çok ayıp sen benim cici çıtırımsın
tşk ederim cnm
muazzez kızım sende enrde fazlalık varkı dıyet yapıyosunnye ıc keyfıne bak yavrm
bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz motive açısından iyi geldi banada
İdeal kilom 52 imiş ben 29 kilo nasıl vereceğim ya :/canım netten hesapla...boyunu ve kilonu yaz o ideal kilonu otomatik verir
e.yıldönümünüzü 3-5 ay sonra kutlasanız olurmuçok ayıp sen benim cici çıtırımsın
tşk ederim cnm
300 qramın lafımı olur melekcim sen artık çözdün bu işiaynen arzum ya yolda ve mısafırlıkte dıyet cok zormus dun cok ıyı anladım bunu
sırf o yuzden +300 le dondum ama muhtemelen odem zeytın alcam dıye bı suru denedım dun aksam ustutuzlu tuzlu
zor bir durum...ne yapmayı düşünüyorsun peki..evet içiyorum ama benim tatlıya zafım çookk birde ben gıda sektöründe çalışıyorum aslında gıda müh.mezunu değilim ama onlar gibi çalışıyorum bir catering firmasının projesinde.O yüzden bir bakıma iyi sebzelik falan bulabilmem açısından ama bir bakımada kötü çünkü burda bnm çok sevdiğim tatlılar ve kızartmalar var((
İdeal kilom 52 imiş ben 29 kilo nasıl vereceğim ya :/
Bu arada kahvaltımı yazayım ablacım:
2 dilim ekmek
1 domates
bir parça peynir
sekersiz çay
yarım salatalık
Bugün benim için bir milat olur inş.
muazzez kızım sende enrde fazlalık varkı dıyet yapıyosunnye ıc keyfıne bak yavrm
bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz motive açısından iyi geldi banada
e.yıldönümünüzü 3-5 ay sonra kutlasanız olurmu
biraz çıtırlaşmış olurum bari
300 qramın lafımı olur melekcim sen artık çözdün bu işi
zor bir durum...ne yapmayı düşünüyorsun peki..
öncelikle küçük hedefler koymalısın kendine....mesela 29un küsüratını atalım ilk önce..9 kilo olsun ilk hedefin...böylece daha keyifli geçer cnm...
kızlarr tünaydınnnnsabah 9 da uyandım balkonumu yıkadım çamaşırlarımı astım topladım apartman kapı önümü sildim temiz gelin oluyum oğluşum uyandı kahvaltı yaptık beraber bu sene hazırlığa gitcek çizgi çalışması yaptık oyun hamuru oynadık balkonda karşılıklı bitki çaylarımız içtik şekersiz oğlumda alıştı ıhlamur ada çayı yaptım ona banada yeşil çay hafta sonu inş bi sorun çıkmazsa istdayım ilk önce arzuya sonra eşimle 2 gün keyif yapcaz evlilik yıldönümüz 9 sene bitiyo 10 seneye gircez ist da mekanlar bakıyorum yemek yicemiz kahvaltı yapcamız gezcemiz şimdi ayaklarımı uzatıp tv keyfi zamanı akşam üstü kız kardeşimle sahil keyfi yapıcaz benden bu kadar herkese iyi pazarlarr
günaydın kısçelerrr yeni haftamız bol eksili geçer inşallahh
hem cumartesi hem pazar ayrı ayrı çatalcaya git gel çok yordu beni..sanki arabayı sırtımda taşıdımgözlerimi açamıyorum uykudan...kendime gelemedim hala
dün çok güzel bir piknik yaptık... nekadar ızgara yedim ne siz sorun ne ben söyliyim :18::18: ama ekmek yemedimmakşam biraz kavun ve çekirdek yedik hep birlikte...tabiki kilo vermem mümkün olmamıştır..onun için tartılmadım...belkide cumaya kadar tartılmam..bugün okadar tok hissediyorumki kendimi hiçbişey yiyesim yok...çook hafif geçiricem bugünü...çokta az bir kahvaltı yaptım..sanırım 10 gün acıkmıcak kadra ızgara yedimm
vee bugün bizim evlilik yıldönümümüzama bnm koçiş kutlama özürlüdür sabah işe gayet rütun bir şekilde gitti akşamda öyle gelir
neyse diyete dönelim havalar daha serin artık yürüyüşlere başlayalım...okul açıldıqı gibide spor salonuna gidicem...bendeki planlar çok bebiş yapıyom diyet yapıyor iş arıyom ne ararsan var tam bir çarşamba pazarıyım
hanımlar evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun inşallah daha nice mutlu sağlıklı hayırlı ömürleriniz olsun
aynen eskıden ılk zamanlarım olsa karalar baglamıstım hatırlıyormusun arzucum yaaa
buda benim kahvaltım
sabah bi 9lu form çay
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
közlenmiş kırmızı biber
3 zeytin
1 yeşil biber
1 salatalık
1 bardak yeşil çay
1lt suyum da bitmek üzere
hanımlar evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun inşallah daha nice mutlu sağlıklı hayırlı ömürleriniz olsun
aynen eskıden ılk zamanlarım olsa karalar baglamıstım hatırlıyormusun arzucum yaaa
tabiki hatırlıyorum canım...hatta birgün koştura koştura topiqe gelmiştin moralin çok bozuktu
canım kahvaltın gayet güzel... ama neden kepek ekmeqi yiyosun? kansızklık yapıyor..
tabiki hatırlıyorum canım...hatta birgün koştura koştura topiqe gelmiştin moralin çok bozuktu
evet ya solugu ısyerınde almıs hızlı hızlı pcyı acıp kıyametı koparmıstım sımdı rahatım ama cunku bılıyorumkı 1-2 gunde puffff gıdecek o odemcunku kılo deıl o
dun gıttıgım yerdekı oglenle aksam bırlesık menu cunku saat 4 -4,3 falandı yemek yedıgımızde
domates corbası
pılav
tavuk gosgu yaglı bahartatlı terbıye ıle tavada kızartma
karısık salata zeytın yaglı yaglı
benım yedıklerım
1 kase domates corbası
3 mınık parca tavuk
salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?