından dolayı tercih şansı çok az oluyor ve genelde sezeryan doğum yaptırılıyor.ki oda önemli değil yeterki yavrunu sağlıkla kucağına al.kilo almak yada almamak senin elinde.sana tavsiyem daha vucudun hantallaşmadan yani hamilelik ağırlığını yaşamadan her fırsatta yürüyüşe çık.kilo al yada alma 5-6 aydan sonra hareket etmek gerçekten güçleşiyor çünkü.kilosunu merak ettiğin tek canlı sevgili yavrun olsun bu dönemde tamammıçok çokteşekkür ederim burda olacağım inş. umut istiyotum inanın moralim çok bozuk kilo alacağım diye çok korkuyorum hamilelikte ve çok şiştim 1 kilo aldım 2 ayda
ekmek hakkını başka öğünlerde değerlendiriyor.yada o gün için ekmek yemeye ihtiyaç duymuyor.arzu abla sen neden hiç ekmek yemiyosun dikakt ediyorumda neden kahvaltıda şart ama bide bişey daha diycem patates de kalori var diyosun ama çok sayfalarda patates zayıflatıyo diyo ablacım ve hatta patates diyeti var aklım çok karıştı bi araştırırmısın abla
ekmek hakkını başka öğünlerde değerlendiriyor.yada o gün için ekmek yemeye ihtiyaç duymuyor.
şöyle birşey var canım şimdi sena karbonhidrat diyeti yapıyor ve ona göre besleniyor.bu diyette bazı şeyler kesinlikle yenmiyor.bunun gibi çeşit çeşit diyet şekli var.bişey çok yeniyor yada yenmiyor.normal bir diyet uyguluyosan sorun yok yani az yiyorum sık sık yiyorum hareket ediyorum şeklinde.ama adı sanı olan bilmem ne diyeti uyguluyosanda ona göre dikkat etmelisin.
mesela ben çiğ sebze tüketiyorum yada kuru meyveler. sena bunları olabildiğince az ve az sıklıkta tüketiyor çünkü diyetine uygun değil.ama sonuç ikimizde benzer kiloları veriyoruz
yumurtayı haşlanmış yersen daha tok tutar gibi bence.ben bazen şey yapıyorum evde tek peynir tüketen benim haliyle bir süre sonra peynirin tadı bozuluyor.onu yanmaz tavaya koyuyorum o iice suyunu çekiyor üzerinede 1 yumurta kırıyorum yanında normal dom. zeytin salatalık çay.kahvaltım olmuş oluyor.ben pek ekmek tüketmiyorum çünkü beni tok tutmuyor daha çok acıktırıyorbenimki normal bi diyet ismi yok canım bende tek kahvaltıda ekmek yiyorumda ama ekmeksizde yapamam kahvaltıyı arzu abla bana kepek ekmegi yeme dedi dun gittim tahıllı ekmek aldım şimdi onu kullanıyorum bugunki menumde sabah bir dilim ekmek tavada yumurta az bişey bi kucuk peynir bir bardak çay
kendini neden böyle yıpratıyosun kaç kilosunki yada nasılsınki hayata küstün.bence hiçta düşündüğün gibi değilsin yaşın genç olduğu için daha hassas düşünüyorsun sadece.Ablalar merhaba ben 21 yaşındayım ve 17 yaşımdan beri hep kiloluyum ilk kez böyle bir foruma rastladım belki bir umut olur benim için diye üye oldum. Çok denedim ama düzenli diyet yapıp kilo veremedm hiç . çooook kiloluyum kendimden nefret edıyorm sokağa çıkmak istemıyorum aynaya bakmıyorum hiçbirşey yapmak istemıyorum boşa yasadığımı bile düşünüyorm ama bir türlü veremiyorm :/ ne olur bana yardımcı olur musun?
yumurtayı haşlanmış yersen daha tok tutar gibi bence.ben bazen şey yapıyorum evde tek peynir tüketen benim haliyle bir süre sonra peynirin tadı bozuluyor.onu yanmaz tavaya koyuyorum o iice suyunu çekiyor üzerinede 1 yumurta kırıyorum yanında normal dom. zeytin salatalık çay.kahvaltım olmuş oluyor.ben pek ekmek tüketmiyorum çünkü beni tok tutmuyor daha çok acıktırıyorekmek yerine arada simit falan yiyorum.
kendini neden böyle yıpratıyosun kaç kilosunki yada nasılsınki hayata küstün.bence hiçta düşündüğün gibi değilsin yaşın genç olduğu için daha hassas düşünüyorsun sadece.
bak dedim abartıyosun diye doğru çıktı.bu hayata küsecek dışarı çıkmanı engelleyecek bir durum değil.kendine güvendiğin ve istikralı diyetine devam ettiğinde yeni yıla muhteşem bir görüntüyle giredeğine emin ol.yaşım 21 boyum :1.60 kilom:81 :/
bak dedim abartıyosun diye doğru çıktı.bu hayata küsecek dışarı çıkmanı engelleyecek bir durum değil.kendine güvendiğin ve istikralı diyetine devam ettiğinde yeni yıla muhteşem bir görüntüyle giredeğine emin ol.
şimdi bu topiki açan arkadaşımız yani arzu ablan site adıyla erginsena ablan karbonhidrat diyeti yapıyor.onun sözünü dinleyip 1-2 sayfa önce yayınladığı listeye gözden geçirip evet ben bunu yapabilirim diyebilirsin.yani bu senin özgür iradene bağlı bir durum.burda ben gibi farklı diyetler uygulayan arkadaşlarımızda var.sen sadece ne yapmak istediğine karar vermelisin bizde seni moral ve motive anlamında destekleyipyeri geldiğinde hatalarını söyleyeceğiz.bir dönem gün içinde yaptığın aktiviteler ve yediklerini paylaşman gerekiyor.ilerleyen zamanlarda sen zaten nasıl beslenmen gerektiğini bileceğin için buna ihtiyacın olmayacak.
cerencim...
en büyük düşmanımız ümitsizlik cnm...geç kaldıysan 2 öqün yersin biz öyle yapıyoruz...yeterki yememen gerekn şeyleri yeme...iradeni eline al lütfen...akşam yediklerine inanamadım cnm.. sen iradeli bir kızsın istersen başarırsın cnm...bir küçük çikolatayı bile geri çevirdiqim günleri bilirim...pekmezli tatlı 2 dilim ekmek nedemek..annene söyle seni seviyorsa önüne böyle şeyler koymasın..belli bir saatten sonrada bişey yeme...inancını asla kaybetme..ben başarıcam de kendine...28 kiloyu nasıl verdim anlamadım ben...herşey bizim elimizde cnm..
canım kilo sıkıntı edeceğin son şey şuanda tek derdin yavrun ve onun sağlıkla dünyaya gelmesi olmalı.şunu bil ki bebeğine gerekli besinleri tükettiğin sürece kilo almazsın.zaten kilo fazlalığı olan hamileler zayıf hamile kalanlara göre daha az kilo alırlar. yakın zamanda hamile kalıp doğum yapmış bir arkadaşım var 85 kiloydu ve 90 kiloyla doğuma girdi.kilonun tek dezavantajı doğum sırasında yaşanıyor.kilo fazlalığından dolayı tercih şansı çok az oluyor ve genelde sezeryan doğum yaptırılıyor.ki oda önemli değil yeterki yavrunu sağlıkla kucağına al.kilo almak yada almamak senin elinde.sana tavsiyem daha vucudun hantallaşmadan yani hamilelik ağırlığını yaşamadan her fırsatta yürüyüşe çık.kilo al yada alma 5-6 aydan sonra hareket etmek gerçekten güçleşiyor çünkü.kilosunu merak ettiğin tek canlı sevgili yavrun olsun bu dönemde tamammı
Ablalar merhaba ben 21 yaşındayım ve 17 yaşımdan beri hep kiloluyum ilk kez böyle bir foruma rastladım belki bir umut olur benim için diye üye oldum. Çok denedim ama düzenli diyet yapıp kilo veremedm hiç . çooook kiloluyum kendimden nefret edıyorm sokağa çıkmak istemıyorum aynaya bakmıyorum hiçbirşey yapmak istemıyorum boşa yasadığımı bile düşünüyorm ama bir türlü veremiyorm :/ ne olur bana yardımcı olur musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?