kızlaaarrrrr ben nihayet geldim
abimleri gönderdim bugün temizliğimide yaptım
abimlerin gelmesiyle diyet oldu yalan hadşi hatice kek yap poğaça yap börek yap şunuda yiyelim bunuda yiyelim derken tam bir fiyasko oldu ramazanlık dahil verdiğim kilolar bana geri geldiiarzu kızma bana olurmu
misafilerin yanında da hiç giremedim ayıp olur diye biz burdayız sen bilgisayar başındasın derler diye e bide malum çoçuklar da olunca banada zaten pek düşmedi
neyse geldim şükür ama diyete tekrardan yarın sabah başlıyorum
hepinizi çok özledim ve de öpüyorum
gunyadın guzelll kızcelerrrrrrrrr nasılsının bakalım nasıl gectı hafta sonlarıııı
günaydın kızlar nasılsınnız bakalım keyifler yerindemi....
Hatice canım hoşgeldin nasılsın..
Gönülle gamze neden hiç uğramıyor kızlar gelin artık özlettiniz kendinizi....
gunaydınn MUazzezcım kaptanım gunaydınnn gec kaldınız kızlar yaaa
günaydın cnm haftanın ilk günü malum faturalar onları işledim koştum size
muazzez geçmiş olsun canım benim inş önemli bişey yoktur tatlım
aynen benımde ama ben arada kacıyorum buraya ısler beklesın napım yanı
canım bu liste kaçamak dolu...dünkü menüm
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
domates salatalık
5 zeytin
1kk peynir
1 tutam maydanoz
form çay
ara öğün 1 kare bitter çikolata
öğlen :
melemen yarım dilim kepek ekmeği
ara öğün 1 elma
akşam :
2 tane büyük biber dolma
1 kase yayla çrbası
1 kaşık çoban sakata
1 fincan 2si bi arada kahve
1 şeftali ve 3 bütün ceviz
1 forma çay
2lt su bugün suyu az içebilmişim nedense anlamadım
sabah sabah hiç güleceqim yoktukızlarr tünaydınnnnsabah 9 da uyandım balkonumu yıkadım çamaşırlarımı astım topladım apartman kapı önümü sildim temiz gelin oluyum oğluşum uyandı kahvaltı yaptık beraber bu sene hazırlığa gitcek çizgi çalışması yaptık oyun hamuru oynadık balkonda karşılıklı bitki çaylarımız içtik şekersiz oğlumda alıştı ıhlamur ada çayı yaptım ona banada yeşil çay hafta sonu inş bi sorun çıkmazsa istdayım ilk önce arzuya sonra eşimle 2 gün keyif yapcaz evlilik yıldönümüz 9 sene bitiyo 10 seneye gircez ist da mekanlar bakıyorum yemek yicemiz kahvaltı yapcamız gezcemiz şimdi ayaklarımı uzatıp tv keyfi zamanı akşam üstü kız kardeşimle sahil keyfi yapıcaz benden bu kadar herkese iyi pazarlarr
cerenimmm menün gayet güzel az falan deqil...ama suy miktarın çok az bu daha az kilo vermen demek..lütfen en az 2.5 litre olsun bizim tavsiyemzi 3 litre...böyle devam edersen tahminimden çok daha kısa sürede çıtır olucaksın...hadi canım göster kendiniSabah: 1 yumurta, domates, 4 tane siyah zeytin, Yeşil çay
Ara:
Öğlen: 5 kaşık Zeytinyağlı fasulye ( çok az yağlı), Limonlu tavuk suyu çorbası yarım kase
Akşam: Tavuklu salata
Yaklaşık 2 lt su içtim yatana kadar 3 4 bardak su daha içerim. Ay yazınca sanki çok az yemiş gibi hissettim ama çok garip ki hiç yiyesim gelmiyo İlk gün yaptığım kaçamaklardan dolayı öyle bir vicdan azabı duydum ki resmen iştahım kapandı ama hiç şikayetim yok gayet iyi olduEkmekte yemedim canım hiç istemedi bende gerek duymadım. Sizce nasıl olmuş çok mu az yoksa tam ideal mi :)
tatlım hoşgeldinNE güzel kilo vermişsiniz.Benim de 5 kg vermem gerekiyor azızık göbücük azıcık da toticik oluştu onlar gitmeli:) Bugün biraz başladım ama daha önce diyet yapmadığım için nasıl bir yöntem izleyeceğimi bilmiyorum.YArdım eder misiniz?
tatlım gece 1de geldik hemen yattım beklettiqim için özür dilerim tatlım..Arzu ablacım seni beklıyorm ben ne olur geel :))
sabah o tatlı sesini duyduqum için çook sevindim tatlımkızlaaarrrrr ben nihayet geldim
abimleri gönderdim bugün temizliğimide yaptım
abimlerin gelmesiyle diyet oldu yalan hadşi hatice kek yap poğaça yap börek yap şunuda yiyelim bunuda yiyelim derken tam bir fiyasko oldu ramazanlık dahil verdiğim kilolar bana geri geldiiarzu kızma bana olurmu
misafilerin yanında da hiç giremedim ayıp olur diye biz burdayız sen bilgisayar başındasın derler diye e bide malum çoçuklar da olunca banada zaten pek düşmedi
neyse geldim şükür ama diyete tekrardan yarın sabah başlıyorum
hepinizi çok özledim ve de öpüyorum
almış kadar oldum canım çok teşekkür ederim..zeytinle aram hiç yok dikkat ederseniz menülerimdede yok...eşim seviyor sadece...sagol canım guzel ama yorucu bır gundu yol 3 saat surdu gıttıgımız yer cokk sırın bır ılceydı arkadalslarımız bızı cok ıyı agırladılar saoolsunlar bıde 1 yasında dunyalar guzelı bır kızları varr allah nazalrlardan korusun mavı boncugu onu sevdık bol bol. zeytınde aldım tabısanada yollarım yavrım adres ver yeter
veee dun dıetıme mumkun mertebe dıkkat etmeme ragmen suyu fazla ıcemedıgımden ogun duzensızlıgı ve yolda acıktıkca badem yedıgım ıcın sanırım bu sabah +300 gr cıktım ama dert etmıyorum duzenlı yapamadım sonucta dun yolculuk sebebı ıle . suyuda ıcemedım cok sık wc ye cıkıyorum yolda da bu mumkun olmaz dıye ıcemedım
günaydın canım gece geç geldik anca bu saat oldu...gunaydınn MUazzezcım kaptanım gunaydınnn gec kaldınız kızlar yaaa
günaydın günaydınnyeni hafta herkese uğurlu gelsin gene baş ağrısıyla uyandım bakalım bugun akşam sonuçlarımı alıcam ne çıkıcak dün biraz sapıttım yedim de yedim
canım bu liste kaçamak dolu...
sabah sabah hiç güleceqim yoktubana gelicekmiş 60 son 1 yıldır her hafta sonu bana geliyosun ama lafta &0: yemezler canım
cerenimmm menün gayet güzel az falan deqil...ama suy miktarın çok az bu daha az kilo vermen demek..lütfen en az 2.5 litre olsun bizim tavsiyemzi 3 litre...böyle devam edersen tahminimden çok daha kısa sürede çıtır olucaksın...hadi canım göster kendini
tatlım hoşgeldin
sen yeterki kilo vermek iste tam yerine geldin...tanıt bakalı kendini inmisim cinmisin
tatlım gece 1de geldik hemen yattım beklettiqim için özür dilerim tatlım..
sabah o tatlı sesini duyduqum için çook sevindim tatlımhoşgeldin canım
almış kadar oldum canım çok teşekkür ederim..zeytinle aram hiç yok dikkat ederseniz menülerimdede yok...eşim seviyor sadece...
sizin içinde deqişiklik olmuştur..hafta sonu tatilleri kısa ve güzeldir
günaydın canım gece geç geldik anca bu saat oldu...
aklım sendeydi canım belki sabha sonuçları almıştır diye düşündüm..neyse alınca evden girip yazarsın bize
sabah sabah hiç güleceqim yoktubana gelicekmiş 60 son 1 yıldır her hafta sonu bana geliyosun ama lafta &0: yemezler canım
cerenimmm menün gayet güzel az falan deqil...ama suy miktarın çok az bu daha az kilo vermen demek..lütfen en az 2.5 litre olsun bizim tavsiyemzi 3 litre...böyle devam edersen tahminimden çok daha kısa sürede çıtır olucaksın...hadi canım göster kendini
tatlım hoşgeldin
sen yeterki kilo vermek iste tam yerine geldin...tanıt bakalı kendini inmisim cinmisin
almış kadar oldum canım çok teşekkür ederim..zeytinle aram hiç yok dikkat ederseniz menülerimdede yok...eşim seviyor sadece...
aklım sendeydi canım belki sabha sonuçları almıştır diye düşündüm..neyse alınca evden girip yazarsın bize
tatlım hoşgeldin
anlamam ben olivium önünden alırsın beni cumartesiinş alıyımda bi sonuçları:44::44::44:
günaydın kısçelerrr yeni haftamız bol eksili geçer inşallahh
hem cumartesi hem pazar ayrı ayrı çatalcaya git gel çok yordu beni..sanki arabayı sırtımda taşıdımgözlerimi açamıyorum uykudan...kendime gelemedim hala
dün çok güzel bir piknik yaptık... nekadar ızgara yedim ne siz sorun ne ben söyliyim :18::18: ama ekmek yemedimmakşam biraz kavun ve çekirdek yedik hep birlikte...tabiki kilo vermem mümkün olmamıştır..onun için tartılmadım...belkide cumaya kadar tartılmam..bugün okadar tok hissediyorumki kendimi hiçbişey yiyesim yok...çook hafif geçiricem bugünü...çokta az bir kahvaltı yaptım..sanırım 10 gün acıkmıcak kadra ızgara yedimm
vee bugün bizim evlilik yıldönümümüzama bnm koçiş kutlama özürlüdür sabah işe gayet rütun bir şekilde gitti akşamda öyle gelir
neyse diyete dönelim havalar daha serin artık yürüyüşlere başlayalım...okul açıldıqı gibide spor salonuna gidicem...bendeki planlar çok bebiş yapıyom diyet yapıyor iş arıyom ne ararsan var tam bir çarşamba pazarıyım
sen yine gelmemek için bir bahane bulursun
bende kilo vermek istiyorum ama sanırım diğer topicler gibi bu topiğede girmeye geç kalmışım(
ana şaka dimi bugunde bizim evlilik yıldönümülen bahaneymş şu hastalıgım bi netleşssin almaya gel beni mendil açarım orda yoksa
kızım senin e. yıldönümün hafta sonu deqilmiydi niye bizimkine göz dikiyonbaşka günmü kalmadı hadi başka kapıya pardon başka güne hadi kışkış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?