geç kalamdın canım bizim topik her saat açık
hoşgeldin canım
seni bir yerden gözüm ısırıyor ama
canım bu liste kaçamak dolu...
sabah sabah hiç güleceqim yoktubana gelicekmiş 60 son 1 yıldır her hafta sonu bana geliyosun ama lafta &0: yemezler canım
cerenimmm menün gayet güzel az falan deqil...ama suy miktarın çok az bu daha az kilo vermen demek..lütfen en az 2.5 litre olsun bizim tavsiyemzi 3 litre...böyle devam edersen tahminimden çok daha kısa sürede çıtır olucaksın...hadi canım göster kendini
tatlım hoşgeldin
sen yeterki kilo vermek iste tam yerine geldin...tanıt bakalı kendini inmisim cinmisin
tatlım gece 1de geldik hemen yattım beklettiqim için özür dilerim tatlım..
sabah o tatlı sesini duyduqum için çook sevindim tatlımhoşgeldin canım
almış kadar oldum canım çok teşekkür ederim..zeytinle aram hiç yok dikkat ederseniz menülerimdede yok...eşim seviyor sadece...
sizin içinde deqişiklik olmuştur..hafta sonu tatilleri kısa ve güzeldir
evet canım yol yorsada guzel gectı
03.09.1995 ben daha kıdemliyim canım öp bakalım elimii03.09.2003 bizim geçen hafta sonu kutlucaktık gelemedim bu hafta sonu kutlucaz
evet yanii..bari biraz kilo verelim...aklımız daqılsın dimi cnmhoş buldum canımbeni ısırır eylül ayında şansımız olsun göbüşümüz dolsun diyenlerdenim çünkü baktım eylülde olmayacak inş. dahada aramam ama bebiş gelene kadar bari rahat bir hamilelik için zayıflayayım istiyorumda
03.09.1995 ben daha kıdemliyim canım öp bakalım elimii
evet yanii..bari biraz kilo verelim...aklımız daqılsın dimi cnm
göbüş çıkmış....basenler balon gibi....gögüsler 200 bedenmi yoksa 300 mü...hiç beqenmedim..çok kötü çokkk..acilen kilo vermen laızmm
günaydın kısçelerrr yeni haftamız bol eksili geçer inşallahh
hem cumartesi hem pazar ayrı ayrı çatalcaya git gel çok yordu beni..sanki arabayı sırtımda taşıdımgözlerimi açamıyorum uykudan...kendime gelemedim hala
dün çok güzel bir piknik yaptık... nekadar ızgara yedim ne siz sorun ne ben söyliyim :18::18: ama ekmek yemedimmakşam biraz kavun ve çekirdek yedik hep birlikte...tabiki kilo vermem mümkün olmamıştır..onun için tartılmadım...belkide cumaya kadar tartılmam..bugün okadar tok hissediyorumki kendimi hiçbişey yiyesim yok...çook hafif geçiricem bugünü...çokta az bir kahvaltı yaptım..sanırım 10 gün acıkmıcak kadra ızgara yedimm
vee bugün bizim evlilik yıldönümümüzama bnm koçiş kutlama özürlüdür sabah işe gayet rütun bir şekilde gitti akşamda öyle gelir
neyse diyete dönelim havalar daha serin artık yürüyüşlere başlayalım...okul açıldıqı gibide spor salonuna gidicem...bendeki planlar çok bebiş yapıyom diyet yapıyor iş arıyom ne ararsan var tam bir çarşamba pazarıyım
Ablacığım ben hedefimi kaç yapayım? 1 ay sonra arkadasımın düğünü var mesela öncelikle ona mı hedef koysam? Çok olunca gözüm korkuyor. Kaç kg vermem gerekiyor? Çok soru soruyorum k.bakma abla basını şişirdim şimdiden
canım netten hesapla...boyunu ve kilonu yaz o ideal kilonu otomatik verir
10 kilo fazlam varmış( ben 6 kilo vermeyede razıyım kurbana kadar nasıl olcek şimdi bu?Kendimi çok aç hissediyorum
kahvaltı yaptınmı cnm...yaptıysan neler yedin yaz bakalım..
yaptım tam buğday ekemğim olmadığı için 1 dilim ekmek yedim.
Beyaz peynir ama çok değil 5-6 lokmalık falan
1 salatalık yarım bu etli biberlerden aç karınla bir bardak ılık su bir bardak ılıksuda kahvaltı ile
Az öncede 1 kase 150 gr.az yağlı kaymaksız yoğurt
bu şimdi hafta sonu benide beqenmez
şeyyy...kem kümmm....biz hafta sonu evde yokuz... ben işe başladım hafta sonları çalışıyorumkusura bakma
bence harika görünüyorsun canım.
evet melekcim çok haklısın...evde olmak ve kendi hayatımızı yaşamak gibisi yok....
buraya kadar gayet güzel cnm suda içiyorsun deqilmi?
bence harika görünüyorsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?