Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

geç kalamdın canım bizim topik her saat açık
hoşgeldin canım
seni bir yerden gözüm ısırıyor ama

hoş buldum canım beni ısırır eylül ayında şansımız olsun göbüşümüz dolsun diyenlerdenim çünkübaktım eylülde olmayacak inş. dahada aramam ama bebiş gelene kadar bari rahat bir hamilelik için zayıflayayım istiyorumda

03.09.2003 bizim geçen hafta sonu kutlucaktık gelemedim bu hafta sonu kutlucaz
03.09.1995 ben daha kıdemliyim canım öp bakalım elimii
evet yanii..bari biraz kilo verelim...aklımız daqılsın dimi cnm
Eki Görüntüle 501838

kızlar bu en son halim cumrtesi çeklmiştimm

göbüş çıkmış....basenler balon gibi....gögüsler 200 bedenmi yoksa 300 mü...hiç beqenmedim..çok kötü çokkk..acilen kilo vermen laızmm

öpüyüm ablaaaa

göbüş 5 aylık basenler plates topu gibi gögüs 500 sanırım acil acill acilll

Ablacığım ben hedefimi kaç yapayım? 1 ay sonra arkadasımın düğünü var mesela öncelikle ona mı hedef koysam? Çok olunca gözüm korkuyor. Kaç kg vermem gerekiyor? Çok soru soruyorum k.bakma abla basını şişirdim şimdiden

canım netten hesapla...boyunu ve kilonu yaz o ideal kilonu otomatik verir

BENDE kahvaltımı yazayım

bu arada evde olmak ve duzenlı beslenmek gıbısı yokmus dısarda yolda mısafırlıkte dıyet nekadar zorr yaaaa

sabah
1 dılım uno denge lıght kızartılmıs
az peynır
5 zeytın
ceyrek domates
yumurta

kahvaltı yaptınmı cnm...yaptıysan neler yedin yaz bakalım..

yaptım tam buğday ekemğim olmadığı için 1 dilim ekmek yedim.
Beyaz peynir ama çok değil 5-6 lokmalık falan
1 salatalık yarım bu etli biberlerden aç karınla bir bardak ılık su bir bardak ılıksuda kahvaltı ile

Az öncede 1 kase 150 gr.az yağlı kaymaksız yoğurt

buraya kadar gayet güzel cnm suda içiyorsun deqilmi?

evet melekcim çok haklısın...evde olmak ve kendi hayatımızı yaşamak gibisi yok....

aynen arzum ya yolda ve mısafırlıkte dıyet cok zormus dun cok ıyı anladım bunu

sırf o yuzden +300 le dondum ama muhtemelen odem zeytın alcam dıye bı suru denedım dun aksam ustu tuzlu tuzlu

buraya kadar gayet güzel cnm suda içiyorsun deqilmi?

evet içiyorum ama benim tatlıya zafım çookk birde ben gıda sektöründe çalışıyorum aslında gıda müh.mezunu değilim ama onlar gibi çalışıyorum bir catering firmasının projesinde.O yüzden bir bakıma iyi sebzelik falan bulabilmem açısından ama bir bakımada kötü çünkü burda bnm çok sevdiğim tatlılar ve kızartmalar var((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…