Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gunyadın guzelll kızcelerrrrrrrrr nasılsının bakalım nasıl gectı hafta sonlarıııı

günaydın kızlar nasılsınnız bakalım keyifler yerindemi....

Hatice canım hoşgeldin nasılsın..

Gönülle gamze neden hiç uğramıyor kızlar gelin artık özlettiniz kendinizi....

günaydın çıtır hatunlarrrr hatice hoşgeldin özlettin kendini

günaydın günaydınn yeni hafta herkese uğurlu gelsin gene baş ağrısıyla uyandım bakalım bugun akşam sonuçlarımı alıcam ne çıkıcak dün biraz sapıttım yedim de yedim

canım bu liste kaçamak dolu...
sabah sabah hiç güleceqim yoktu bana gelicekmiş 60 son 1 yıldır her hafta sonu bana geliyosun ama lafta &0: yemezler canım
cerenimmm menün gayet güzel az falan deqil...ama suy miktarın çok az bu daha az kilo vermen demek..lütfen en az 2.5 litre olsun bizim tavsiyemzi 3 litre...böyle devam edersen tahminimden çok daha kısa sürede çıtır olucaksın...hadi canım göster kendini
tatlım hoşgeldin
sen yeterki kilo vermek iste tam yerine geldin...tanıt bakalı kendini inmisim cinmisin
Arzu ablacım seni beklıyorm ben ne olur geel :))
tatlım gece 1de geldik hemen yattım beklettiqim için özür dilerim tatlım..
sabah o tatlı sesini duyduqum için çook sevindim tatlım hoşgeldin canım
almış kadar oldum canım çok teşekkür ederim..zeytinle aram hiç yok dikkat ederseniz menülerimdede yok...eşim seviyor sadece...
sizin içinde deqişiklik olmuştur..hafta sonu tatilleri kısa ve güzeldir
gunaydınn MUazzezcım kaptanım gunaydınnn gec kaldınız kızlar yaaa
günaydın canım gece geç geldik anca bu saat oldu...
günaydın günaydınn yeni hafta herkese uğurlu gelsin gene baş ağrısıyla uyandım bakalım bugun akşam sonuçlarımı alıcam ne çıkıcak dün biraz sapıttım yedim de yedim

aklım sendeydi canım belki sabha sonuçları almıştır diye düşündüm..neyse alınca evden girip yazarsın bize

canım benim bende çok mutlu oldum hoşbuldum tatlım

anlamam ben olivium önünden alırsın beni cumartesi inş alıyımda bi sonuçları:44::44::44:

canım benim bende çok mutlu oldum hoşbuldum tatlım

günaydın kısçelerrr yeni haftamız bol eksili geçer inşallahh
hem cumartesi hem pazar ayrı ayrı çatalcaya git gel çok yordu beni..sanki arabayı sırtımda taşıdım gözlerimi açamıyorum uykudan...kendime gelemedim hala
dün çok güzel bir piknik yaptık... nekadar ızgara yedim ne siz sorun ne ben söyliyim :18::18: ama ekmek yemedimm akşam biraz kavun ve çekirdek yedik hep birlikte...tabiki kilo vermem mümkün olmamıştır..onun için tartılmadım...belkide cumaya kadar tartılmam..bugün okadar tok hissediyorumki kendimi hiçbişey yiyesim yok...çook hafif geçiricem bugünü...çokta az bir kahvaltı yaptım..sanırım 10 gün acıkmıcak kadra ızgara yedimm

vee bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama bnm koçiş kutlama özürlüdür sabah işe gayet rütun bir şekilde gitti akşamda öyle gelir

neyse diyete dönelim havalar daha serin artık yürüyüşlere başlayalım...okul açıldıqı gibide spor salonuna gidicem...bendeki planlar çok bebiş yapıyom diyet yapıyor iş arıyom ne ararsan var tam bir çarşamba pazarıyım

sen yine gelmemek için bir bahane bulursun

ana şaka dimi bugunde bizim evlilik yıldönümü len bahaneymş şu hastalıgım bi netleşssin almaya gel beni mendil açarım orda yoksa

ana şaka dimi bugunde bizim evlilik yıldönümü len bahaneymş şu hastalıgım bi netleşssin almaya gel beni mendil açarım orda yoksa

kızım senin e. yıldönümün hafta sonu deqilmiydi niye bizimkine göz dikiyon başka günmü kalmadı hadi başka kapıya pardon başka güne hadi kışkış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…