Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

sabah bir dilim ekmek yumurta peynir öglen 3 tane acılı kuru köfte bi tabak salata sonra misafirlikdeydim iki kurabiye cay akşam yemek yemedim çünkü öglen fazla yedim şimdide bol su ve yeşil cayım ve spor yapcam lesline 3 mıl

çok çok teşekkür ederim burda olacağım inş. umut istiyotum inanın moralim çok bozuk kilo alacağım diye çok korkuyorum hamilelikte ve çok şiştim 1 kilo aldım 2 ayda
canım hiç panik yapma rahat ol lütfen :87: düşündüqün herşey psikolojik yok yere dert ediyorsun... bebeqini düşünme zamanı şimdi sana çok ihtiyacı var şuanda...hayırlısıyla doumunu yap sonrasında eqer burda olursan bütün kilolarını Allahın izniyle verdiricem sana...ama önce bebişimiz dünyaya gelsin tatlım olurmu
tatlım ben bir süre ekmek yememe kararı aldım yinede canım isterse işler deqişir...bikaç kilo vereyim rütuna dönücem...patates diyeti diye bişey olmaz canım onlar kısa süreli ve tek yönlü diyetler hatta diyet denemez...vücudunuzu sakın böyle şeylerle şoklamayın çok yanlış birde patatesin kalorisi deqil karbonu çok fazla..bize kilo aldıranalrda karbonhidratlar olduqu için kalorisine deqil yediklerimizin karbonlarına bakmamız lazım...
merhaba canım hoşgeldin aramıza
gençliqinin en güzel çaqındasın canım o yaşlarda olmak için neler vermezdim
diyete gelince şimdiye kadar kilo vermek adına duyduqumuz herşey yalan yanlış ve bilinçsiz şeyler canım onu içim kilo veremedik...aslında kilo vermek çok kolay ve bir okadarda zevkli bir süreç...ben senin çok kolay kilo vereceqini adım gibi biliyorum... ben tekrar beslenme listemizi yayınlıyım onu bir yere kopyala...ve bizim menülerimize dikkat et hergün paylaşıyoruz..ne yemişiz nekadar yemişiz nezaman yemişiz bunlara çok dikkat et...ve sende her akşam menülerini paylaşki seni uyarabilelim...ve en önemlisi hemen hiç vakit kaybetmeden dijital bir baskül al bu çok önemli...gerisini tekrar konuşuruz şimdi uzun yoldan geldin yarın sabah erkenden tekrar gidicem ama akşama burdayım
tatlım dijital baskül aldınmı almadıysan hemen al motüvasyon açısından bu çok önemli...hergün kilo verdiqini bu hassas baskül sayesinde göreceksin ve motivasyonun artıcak...şimdi gelelim sorularına;
1- bu bahsettiqin saf karbonhidrat diyetiyle ilgili...yani tüm gün sıfır karbon yiyorsun...bu çok aqır ve zor bir diyet....biz akrbonları hesaplayarak herşeyi yiyoruz...duraklarsa ona göre alternatiflerimiz olur ama asla saf karbon diyeti yaptırmam...
2-canım bize kilo aldıran karbonhidratlardır...karbonhidratları kestiqimiz an otomatik olarak kilo veririz...bu çok uzun bir hikaye şuan ayrıntılı zamanım yok...kalori enerji demek karbonhidratla ilgisi yok...ikisini birbirine karıştırmamak ve kıyaslamamak lazım..çok farklı şeyler..
3-deqeri sıfır olan qıdalardan nekadar yersen ye deqer yine sıfırdır cnm...

demet harikasın aynen devam cnm

tatlım neden bu kadar paniksin sakin ol biraz...bukadar büyütecek bişey yok boşuna germişsin kendini...depremide sil kafandan oldu bitti gitti...rahatla artık...
sonuçlarında inşallah iyi çıkar cnm..

kızlar herkese hayırlı geceler
öqlen ani bir kararla çatalcaya gittik daha yeni geldik...diyetimi bozan 2 kaşık pilav ve 1 dilim pasta oldu...çokta etkilendiqimi düşünmüyorum çünkü sabah ekmek yememiştim...yarın tekrar gidicez biraz işlerimiz var ve piknik yapıcaz... bolbol ekmeksiz mangal yicem ve bugünü telafi edicem...inşallah başka bir aksilik olmaz...yarın sabah kahvaltıya yetişicez çatalcaya...süpriz bişey olursa diyet güme gider ama problem olmazsa bugünü telafi edicem inşallah..akşama dönücez Allahın izniyle...
yoldan geldik çok yorgunum yarında erken kalkıcam... vakit bulursam bür günaydın der öyle çıkarım..öpüyorum hepinizi tatlı rüyalar çıtırlar

Hayırlı yolculuklR Tatlım hayırlısıyla gidin gelin inşallah..bende bu akşam mangal yedim tavuğu fazla değil ama sucuğu fazla kaçırdım..yarım dilimde tiramisu yedim umarım kısa zamanda toparlarım...

Ablam çok teşekkür ederim. Senin yazını okuyunca içimde bir ümit ışığı yandı. Yarın akşam burada olacağım konusalım. İyi akşamlar çok çok tşk ederm tekara,şimdilik ön hazırlığa baslıyorum hemen. İyi geceler

geçmiş olsun canım bende o alete ilk girdiğimde krize girmiştim zor sakinledim ama şimdi sorun değil yöntemini buldum girmeden gözlerimi sıkıca kapatıyorum ve kesinlikle açmıyorum çünkü açarsam başıma gelecekleri biliyorum bidaha girmek zorunda kalırsan benim yöntemi dene derim inşallah da olmaz tabiii

dünkü menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
5 zeytin
1kk peynir
1 tutam maydanoz
form çay

ara öğün 1 kare bitter çikolata

öğlen :
melemen yarım dilim kepek ekmeği

ara öğün 1 elma

akşam :
2 tane büyük biber dolma
1 kase yayla çrbası
1 kaşık çoban sakata

1 fincan 2si bi arada kahve
1 şeftali ve 3 bütün ceviz
1 forma çay
2lt su bugün suyu az içebilmişim nedense anlamadım

bugünkü sınavım harikaydı 2 haftaya açıklanır dediler ama belkide daha erkende olabilir
sınavdan sonra eşim beni direksiyon eğitimi alanına götürdü ve beni izledi çok beğenmiş aferin dedi
ona kalsa bağrına bağrına söylenirdi valla hocalarla çalışmak daha kolaymış tavsiye ederim yani
bugünlükte benden bukadar

cnm makineye girene kadar sakindim sonra bi kalp çarpıntısı rengim gitti nefes alamadıça morarmaya başladım görevli bayan çıkardı zaten sakinleştiriciyle daha rahattım inş iyi çıkar cnm

iyi gezmeler cnm

ayne cnm zor oluyo inş bi daha girmeme gerek kalmaz

tbr ederim cnm 2 haftaya kalmaz 1 hafta içinde açıklıyolar genelde aynen bende eşimle çalışırken geriliyodum hocalar tam tekniğiyle anlatıyolar

kızlarr tünaydınnnn sabah 9 da uyandım balkonumu yıkadım çamaşırlarımı astım topladım apartman kapı önümü sildim temiz gelin oluyum oğluşum uyandı kahvaltı yaptık beraber bu sene hazırlığa gitcek çizgi çalışması yaptık oyun hamuru oynadık balkonda karşılıklı bitki çaylarımız içtik şekersiz oğlumda alıştı ıhlamur ada çayı yaptım ona banada yeşil çay hafta sonu inş bi sorun çıkmazsa istdayım ilk önce arzuya sonra eşimle 2 gün keyif yapcaz evlilik yıldönümüz 9 sene bitiyo 10 seneye gircez ist da mekanlar bakıyorum yemek yicemiz kahvaltı yapcamız gezcemiz şimdi ayaklarımı uzatıp tv keyfi zamanı akşam üstü kız kardeşimle sahil keyfi yapıcaz benden bu kadar herkese iyi pazarlarr

Sabah: 1 yumurta, domates, 4 tane siyah zeytin, Yeşil çay
Ara:
Öğlen: 5 kaşık Zeytinyağlı fasulye ( çok az yağlı), Limonlu tavuk suyu çorbası yarım kase
Akşam: Tavuklu salata
Yaklaşık 2 lt su içtim yatana kadar 3 4 bardak su daha içerim. Ay yazınca sanki çok az yemiş gibi hissettim ama çok garip ki hiç yiyesim gelmiyo İlk gün yaptığım kaçamaklardan dolayı öyle bir vicdan azabı duydum ki resmen iştahım kapandı ama hiç şikayetim yok gayet iyi oldu Ekmekte yemedim canım hiç istemedi bende gerek duymadım. Sizce nasıl olmuş çok mu az yoksa tam ideal mi :)

NE güzel kilo vermişsiniz.Benim de 5 kg vermem gerekiyor azızık göbücük azıcık da toticik oluştu onlar gitmeli:) Bugün biraz başladım ama daha önce diyet yapmadığım için nasıl bir yöntem izleyeceğimi bilmiyorum.YArdım eder misiniz?

kızlaaarrrrr ben nihayet geldim

abimleri gönderdim bugün temizliğimide yaptım

abimlerin gelmesiyle diyet oldu yalan hadşi hatice kek yap poğaça yap börek yap şunuda yiyelim bunuda yiyelim derken tam bir fiyasko oldu ramazanlık dahil verdiğim kilolar bana geri geldii arzu kızma bana olurmu

misafilerin yanında da hiç giremedim ayıp olur diye biz burdayız sen bilgisayar başındasın derler diye e bide malum çoçuklar da olunca banada zaten pek düşmedi

neyse geldim şükür ama diyete tekrardan yarın sabah başlıyorum
hepinizi çok özledim ve de öpüyorum

hoşgeldin haticem nasılsın vallahi özlettin ..bende geldim sayılır..aslında tam anlamıyla okullar başlasın döneceğim galiba..çocuklar evde olunca bize fırsat kalmıyor...biri sabahçı biri öğlenci büyüğünün öğleden sonra dershanesi var...bilgisayrlar bize kalıyor çok şükür diyette ehh işte idare eder..bu akşam yine fazla kaçırdım...çok kızıyorum kendime

Abla merhaba bayağı kilo vermişsin. Kilo çizelgeni görünce çok şaşırdım inş. ben de güzel bir başlangıç yapıp kilolarımı verebilirim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…