Abla merhaba bayağı kilo vermişsin. Kilo çizelgeni görünce çok şaşırdım inş. ben de güzel bir başlangıç yapıp kilolarımı verebilirim :/
arkadaslar bu mesaj sonlarına otomatık gelen kılo cozelgesını nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusunuz?
güle güle canım iyi tatiller
bende isterim sele zeytiniii
diyet Listemiz Arkadaşlarr...
1-Sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-Tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-Ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-Öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-Tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.Akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
7-Akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
8-Biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
9-Eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
11-Börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
12-Ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
13-Mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
14-Ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....
hoşgeldin haticem nasılsın vallahi özlettin ..bende geldim sayılır..aslında tam anlamıyla okullar başlasın döneceğim galiba..çocuklar evde olunca bize fırsat kalmıyor...biri sabahçı biri öğlenci büyüğünün öğleden sonra dershanesi var...bilgisayrlar bize kalıyor çok şükür diyette ehh işte idare eder..bu akşam yine fazla kaçırdım...çok kızıyorum kendime
sagol canım guzel ama yorucu bır gundu yol 3 saat surdu gıttıgımız yer cokk sırın bır ılceydı arkadalslarımız bızı cok ıyı agırladılar saoolsunlar bıde 1 yasında dunyalar guzelı bır kızları varr allah nazalrlardan korusun mavı boncugu onu sevdık bol bol. zeytınde aldım tabısanada yollarım yavrım adres ver yeter
veee dun dıetıme mumkun mertebe dıkkat etmeme ragmen suyu fazla ıcemedıgımden ogun duzensızlıgı ve yolda acıktıkca badem yedıgım ıcın sanırım bu sabah +300 gr cıktım ama dert etmıyorum duzenlı yapamadım sonucta dun yolculuk sebebı ıle . suyuda ıcemedım cok sık wc ye cıkıyorum yolda da bu mumkun olmaz dıye ıcemedım
gunyadın guzelll kızcelerrrrrrrrr nasılsının bakalım nasıl gectı hafta sonlarıııı
gunyadın guzelll kızcelerrrrrrrrr nasılsının bakalım nasıl gectı hafta sonlarıııı
hoşgeldin melekcim günaydın
nasılsın ?
ben pek iyi sayılmam biliyorsun eşim gidecek demiştim onu gönderdim.
eşimi gönderdiğim gibi dikili ye gittim yazlığa çok güzeldi eğlendik bol bol ama ben regl olduğum için denize giremedim ve dönüş yolu çok kalabalıktı gece çok geç bir saatte geldik eve annemle. yorgunluktan uyuyamadım bütün gece. hafta sonu yediklerime dikkat etmeme rağmen sabah tartıda 500 gram fazla çıktım. üzüldüm o yüzden. sence bu regl olduğum için olabilir mi? bugün 2 gün ve bende haddinden fazla kan kaybı yaşanıyor. bir adet dönemimde 1 paket bitiriyorum o derece.
günaydın canım benim ben yoğundum misafileri gönderdik ev sürekli kalabalıktı senin nasıl geçti
Günaydın abla :))))
diyet Listemiz Arkadaşlarr...
1-Sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-Tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-Ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-Öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-Tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.Akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
7-Akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
8-Biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
9-Eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
11-Börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
12-Ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
13-Mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
14-Ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....
sabah durakta arkadaşımı gördüm melek,
o da ben regl iken 2 kilo fazla çıkıyorum diyor.
şiş olduğumun da farkındayım karnım taş gibi
gunaydın melekcım ıyıyım canım ne olsun gıttım gezdım +300 gr aldım geldım. saka bı yana odem tuttum aslında .canım reglı ıken tartılma cunku o rakam gercek deıl muhtememlen o reglıden dolayı olan sıslık bıtınce tartıl bak kılo verdıgını bıle goreceksın panık yok yanı
gunaydın hatıcemmmmozledık mısafırler gıttıgıne gore artık bızlerlesın sevındım buna ben dun gezdım bugun ısteyım yorgun argın
gunaydın canımmm
günaydın kızlar nasılsınnız bakalım keyifler yerindemi....
Hatice canım hoşgeldin nasılsın..
Gönülle gamze neden hiç uğramıyor kızlar gelin artık özlettiniz kendinizi....
GUNAYDIN ılknurcum bız ıyıyız sen nasılsın canım
günaydın kızlar nasılsınnız bakalım keyifler yerindemi....
Hatice canım hoşgeldin nasılsın..
Gönülle gamze neden hiç uğramıyor kızlar gelin artık özlettiniz kendinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?